Starity

Bódi Sylvi - FHM 2009 Április

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. április 01. 00:13 #21
senquist
senquist
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.06.02.
Hozzászólás: 2
Csatolások: 0
Azonosító: 31362
Offline offline
Nekem igazából maga a koncepció nem tetszett, amiben megjelenítették Sylvit, szerintem nem oda való és nem kell teljesen meztelen sem legyen ezzel én is egyet értek. Aki meztelenségre vágyik nézzen pornót és kész. Sylvirõl jelentek már meg az õ külsõjét sokkal jobban..., hogy is lehetne megfogalmazni... elõnyösebben kiemelõ fotósorozatok, egyszerûen nem illik bele ebbe a kötött és rendkívül tradíciót követõ japán kultúrát idézõ világba. Fõleg nem félmeztelenül. Én mélységesen tisztelem a japán kultúrát, de ez nem az az oldal, ahonnan ezt szerintem meg lehetne közelíteni. Lindával pedig egyet értek, akinek nem tetszik ne vegye meg, NEM KÖTELEZÕ! Könnyû másokat elítélni, de ha nem mutatsz toleranciát másokkal szemben azzal saját magadat ítélteted el mások szemében, mert magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt! Szóval Ferguson véleményt lehet, de ez nem az volt! Ne ítélj, hogy ne ítéltess!!!
2009. április 02. 22:56 #22
fikuci
fikuci
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 04.11.19.
Hozzászólás: 132
Csatolások: 137
Azonosító: 1538
Offline offline
komoly üzletasszony te jó ég.. végülis a milliárdos faszik behálózása vagy a Dubai-i kirándulások közben pár arab telivér meglovagolása rohog.gif jópézér tényleg komoly dolog lehet..
2 felhasználónak tetszik: TYÜTYI2006, tamara86
2009. május 16. 11:44 #23
LucafromHungary
LucafromHungary
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.02.25.
Hozzászólás: 778
Csatolások: 202
Azonosító: 53312
Offline offline
én azt mondom, amíg fotóztatja magát, addig örülhetünk, mert ha a tévében szerepel, végünk van. beszédhiábás és még buta is! a Méhek hírhedt szövegével élve:
"szép vagy, szép vagy, szebb a napnák, de nincs oly pillanat, hogy ne nyugtalanítana engemet egy szörnyû gondolat: azt hiszem, csak egyszer kéne szóra nyitni a szád, és kiderülne hogy a betonéval azonos az intelligenciád"
2011. február 26. 23:59 #24
Voyager76
Voyager76
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.04.19.
Hozzászólás: 8
Csatolások: 0
Azonosító: 58510
Offline offline
Na jó..azt hiszem, kénytelen vagyok majd' 2 év után hozzászólni a témához. Ugyanis az első 3-4 hozzászóló és Senquist kivételével elmehet mindenki .. oda.
Először is: Úgy látom, Sylvit nem ismeritek. Nekem párszor már volt szerencsém beszélgetni vele. Egy intelligens, nagyon kedves nő és egyáltalán nem beszédhibás! Honnan a francból szedtétek ezt??
Ezzel a sorozattal meg az égvilágon nincs semmi probléma. Ha egy modell már nem villant cicit, nem tárja szét a lábait, akkor már szar az egész?? NEM! Igazi művészi sorozat lett, olyan, amit egyetlen magyar modell sem tudhat magáénak.
Szerintem nincs benne vonó, de ha lenne is..na, akkor mi lenne?? SEMMI! Félelmetes, hogy miket hoz ki az emberből az irigység, hogy a másik elért valamit és sikeres.
És lefogadom, hogy "társai" (pl. Dukai, Zimány, Debreczeni) is teljesen másképp néznek ki smink nélkül, mint a címlapokon. Csak ők nem mutatják úgy magukat, mert SZÉGYENLIK! (Tisztelet a kivételnek.) Sylvi nem fél hétköznapi közegbe menni.
Na ennyi, éppen eleget írtam, de lehet, meg sem értettétek.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok