Kivéve talán az AXN-t ... õk már most is vetítik például a lost újabb részeit
The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2010. március 05. 18:21
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Idézet(Bessie @ 2010. March 5. - 16:51)
Kivéve talán az AXN-t ... õk már most is vetítik például a lost újabb részeit
Ha AXN tervezné arról tudnék...
2010. március 11. 17:49
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
A Megabuzz oldalán pedig feljött a Vampire Diaries folytatásával kapcsolatban néhány spoiler, miszerint amint visszatér a sorozat a hosszú szünetrõl, meg fogjuk tudni, hogy ki és miért ölte meg Isobelt, Elena édesanyját.
Viszont valószínûleg sokkal jobban fog érdekelni minket egy megdöbbentõ, sokkoló gyilkosság (huh, de titokzatosak... ). De ne nagyon aggódjunk az áldozatért, mert hamarosan vissza fogják hozni az élõk sorai közé XD Az interjút adó nemtomkicsda' leszögezte, hogy ne a vámpírátváltozásra gondoljunk - az illetõ tényleg életben lesz...
Viszont valószínûleg sokkal jobban fog érdekelni minket egy megdöbbentõ, sokkoló gyilkosság (huh, de titokzatosak... ). De ne nagyon aggódjunk az áldozatért, mert hamarosan vissza fogják hozni az élõk sorai közé XD Az interjút adó nemtomkicsda' leszögezte, hogy ne a vámpírátváltozásra gondoljunk - az illetõ tényleg életben lesz...
2010. március 12. 10:15
Megérkezett az új trailer a Few Good Men epizódhoz:
http://www.youtube.com/watch?v=9Tw3Bd7m0cI
DAMON én is jelentkeznék egy randira vele... vagy kettõre. Az se baj ha vámpír leszek
DAMON én is jelentkeznék egy randira vele... vagy kettõre. Az se baj ha vámpír leszek
2010. március 12. 11:29
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet(Brittany20 @ 2010. March 12. - 10:15)
Megérkezett az új trailer a Few Good Men epizódhoz:
Kiszívnád a vérét? Pattintsuk le a csaját, és a tied
2010. március 12. 12:03
Idézet(Bessie @ 2010. March 12. - 11:29)
Kiszívnád a vérét? Pattintsuk le a csaját, és a tied
Simán. Benne vagyok a csajlepattintásba. Bár ahogy elnézem a volt barátnõket, Ian a szõke nõkre bukik, úgyhogy kéne egy hajfestés is.
Ez a rész viszont nagyon várós. Már megint. De már közeledik a bemutató idõpontja úgyhogy azt már csak kibírom fél lábon is
2010. március 15. 22:33
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline |
én most néztem meg 2 nap alatt az eddigi 14 részt,mer bár hallottam róla,nem akartam elkezdeni,így is van jó pár sorozat amit nézek és féltem,hogy ez is függővé tesz,de nem bírtam ki és igen,FÜGGŐ lettem
minden főszereplőt nagyon bírok benne,de nekem Stefan a legleg de ettől függetlenül Damon is nagyon ott van
SPOILER VESZÉLY (így az új fórumon nem találom még a színezést )
szerintem Stefan nem nyámnyila vagy ilyesmi,csak egyszerűen ilyen lelkiismeretesebb lélek Damon persze az elején maga volt a gonosz,az első részekben kinyírt vagy 5 embert/rész azért ahhoz képest most már sokkal jófiúsabb Caroline-nak is hogy megmondta,hogy majd megöli viszont Zack-et meg Lexit nagyon sajnáltam de Bree-vel is elég durva volt
ja meg Vicki-vel:Tudom mi kell neked!Halál.. és kitekeri a nyakát
de pont ezért ilyen jó ez a sorozat,mert vmi megdöbbentő mindig történik
az mondjuk olyan aranyos volt mikor Damon megmentette a golyóktól meg Logantől Stefant,meg fordítva is,mikor Stefan szedte le a faágra felnyársalt Damont
