Lola
2005. augusztus 14. 03:09
|
|
hokuszpok |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 1400 Csatolások: 2610 Azonosító: 47 offline
|
Freeze kérte, pedig neki már megvannak
1 felhasználónak tetszik:
Sweet Dreams
2005. augusztus 14. 20:43
Ez a gyönyörűség nagyon hasonlít Alizee-re!
csaknem rokona?
csaknem rokona?
2005. augusztus 14. 21:09
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Nem, nem rokona Alizée-nek, lévén Lola magyar. Énekesnő.
Szép is, a hangja is tetszik, legalábbis nekem mindenképpen.
Bővebben majd Winettou kifejti, mit kell még róla tudni.
Köszönet a képekért.
Szép is, a hangja is tetszik, legalábbis nekem mindenképpen.
Bővebben majd Winettou kifejti, mit kell még róla tudni.
Köszönet a képekért.
2005. augusztus 14. 21:27
jaj tényleg oda is van írva, hogy magyar! de akkor miért franciás a neve?
2005. augusztus 15. 03:38
|
|
hokuszpok |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 1400 Csatolások: 2610 Azonosító: 47 offline
|
Lola életében először 1995-ben, Lengyelországban állt színpadon, egy nemzetközi gyermekfesztiválon. Ezen a fesztiválon második helyezést ért el. Azóta Lengyelországban hét alkalommal lépett fel különféle fesztiválokon. A Magyar Rádió által szinte az összes környező országban énekelt versenyeken. Montenegroban, Szlovéniában, Bosznia-Hercegovinában és Szerbiában. Boszniában és Szerbiában első helyezést ért el. Lola nagyon fiatalon kezdte a versenyzést, de ezeken a fesztiválokon rengeteg tapasztalatot szerzett.
Eddigi legnagyobb esemény az életében, 1998-ban volt, amikor 50000 ember előtt, az akkori Népstadionban Ő énekelte a Himnuszt az Atlétikai Európa Bajnokságon, népviseletben.
2000-ben egy időre abba hagyta az éneklést, mert súlyos hangszalaggyulladást kapott. Miután meggyógyult, énektanárhoz járt. Itt ismerkedett meg a komoly zenével. Azóta már regionális énekversenyeken is rész vett, ahol Jazz kategóriában 1. helyzést ért el.
Lolának eddig egy nagylemeze jelent meg (2001-ben) Ditti néven. Jelenleg a Magneoton kiadó előszerződtetett művésze. Lola "Szerelem" című dalát olyan illusztris producer páros készítette, mint az Artisjus díjas Rakonczai Viktor, aki 1997-ben már képviselhette szerzeményével Magyarországot a dublini Eurovíziós dalfesztiválon, -az akkori V. I. P együttesel-, ahol 12. helyezést értek el. Legutóbbi munkái, közé tartozik Zséda új nagylemeze ill. a "Csudafilm" zenéjének megírása.A producer páros másik tagja a New York-ban élő Ifj. Malek Miklós, aki már többek között Jennifer Lopez-zel, Anastacia-val, Avril Lavigne-el is dolgozott.
Lengyelország (Jarocin)
* 1996. 2. helyezett
* 1997. 1.
* 1998. különdíjas
* 2000. különdíjas
* 2001. különdíjas
* 2003. különdíjas
Bosznia Hercegovina
* 2003. 1 helyezett
* 2004. különdíjas
Vajdaság
* 2004. 1 helyezett
Montenegró
* 2002. különdíjas
Szlovénia
* 2002. különdíjas
Lola kedvencei:
* Film: Shrek1-2, Skarlát betű, Leon a profi
* Színész: Antonio Banderas, Gary Oldman
* Színésznő: Emma Thomson, Natalie Portman
* Énekes: Ákos, Robbie Williams, Szabó Leslie
* Énekesnő: Mariah Carey, Cserháti Zsuzsa
* Együttes: Sum 41, Good Charlotte, Maroon 5
* Könyv: Harry Potter
Jó ennek a Robi gyereknek, Alizéenek is kedvence.
Kis kiegészítés, ha újra fog működni a szerver felteszem azt az 5 videót, amit eddgi sikerült róla készítenem.
Eddigi legnagyobb esemény az életében, 1998-ban volt, amikor 50000 ember előtt, az akkori Népstadionban Ő énekelte a Himnuszt az Atlétikai Európa Bajnokságon, népviseletben.
