Elijah és Elena
The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2011. április 25. 09:31
Idézet (petimbo @ 2011.04.25. 08:39)
Elijah és Elena
Ez nem az én fanvideóm, csak találtam.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2011. április 25. 09:52
A vampired.org híre: Nina és Ian április 30-án ellátogat a Fehér házba, ahol az Atlanta Journalt és a National Journalt fogják képviselni a vacsorán. Más sztárok is lesznek még itt Ianen és Ninán kívül, például Anna Paquin, Stephen Moyer, akiket a True Bloodból ismerhetünk. Természetesen maga az elnök, Barack Obama és felesége, Michalle is ott lesz
13 felhasználónak tetszik:
Adrianna,
House Of Wax,
pillajunior,
anonymka,
LittleVampire,
allyangel,
Domcicc,
wannascream,
Melcsi1997,
xxxddd,
Catherine,
fanni1998,
Mirjána
2011. április 25. 16:12
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Idézet (Sixy @ 2011.04.25. 14:36)
Légyszi NE idézzetek videót, mert széthúzza az oldalt.
Szerintem nem rossz dolog , hogy tesznek fel videókat , én támogatom
Egyébként miről fog szólni a 3 évad ? Mert , hogy ha Klaus-t megölik akkor ki lesz az újabb ellenség ?
2011. április 25. 16:27
Catherineboobtana |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 30 Azonosító: 137378 offline |
Idézet (House Of Wax @ 2011.04.25. 16:12)
Egyébként miről fog szólni a 3 évad ? Mert , hogy ha Klaus-t megölik akkor ki lesz az újabb ellenség ?
Szerintem Klaust tuti nem fogják megölni, az úgy túl egyszerű lenne... De ha meg is ölik, még mindig ott van a többi első, akik közül sokakkal nem találkoztunk még és akkor lesz bőven ellenség a 3. évadra.
Különben is, Kevin elég érdekes választ adott egy interjúban az alábbi kérdésre:
"THR: Hogyan választottatok ki egy olyan fontos karaktert, mint Klaus?"
"Olyat akartam, aki európai, aki érzi a régi világot. Igazából, az akcentusra mentem. *nevet* Joseph Morgan bejött, és rögtön rákapott. Megvolt benne a humorérzék, amit Klausnak szántunk. Mindig úgy írtuk le a karaktert, hogy "Klaus még Damont is kiüti". Ezt az évadot leginkább Damon és Klaus között helyezzük el, de annyi anyag van, hogy ez egy nyitott aknamezővé válik a 3. évadra Damon, Stefan és Klaus között. Na meg persze, bejön majd a többi Első."
A lényeg a vége felé van.
2011. április 25. 16:35
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline |
Idézet (Catherine @ 2011.04.25. 16:27)
Szerintem Klaust tuti nem fogják megölni, az úgy túl egyszerű lenne... De ha meg is ölik, még mindig ott van a többi első, akik közül sokakkal nem találkoztunk még és akkor lesz bőven ellenség a 3. évadra.
Különben is, Kevin elég érdekes választ adott egy interjúban az alábbi kérdésre:
"Olyat akartam, aki európai, aki érzi a régi világot. Igazából, az akcentusra mentem. *nevet* Joseph Morgan bejött, és rögtön rákapott. Megvolt benne a humorérzék, amit Klausnak szántunk. Mindig úgy írtuk le a karaktert, hogy "Klaus még Damont is kiüti". Ezt az évadot leginkább Damon és Klaus között helyezzük el, de annyi anyag van, hogy ez egy nyitott aknamezővé válik a 3. évadra Damon, Stefan és Klaus között. Na meg persze, bejön majd a többi Első."
És ezzel megválaszoltak egy másik kérdést, hogy Damon és Stefan nem fog meghalni ebben az évadban. Bár érdekes is lenne, ha főszereplőket nyírnának ki.
2011. április 25. 17:31
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Idézet (House Of Wax @ 2011.04.25. 16:12)
Szerintem nem rossz dolog , hogy tesznek fel videókat , én támogatom
Nem azzal van a baj, hogy felraknak videókat. Azt én is szeretem, mert többnyire jó videók kerülnek fel. De valaki felrak két videót utána nyolcan beidézik. Minek? A videó nélkül is benne van az idézetben, hogy kinek, melyik hozzászólását idézed.
Amúgy elég korai még arra gondolni, mi lesz jövőre, úgyis csak július környékén kezdjük el kapni a pontosabb infókat.
2011. április 25. 18:20
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Annak én is örülnék , hogy ha maradna Klaus . Jó kis harcoknak nézünk majd elébe
Hát , találgatni mindig lehet , hogy mi lesz , úgyis majd csak Szeptemberben derül ki minden , amikor elkezdik a sorozatot. Akkor lesz biztos minden
Én annyira várom már a 22. részt , de ugyanakkor meg rossz lesz , hogy megint várhatunk 3 hónapot
Hát , találgatni mindig lehet , hogy mi lesz , úgyis majd csak Szeptemberben derül ki minden , amikor elkezdik a sorozatot. Akkor lesz biztos minden
Én annyira várom már a 22. részt , de ugyanakkor meg rossz lesz , hogy megint várhatunk 3 hónapot
2011. április 25. 19:15
Az lenne a legjobb, ha Klaus meggondolná magát, és betársulna a Szalvatórékhoz, majd ő is főszereplő lenne
úgysincs még vampwolf-unk
úgysincs még vampwolf-unk
2011. április 25. 21:46
allyangelchicken-y.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 2143 Csatolások: 97 Azonosító: 133609 offline |
dehogyiiis, hát az "Elfújta a szél" megy a háttérben egy nagy kivetítőn, ahogy írták korábban
amúgy a képekre csak annyit, hogy:
amúgy a képekre csak annyit, hogy:
1 felhasználónak tetszik:
Domcicc
2011. április 25. 22:05
Idézet (funny18 @ 2011.04.25. 21:24)
2x22 As I Lay Dying HQ
Köszi, vittem a képeket a meghajtómra.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.