Istenem, istenem, ISTENEM!! Hálát adok az égieknek, hogy nem tudtam aludni, hála tesóm csörtetésének kora hajnalban!
Így jó korán megnézhettem az új epit! Ha eddig azt mertem hinni, hogy az évad legjobb része a Bad Moon Rising vagy egyéb epizód volt, akkor nagyot tévedtem!! Bevallom, a múlt heti álarcos bálos rész után volt bennem egy kis csalódottság, mert bár nagyon tetszett a rész, mégis csalódott voltam egy kicsit, jobbra számítottam. De most kárpótoltam magam
Rose-t szeretni fogom! Azt hittem, hogy valamiféle gonosz Katherine féle vámpír lesz, de nem! És hát nem tudok szó nélkül elmenni Elijah mellett. Hát hozzá képest Damon egy angyal! Basszus, imádom!! Ahogy fél tőle mindenki, és az ereje elképesztő! Sejtettem én, hogy nem lehet őt csak úgy megölni! Mikor először megláttam az ajtóban, rögtön azt gondoltam, hogy "te atyaég, ezt a gyereket vártam én annyira??" Aztán elkezdte bemutatni Elijaht, és rögtön más hogy láttam őt. A magam módján fogom őt kedvelni, mert kell egy ilyen figura. Katherine jó hogy van, de unalmas lenne, ha mindig ő lenne a gonosz vámpír. És jelen pillanatban Elijah-t sokkal izgalmasabb és gonoszabb vámpírnak tartom, talán mert az is, hiszen még Katherine is tart tőle .
Amikor a fiúk kiszabadították Elenát, én komolyan azt hittem, hogy odamegy Damonhoz és megöleli. De szerintem ő is ebben reménykedett. A szívem szakadt meg értük!! És hát az a jelenet a szobában!! Damon bevallotta, hogy szereti őt! Az évad legszebb pillanata!! De ahogy elfelejtette vele a vallomást és még könnyezett is a szeme.. most vagy azért könnyeztem én is, mert korán van, vagy mert ez a jelenet úgy volt tökéletes, ahogy volt! Imádtam!
És hát Tyler.. imádom, hogy egyre jobb a karakter! És hát Caroline-nel nagyon aranyosak, én nem bánnám, ha összejönnének Pedig Mattel is szerettem őt, de hát Matt sajnos elég uncsi, nem tehetünk róla.
Ja és Jeremy/Bonnie.. engem még mindig nem érdekelnek. Bonnie viszont a mai részben szimpatikus volt, legalább már láthattuk, hogy van ám neki is ereje. Végre nem vergődött és hisztizett és ez már jó pont nálam.
Mindent összevetve most azt mondom, hogy ez volt a legjobb rész eddig!! Féltem az új karakterektől (a Hősök buktája után most már tartok az új szereplőktől), de nem kellett volna. Mert Kevin Williamson és Julie Plec nagyszerű munkát végeznek! És már alig várom a jövőheti részt! Elijaht pedig imádom, éljenek a gonosz vámpírok!