Fantasztikus rész volt
Úristen ez a Klaus&Elijah bunyó mekkora jó volt. Imádom őket. Elijah új haja nagyon bejövős. Tetszett mikor Damon azt mondta neki, hogy a kedvenc őse Elena továbbra is az agyamra megy, nem tehetek róla. A Bonnie/Bonnie anyu jelenetek baromira untatnak. A Klaus féle vacsi csúcs volt, haláli egy fazon Damon beszólása, hogy Stefan emlékszik e arra, amikor megölte az apjukat fantasztikus volt, nagyon jót nevettem Viszont rendesen meglepődtem mikor Klaus elkapta Stefant. Az se volt semmi, amikor Elijah "felszolgálta" a tőröket, és megjelent a másik két tesó. Kol igen dögös Rebekahnak annyira örültem, szuper hogy végre megint "él" Nagyon sajnáltam Caroline-t amikor kint ültek Elenával, és arról beszélgettek hogy meg akarja menteni az apja életét. Az a jelenet amikor megkérte az apját, hogy ne hagyja el nagyon megható volt Ez az Elena viszont igen tökös egy leány, csupa vér az egész lakás, tök sötét van, de ő Mattet maga mögött hagyva, egy szál elemlámpával indul el. Nem semmi. Viszont mikor megláttam hogy Alaricot leszúrták.. úristen. Nagyon megkönnyebbültem mikor felébredt. Most már kíváncsi vagyok, hogy ki gyilkolászik. Matt meg olyan rendes, hogy a végén még megkedvelem. Stefan egy suttyó, de én akkor is szeretem. Véégre kimondta hogy még mindig szereti Elenát... Anyuci belépője igen hatásos volt a végén, jó kis jelenet volt. Klaust úgy sajnáltam. Nagyon kíváncsi vagyok a következő részre. Lehetne már egy héttel később
The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2012. február 03. 17:56
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline |
2012. február 03. 18:02
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Le a kalappal. Ez a rész nem volt annyira várós, mégis teljes KO lettem tőle.
Az Epizód Tele Volt igazi Fénypontokkal. A vacsora. ÁÁÁ... hatalmas volt. Elijah & Damon páros kegyetlen arc. Tatia. Most már ezt is tudjuk. Az eredeti Petrova. Akiből indult az egész. Lol. Én azt sem tartom kizártnak, hogy egyszercsak feltűnik.
Az Ősök megjelenése. Mindegyik cool. Kol édes pofa, Bekkat imádtam. Claire Holt eskü egyre jobban néz ki. Ahogy ott álltak egymás mellett. Király egy család. Esthert meg mennyire tisztelik már. Kemény. Várom a továbbiakat. Belőlük sosem elég.
Alaric. Istenem. Annyira, de annyira aggódtam. Féltem. Remegtem az életéért. Mennyire szemét húzás volt már ez Julieéktól. Alaricot nem veszíthetjük el. Caroline apját sajnáltam, és jól behozták az érzelmeket az egészbe.
Matt & Elena? Na nee... rossz vicc.
A gyilkosságokba nekem az a fura, hogy ugye az elsőn megtalálták Elena ujjlenyomatát. Rögtön az ugrott be nekem is, hogy lehet, hogy Katherine az. De miért? Nincs mögötte logika. Bár értek már meglepetések.
Delena hiányom volt, de ettől függetlenül imádtam az epizódot és három nézésen már túl is vagyok A jövő heti rész pedig exxxtraa várós.
Az Epizód Tele Volt igazi Fénypontokkal. A vacsora. ÁÁÁ... hatalmas volt. Elijah & Damon páros kegyetlen arc. Tatia. Most már ezt is tudjuk. Az eredeti Petrova. Akiből indult az egész. Lol. Én azt sem tartom kizártnak, hogy egyszercsak feltűnik.
Az Ősök megjelenése. Mindegyik cool. Kol édes pofa, Bekkat imádtam. Claire Holt eskü egyre jobban néz ki. Ahogy ott álltak egymás mellett. Király egy család. Esthert meg mennyire tisztelik már. Kemény. Várom a továbbiakat. Belőlük sosem elég.
