Sziasztok!
Új sztárfórum indult a világhálón, prominens nemzetközi tagokkal - aki otthonosan mozog ebben a világban, annak sokat mond Messias és Lilo neve.
Ha kedvelitek - márpedig tudom, hogy jópáran igen - a Celebutópiát és a Celebrity City-t, akkor ez is biztosan a kedvencetek lesz.
Ime az oldal:
http://www.mansion-of-celebs.com/index.php
A Mansion of Celebs hivatalos nyelve az angol. Regisztrációra szükségetek lesz a belépéshez.
Ha bármilyen kérdésetek van, bombázzatok nyugodtan, MoC-Moderátorként bízom benne, hogy képes leszek válaszolni minden kérdésetekre.
Kellemes hétvégét mindenkinek!
Baráti üdvözlettel,
Okami
Új nemzetközi sztárfórum a világhálón
2009. március 13. 09:39
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline |
Helló!
Én küldök is egy levelet, tagságot kérve, remélem, elintézitek hamar. Kérdésnek hirtelen annyi jut eszembe, hogy van-e Star Trekes hölgyekrõl is képetek, amiket máshol nem találni? Plusz Jessica Steen is ritkaságszámba megy, bízok benne, róla is van egy tonna anyagotok.
Ja, egy komoly kérdés is: magyar hírességekrõl is lehet oda majd képeket tenni, ugye?
Én küldök is egy levelet, tagságot kérve, remélem, elintézitek hamar. Kérdésnek hirtelen annyi jut eszembe, hogy van-e Star Trekes hölgyekrõl is képetek, amiket máshol nem találni? Plusz Jessica Steen is ritkaságszámba megy, bízok benne, róla is van egy tonna anyagotok.
Ja, egy komoly kérdés is: magyar hírességekrõl is lehet oda majd képeket tenni, ugye?
2009. március 13. 10:28
Josh_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.09. Hozzászólás: 2374 Csatolások: 4774 Azonosító: 21288 offline |
Szia Okami!
Köszi az infót!
Ha Penelope Cruz-ról lesz kép, amit remélek, akkor ott a helyem.
Küldtem levelet. Remélem pozitív választ kapok a szerény angoltudásom ellenére.
Köszi az infót!
Ha Penelope Cruz-ról lesz kép, amit remélek, akkor ott a helyem.
Küldtem levelet. Remélem pozitív választ kapok a szerény angoltudásom ellenére.
2009. március 13. 10:38
Okamivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.14. Hozzászólás: 189 Csatolások: 90 Azonosító: 284 offline |
Szia Necros!
Star Trekes-topikra hirtelenjében nem emlékszem - ezáltal azonban megnyílik elõtted a lehetõség, hogy felpakold õket a MoC-ra, jelezvén elszántságodat, hogy aktív tagja kívánsz lenni a közösségünknek.
Jessica Steen kép valóban nagyon ritka, jómagam csak arra az egyre (headshot) tudok emlékezni, amit egy szintén Necros (biztosan névrokon) pakolt fel a CC-re.
A többiek izgatottan várják a magyar hírességekrõl készült képeket, mert mi már tudjuk, hogy a magyar lányok a legszebbek a világon, de én ezt a tudást még nem osztottam meg velük, nehogy minden külföldi pasi idejöjjön és elhappolja õket elõlünk. De ha ti vállaljátok ennek kockázatát, természetesen pakoljatok szabadon magyar hírességeket.
--------
Szia Josh!
Nemcsak Penelope Cruzról, de egyéb gyönyörû spanyol hírességrõl is akadnak szép számban képeink, mert jómagam is több kedvenccel rendelkezem spanyolhonból.
Szeretettel várunk!
Star Trekes-topikra hirtelenjében nem emlékszem - ezáltal azonban megnyílik elõtted a lehetõség, hogy felpakold õket a MoC-ra, jelezvén elszántságodat, hogy aktív tagja kívánsz lenni a közösségünknek.
Jessica Steen kép valóban nagyon ritka, jómagam csak arra az egyre (headshot) tudok emlékezni, amit egy szintén Necros (biztosan névrokon) pakolt fel a CC-re.
A többiek izgatottan várják a magyar hírességekrõl készült képeket, mert mi már tudjuk, hogy a magyar lányok a legszebbek a világon, de én ezt a tudást még nem osztottam meg velük, nehogy minden külföldi pasi idejöjjön és elhappolja õket elõlünk. De ha ti vállaljátok ennek kockázatát, természetesen pakoljatok szabadon magyar hírességeket.
--------
Szia Josh!
Nemcsak Penelope Cruzról, de egyéb gyönyörû spanyol hírességrõl is akadnak szép számban képeink, mert jómagam is több kedvenccel rendelkezem spanyolhonból.
Szeretettel várunk!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.