2000-ben egy időre abba hagyta az éneklést, mert súlyos hangszalaggyulladást kapott. Miután meggyógyult, énektanárhoz járt. Itt ismerkedett meg a komoly zenével. Azóta már regionális énekversenyeken is rész vett, ahol Jazz kategóriában 1. helyzést ért el.
Lolának eddig egy nagylemeze jelent meg (2001-ben) Ditti néven. Jelenleg a Magneoton kiadó előszerződtetett művésze. Lola "Szerelem" című dalát olyan illusztris producer páros készítette, mint az Artisjus díjas Rakonczai Viktor, aki 1997-ben már képviselhette szerzeményével Magyarországot a dublini Eurovíziós dalfesztiválon, -az akkori V. I. P együttesel-, ahol 12. helyezést értek el. Legutóbbi munkái, közé tartozik Zséda új nagylemeze ill. a "Csudafilm" zenéjének megírása.A producer páros másik tagja a New York-ban élő Ifj. Malek Miklós, aki már többek között Jennifer Lopez-zel, Anastacia-val, Avril Lavigne-el is dolgozott.
Lengyelország (Jarocin)
* 1996. 2. helyezett
* 1997. 1.
* 1998. különdíjas
* 2000. különdíjas
* 2001. különdíjas
* 2003. különdíjas
Bosznia Hercegovina
* 2003. 1 helyezett
* 2004. különdíjas
Vajdaság
* 2004. 1 helyezett
Montenegró
* 2002. különdíjas
Szlovénia
* 2002. különdíjas
Lola kedvencei:
* Film: Shrek1-2, Skarlát betű, Leon a profi
* Színész: Antonio Banderas, Gary Oldman
* Színésznő: Emma Thomson, Natalie Portman
* Énekes: Ákos, Robbie Williams, Szabó Leslie
* Énekesnő: Mariah Carey, Cserháti Zsuzsa
* Együttes: Sum 41, Good Charlotte, Maroon 5
* Könyv: Harry Potter
Jó ennek a Robi gyereknek, Alizéenek is kedvence.
Kis kiegészítés, ha újra fog működni a szerver felteszem azt az 5 videót, amit eddgi sikerült róla készítenem.
2005. augusztus 15. 23:07
|
Devil |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.11.01. Hozzászólás: 1726 Csatolások: 982 Azonosító: 921 offline
|
Idézet(Freeze @ 2005, August 15. - 21:30)
Hehe, de szerintem most rosszul gondolod. De majd Hokuszpok kijavít ha tévedtem. De mondjuk ez a mondat nekem mást mond:
"ha újra fog működni a szerver felteszem azt az 5 videót, amit eddgi sikerült róla készítenem."
2005. augusztus 15. 23:15
|
|
tironmanHQParadise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 1908 Csatolások: 774 Azonosító: 5 offline
|
Idézet(Devil @ 2005, August 15. - 22:07)
Hehe, de szerintem most rosszul gondolod. De majd Hokuszpok kijavít ha tévedtem. De mondjuk ez a mondat nekem mást mond:
"ha újra fog működni a szerver felteszem azt az 5 videót, amit eddgi sikerült róla készítenem."

[right][/right]
[right][/right]
hoki a tv-ből felvett vidjeiről beszélt:]
2005. augusztus 15. 23:28
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet(tironman @ 2005, August 15. - 23:15)
hoki a tv-ből felvett vidjeiről beszélt:]
[right][/right]
[right][/right]
Devil, csak nem egy 5részes hoki-lola homevideót vártál?
2005. augusztus 16. 00:04
|
Devil |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.11.01. Hozzászólás: 1726 Csatolások: 982 Azonosító: 921 offline
|
Idézet(Freeze @ 2005, August 15. - 22:28)
Devil, csak nem egy 5részes hoki-lola homevideót vártál?

[right][/right]
[right][/right]
Neem, azért azt nem, csak gondoltam ismeri a csajszit... De ha nem hát nem, elfogadom, hogy én vesztettem
Kapcsolódó sztárok
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Félig kopasz lett vagy átverés?
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
Vigyázat a cikk SPOLIERT tartalmaz!
Blake Lively-t meghívták Taylor Swift esküvőjére?
Blake Lively-t meghívták Taylor Swift esküvőjére?
Kiderült, ott lesz-e a színésznő.