Starity

Melcsi1997 profilja

Melcsi1997 blue yellow blue  
  • Csatlakozott
  • 2008. május 27.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • Four™
  • Születési idő
  • 1997. január 28.
  • Lakhely
  • Ausztrália
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • Világuralmi tervek szövögetése
  • Zenei stílusom
  • Titok
  • Imádom
  • Még nagyobb titok
  • Utálom
  • Reméld, hogy téged nem.
  • Weblapom
  • - nem publikus -
  • Skype-azonosítóm
  • - nem publikus -
  • Twitterem
  • - nem publikus -
  • Kedvenc sztárjaim
  • Nina Dobrev Gal Gadot Emilia Clarke David Giuntoli Theo James Paul Wesley Troian Bellisario Shay Mitchell

You have no power here, bitch!

Melcsi1997
Utoljára aktív: 2021.01.19. 23:11Státusz módosítva: 2019.07.27. 20:08

Mi újság nála?

2019.07.30. 20:08Melcsi1997 új kedvence Eric Christian Olsen

2019.07.30. 20:08Melcsi1997 új kedvence Linda Hunt

2019.07.30. 20:08Melcsi1997 új kedvence Renée Felice Smith

2019.07.30. 20:08Melcsi1997 új kedvence LL Cool J

2019.07.30. 20:08Melcsi1997 új kedvence Daniela Ruah

Bemutatkozás




Te most egy átlagos lány profiljára tévedtél, legalábbis azt hiszem, hogy hivatalosan még lány a titulusom. 2016 szeptemberétől az egyetem előadóinak székeit, illetve asztalait koptatom, ha minden jól megy. Koromat nem írom ide, ugyanis egy kis logikával és egy pici matekkal rá tudsz jönni (legalábbis remélem). A profilból azt a következtetést fogod levonni, hogy ez a lány nem teljesen százas. Talán még őrültnek is nevezel majd. Csapjunk a pacik közé.

Ha meglátsz valahol, úgy tűnhet, nyugodt, csendes természetű vagyok. De azt javaslom, hogy kezdj el félni, ugyanis ha csendben vagyok, általában töröm valamin a fejem. Szenvedek egyfajta gyógyíthatatlan betegségben, mégpedig a szófutiszban. Ennek tüneteihez kapcsolható az állandó vágy a beszélésre. Évek óta szenvedek benne. Ha esetleg nálad van a gyógyír, kérlek jelentkezz. Több hobbim is van, de ezek csak a reklám után fognak kiderülni.
Kedvenc nyelvem a német. Tudom, sokan nincsenek vele jó barátságban, és teljesen logikátlannak tűnik, de egyáltalán nem az, ha megszereted, és milyen más nyelven lehet leigazáni egy egész világot, ha nem németül?
Általában segítőkésznek mondanám magam, de vannak pillanatok, amikor inkább egy ásót adnék az illető kezébe, és elgondolkodok azon, hogy maradhatott életben egészen idáig?

A felirat már árulkodik róla, hogy mi a másik szenvedélyem. Mértéktelenül imádom négylábú, szőrős barátainkat. Egyszerűen nem tudom elképzelni az életemet kutyák nélkül. Lehet, hogy néha csak egy szőrpamacsként gondolunk rájuk, de sokkal jobban megértenek minket, mint néha mi magunk. Hűségesek, imádnivalóak, szeretetre éhesek, mindig ott vannak nekünk, ha szükségünk van valakire, kell ennél több?


A mai fiatalság nagy részével ellentétben imádok olvasni. Ha az időm megengedi, mindig olvasok valamit. Az a fajta lány vagyok, akiknek sminkek helyett inkább könyv van a táskájában. Mindig van nálam egy regény, még akkor is, ha tisztában vagyok vele, hogy nem fogok tudni olvasni, mert nem olyan helyre megyek. De azt vallom, hogy bármikor lerobbanhat a busz, történhet valami, ami miatt hosszú ideig kell valahol dekkolni, és az idegeskedés helyett, sokkal jobb elfoglaltságot részesítek előnyben. Ezen kívül az olvasás hasznos dolog. Bővül a szókincsünk, fejlődik a fantáziánk, műveltető hatású, ezért azt mondom: OLVASS TE IS KÖNYVET, NE CSAK A FACEBOOK IDŐVONALAT.
Kedvenc könyveimet nem fogom felsorolni, hiszen rengeteg oldalnyi regény van már a hátam mögött. Mind más egy kicsit, mindben volt valami, ami különlegessé tette. Lehetéges, hogy te nem szeretsz olvasni, vagy egyszerűen még nem találtad meg azt, ami igazán neked szól, aminek szereplője csaknem teljesen olyan mint te. Ha ezt megtalálod, hidd el, te sem fogsz tudni elszakadni a lapoktól.



Néhány évvel ezelőtt (igazából, nem tudom mikor is pontosan) jöttem rá, hogy szeretek írni. A fejemben létrejött dolgokat papírra vetni (wordben), kitalálni egy olyan világot, ahol az én kezemben van minden irányítás. Dönthetek a szereplők sorsáról, nem kell ragaszkodnom a valósághoz, azt tehetek, ami nekem tetszik, nincsenek befolyásoló tényezők. Eleinte azonban szinte seni sem látta a műveimet, tavaly nyáron azonban elszántam magam, hogy megosszam másokkal is. Lena T. Mittson néven kezdtem tevékenykedni a blogger világban. Elfedett balettcipők és Engedj közel!  című történeteim fellelhetőek az internet bugyraiban. Ezeken kívül rengeteg elkezdett, de soha be nem fejezett történet van még a fejemben, amik talán egyszer megkapják még a méltó befejezést. Nagy álmom kiadni egy könyvet. Majd kiderül, hogy csak álom marad-e.