Alaric. Istenem. Annyira, de annyira aggódtam. Féltem. Remegtem az életéért. Mennyire szemét húzás volt már ez Julieéktól. Alaricot nem veszíthetjük el. Caroline apját sajnáltam, és jól behozták az érzelmeket az egészbe.
Matt & Elena? Na nee... rossz vicc.
A gyilkosságokba nekem az a fura, hogy ugye az elsőn megtalálták Elena ujjlenyomatát. Rögtön az ugrott be nekem is, hogy lehet, hogy Katherine az. De miért? Nincs mögötte logika. Bár értek már meglepetések.
Delena hiányom volt, de ettől függetlenül imádtam az epizódot és három nézésen már túl is vagyok A jövő heti rész pedig exxxtraa várós.
2012. február 03. 18:03
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
SPOLER VESZÉLY,AKI MÉG NEM LÁTTA;LAPOZZON GYORSAN!Ez a rész..csalódott vagyok! De megőrülök,hogy lássam a következőt! Először is a boszikat megint untam,túl sok volt belőlük...aztán ott van Klaus alkuja,Elenaról,ott kész voltam! Jesszus!!! Damon arckifejezése,amikor Klaus előált azzal,h Matt meg Elena.."Matt Donovan? Seriously?" Ez csúcs volt! ;P Rebekahnak nagyon örültem,jó újra látni ;) Carolina-Daddy jeleneten én is könnyeztem ;( Tyler nem hiányzott...Am a "We are family" jelenetek is nagyon jók voltak,Klaus két tesóját illetően...egyiksem Damon,de helyesek ;D De a 3. testvér belépője milyen jó volt már..Klaus,úgy nézett mint aki menten beszar xD Viszont,hogy ki az aki ott titokban gyilkolászik...nah arra nagyon kíváncsi vagyok,én is gondoltam arra,hogy lehet Katherine az és így az is passzolna,hogy ő ébredik majd meztelenül Damon melett,persze csak,ha tényleg visszatér..mindent összevetve nem ez volt a legjobb epizód amit valaha láttam,izgalmas volt de mégis csalódott voltam amikor vége lett,mert ütősebbre számítottam ennyi várakozás után...de a következő nagyon jónak ígérkezik,tűkön ülök! (:
2012. február 03. 18:25
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline |
2 felhasználónak tetszik:
pink_bunny,
Rékakroki72
2012. február 03. 19:15
Bütyi92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.29. Hozzászólás: 263 Csatolások: 0 Azonosító: 132181 offline |
Nekem nagyon tetszett az új rész!
Nagyon örültem, hogy Alaric végül nem halt meg... ő csak maradjon még jó sokáig a sorozatban!
Caroline apukáját sosem kedveltem, de most sajnáltam, hogy meghalt...
Egyébként a gyilkosságokkal kapcsolatban először Meredith-re gyanakodtam, majd miután a seriff elmondta Elena-nak, hogy van alibije, azután Katherine ugrott be. Lehet, hogy nincs rá konkrét oka, de Kat-et ismerve, mindig van valami terve. Lehet, hogy ezek a gyilkosságok is egy új terv részei... Nagyon remélem, hogy a közeljövőben fény derül majd erre is.
Végre visszatért Rebekah! És végre láthatjuk az összes ősi vámpírt! Szép nagy család az egyszer biztos!
És végén Esther belépője mindent vitt. Látszott Klaus-on, mennyire rettegett tőle...
Az előzetesek alapján a következő rész is legalább ilyen jónak ígérkezik, úgyhogy már nagyon várom!
Nagyon örültem, hogy Alaric végül nem halt meg... ő csak maradjon még jó sokáig a sorozatban!
Caroline apukáját sosem kedveltem, de most sajnáltam, hogy meghalt...
