One Tree Hill / Tuti Gimi (2003-2012)
2012. január 15. 13:23
Nekem nem tetszett ez a rész, amikor Brooke visszagondolt tini önmagára, valahogy akkor éreztem azt, hogy mennyire vontatott már az egész. Az előző néhány évad nem volt rossz, viszont remélem a kilencedik évad többi része jobb lesz...
2012. március 18. 19:15
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Elég jól kezdett ez a 9. évad, de igazából csak Brooke/Julian és Nathan/Haley miatt nézem. A többiek nem tudnak érdekelni. Pölö Quinnéket csak elpörgetem, annyira nem tud lekötni. Azt mondják, hogy ez már tényleg az utolsó évad, a dvd borító is úgy jött ki. Ezt már nem is lehet tovább húzni.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2012. március 19. 23:51
|
|
P Sawyerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 171255 offline
|
Szerintem az egyik legjobb sorozat bár bevallom Lucas nélkül már nem az igazi... Kb egy hete fejeztem be a nyolcadik évadot ugyanis elölről megnéztem az egész sorozatot és nagyon jó volt. Kár, hogy nem lesz több évad, de azt hiszem ezt már nem is lehetne tovább húzni.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2012. április 02. 20:25
Hát ennyi volt
2012. április 18. 11:04
|
|
allyangelchicken-y.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 2143 Csatolások: 97 Azonosító: 133609 offline
|
Én csak nemrég kezdem el nézni a One Tree Hill-t, mert nagyon sok jót hallottam róla, ígyhát gondoltam belekezdek. És nem csalódtm! Fantasztikus sorozat fantasztikus színészekkel/karakterekkel.
Most a 7. évad 13. részénél járok, és tetszik is, bár bevallom, hogy Lucas és Peyton nélkül már nem ugyanolyan... Iszonyatosan hiányoznak.
Ők a kedvenc pároson az egész OTH-ből.
Ezért is készítettem róluk egy videót, remélem megnézitek.
2012. június 05. 15:49
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Vége.
Olyan furcsa, hogy nincs tovább. Már teljesen hozzám nőtt ez a sori. Már a 3. lakásban lakok mióta elkezdték, júliusban pedig költözök a következőbe. Ezen a sorin nőttem fel és azt hiszen ezen bőgtem legtöbbet az évek alatt pedig nem túl gyakran fordul elő, hogy elérzékenyülök bármilyen filmen v. sorozaton. Persze nem lehet a végtelenségig húzni, de akkor is hiányérzetem van, hogy nincs tovább.
2012. június 08. 07:24
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
Tegnap végignéztem az utolsó évadot. Mindenesetre az egész összességében fantasztikus, ha kellett egy részen belül többször is elsírtam magam, nevettem és szívem szerint Nathan vagy Haley nyakába borultam volna egy-két jelenetnél
Ez Chris Kellernek biztos nem tetszett volna
Apropó, sikeresen megimádtam Quinnt, amikor Logan kimondta neki, hogy anya, na nálam akkor is eltört a mécses. Életem legszebb perceit adta ez a sorozat, a szereplők és tudom, hogy nem lehet az örökkévalóságig húzni, de irtóra fog hiányozni
Kapcsolódó sztárok
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
2020-ban ért véget a kapcsolatuk.
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Félig kopasz lett vagy átverés?
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Románc alakulhatott a forgatáson.
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
„Ezt akarják látni az emberek” - A Your Fault: London színészei megvédték a toxikus mostohatestvéri románcot
„Ezt akarják látni az emberek” - A Your Fault: London színészei megvédték a toxikus mostohatestvéri románcot
Ma volt a második rész premierje.
17 év után visszatért! Itt a Shrek 5. hivatalos előzetese!
17 év után visszatért! Itt a Shrek 5. hivatalos előzetese!
Nézd meg, mi lesz a folytatásban!