Megnéztem és nagyon durva rész volt!
Elég vicces volt, hogy Elena nem tudta elhagyni a házat...ezt jól kitalálták. Tyler átváltozása szerintem kicsit félelmetes volt, Caroline pedig aranyos volt, hogy ott volt vele és segített neki. Jules nekem nem lett szimpatikus karakter, de majd meglátjuk, mi lesz később. Egyébként pedig azt hittem, hogy Stefan tovább marad majd a sírban...
És a végén sajnáltam Rose-t. Jules farkasként elég durván megharapta.
És most fog jönni a hosszú szünet, igaz? Nem is tudom, mi lesz velem...
The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2010. december 12. 12:37
ZOZO1983visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.21. Hozzászólás: 164 Csatolások: 1 Azonosító: 96583 offline |
1 Vámpírnaplók rész felér az egész Alkonyat szériával! Viszont ez a 2/11 rész nekem kicsit csalódás volt! Sokkot ígértek de ez nagyon elmaradt! Mindegy Január végén visszajönnek a kedvencek és tuti hogy akkor sokkot kapunk! Imádom a sorozatot, a legjobb!
2010. december 12. 14:55
Csaszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.22. Hozzászólás: 395 Csatolások: 70 Azonosító: 129727 offline |
Imádtam az új részt kb., 5 perce fejeztem be... Rose és Damon aranyosak együtt, de szerintem Damon érzi, hogy mennyivel jobb lenne Elenával, és ezt Rose is tudja! Én Damon párti vagyok, de kivételesen nagyon megható volt amikor Stefan kimenekült és első útja Elenához vezetett... De Rose miért nem halt meg egyből a harapás miatt? És mit akar ebből kihozni Elijah?
2010. december 13. 17:44
Na akkor én is leírom a véleményemet:
Nekem ez most csalódás volt. Egyrészt tetszett, de csakis a Caroline és Tyler történet szál miatt. Érdekes volt, sajnáltam szegény Tylert. Caroline nagyon édes volt, hogy olyan sokáig kitartót Tyler mellett. Elijah karaktere egyre jobban tetszik. Kíváncsian várom, hogy mit hoznak ki a karakteréből még. Mit tudnunk meg róla. Én élveztem, hogy Stefan&Katherine be voltak zárva. Túl hamar hozták ki Stefant, talán ha ott marad, akkor Kat megtörte volna. De biztos megvolt az oka annak, hogy kihozták őt. Bízok az írókban. Majd 2011-ben kiderül. Végre kaptunk egy kis ízelítőt a Damon&Alaric párosból. De többet akarok És akkor miért csalódás a rész? Nem kaptam azt a sokk hatást, amit anno az 1.évadnál volt. Jó sajnálom Rose-t, de nem érdekel mi lesz vele. Ő még új, nem tudott annyira az emberek szívébe lopózni. Mondjuk ha ezt egy régi karakterrel csinálják, mint például Caroline agy Damon, akkor tűkön ülve várnám a folytatást. És nem is tettek bele olyan váratlan dolgot, amire azt mondanám, hogy nem bírok rá várni másfél hónapig. Sőt ebben az epzódban olyan kiszámítható volt minden. Legalábbis szerintem. De még mindig a kedvenc sorozatom és várom a folytatást, de kifogom bírni ezt az időt.
Nekem ez most csalódás volt. Egyrészt tetszett, de csakis a Caroline és Tyler történet szál miatt. Érdekes volt, sajnáltam szegény Tylert. Caroline nagyon édes volt, hogy olyan sokáig kitartót Tyler mellett. Elijah karaktere egyre jobban tetszik. Kíváncsian várom, hogy mit hoznak ki a karakteréből még. Mit tudnunk meg róla. Én élveztem, hogy Stefan&Katherine be voltak zárva. Túl hamar hozták ki Stefant, talán ha ott marad, akkor Kat megtörte volna. De biztos megvolt az oka annak, hogy kihozták őt. Bízok az írókban. Majd 2011-ben kiderül. Végre kaptunk egy kis ízelítőt a Damon&Alaric párosból. De többet akarok És akkor miért csalódás a rész? Nem kaptam azt a sokk hatást, amit anno az 1.évadnál volt. Jó sajnálom Rose-t, de nem érdekel mi lesz vele. Ő még új, nem tudott annyira az emberek szívébe lopózni. Mondjuk ha ezt egy régi karakterrel csinálják, mint például Caroline agy Damon, akkor tűkön ülve várnám a folytatást. És nem is tettek bele olyan váratlan dolgot, amire azt mondanám, hogy nem bírok rá várni másfél hónapig. Sőt ebben az epzódban olyan kiszámítható volt minden. Legalábbis szerintem. De még mindig a kedvenc sorozatom és várom a folytatást, de kifogom bírni ezt az időt.
