Hihetetlen! Hamilton a Brawn GP-be igazol!
Írta: Kuli Bálint
2009. április 01. szerda 12:05
Világszenzációval rukkolhatunk elõ, ugyanis Lewis Hamilton a Maláj Nagydíjat már a Brawn GP színeiben kezdi meg!!
A regnáló világbajnok sokkolta a Forma-1 világát, ugyanis elhagyja csapatát, és az Ausztrál Nagydíjon fölényes sikert arató Brawn GP autójába ül át.
„Ez egy teljesen logikus döntés, ha megnézzük a két csapat jelenét. Mindenki elismeri, hogy komoly esélyünk van konstruktõri és a versenyzõi világbajnoki címre.”- mondta Ross Brawn.
Norbert Haug, a Mercedes-Benz Motorsport alelnöke is reagált a hírekre, és elismerte, hogy ez a döntés mind a két félnek jó.
„Meg kell nézni a számokat. Azzal, hogy Lewist és költségvetésünk egy részét a Brawn GP rendelkezésére bocsájtjuk, ami szintén Mercedes motorral megy, statisztikailag sokkal nagyobb lesz az esélyünk, hogy megnyerjük mind a két világbajnoki címet.”- mondta Haug.
Persze az érintett, 2008 világbajnoka, Lewis Hamilton is megszólalt. Érthetõen nagyon boldog volt.
„Ez egy fantasztikus gesztus. Ez a legjobb megoldás arra, hogy a csapatomat segítsem a fejlõdésben. Ameddig én a reflektorfényben megnyerem az összes versenyt a Brawn GP-vel, addig a McLarennek nem kell aggódnia, hogy idegen, rivális csapathoz kerül a világbajnoki cím.”- mondta mosolyogva Hamilton, április elsején.
„Komolyan, nem is értem, hogy miért nem nekem jutott elõször ez eszembe!”
Ron Dennis, a McLaren részvényese, és korábbi csapatfõnöke is kommentálta a sajtót megrázó eseményt.
„Azért neveltük fel ezt a srácot, hogy újra és újra világbajnok legyen. Ez egy nagy lépés ahhoz, hogy elérje ezt a célt.”- mondta Dennis.
A jelenlegi két Brawn GP versenyzõnek nem eshetett jól április elsején, mikor megtudták, hogy Barrichelllonak távoznia kell, hogy helyet készítsen Hamiltonnak. Na jó, ennek igazából csak a brazil nem örült.
Állítólag az sem kizárt, hogy Barrichello a megüresedett McLarenbe tart. Jenson Button sem fogadta könnyen a híreket.
„Nem hinném. Tudjátok, én akarok lenni a következõ brit sztár a Forma-1-ben.”- mondta április elsején Button.
Rubens Barrichello telefonon érték el, aki a következõket mondta.
„Megmondtam nekik, hogy már torkig vagyok azzal, hogy helyet kell készítenem a bajnokoknak!”
Arról nincs hír, hogy ez az április elsejei hír hatással lesz-e a Brawn GP és a Virgin csoport közötti együttmûködésre.Sir Richard Branson meglepõdhetett, ám áprlilis elsején csak nem vesz komolyan mindent...
Forrás: F1-live.com
Hihetetlen! Hamilton a Brawn GP-be igazol!
2009. április 01. 19:02
2009. április 03. 12:27
|
|
fuge7Dódika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.23. Hozzászólás: 1880 Csatolások: 1927 Azonosító: 74746 offline
|
Idézet
Rubens Barrichello telefonon érték el, aki a következõket mondta.
„Megmondtam nekik, hogy már torkig vagyok azzal, hogy helyet kell készítenem a bajnokoknak!”
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nemrég házasodtak össze.
Az Üvöltő szelek rendezője bánja, hogy nem mutatta meg Margot Robbie szőrös testrészét
Az Üvöltő szelek rendezője bánja, hogy nem mutatta meg Margot Robbie szőrös testrészét
Utólag kivágta a jelenetet.
Sosem ér véget: Justin Baldoni és Blake Lively visszatérnek a bíróságra
Sosem ér véget: Justin Baldoni és Blake Lively visszatérnek a bíróságra
Újabb kalamajka az ügyben.
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Nem sokkal a sorozat premierje előtt mentek szét.

0 felhasználónak tetszik: