Prince of Persia: The Sands of Time / Perzsia hercege: Az idő homokja (2010)
2011. július 12. 23:42
Christo |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline |
7 felhasználónak tetszik:
Domcicc,
Cakey5000,
Adrianna,
House Of Wax,
duracell,
SmileyZ,
Black Hearth2
2011. október 09. 14:40
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
HQ
9 felhasználónak tetszik:
AmyVie,
Christo,
Adrianna,
Domcicc,
House Of Wax,
duracell,
SmileyZ,
Black Hearth2,
brylyn1979
2012. július 08. 21:45
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3520 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline |
Prince of Persia a kedvenc játékom.Ha 1000 nem vittem ki a részeit akkor 1x sem.
Mikor megláttam a filmet azt hittem hogy kiugrok az ablakon.Nagyon el lett rontva és most szépen fejeztem ki magam.Tökéletesen megértem hogy nem lehet 100% vissza adni filmben, de emberek azért a nevek csak egyezhettek volna.Nem hiszem el hogy homokszörnyetegeket nem tudnak volna csinálni? Bakter hiszen már létezik lövöldöző zombi is(Kaptár 5).Azt se tudom elhinni ruhát mért a Warrior Within részből kellett szedni ??? Ami a legjobban felháborít:
Akik még nem játszottak ezzel a játékkal és megnézik előbb a filmet és nem tetszik nekik (amin nem is csodálkoznék) akkor maga a játékot miért próbálnák ki hisz ha ez pocsék volt film akkor a játék milyen lehet ? Csalódtam Jordan Mechner -ben de komolyan.Remélem több részt nem filmesítenek meg.
Nekem ez róla véleményem.
+Azt mondom valakijátssza ki legalább az első részét vagy legalább egy két rész nézzetek meg youtuben vagy olvassatok utána.Egyáltalán ismeritek az eredeti történetet??
Elnézést ha kicsit durva vagyok csak egy ilyen ISTENKIRÁLY játékot igy elrontani.Elszomorít.
Mikor megláttam a filmet azt hittem hogy kiugrok az ablakon.Nagyon el lett rontva és most szépen fejeztem ki magam.Tökéletesen megértem hogy nem lehet 100% vissza adni filmben, de emberek azért a nevek csak egyezhettek volna.Nem hiszem el hogy homokszörnyetegeket nem tudnak volna csinálni? Bakter hiszen már létezik lövöldöző zombi is(Kaptár 5).Azt se tudom elhinni ruhát mért a Warrior Within részből kellett szedni ??? Ami a legjobban felháborít:
Akik még nem játszottak ezzel a játékkal és megnézik előbb a filmet és nem tetszik nekik (amin nem is csodálkoznék) akkor maga a játékot miért próbálnák ki hisz ha ez pocsék volt film akkor a játék milyen lehet ? Csalódtam Jordan Mechner -ben de komolyan.Remélem több részt nem filmesítenek meg.
Nekem ez róla véleményem.
+Azt mondom valakijátssza ki legalább az első részét vagy legalább egy két rész nézzetek meg youtuben vagy olvassatok utána.Egyáltalán ismeritek az eredeti történetet??
Elnézést ha kicsit durva vagyok csak egy ilyen ISTENKIRÁLY játékot igy elrontani.Elszomorít.
2012. július 09. 19:22
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4158 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline |
Már nagyon régen láttam a filmet, vagy két éve - kivételesen egy olyan film volt, amit időben sikerült megnéznem. juhú!
Na, de a lényeg: csakis Jake miatt néztem meg. Végeredmény: hát ... nem mondom, hogy Oscarra jelölném a filmet, mert nagyon nagy jóindulattal se volt jó, de Jake remek alakítást nyújtott benne. Az alap történet briliáns lett volna, ha nem lett volna ennyire unalmas az átkötés, illetve volt, mikor nagyon sűrűsödött a történet. És ezt nagyon sajnálom.
Na, de a lényeg: csakis Jake miatt néztem meg. Végeredmény: hát ... nem mondom, hogy Oscarra jelölném a filmet, mert nagyon nagy jóindulattal se volt jó, de Jake remek alakítást nyújtott benne. Az alap történet briliáns lett volna, ha nem lett volna ennyire unalmas az átkötés, illetve volt, mikor nagyon sűrűsödött a történet. És ezt nagyon sajnálom.
2012. július 09. 21:40
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Újak * Tagmentesek
9 felhasználónak tetszik:
SmileyZ,
Black Hearth2,
duracell,
Adrianna,
brylyn1979,
Lindsay019,
standoffan,
funny18,
Toxic
2012. augusztus 12. 18:31
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
8 felhasználónak tetszik:
SmileyZ,
Black Hearth2,
duracell,
brylyn1979,
Lindsay019,
standoffan,
funny18,
Toxic
2018. október 11. 21:46
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
2 felhasználónak tetszik:
Toxic,
standoffan
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.