Hihetetlen! Hamilton a Brawn GP-be igazol!
Írta: Kuli Bálint
2009. április 01. szerda 12:05
Világszenzációval rukkolhatunk elõ, ugyanis Lewis Hamilton a Maláj Nagydíjat már a Brawn GP színeiben kezdi meg!!
A regnáló világbajnok sokkolta a Forma-1 világát, ugyanis elhagyja csapatát, és az Ausztrál Nagydíjon fölényes sikert arató Brawn GP autójába ül át.
„Ez egy teljesen logikus döntés, ha megnézzük a két csapat jelenét. Mindenki elismeri, hogy komoly esélyünk van konstruktõri és a versenyzõi világbajnoki címre.”- mondta Ross Brawn.
Norbert Haug, a Mercedes-Benz Motorsport alelnöke is reagált a hírekre, és elismerte, hogy ez a döntés mind a két félnek jó.
„Meg kell nézni a számokat. Azzal, hogy Lewist és költségvetésünk egy részét a Brawn GP rendelkezésére bocsájtjuk, ami szintén Mercedes motorral megy, statisztikailag sokkal nagyobb lesz az esélyünk, hogy megnyerjük mind a két világbajnoki címet.”- mondta Haug.
Persze az érintett, 2008 világbajnoka, Lewis Hamilton is megszólalt. Érthetõen nagyon boldog volt.
„Ez egy fantasztikus gesztus. Ez a legjobb megoldás arra, hogy a csapatomat segítsem a fejlõdésben. Ameddig én a reflektorfényben megnyerem az összes versenyt a Brawn GP-vel, addig a McLarennek nem kell aggódnia, hogy idegen, rivális csapathoz kerül a világbajnoki cím.”- mondta mosolyogva Hamilton, április elsején.
„Komolyan, nem is értem, hogy miért nem nekem jutott elõször ez eszembe!”
Ron Dennis, a McLaren részvényese, és korábbi csapatfõnöke is kommentálta a sajtót megrázó eseményt.
„Azért neveltük fel ezt a srácot, hogy újra és újra világbajnok legyen. Ez egy nagy lépés ahhoz, hogy elérje ezt a célt.”- mondta Dennis.
A jelenlegi két Brawn GP versenyzõnek nem eshetett jól április elsején, mikor megtudták, hogy Barrichelllonak távoznia kell, hogy helyet készítsen Hamiltonnak. Na jó, ennek igazából csak a brazil nem örült.
Állítólag az sem kizárt, hogy Barrichello a megüresedett McLarenbe tart. Jenson Button sem fogadta könnyen a híreket.
„Nem hinném. Tudjátok, én akarok lenni a következõ brit sztár a Forma-1-ben.”- mondta április elsején Button.
Rubens Barrichello telefonon érték el, aki a következõket mondta.
„Megmondtam nekik, hogy már torkig vagyok azzal, hogy helyet kell készítenem a bajnokoknak!”
Arról nincs hír, hogy ez az április elsejei hír hatással lesz-e a Brawn GP és a Virgin csoport közötti együttmûködésre.Sir Richard Branson meglepõdhetett, ám áprlilis elsején csak nem vesz komolyan mindent...
Forrás: F1-live.com
Hihetetlen! Hamilton a Brawn GP-be igazol!
2009. április 01. 19:02
2009. április 03. 12:27
|
|
fuge7Dódika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.23. Hozzászólás: 1880 Csatolások: 1927 Azonosító: 74746 offline
|
Idézet
Rubens Barrichello telefonon érték el, aki a következõket mondta.
„Megmondtam nekik, hogy már torkig vagyok azzal, hogy helyet kell készítenem a bajnokoknak!”
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: