A rendõrséggel került atrocitásba az idomait bátran közszemlére tévõ énekesnõ.
A 'Just Dance' elõadóját - aki hangja mellett figyelemfelkeltõ ruháiról híres - rendõrök állították meg, annak ürügyén, hogy öltözéke nem való utcai viseletre.
A formás szõkét Chicagoban szólították meg a túlságosan rövid nadrágja miatt.
„Igazából, már-már inkább bugyinak mondható, mint nadrágnak, amit aznap viseltem, de nagyon mókás a látvány, amint egy alul öltözött lány üvöltözik fényes nappal a zsarukkal az utca közepén, hogy amit visel az divat. Én mûvész vagyok, azt hordok, amit jónak látok. Szóval egész vicces szituáció volt.” - sztorizgatott Lady Gaga.
A popsztár- aki régebben burleszk táncosként vállalt fellépéseket- szereti megmutatni testét, mert ettõl szexisnek érzi magát.
„Nem arról van szó, hogy nem szeretném a nadrágokat, csak néhanapján nincs kedvem felvenni õket. Nadrág nélkül sokkal szexisebbnek érzem magam. Szeretem a meztelen emberi testet. 18 éves koromban sztriptízbárokban dolgoztam.” - árulja el az énekesnõ.
A 22 éves ciklon nemrég azt is bevallotta, hogy a zeneszerzést nagyon erotikus tevékenységnek találja és leginkább a szexhez tudja hasonlítani:
„Számokat készíteni olyan, akár egy-egy elsõ randevú a férfiakkal. Ugyanabba az étterembe viszed õket, meglátod, melyik viselkedik a neked leginkább tetszõ módon, egy pontnál pedig eldöntöd, melyiket is kedvelted meg legjobban. Amikor zenét készítesz, írsz, komponálsz, akkor is ugyanez történik: ész és gumi nélkül, felelõtlenül szeretkezel egy-egy ötlettel, majd döntesz közülük.”
Sztriptíztáncos Gaga
2009. március 17. 19:08
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Idézet(Brittany20 @ 2009. March 17. - 17:33)
A 'Just Dance' elõadóját - aki hangja mellett figyelemfelkeltõ ruháiról híres - rendõrök állították meg, annak ürügyén, hogy öltözéke nem való utcai viseletre.
2009. március 17. 19:12
|
|
Dani94 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.05.25. Hozzászólás: 1968 Csatolások: 3099 Azonosító: 30546 offline
|
Idézet(Necros @ 2009. March 17. - 19:08)
most mi közük van ahhoz,hogy az utcán hogy megy?? szerintetek,hogyha én Los Angeles utcáin bikinibe flangálnék,engemis megszólitanának?
2009. március 17. 20:32
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Idézet(Dani94 @ 2009. March 17. - 19:12)
most mi közük van ahhoz,hogy az utcán hogy megy?? szerintetek,hogyha én Los Angeles utcáin bikinibe flangálnék,engemis megszólitanának? 
Attól függ, hol mászkálnál úgy.
2009. március 17. 20:35
|
|
Kata159 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.27. Hozzászólás: 10398 Csatolások: 130295 Azonosító: 23738 offline
|
Idézet(Necros @ 2009. March 17. - 21:32)
Jó hely az USA, de van "pár" idióta szabályuk/törvényük. 
Hát legutóbb Miley Cyrus-t szólták meg, ugyan nem a rendõrök... azzal, hogy bikini felsõben és rajta polóban kocogott LA-ben...én ezek után már semmin nem lepõdöm meg...
2009. március 17. 21:27
|
|
McGeryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.11.24. Hozzászólás: 371 Csatolások: 239 Azonosító: 10472 offline
|
Idézet(Necros @ 2009. March 17. - 20:32)
Jó hely az USA, de van "pár" idióta szabályuk/törvényük. 
Ezt akartam en is mondani... This is America
szoval en ezen nem akadok fenn. csak nevetni lehet ezen.
Az Off Campus sztárja reagált a főszereplők közötti korkülönbségre
Az Off Campus sztárja reagált a főszereplők közötti korkülönbségre
Majdnem 10 év van a főszereplők között.
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
18+ Ezzel az undorító szöveggel próbált csajozni András exherceg
18+ Ezzel az undorító szöveggel próbált csajozni András exherceg
Sorra érkeznek a gyomorforgató sztorik.
Katalin hercegné olyan dolgot villantott, hogy a férje is meglepődött
Katalin hercegné olyan dolgot villantott, hogy a férje is meglepődött
Nem gondolta volna, hogy mit tud!
Ez a meglepő oka annak, hogy az Amerikai pite sztárja 18 év után válik
Ez a meglepő oka annak, hogy az Amerikai pite sztárja 18 év után válik