Egyébként a gyilkosságokkal kapcsolatban először Meredith-re gyanakodtam, majd miután a seriff elmondta Elena-nak, hogy van alibije, azután Katherine ugrott be. Lehet, hogy nincs rá konkrét oka, de Kat-et ismerve, mindig van valami terve. Lehet, hogy ezek a gyilkosságok is egy új terv részei... Nagyon remélem, hogy a közeljövőben fény derül majd erre is.
Végre visszatért Rebekah! És végre láthatjuk az összes ősi vámpírt! Szép nagy család az egyszer biztos!
És végén Esther belépője mindent vitt. Látszott Klaus-on, mennyire rettegett tőle...
Az előzetesek alapján a következő rész is legalább ilyen jónak ígérkezik, úgyhogy már nagyon várom!
2012. február 03. 19:26
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Na végre egy rész a szünet óta ami igazán megfogott
A közös vacsora Azt volt az epizód fénypontja! 4 kedvenc szereplőm együtt Nehéz volt kiválasztani, hogy kit is lessek egész végig
Valahol sajnálom Klaust Ő csak minden áron próbálja megvédeni és összetartani a családját, és habár nem éppen a legjobb módszerekkel teszi, szerintem végtelen szeretet van benne
Oh és még valami. Ismét megkedveltem egy Őst : Kol Cuki pofa Azért milyen durván tartanak már az anyjuktól Azért a tisztelet megvan Viszont a gyilkosságok Még csak tippem sincs hogy kiállhat emögött
Matt&Elena ? WTF? Ilyet még viccből sem mondjunk
Annyira várom márt a jövőheti részt
A közös vacsora Azt volt az epizód fénypontja! 4 kedvenc szereplőm együtt Nehéz volt kiválasztani, hogy kit is lessek egész végig
Valahol sajnálom Klaust Ő csak minden áron próbálja megvédeni és összetartani a családját, és habár nem éppen a legjobb módszerekkel teszi, szerintem végtelen szeretet van benne
Oh és még valami. Ismét megkedveltem egy Őst : Kol Cuki pofa Azért milyen durván tartanak már az anyjuktól Azért a tisztelet megvan Viszont a gyilkosságok Még csak tippem sincs hogy kiállhat emögött
Matt&Elena ? WTF? Ilyet még viccből sem mondjunk
Annyira várom márt a jövőheti részt
8 felhasználónak tetszik:
SmileyZ,
Adrianna,
allyangel,
pink_bunny,
DisneyFans,
LadyAlexa,
Nita09,
Pandus
2012. február 03. 20:05
ugye én már írtam h szerintem kathrine az és most eszembe jutott h mostanában fog visszatérni akár már a következő részben szóval sztem nem olyan lehetetlen
jah és klaust annyira imádom ilyenkor, amikor olyan elesettnek tűnik
jah és klaust annyira imádom ilyenkor, amikor olyan elesettnek tűnik
2012. február 03. 20:59
allyangelchicken-y.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 2143 Csatolások: 97 Azonosító: 133609 offline |
Idézet (chelseagirl18 @ 2012.02.03. 17:56)
Fantasztikus rész volt
Ez az Elena viszont igen tökös egy leány, csupa vér az egész lakás, tök sötét van, de ő Mattet maga mögött hagyva, egy szál elemlámpával indul el. Nem semmi.
Ez az Elena viszont igen tökös egy leány, csupa vér az egész lakás, tök sötét van, de ő Mattet maga mögött hagyva, egy szál elemlámpával indul el. Nem semmi.
Ööö, nem egy szál elemlámpával indultak el az emeletre. Matt is és Elena is kihúzott egy kést a tartóból a konyhában. És Elena azzal szúrta le Alaric-ot. Amúgy elég vicces volt, hogy Alaricból egyszerre két kés áll ki.
2012. február 03. 21:17
allyangelchicken-y.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 2143 Csatolások: 97 Azonosító: 133609 offline |
Amúgy belegondoltatok már, hogy Alaric eddig ÖTSZÖR, Elijah pedig NÉGYSZER halt meg a sorozatban? Attól félek, hogy Rick-nél ezt a "meghaltam, de mégsem haltam meg" dolgot már nem akarják többször eljátszani, és így Alaric napjai igencsak meg vannak számlálva. Persze reménykedjünk a legjobbakban.
A késelős gyilkosról pedig annyit, hogy Katherine egy pillanatra nekem is átfutott az agyamon (bár elég abszurd), mivel ugye Forbes néni mondta, hogy Elena ujjlenyomatát találták meg a késen/karón. Már csak az a kérdés, hogy a hasonmásoknak ugyanolyan-e az ujjlenyomata? Ha igen, akkor számomra problem solved.
A késelős gyilkosról pedig annyit, hogy Katherine egy pillanatra nekem is átfutott az agyamon (bár elég abszurd), mivel ugye Forbes néni mondta, hogy Elena ujjlenyomatát találták meg a késen/karón. Már csak az a kérdés, hogy a hasonmásoknak ugyanolyan-e az ujjlenyomata? Ha igen, akkor számomra problem solved.
9 felhasználónak tetszik:
pink_bunny,
Vampiregirl1,
Adrianna,
Catherine,
pillecukor3,
katie993,
Rékakroki72,
LadyAlexa,
Pandus
2012. február 03. 22:35
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Csináltam egy új videót,nem mondom,hogy a leghosszabb,és a legjobb,de még elég kezdő vagyok ;P
U.I: ha tetszik,nyugodtan lehet feliratkozni (aprecciate it) ;D <333
10 felhasználónak tetszik:
allyangel,
Brittany,
Lady Suzy,
Vampiregirl1,
Bütyi92,
pillecukor3,
pink_bunny,
Adrianna,
BunnyGirl,
Pandus
2012. február 03. 23:36
mikiegervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 340 Csatolások: 457 Azonosító: 124537 offline |
Aki még nem látta a részt tekerjen visszafele Mi a véleményetek Kol-ról ezen képek alapján?
3.15 - All My Children epizódképek
18 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy,
allyangel,
Vampiregirl1,
Nina1122,
Catherine,
House Of Wax,
Bütyi92,
pillecukor3,
DisneyFans,
Lolla,
katie993,
pink_bunny,
Rékakroki72,
Adrianna,
BunnyGirl,
Nita09,
Pandus,
standoffan
2012. február 04. 08:55
Catherineboobtana |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 30 Azonosító: 137378 offline |
Idézet (mikieger @ 2012.02.03. 23:36)
Aki még nem látta a részt tekerjen visszafele Mi a véleményetek Kol-ról ezen képek alapján?
Nyami, Kol Úgy döntöttem, hogy ő lesz a férjem
1 felhasználónak tetszik:
pink_bunny
2012. február 04. 09:06
Misaodracarys™ |
Idézet (mikieger @ 2012.02.03. 23:36)
Hmm..nagyonn nem tetszennek nekem ezek a képek...már nem azért,de Damon miért vág mindehol ilyen szomorú arcot? Főleg ahol a gyűrűlyével babrál...
Kol tényleg cuki (: Rebekah meg nagyon szép...^.^
1 felhasználónak tetszik:
LadyAlexa
2012. február 04. 11:36
Idézet (allyangel @ 2012.02.03. 14:47)
Nekem a legnagyobb félelmem az volt, hogy Alaric meghal. Valahogy már a rész elején éreztem, hogy veszélyben van. Meg olvastam is korábban egy olyan spoilert, hogy egy sokat látott férfi karakterünk meg fog halni, szóval ez nálam betette a kaput már az epizód kezdetén. Meg voltam róla győződve, hogy meghal. És majdnem meg is halt. Még akkor sem nyugodtam meg, amikor Elena leszúrta... Csak akkor, mikor már feléledt. THANK GOD!
Alaric az új évadban szokatlanul sokat hal meg. Szerintem addig fogják ezt meglovagolni, míg egyszer az a gyűrű teljesen lemerül (ha egyáltalán tényleg van ilyen), és egyszer csak azon kapjuk magunkat, hogy hoppá, nem éledt fel. Biztos okkal bántják ilyen sokszor. Legalábbis én így gondolom. De ha Alaricot kiírják, nem tudom, hogy mit fogok csinálni. Egyébként szinte teljesen egyetértetek a véleményeddel, kivéve a Mattes részt, mert nekem még mindig nem szimpatikus. Olyan... semmilyen. Remélem, nem fogják ezt a Matt/Elana emberi életet tovább boncolgatni, mert még a hideg is kirázott, amikor Klaus megemlítette.
2012. február 04. 11:57
Az eddigi legjobb rész volt, még mindig nem térek magamhoz!
A kedvenc jelenetem egyértelműen a közös vacsora . Imádtam Klaust. És hát az Ősök családja. Teljesen le voltam döbbenve. Kol..mennyire helyes. Egyik nagy kedvencem lesz,úgy érzem. És Rebekah pedig csodálatos. Alaric. Nagyon meg voltam ijedve hogy meghal. De a szívem mélyén éreztem hogy nem lesz itt semmi baj. Fogalmam sincs ki lehet a gyilkos. Már sok mindenkire találgattam,de aztán mégse ő. Engem a Bonnie-s jelenetek nem annyira fognak meg. Már kezdem unni ezt az egészet. Viszont a Caroline részek most nagyon tetszettek. Care mint mindig most is aranyos volt,én nagyon sajnáltam... A végén amikor megjött az anyu komolyan azt hittem hogy megöli Klaus-t,már kezdtem is félni. De amikor mondta hogy azért van itt hogy megbocsásson teljesen megkönnyebbültem. Elena,ebben a részben nem annyira fogott meg. És a Matt-es jelenetek sem tetszettek.
Nagyon várom a jövőheti részt.
A kedvenc jelenetem egyértelműen a közös vacsora . Imádtam Klaust. És hát az Ősök családja. Teljesen le voltam döbbenve. Kol..mennyire helyes. Egyik nagy kedvencem lesz,úgy érzem. És Rebekah pedig csodálatos. Alaric. Nagyon meg voltam ijedve hogy meghal. De a szívem mélyén éreztem hogy nem lesz itt semmi baj. Fogalmam sincs ki lehet a gyilkos. Már sok mindenkire találgattam,de aztán mégse ő. Engem a Bonnie-s jelenetek nem annyira fognak meg. Már kezdem unni ezt az egészet. Viszont a Caroline részek most nagyon tetszettek. Care mint mindig most is aranyos volt,én nagyon sajnáltam... A végén amikor megjött az anyu komolyan azt hittem hogy megöli Klaus-t,már kezdtem is félni. De amikor mondta hogy azért van itt hogy megbocsásson teljesen megkönnyebbültem. Elena,ebben a részben nem annyira fogott meg. És a Matt-es jelenetek sem tetszettek.
Nagyon várom a jövőheti részt.
2 felhasználónak tetszik:
allyangel,
pink_bunny
2012. február 04. 13:05
Peti_1992 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.30. Hozzászólás: 1530 Csatolások: 11272 Azonosító: 70422 offline |
Jelenet a következő részből (feliratos)
8 felhasználónak tetszik:
pillecukor3,
Nina1122,
allyangel,
DisneyFans,
zsuzsye,
pink_bunny,
Rékakroki72,
LadyAlexa
2012. február 04. 13:20
Peti_1992 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.30. Hozzászólás: 1530 Csatolások: 11272 Azonosító: 70422 offline |
Idézet (mikieger @ 2012.02.02. 17:41)
Új 3.évados promóciós kép
Nagyobb + feliratmentes
24 felhasználónak tetszik:
allyangel,
Vampiregirl1,
Nina1122,
DisneyFans,
Lolla,
Lady Suzy,
pillecukor3,
Cintii,
pink_bunny,
Rékakroki72,
House Of Wax,
zsofeeh,
Bütyi92,
LittleVampire,
Adrianna,
Domcicc,
Daxy,
BunnyGirl,
Katttah,
DiscoDiva,
LadyAlexa,
Nita09,
Pandus,
standoffan
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.