The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2012. február 04. 22:39
Daxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.19. Hozzászólás: 879 Csatolások: 20 Azonosító: 37310 offline |
Idézet (nOmiee @ 2012.02.04. 13:43)
De mindenki nagyot nézne, ha a végén Katherine/Elena endgame lenne.
lol Kelena-t is áthozni crackship-böl(?)
Idézet (allyangel @ 2012.02.04. 14:14)
Megvaan! ITT megnézhetitek.
Kelena van még egy pár jo vidi asszem megyek ezt is like-lni
2 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1,
LadyAlexa
2012. február 05. 14:27
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline |
Nem tudom,valaki megosztotta-e már ezt a videót,ha igen,akkor sajnálom.
Szerintem nagyon jó,jó a zene és a vágás is.
8 felhasználónak tetszik:
Bütyi92,
pink_bunny,
pillecukor3,
Daxy,
Nina1122,
Lady Suzy,
An_d_a,
Pandus
2012. február 05. 16:07
mikiegervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 340 Csatolások: 457 Azonosító: 124537 offline |
Az elsők
24 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1,
Rékakroki72,
pink_bunny,
chelseagirl18,
dave095,
zsuzsye,
Catherine,
pillecukor3,
Katttah,
allyangel,
Lolla,
DiscoDiva,
Nita09,
DisneyFans,
LadyAlexa,
amira17,
csicsi20,
Bütyi92,
BunnyGirl,
Lady Suzy,
Mirjána,
An_d_a,
SmileyZ,
Adrianna
2012. február 05. 17:08
Peti_1992 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.30. Hozzászólás: 1530 Csatolások: 11272 Azonosító: 70422 offline |
Idézet (zsuzsye @ 2012.02.04. 14:08)
Találtam Youtube-on egy TVD folytatásos paródiát. Nem tudom láttátok e? Szerintem egész jó lett!
A következő rész is megjelent!
2012. február 05. 18:27
Peti_1992 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.30. Hozzászólás: 1530 Csatolások: 11272 Azonosító: 70422 offline |
Egy eléggé meglepő spoiler
Daniel Gillies, azaz Elijah, a sorozat rendeszeres visszatérő szereplőjét alakító színész elárulta, hogy karaktere szerelmes Elenába.
A 35 éves színész reméli, hogy az Eredeti vámpír ki fogja fejezni az érzéseit Elena iránt, a sorozat valamely pontján.
"Tudom, hogy kissé furcsa ebben a világban, a The Vampire Diaries világában, hogy minden második ember szerelmes Elenába, de azon a véleményen vagyok, hogy Elijah látja a benne rejlő szépséget is." - árulta el Gillies a The Insidernek.
"Szeretném, hogy ha mihamarabb Elena tudtára adná, mit érez, mielőtt még elmenne." - mondta Daniel. "Szerintem Elijah illene a legjobban hozzá, mert az évszázadok alatt talán ő építette ki a legjobban az emberekkel való kapcsolatot. Kell lennie egy olyan pillanatnak, mikor kiderülnek Elijah valódi, emberi érzései." - derültek ki újabb dolgok Gillies jóvoltából.
Elijah, mint rendszeresen visszatérő még látható lesz a sorozatban, ez köszönhető Damonnek, aki felélesztette őt. Joseph Morgan pedig még decemberben elárulta, hogy érdekes lesz majd látni a Klaus és Elijah között lezajló csatákat.
forrás: vampire-d.net
Daniel Gillies, azaz Elijah, a sorozat rendeszeres visszatérő szereplőjét alakító színész elárulta, hogy karaktere szerelmes Elenába.
A 35 éves színész reméli, hogy az Eredeti vámpír ki fogja fejezni az érzéseit Elena iránt, a sorozat valamely pontján.
"Tudom, hogy kissé furcsa ebben a világban, a The Vampire Diaries világában, hogy minden második ember szerelmes Elenába, de azon a véleményen vagyok, hogy Elijah látja a benne rejlő szépséget is." - árulta el Gillies a The Insidernek.
"Szeretném, hogy ha mihamarabb Elena tudtára adná, mit érez, mielőtt még elmenne." - mondta Daniel. "Szerintem Elijah illene a legjobban hozzá, mert az évszázadok alatt talán ő építette ki a legjobban az emberekkel való kapcsolatot. Kell lennie egy olyan pillanatnak, mikor kiderülnek Elijah valódi, emberi érzései." - derültek ki újabb dolgok Gillies jóvoltából.
Elijah, mint rendszeresen visszatérő még látható lesz a sorozatban, ez köszönhető Damonnek, aki felélesztette őt. Joseph Morgan pedig még decemberben elárulta, hogy érdekes lesz majd látni a Klaus és Elijah között lezajló csatákat.
14 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1,
liltoria,
Victorie,
allyangel,
Rékakroki72,
LadyAlexa,
pillecukor3,
Catherine,
Bütyi92,
pink_bunny,
House Of Wax,
Katttah,
Bessie,
Pandus
2012. február 05. 18:33
Idézet (Peti_1992 @ 2012.02.05. 18:27)
Most ez komoly? Finn és Kol véletlenül nem szerelmesek Elenába? Mert ennyi erővel már őket is beszervezhetnék az írók. Én mindig is úgy képzeltem, hogy ha Elijah valaha is szerelmi szálat kap, az Katherine-nel lesz kapcsolatos. Erre Elena. Na jó, én most megyek a falnak.
13 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1,
liltoria,
allyangel,
Melcsi1997,
LadyAlexa,
pillecukor3,
pink_bunny,
House Of Wax,
BunnyGirl,
Miley-fan09,
An_d_a,
Pandus,
Adrianna
2012. február 05. 18:37
13 felhasználónak tetszik:
dave095,
allyangel,
liltoria,
Vampiregirl1,
DiscoDiva,
Rékakroki72,
LadyAlexa,
pillecukor3,
pink_bunny,
Miley-fan09,
An_d_a,
SmileyZ,
Adrianna
2012. február 05. 18:44
Daxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.19. Hozzászólás: 879 Csatolások: 20 Azonosító: 37310 offline |
hmmm Elijah D: habár sejtettem hogy nem volt annyira közömbös még Katherine se neki (2x19) na meg amikor Klaus-l beszélnek hogy talált 1 megoldást h megmentse a doppelganger életét miután ö megtörte az átkát, ö esetében az életkor még nagyobb és nem csak számokra értem hanem idösebben is nézni szal öööö... : D
1 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1
2012. február 05. 18:53
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
Hoztam egy videot a második évad bakiival,szerintem nagyon jó
2012. február 05. 19:38
Dzseniivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.08. Hozzászólás: 136 Csatolások: 41 Azonosító: 164991 offline |
Hoztam néhány új képeket amiket találtam. Folyt. köv.
DisneyFans,
standoffan
2012. február 05. 19:59
3x15
12 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1,
DisneyFans,
allyangel,
LadyAlexa,
Bütyi92,
BunnyGirl,
An_d_a,
Katttah,
Lolla,
SmileyZ,
Rékakroki72,
standoffan
2012. február 05. 20:31
allyangelchicken-y.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 2143 Csatolások: 97 Azonosító: 133609 offline |
Elijah + Elena =
Remélem ez nem igaz, és Daniel csak nagyon vicces kedvében volt. Nem hiszem, hogy egy ilyen nagymértékű spoilert elárult volna, elvégre Elijah eddig még nem mutatott gyengéd érzelmeket Elena felé a sorozatban... Pletykaszagú a dolog.
Meg amúgyis, Elijahnak Kat mellett a helye.
8 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1,
pillecukor3,
LadyAlexa,
pink_bunny,
Domcicc,
Nina1122,
Pandus,
Adrianna
2012. február 05. 20:55
LadyAlexa#protectTonyStark |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 2008 Csatolások: 435 Azonosító: 166600 offline |
Idézet (allyangel @ 2012.02.05. 20:31)
Elijahnak Kat mellett a helye.
Tök szuper páros lenne
Vampiregirl1,
pink_bunny
2012. február 05. 21:00
Catherineboobtana |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 30 Azonosító: 137378 offline |
Jujjujjujjujj csak én örülök ennek? A Stelena úgy tűnik leáldozóban van, a Delenát meg utálom, szóval ez az új párosítás egy mennyország lenne nekem.
2012. február 06. 13:00
allyangelchicken-y.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 2143 Csatolások: 97 Azonosító: 133609 offline |
Egy csoportkép az Ősökről. (Nem túl jó minőség.)
21 felhasználónak tetszik:
Nina1122,
mikieger,
House Of Wax,
Brittany,
Bütyi92,
pillecukor3,
Lady Suzy,
pink_bunny,
zsuzsye,
DiscoDiva,
Vampiregirl1,
Catherine,
Mirjána,
Lolla,
SmileyZ,
Rékakroki72,
katie993,
Pandus,
BunnyGirl,
Adrianna,
standoffan
2012. február 06. 20:46
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline |
Sziasztok!Lenne egy kérdésem: hol tudnék venni ilyen kabátot,mint ami ezen a képen Katherinenek van?Vagy hogy kéne rákeresnem,hogy adjon ki találatot?(pl: fekete női szövetkabát)
2012. február 06. 20:51
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Idézet (Vampiregirl1 @ 2012.02.06. 20:46)
Sziasztok!Lenne egy kérdésem: hol tudnék venni ilyen kabátot,mint ami ezen a képen Katherinenek van?Vagy hogy kéne rákeresnem,hogy adjon ki találatot?(pl: fekete női szövetkabát)
Zara-ban biztos van xDD A napokban voltam az üzletben tele van ilyen kabátkákkal (és feketék,mint a Zaraban majdnem minden) xDD
De,ha az e-bay-n rákeresel,lehetséges,hogy kidobb vmi ilyesmit,úgy tudom fenn van egy szürke kardigán amit Elena hordott a 1x08-ban...de nem biztos (:
2012. február 06. 20:52
Vampiregirl1Angel. |
Idézet (Misao @ 2012.02.06. 20:51)
Zara-ban biztos van xDD A napokban voltam az üzletben tele van ilyen kabátkákkal (és feketék,mint a Zaraban majdnem minden) xDD
De,ha az e-bay-n rákeresel,lehetséges,hogy kidobb vmi ilyesmit,úgy tudom fenn van egy szürke kardigán amit Elena hordott a 1x08-ban...de nem biztos (:
köszi
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.