2010. december 14. 12:16
Egyetértek digirl véleményével, én is többet vártam volna ettől a résztől, ha már ez volt az utolsó epizód ebben az évben. Tyler átváltozása volt csak érdekes a számomra, a többi szállal pedig nem nagyon akartak haladni. Nálam még mindig az első évad viszi a pálmát.
2010. december 14. 12:19
Én is úgy tudtam hogy most fog következni az a bizonyos sokkoló haláleset, de mégsem.
Hacsak nem Rose lesz az, de ő nem olyan fontos karakter.
Hacsak nem Rose lesz az, de ő nem olyan fontos karakter.
2010. december 15. 10:34
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
2.14 - Crying Wolf
Stevie egy fiatal, huszas éveiben járó férfi, aki kicsit idegesítő, és túl sokat beszél. Stevie egy zseni, az intelligencia hányadosa 158 felett van. 1983-ban lett átváltoztatva. A kávézóban látja meg Rose-t, Damon-nal és Stefan-nal. Beszélgetni kezdenek: Rose mondja neki, hogy őt akarta látni, Stevie pedig már tud mindannyiukról, ami Damon-t és Stefan-t kicsit meglepi. Rose elmagyarázza neki, hogy információkra van szükségük. Elővesz egy papírt, amit Stevie elolvas, de nem tetszik neki, amit lát. Stevie nem akar megnyílni, mert az túl veszélyes lenne számára. Hogy meggyőze, Stefan beszél neki a gyűrűjéről, amivel tud a napon járni. Stevie elmondja, hogy hallott már ilyen gyűrűkről és hogy már megpróbált csinálni egyet magának, de nem működött.
+ Marathon Promo
+ 2011-es Let's GO! Promo
+ Epizód címek
2.12 The Descent (2011.01.27.)
2.13 The Daddy Issues (2011.02.03.)
2.14 Crying Wolf (2011.02.10.)
2011.03.03tól újabb 2-3 hetes tavaszi szünet várható.
Stevie egy fiatal, huszas éveiben járó férfi, aki kicsit idegesítő, és túl sokat beszél. Stevie egy zseni, az intelligencia hányadosa 158 felett van. 1983-ban lett átváltoztatva. A kávézóban látja meg Rose-t, Damon-nal és Stefan-nal. Beszélgetni kezdenek: Rose mondja neki, hogy őt akarta látni, Stevie pedig már tud mindannyiukról, ami Damon-t és Stefan-t kicsit meglepi. Rose elmagyarázza neki, hogy információkra van szükségük. Elővesz egy papírt, amit Stevie elolvas, de nem tetszik neki, amit lát. Stevie nem akar megnyílni, mert az túl veszélyes lenne számára. Hogy meggyőze, Stefan beszél neki a gyűrűjéről, amivel tud a napon járni. Stevie elmondja, hogy hallott már ilyen gyűrűkről és hogy már megpróbált csinálni egyet magának, de nem működött.
+ Marathon Promo
+ Epizód címek
2010. december 15. 18:05
Idézet (Brittany @ 2010.12.15. 10:34)
2.14 - Crying Wolf
+ Marathon Promo
+ Epizód címek
+ Marathon Promo
+ Epizód címek
Nem kell tavaszi szünet!
2010. december 15. 18:24
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Idézet (petimbo @ 2010.12.15. 18:07)
január 27-én lesz a kövi rész! Nehéz kibírni!
A vámpírok is szilvesztereznek??? Vagy mi???
A vámpírok is szilvesztereznek??? Vagy mi???
Meg karácsonyoznak. Milyen ötlettelen ajándékokat csinálhatnak, vehetnek egymásnak ennyi év után...
2010. december 16. 23:40
Qiny |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 902 Csatolások: 338 Azonosító: 125906 offline |
Idézet (Petróczki Vivien @ 2010.12.12. 12:54)
Nagyon szeretem a sorit én már nézem a 2. évadot is a neten és mit ne mondjak még több izgalom rejtély új misztikus lények minden ami csak lehet és abszolút nem Twilight koppintás mert ebbe tényleg van horror vérszívás izgalom minden ami kell de ami az egészet legjobban összetartja az a rohadt jó alapsztori h van a múlt és az újra játszódik a jelenben egy gyönyörű lány aki nem tud dönteni a két testvér közül ráadásul mág a múlt is kísérti őket hihetetlen alkotás könyvben is ajánlom mindenkinek letehetetlen én egy este alatt elolvastam az 1. részét
Utólagos engedelmeddel letöltöttem magamnak az első képet. Egyébként az összes kép klassz de ez tetszett a legjobban.
2010. december 17. 07:51
estiesztiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.02. Hozzászólás: 1 Csatolások: 1 Azonosító: 139979 offline |
Itt is lesz valami, ha már a címlapon is ők vannak. Ezt találtam.
http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Zsiraf-Diakujsag/102975593098233
asszem decemberben...
http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Zsiraf-Diakujsag/102975593098233
asszem decemberben...
1 felhasználónak tetszik:
laura96
2010. december 18. 20:56
zsuzsyevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.14. Hozzászólás: 401 Csatolások: 72 Azonosító: 36969 offline |
Hát te jól eltaláltad hogy ki lesz Matt hangja, így legyen ötösöd a lottón is:D
Idézet (LucafromHungary @ 2010.01.06. 13:36)
na, hát Vicki-t kiírni... ilyen marhaságot... Stefan-nek ez a totojgása...:S meg szegény Jeremy-t így elintézni. tisztára olyan, mintha egy másik személy lenne.
te, Brittany olvastad a könyvet? mert ha igen, akkor ne válaszolj, de Alaricnak miért van gyûrûje? õ is vámpír? meg Damon befolyásolja Elena-t és ezért lesz a hármas? miután a nyakláncot levette...
jaj, én azért a magyarítástól kicsit félek :S nem tudom, milyen hangokat tudnak összeszedni. remélem nem akarnak nagyon tiniket csinálni belõlük. Elõd Álmos hangjától pl hülyét kapnék. de van egy olyan érzésem, hogy az egyik szereplõ megkapja õt. pl nekem most Matt jutott eszembe
te, Brittany olvastad a könyvet? mert ha igen, akkor ne válaszolj, de Alaricnak miért van gyûrûje? õ is vámpír? meg Damon befolyásolja Elena-t és ezért lesz a hármas? miután a nyakláncot levette...
jaj, én azért a magyarítástól kicsit félek :S nem tudom, milyen hangokat tudnak összeszedni. remélem nem akarnak nagyon tiniket csinálni belõlük. Elõd Álmos hangjától pl hülyét kapnék. de van egy olyan érzésem, hogy az egyik szereplõ megkapja õt. pl nekem most Matt jutott eszembe
2010. december 18. 20:58
cintia8597bundáskenyér♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.03. Hozzászólás: 2784 Csatolások: 71 Azonosító: 128749 offline |
Mikor kezdődik a 2. évad???
2010. december 18. 20:59
Idézet (cintia8597 @ 2010.12.18. 20:58)
már 11 részt lelehet tölteni angolul magyar felirattal
2010. december 18. 21:08
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Idézet (cintia8597 @ 2010.12.18. 20:58)
Idézet (Nelly-fan)
már 11 részt lelehet tölteni angolul magyar felirattal
Nálunk meg gondolom csak jövő nyáron kezdik el vetíteni, miután odakint lement a teljes évad (május). Bár én is inkább preferálom az angol nyelven-felirattal nézést.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.