eddigi kedvenc részem a 1x12-ben volt,mikor Elena kérte Stefant,hogy mutasson pár mozdulatot az '50-es évekből,Stefan meg nem engedett neki aztán hogy megtáncoltatta már
és már csak 10 nap a következő részig
minden főszereplőt nagyon bírok benne,de nekem Stefan a legleg de ettől függetlenül Damon is nagyon ott van
SPOILER VESZÉLY (így az új fórumon nem találom még a színezést )
szerintem Stefan nem nyámnyila vagy ilyesmi,csak egyszerűen ilyen lelkiismeretesebb lélek Damon persze az elején maga volt a gonosz,az első részekben kinyírt vagy 5 embert/rész azért ahhoz képest most már sokkal jófiúsabb Caroline-nak is hogy megmondta,hogy majd megöli viszont Zack-et meg Lexit nagyon sajnáltam de Bree-vel is elég durva volt
ja meg Vicki-vel:Tudom mi kell neked!Halál.. és kitekeri a nyakát
de pont ezért ilyen jó ez a sorozat,mert vmi megdöbbentő mindig történik
az mondjuk olyan aranyos volt mikor Damon megmentette a golyóktól meg Logantől Stefant,meg fordítva is,mikor Stefan szedte le a faágra felnyársalt Damont
eddigi kedvenc részem a 1x12-ben volt,mikor Elena kérte Stefant,hogy mutasson pár mozdulatot az '50-es évekből,Stefan meg nem engedett neki aztán hogy megtáncoltatta már
és már csak 10 nap a következő részig
2010. március 16. 10:39
SPOILER - Anna visszatér?
Anna egy nem várt vendéggel jelenik meg, amikor meglátogatja Damont.
Elena és Stefan egy duplarandit szervez Caroline-nal és Matt-tel, ahol kiderül, hogy Stefan és Matt között több a közös tulajdonság, mint hitték...
Jenna újra találkozik régi barátnőjével, Kelly Donovannal.
Jeremy és Anna kapcsolata nem várt fordulatot vesz...
Anna egy nem várt vendéggel jelenik meg, amikor meglátogatja Damont.
Elena és Stefan egy duplarandit szervez Caroline-nal és Matt-tel, ahol kiderül, hogy Stefan és Matt között több a közös tulajdonság, mint hitték...
Jenna újra találkozik régi barátnőjével, Kelly Donovannal.
Jeremy és Anna kapcsolata nem várt fordulatot vesz...
2010. március 16. 23:00
LucafromHungary |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.25. Hozzászólás: 778 Csatolások: 202 Azonosító: 53312 offline |
hihi jó lesz!
2010. március 17. 09:14
Már nincs sok hátra. Lassan telnek a napok, de legalább telnek. Tegnap újabb Ian filmet néztem meg este. Jó volt. Ezzel legalább tudom pótolni a hiányt...
Hiányzik Damon
Hiányzik Damon
2010. március 17. 09:19
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (Brittany20 @ 2010.03.17. 09:14)
Már nincs sok hátra. Lassan telnek a napok, de legalább telnek. Tegnap újabb Ian filmet néztem meg este. Jó volt. Ezzel legalább tudom pótolni a hiányt...
Hiányzik Damon
Hiányzik Damon
Nemsokára megkapjuk őket Addig újra megnézem az egész leadott évad részeket
2010. március 17. 15:43
Már csak 8 nap! Hogy eltelt a idő, mintha csak tegnap lett volna, hogy azt vártam, hogy legyen vége a 6 hétnek
2010. március 17. 18:00
De még mindig csak várakozunk és várakozunk. Pedig annyi szál van aminek a kibontását kíváncsian várom.
Ott van a vérfarkasos dolog... meg Elena szülei, meg, hogy most Katerine él e, meg, hogy ki az a titokzatos személy akivel Anna visszatér a 16. epizódban? Hmmm....
Kitépem a hajam
Ott van a vérfarkasos dolog... meg Elena szülei, meg, hogy most Katerine él e, meg, hogy ki az a titokzatos személy akivel Anna visszatér a 16. epizódban? Hmmm....
Kitépem a hajam
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.