Johnny Depp - Chevignon Ad
2009. március 05. 23:25
|
|
HeavyMetalBabe |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.29. Hozzászólás: 1250 Csatolások: 1 Azonosító: 75342 offline
|
Gorgeous. Thank you.
2009. március 10. 19:01
|
|
bogihúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.08. Hozzászólás: 68 Csatolások: 46 Azonosító: 57538 offline
|
Hova lettek a tetkók a kezérõl? õ egész biztos hogy Johnny? mert megnéztem ennek a márkának a weboldalát, és nem említik Johnny-t...pedig azért ha vkit akkor õt nagybetûvel írnának ki...ráadásul van egy pasas az oldalon aki nagyooon hasonlít Johnny-ra...

Nézzétek meg
Nézzétek meg
2009. március 10. 22:09
Idézet(bogih @ 2009. March 10. - 20:01)
Hova lettek a tetkók a kezérõl? õ egész biztos hogy Johnny? mert megnéztem ennek a márkának a weboldalát, és nem említik Johnny-t...pedig azért ha vkit akkor õt nagybetûvel írnának ki...ráadásul van egy pasas az oldalon aki nagyooon hasonlít Johnny-ra...

Nézzétek meg
Nézzétek meg
2009. március 11. 16:10
hogy mik vannak... pedig tényleg piszkosul hasonlít rá
2009. március 14. 21:05
Idézet(bogih @ 2009. March 14. - 19:53)
2009. március 19. 17:34
|
|
bogihúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.08. Hozzászólás: 68 Csatolások: 46 Azonosító: 57538 offline
|
Idézet(viraag @ 2009. March 16. - 15:20)
nem tudtam ezer bocsi
de amúgy tényleg baromira hasonlítanak és még Johnnynak is elmegy ha nem nézzük meg jobban
de amúgy tényleg baromira hasonlítanak és még Johnnynak is elmegy ha nem nézzük meg jobban
Tiszta Johnny...nekem is az volt az eslõ dolgom, hogy elmetsem a képet
2009. március 20. 18:12
|
|
Pinkcoverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.06.24. Hozzászólás: 52 Csatolások: 6 Azonosító: 6929 offline
|
Amiert nincs tetko a kezen,azert meg lehet o. Szerintem o az,es legfeljebb ez egy regebbi kep. Nem voltak mindig tetovalasai. Lehet van olyan,aki nagyon hasonlit ra,de azert ennyire nem hiszem,hogy meg az orra is ugy van elferdulve.....
Kapcsolódó sztárok
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
Elárulta, mi volt az ára a sikerének.

0 felhasználónak tetszik: