Promos (LQ)
Glee / Sztárok leszünk! (2009-2015)
2010. április 30. 23:12
![]() |
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 ![]() |
köszi a képeket
kérdés: én voltam az egyetlen, aki megkönnyeztem a legutóbbi részt? :$ túlságosan is bele tudtam élni magam Kurt helyzetébe, bár én nem vagyok meleg, de engem is csak apa nevel, és... hát én sem nagyon találok témát vele, és rosszul esik, mikor másokkal meg talál... és nálunk is a sport a szitu, csak nem foci, hanem kosár
*kifejezés kényszerben szenved, bocsássatok meg neki, és egyébként meg imád e3-ban beszélni magáról*

kérdés: én voltam az egyetlen, aki megkönnyeztem a legutóbbi részt? :$ túlságosan is bele tudtam élni magam Kurt helyzetébe, bár én nem vagyok meleg, de engem is csak apa nevel, és... hát én sem nagyon találok témát vele, és rosszul esik, mikor másokkal meg talál... és nálunk is a sport a szitu, csak nem foci, hanem kosár

*kifejezés kényszerben szenved, bocsássatok meg neki, és egyébként meg imád e3-ban beszélni magáról*
Kapcsolódó sztárok

Regé-Jean Page elárulta, nem a szexi jelenetek voltak számára a legnehezebbek
Regé-Jean Page elárulta, nem a szexi jelenetek voltak számára a legnehezebbek
Visszaemlékezett a sorozatra.

Kiderült Justin Timberalke és Jessica Biel második gyermekének neve
Kiderült Justin Timberalke és Jessica Biel második gyermekének neve
A pár azután vállalt babát, hogy kiderült Justin hűtlensége.

18+ Újabb beteg részletek derültek ki Armie Hammerről – ügyvédje nem cáfolta!
18+ Újabb beteg részletek derültek ki Armie Hammerről – ügyvédje nem cáfolta!
A színész karrierje a süllyesztőhöz közeledik.

Így néz ki Zendaya, mint M.J., a Pókember 3 forgatásán – fotók!
Így néz ki Zendaya, mint M.J., a Pókember 3 forgatásán – fotók!
Mary Jane Watson bőrében láthatjuk Zendayát.

Babát várt, de még senki sem tudta: így vonult a kifutón az állapotos Gigi Hadid
Babát várt, de még senki sem tudta: így vonult a kifutón az állapotos Gigi Hadid
A modell képet posztolt.

Megvan, mi a neve Gigi Hadid és Zayn Malik kislányának!
Megvan, mi a neve Gigi Hadid és Zayn Malik kislányának!
Különleges nevet kapott.