Kedvenc sorozatok:
Grimm
Once Upon a Time
The Flash
Lucifer
Bones
NCIS

Kiralik Ask
Pretty Little Liars
Sherlock és Watson (Elementary)
Sherlock





Eddigi életem során rengeteget filmet láttam már, ami szerintem nem is olyan meglepő dolog. A probléma ott kezdődik, hogy a legtöbb kedvencem romantikus vígjáték. Minden egyes ilyen film után úgy döntök, hogy soha többé nem nézek ilyent, néhány nap múlva, "Ó ezt még nem is láttam". De igazából nem csak erre a műfajra vagyok korlátozódva. Akció filmekeket is erőszeretettel nézek. A horror filmekkel viszont nem jövünk ki valami jól. Egyelőre még nem sikerült megtalálnom az értelmüket.
Kedvenc filmek: 
Szőkőhév, Galaxis őrzői, Csontváros, Beavatott sorozat, Szabadság, Szerelem (Chasing Liberty), Számos pasas, Amerika kapitány, Bosszuállók, Aranyhaj és nagygubanc, Sherlock Holmes, Minden kút Rómába vezet,  Amerikai Hófehérke, Micsoda srác ez a lány, Sztárkivetett, Miről álmodik a lány?, 27 idegen igen,Kémes Hármas,  Tükröm,tükröm, Lelkes testcsere, A kém, Szállító, Feláldozhatók és egyéb Jason Statham-es filmek


Szabadidős tevéknységeim közé tartozik a zenehallgatás. Egyetlen egy napot sem bírnék ki valamilyen zene nélkül. Igazából nem tudom kijelenti, hogy most akkor pop fan vagy rocker lennék, mert rengeteg féle zenét meghallgatok. Ha egyszer tetszik valami, nem érdekel a stílusa, lehet bármi.
Néhány kedvenc együttes: Three Days Grace, Simple Plan, Skillet, Thousand Foot Krutch, Ashes Remain, Fall Out Boy, Imagine Dragons, Breaking Benjamin, Kodaline, Linkin Park, Hollywood Undead, Otherwise, We As Human, OneRepublic, Hedley, A Day To Remember, Train, My Darkest Days, Pop Evil, Saint Asonia, Daughtry,
Az együtteseken kívül azonban vannak még kedvenc zenészeim/énekeseim úgy, mint Lindsey Stirling, Christina Perri, James Blunt, Shawn Mendes, Lea Michele, Ed Sheeran, Olly Murs, Indila
Illetve fontos kiemelnem a Glee című sorozatban elhangzott zenéket


Colin O'Donoghue, Theo James, David Giuntoli or Arduc Baris






Kedvenc városaim:
Az elsőszámú kedvenc városom Künzelsau, ez egy kisebb helyiség Németországban. Volt szerencsém négy alkalommal is ott járni, és egyszerűen csodálatos minden. Nincsenek rá szavak, mennyi csodát is rejt egy olyan egyszerű település. Továbbbi nagy kedvenceim Washington, ez a város talán a kedvenc sorozataim által vált kedvencemmé, ugyan nem volt szerencsém ott járni, de talán majd egyszer.  A kedvenc városaim között szerepel még Los Angeles, azon belül inkább Hollywood és Paris.


Pár információ így a végére:
- Nem vagyok szavazatgyűjtő, így nincs szükségem a szavatodra sem, ha mégis úgy döntesz, hogy szavazol, akkor írd meg, hogy miért tetted, vagy viseld az ignorációm következményeit.
- Szavaztam, szavazz, vissza üzenetekkel ne szennyezd üzenő falamat. Értelmes üzeneteknek tartom fenn azt a helyet (még ha nem is látszik). Köszönöm megértésed.
Késztetést érzel, hogy elvigyél egy képet? Egy jó tanács: NE tedd! Ugyanis a lopást törvény bünte
ti. Ez esetben a törvény én vagyok. 

Jelölni szeretnél? Sajnálattal kijelentem, hogy a barátnak jelölöm gomb meghibásodott. Ezt a felhasználót, ÖN, most, nem jelölheti be. Ha még is szüksége van a barátnak jelölöm gomb használatára, érdeklődjön a felhasználónál és meglátjuk mit tehetünk. 

Ez felhasználó nem fogad egyszavas üzeneteket, ha Ön még is úgy dönt, hogy egy rövid levelet szeretne írni, ne tegye, ugyanis Melcsi1997 nem válaszol ilyen jellegű üzenetekre.
Hát ennyi lenne a profilom, további információért érdeklődj a tudakozónál, vagy írj a tudjmegmegtobbetMelcsirol@kivancsivagyok.hu email címre.
Köszönöm figyelmed!



Tschüss: Melcsi

"The show most go on all over the place or something..."

Randomképek

007.jpg
006.jpg
Simple Plan.jpg
019.jpg

Barátok

Betti92
Betti92

új tag

Rap4ever8
Rap4ever8

Queen of the Rap

Brittany
Brittany

Not a Queen, a...

funny18
funny18

epiphany

Üzenőfal

Hát igen, és anélkül a videó nélkül nem tudom, mihez kezdenék :D

2020.05.19. 17:05

Tudom, tudom, ismerlek már egy ideje :D

2020.05.14. 13:01

Hello! Micsoda meglepi :D igazából huligánkodni jöttél, mi? xd

2020.05.13. 12:12

Narrybitch Szia! :) Szavaztam, mert szép a profilod. xxx

2018.03.24. 22:10

taylex Helyes, úgy látom már megérkeztél, s baszogatsz szokásodhoz hűen.

2017.11.01. 21:09