The Twilight Saga: New Moon / Alkonyat: Újhold (2009)
2009. augusztus 05. 13:31
|
|
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 offline
|
Én most olvastam ki a New Moon-t...és ha nem tudnám hogy lesz még folytatása akkor nagyon mérges lennék a befejezés miatt
És szerintem a Twilight film egyáltalán nem adta vissza olyan rosszul a történetet...mert hát gondoljatok csak bele: ha tényleg mindent megcsináltak volna ami a könyvben volt és úgy ahogy volt, valószínüleg szép hosszúra sikerült volna. Én meg tudom érteni a filmeseket, hogy azért egy kicsit mégiscsak gyorsabban kellett lebonyolítani az eseményeket. (de látom ezt már mondták elõttem is
) A másik pedig, hogy: természetes, hogy a könyv után a film nem tûnik olyan jónak...mert hát persze, hogy a könyv izgalmasabb, részletesebb, de aki például nem olvasta csak látta (ismerek ilyet) annak nagyon tetszett. Nem volt nekem semmi bajom a filmmel, max annyi hogy már elõre tudtam hogy mi fog történni
és már alig várom a New Moon-t
És szerintem a Twilight film egyáltalán nem adta vissza olyan rosszul a történetet...mert hát gondoljatok csak bele: ha tényleg mindent megcsináltak volna ami a könyvben volt és úgy ahogy volt, valószínüleg szép hosszúra sikerült volna. Én meg tudom érteni a filmeseket, hogy azért egy kicsit mégiscsak gyorsabban kellett lebonyolítani az eseményeket. (de látom ezt már mondták elõttem is
2009. augusztus 07. 15:44
Idézet
Kedves Twilighter!
Jó hírt hozok:
Úgy döntöttünk, nem várjuk meg a szeptemberi határidõt. A feliratkozás már így is olyan meggyõzõ - megközelíti a 20000 fõt -, hogy eldõlt, egyszerre fogjuk megjelentetni az Eclipse-et kemény és puha borítóval.
És még jobb hír:
utána a Breaking Dawn is egyszerre jelenik majd meg tavasszal.
Jó hírt hozok:
Úgy döntöttünk, nem várjuk meg a szeptemberi határidõt. A feliratkozás már így is olyan meggyõzõ - megközelíti a 20000 fõt -, hogy eldõlt, egyszerre fogjuk megjelentetni az Eclipse-et kemény és puha borítóval.
És még jobb hír:
utána a Breaking Dawn is egyszerre jelenik majd meg tavasszal.
2009. augusztus 12. 21:18
|
|
lostgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.10. Hozzászólás: 318 Csatolások: 2972 Azonosító: 16333 offline
|
Nézd meg addig amíg nem törlik!
http://www.youtube.com/watch?v=Y025qdA2U4c...player_embedded
Francia elõzetes,sok új jelenettel:)
http://www.youtube.com/watch?v=Y025qdA2U4c...player_embedded
Francia elõzetes,sok új jelenettel:)
2009. augusztus 13. 00:13
|
|
boocherhix |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.04.12. Hozzászólás: 878 Csatolások: 1749 Azonosító: 5276 offline
|
The photshop/arrangement on those widescreen banners is weird.
2009. augusztus 19. 15:12
Idézet(Dani94 @ 2009. July 27. - 11:48)
figy,szeretem a szereplõket,kristenért majd megveszek,rob olyan helyes és akkor peterrõl meg jacksonról ne is beszéljünk,de a film egy nagy .... és ahogy az elõttemszóló fórumozó is irta,igen a könyvhöz képest a film nagyon nagyon gyenge.
Lehet, hogy megköveztek, de szerintem a film sokkal jobb, mint a könyv
2009. augusztus 20. 12:15
|
|
Angiretroúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.09. Hozzászólás: 57 Csatolások: 3 Azonosító: 82885 offline
|
Sziasztok! Segitséget szeretnék kérni! Most fog kijönni az Eclipse és mindenki tudja hogy elõrendelve éri megrendelni online könyvbolttól. Tavaly a New Moon-t a Libri-rõl rendeltem , de onnan most az Eclipse nem elõrendelhatõ.
Sokat jelent az a 20% kedvezmény! Ti nem tudtok valami jó online könyvest ahol személyesen is át lehet venni mert ha 1000 Ft a kiszállítás ugyan ott vagyunk.
Köszönöm!
Sokat jelent az a 20% kedvezmény! Ti nem tudtok valami jó online könyvest ahol személyesen is át lehet venni mert ha 1000 Ft a kiszállítás ugyan ott vagyunk.
Köszönöm!
2009. augusztus 20. 14:01
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Én a Book.hu -n szoktam rendelni.
Ha úgy vesszük jobb a könyv, mint a film.
Ámbár én úgy szoktam mondani, hogy a könyv és a film kiegészítik egymást
Ha úgy vesszük jobb a könyv, mint a film.
2009. augusztus 21. 12:41
|
|
zoli007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.03. Hozzászólás: 2937 Csatolások: 26887 Azonosító: 24048 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
standoffan
2009. augusztus 21. 13:18
|
|
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline
|
Idézet(Angiretro @ 2009. August 20. - 12:15)
Sziasztok! Segitséget szeretnék kérni! Most fog kijönni az Eclipse és mindenki tudja hogy elõrendelve éri megrendelni online könyvbolttól. Tavaly a New Moon-t a Libri-rõl rendeltem , de onnan most az Eclipse nem elõrendelhatõ.
Köszönöm!
Köszönöm!
én annak idején mikor angolul rendeltem meg a New Moont,az Eclipset meg a Breaking Dawnt akkor a bookline.hu-ról rendeltem
http://bookline.hu/news/help.action#termsofpayment
Kapcsolódó sztárok
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nemrég házasodtak össze.
Az Üvöltő szelek rendezője bánja, hogy nem mutatta meg Margot Robbie szőrös testrészét
Az Üvöltő szelek rendezője bánja, hogy nem mutatta meg Margot Robbie szőrös testrészét
Utólag kivágta a jelenetet.
Sosem ér véget: Justin Baldoni és Blake Lively visszatérnek a bíróságra
Sosem ér véget: Justin Baldoni és Blake Lively visszatérnek a bíróságra
Újabb kalamajka az ügyben.
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Nem sokkal a sorozat premierje előtt mentek szét.