Starity

duracell profilja

duracell white red blue red red white  
 • Csatlakozott
 • 2010. augusztus 18.
 • Csoport
 • Moderátor
 • Titulus
 • mockingjay™
 • Születési idő
 • 1994. szeptember 11.
 • Lakhely
 • Tolna megye
 • Párkapcsolat
 • nem vagyok foglalt
 • Foglalkozás
 • tanulok
 • Kedvenc időtöltéseim
 • olvasás, filmnézés, weblapszerkesztés
 • Imádom
 • mindent, ami történelem, könyv vagy film :)
 • Utálom
 • bunkóság, kétszínűség, hálátlanság

A lapjaimért NEM lehet csomagot vállalni, köszönöm az érdeklődést!

duracell
Utoljára aktív: Tegnap, 15:13Státusz módosítva: 2015.10.24. 19:07

Bemutatkozás


Üdvözöllek!

Az igazat megvallva sosem voltam jó a hasonló bemutatkozások megírásában, sőt, hosszú ideig abszolút semmilyen szöveg sem állt itt. Nemrég azonban úgy döntöttem, épp itt az ideje, hogy én is megosszam a nagyközönséggel a gondolataim és a kedvenceim, ezért belevágtam eme profil rendberakásába. Megköszönöm annak, aki végigolvassa és bármilyen kérdést szívesen fogadok üzenetben is. Köszönet, ha szánsz rám egy kis időt! :)

Rólam

Jelenleg 23 éves vagyok, egyetemi hallgató. Korábban egy német nemzetiségi gimnázium padját koptattam, meglehetősen családias osztálylétszámban. Egy testvérem van, aki szintén lány. Minden emlős állatért és majdnem minden madárért oda vagyok, a lényeg, hogy aranyos legyen, ennek ugyanis nem tudok ellenállni. :) Otthonülő típus vagyok, nagyon szeretek olvasni, filmeket / sorozatokat nézni és a neten böngészni, illetve honlapot szerkeszteni. Utóbbit 2006 óta űzöm egyébként. Barna szemem és barna hajam van. A kedvenceimről bővebben külön-külön szeretnék írni, így dióhéjban ennyi lenne. :)

Az oldalról

Az oldalt 2008 tavaszán ismertem meg és egy másik taggal közösen használtuk az akkor még HQ Paradise-t. Külön regisztrációra 2010. augusztus 18-án tettem szert, kiemelt taggá 2011. szeptember 13-án váltam, amivel azóta is hálával tartozom a többi tagnak. :) 2015. június 23 óta immár moderátorként tevékenykedem az oldalon.

Az adatlapokról

Korábban nem terveztem külön részben írni azokról az adatlapojkról, melyek nálam vannak, de mivel az utóbbi időben megszaporodtak az ezzel kapcsolatos levelek, szeretném leszögezni: csak olyan sztárok lapjai vannak nálam, akik a kedvenceim, senkin nem "ülök" csak azért, hogy elmondhassam magamról, hogy nálam van. Adatlapokat csak a legritkább esetben cserélek, akkor is csak kedvencre, így kérlek, ezt vedd figyelembe levélíráskor! :) Egy lapomat sem ajánlottam fel csomagért, így szeretnék mindenkit megkérni, hogy ne írjon ilyen jellegű üzenetet, mert annak általában sértődés a vége. :( Ajánlatok szívesen fogadok, mindenkit meghallgatok! :) Rengeteg a kedvencem, de nincsenek sorrendben!

Kedvenceim

Diane Kruger

Diane-t jó néhány évvel ezelőtt ismertem meg A nemzet aranya kapcsán, de korábban a Trójában is láttam. Sosem volt igazi példaképem a sztárvilágból, egészen addig, amíg meg nem ismertem őt közelebbről. 2009 óta Ő az elsőszámú kedvencem és egyben példaképem. Tehetséges, törzsgyökeres európai, és sosem felejtette el, hogy honnan indult el. Diane adatlapját Dave-nek köszönhetem, akit azóta is a hálám üldöz. :) Szeretnék kitartani mellette, még több filmben látni és még többet tudni róla, és remélem, hogy mindezekre rengeteg lehetőségem adódik majd. :)
Filmek, melyekben láttam: Trója, Wicker Park, A nemzet aranya 1-2., Fegyverszünet karácsonyra, Tigris brigád, Beethoven árnyékában, Goodbye Bafana, Mr. Nobody, Becstelen brigantyk & Ismeretlen férfi.

Mila Kunis

Milát két éve, 2011-ben ismertem meg, a Black Swan-ban láttam először, Natalie Portman oldalán. Azonnal megtetszett ez a laza és szerény lány, a husky-hangjáért (igen, így hívják) pedig egyszerűen odavagyok. Diane mellett Mila lett a második példaképem. Sokban különböznek és mégis nagyon hasonlítanak egymásra, ezt persze nehéz így megfogalmazni. Azért szeretem őket, mert egyikük sem felejtette el, hogy nem minden ingyen hullott az ölükbe. Említettem már, hogy Mila is itt született, Európában? :)
Filmek, melyekben láttam: Átnevelő tábor, Max Payne - Egyszemélyes háború, Párterápia, Fekete hattyú, Barátság extrákkal, Ted, Óz, a hatalmas és Jupiter felemelkedése.

Kedvenc sorozatok

Régen sokkal több sorozatot néztem, mint manapság, de a nyáron szeretnék ismét belehúzni. :) Kedvenceim a Once Upon a Time, Downton Abbey, Trónok harca, One Tree Hill, Tudorok, dr. House, Szellemekkel suttogó, Pretty Little Liars és Teen Wolf.

Kedvenc könyvek

Mint már említettem, egyszerűen imádok olvasni. :) Nagyon szeretem a young adult (fiatal felnőtteknek szóló) könyveket, a disztópiákat, fantasy-ket, a szórakoztató- és szépirodalomból is előszeretettel válogatok.
Kedvenceim: Suzanne Collins - Az éhezők viadala trilógia, Kate Morton - Felszáll a köd, Darren Shan: Vámpír-könyvek sorozat, Rick Riordan: Percy Jackson és az Olimposziak sorozat, Elisabetta Gnone - Fairy Oak sorozat, Katherine Applegate - Szívzűrök sorozat, Charles Dickens - Karácsonyi ének, Ken Follett - A katedrális, Kerstin Gier - Időtlen szerelem trilógia.

A KEDVENCEIM NINCSENEK SORRENDBEN!

Kedvenc sztárok

1 Diane Kruger
2 Mila Kunis
3 Walt Disney
4 Anne Hathaway
5 Emily Blunt
6 Natalie Portman
7 Jessica Chastain
8 Logan Lerman
9 Jim Carrey
10 Rachel Weisz
11 Jennifer Lawrence
12 Lily Collins
13 Emilia Clarke
14 Harrison Ford
15 Anna Kendrick
16 Natalie Dormer
17 Taron Egerton
18 Keira Knightley
19 Hayley Atwell
20 Cate Blanchett
21 Johnny Depp
22 Caitriona Balfe
23 Sam Heughan
24 Milla Jovovich
25 Kate Winslet
további kedvencek