Starity

Esélyes, hogy a Briliáns elmék folytatásában láthatjuk Meghan Markle-t

2024. január 30. 16:04   |   Szerző: Four

A színésznő egyes híresztelések szerint szerepelni fog a sorozat folytatásában.

hirdetés

Meglepő hír érkezett Meghan Markle-ről: a híresség az Elle szerint bezsákolta élete szerepálmát, méghozzá a Briliáns elmék folytatásában. Az NBCUniversal ugyanis igent mondott a Suit: Los Angeles gyártására, és az eredeti produkció forgatókönyvírója, Aaron Korsh már el is készítette az új epizódok szkriptjét. 

A The Express szerint a folytatás középpontjában egy női főszereplő áll majd, aki kísértetiesen hasonlít a Markle által alakított Rachelhez. Emellett állítólag a szerep teljességgel Markle-re lett szabva - innen sejthető, hogy a készítők eltökélték, hogy Meghan karaktere visszatér.

A híresség egészen 2018-ig alakította Rachel Zane-t, majd elbúcsúzott a produkciótól, miután összejött Harry herceggel. Egy évvel később lezárult a sorozat, de a Variety szerint tavaly akkora sikere volt Netflixen és a Peacockon, hogy ez beindította a folytatással kapcsolatos tárgyalásokat.

Úgy tudni, hogy Markle a színészi feladatok mellett beülhet a rendezői székbe is egy epizód erejéig. 

Meghan alkupozícióban van. A készítők szeretnének kiterjeszteni egy sikeres franchise-t, amelynek már most van egy biztos rajongótábora. Szeretnék, ha Meghan visszatérne, és ezért készek bármennyit fizetni. 

 - mesélte egy a produkcióhoz közel álló forrás. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek