Johanna Hehir
Carolina Herrera
Lea-Ann Belter
Javier Lopez de Uralde
Esküvői ruhák
2009. július 06. 18:53
Tia by Benjamin Roberts Wedding Gowns
1 felhasználónak tetszik:
Minimanó94
2009. július 06. 19:02
|
jjj |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.20. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 2614 Azonosító: 451 offline
|
Esküvõ lesz?
A ruhákkal vigyázni kell, mert balesetet okozhatnak. Nem csak a hosszú.
(Én a villamosról lejövet /Miskolc/ majdnem ráléptem az elöttem haladó szoknyájára. Utólag visszagondolva lehet, hogy megérte volna a kapott pofon.
)
(Én a villamosról lejövet /Miskolc/ majdnem ráléptem az elöttem haladó szoknyájára. Utólag visszagondolva lehet, hogy megérte volna a kapott pofon.
2009. július 06. 19:07
Idézet(jjj @ 2009. July 6. - 19:02)
Esküvõ lesz?
)
Ezért kell rövid szoknyát felvenni, mert akkor általában nem a nõt éri a balesett.
2009. július 06. 19:45
|
jjj |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.20. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 2614 Azonosító: 451 offline
|
Idézet(Sucré @ 2009. July 6. - 19:07)
Ezért kell rövid szoknyát felvenni, mert akkor általában nem a nõt éri a balesett. 
Csúnya vagy, megmondalak az Anyukámnak.
Bár egy 90 fokos álásszögnél érdekes lehet a helyzet.
Jut eszembe, a ruhák nem tetszenek. Még a vevõlegény is belegabajodhat
2009. július 07. 20:09
Nagyon szép ruhák. Szerintem nincs baj a hosszú ruhákkal sem csak azoknál jobban oda kell figyelni.
2009. október 08. 22:36
|
|
eventyrvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.09. Hozzászólás: 132 Csatolások: 8 Azonosító: 107368 offline
|
fúh, gyönyörûek a ruhák. hirtelen nem is tudnám megmondani melyiket választanám, ha tehetném..
de errõl jut eszembe, nem tudja véletlenül valaki, hogy itt a HQP-on van-e olyan topik, amelyben Sarah J. Parker a S & NY-os esküvõi ruháiban feszít? irányítsatok már át oda légyszi, ha létezik ilyen. köszönöm
de errõl jut eszembe, nem tudja véletlenül valaki, hogy itt a HQP-on van-e olyan topik, amelyben Sarah J. Parker a S & NY-os esküvõi ruháiban feszít? irányítsatok már át oda légyszi, ha létezik ilyen. köszönöm
2010. április 21. 20:07
Nagyon szépek de én jobban szeretem a nagy habos babos ruhákat
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
2020-ban ért véget a kapcsolatuk.
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Félig kopasz lett vagy átverés?
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Románc alakulhatott a forgatáson.
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.
„Ezt akarják látni az emberek” - A Your Fault: London színészei megvédték a toxikus mostohatestvéri románcot
„Ezt akarják látni az emberek” - A Your Fault: London színészei megvédték a toxikus mostohatestvéri románcot
Ma volt a második rész premierje.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.