The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2012. augusztus 18. 15:14
katherine132I L♥ove You Stefan forever ♥♥♥♥♥♥♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1787 Csatolások: 25 Azonosító: 178955 offline |
imádom a vámpírnaplókat főleg stefant áááááá
1 felhasználónak tetszik:
Minimanó94
2012. augusztus 18. 16:10
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Ez hatalmas! "Wow,wow,wow. We're doing the lines first,mate" season 3 blooper video.
8 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1,
Lolla,
Cintii,
ssszzzandy,
pink_bunny,
Adrianna,
An_d_a,
allyangel
2012. augusztus 18. 17:08
Daxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.19. Hozzászólás: 879 Csatolások: 20 Azonosító: 37310 offline |
Idézet (Misao @ 2012.08.18. 16:10)
Ez hatalmas! "Wow,wow,wow. We're doing the lines first,mate" season 3 blooper video.
Nina...
11 felhasználónak tetszik:
Misao,
Peti_1992,
Vampiregirl1,
Nita09,
Adrianna,
Melcsi1997,
An_d_a,
rolllllleee,
allyangel,
Lolla,
Katttah
2012. augusztus 19. 01:46
Daxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.19. Hozzászólás: 879 Csatolások: 20 Azonosító: 37310 offline |
Idézet (Misao @ 2012.08.19. 00:08)
Season 3. DVD extra,avagy bővebben az Ősi családról
Part 1. Part 2.
u.i: csak nekem nem enged a fórumba youtube videót beilleszteni?
Part 1. Part 2.
u.i: csak nekem nem enged a fórumba youtube videót beilleszteni?
fórum engedi csak sima video linket szereti pl: youtube.com/watch?v=videoID&blahblahblah=resztutalja
Misao
2012. augusztus 19. 08:41
season 3 blooper video
jajjj de vártam már.
Nina Ian és Joseph a legjobb olyan hülyék viccesebb lenne a story ha az ő ötleteiket használnák fel
jajjj de vártam már.
Nina Ian és Joseph a legjobb olyan hülyék viccesebb lenne a story ha az ő ötleteiket használnák fel
2012. augusztus 20. 13:55
Catherineboobtana |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 30 Azonosító: 137378 offline |
Idézet (Misao @ 2012.08.18. 16:10)
Áááá de nagy volt a "My necklace... burnt me.". Ninácska milyen sassy volt. Sassy Nina.
Misao
2012. augusztus 20. 16:00
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
SPOILEREK!
-Elena az örök életet választja, vámpírrá változik az első részben.
-Stefan nagyon boldogtalan lesz ebben az évadban, mivel hibásnak találja magát Elena haláláért.
-Nina három szerepet fog játszani ebben az évadban, Elena Gilbert, Katherine Pierce és Tatia Petrova, az utolsó kettő csak az évad második felében jelenik meg, mert Klaus még mindig fenyegetés Katherine-nek.
-Elena emlékezni fog Damon-re, és arra, hogy vele találkozott először.
-Rengeteg Delena jelenet lesz várható.
-Végül Stefan Elenával összejön, de egy kevés ideig, mert szakítanak, a vámpír ugyanis nem tudja elviselni, hogy Elena Damon-re is gondoljon közben.
-Elena Damon mellett keres vigaszt, de Damon visszatér ahhoz az énjéhez, amit az első évadban megismertünk. Elege van abból, hogy Elena nem tud dönteni és ezért úgy dönt, hogy nem lesz kapcsolatuk, és egy lány karjai közé menekül.
-A trio azonban nem fog szétesni, mert Elena most összezavarodottabb, mint valaha.
forrás: ninad.gportal.hu
-Elena az örök életet választja, vámpírrá változik az első részben.
-Stefan nagyon boldogtalan lesz ebben az évadban, mivel hibásnak találja magát Elena haláláért.
-Nina három szerepet fog játszani ebben az évadban, Elena Gilbert, Katherine Pierce és Tatia Petrova, az utolsó kettő csak az évad második felében jelenik meg, mert Klaus még mindig fenyegetés Katherine-nek.
-Elena emlékezni fog Damon-re, és arra, hogy vele találkozott először.
-Rengeteg Delena jelenet lesz várható.
-Végül Stefan Elenával összejön, de egy kevés ideig, mert szakítanak, a vámpír ugyanis nem tudja elviselni, hogy Elena Damon-re is gondoljon közben.
-Elena Damon mellett keres vigaszt, de Damon visszatér ahhoz az énjéhez, amit az első évadban megismertünk. Elege van abból, hogy Elena nem tud dönteni és ezért úgy dönt, hogy nem lesz kapcsolatuk, és egy lány karjai közé menekül.
-A trio azonban nem fog szétesni, mert Elena most összezavarodottabb, mint valaha.
11 felhasználónak tetszik:
An_d_a,
Adrianna,
Catherine,
Vampiregirl1,
Beba13,
rolllllleee,
allyangel,
pink_bunny,
Kyra99,
rencsi95,
LadyAlexa
2012. augusztus 20. 16:20
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Idézet (Misao @ 2012.08.20. 16:00)
SPOILEREK!
Nekem személy szerint nagyon hiányzik már az első évados Damon. Remélem tényleg vissza fog jönni az az énje,mert hiába vagyok Delena-párti,szerintem amit Elena művel az örökös huzavonával,az már nem állapot.
Damon mellé már kéne egy normális lány,egy olyan,aki nem rángat pórázon egyszerre 2 pasit.
Mellékesen megjegyzem,bírnám,ha Elena 2 szék közül a pad alá esne,ugyanis szerintem az soha nem fog bekövetkezni,h valaha is véglegesen válasszon egyet kettejük közül
2012. augusztus 20. 16:56
Peti_1992 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.30. Hozzászólás: 1530 Csatolások: 11272 Azonosító: 70422 offline |
Törölt jelenetek
8 felhasználónak tetszik:
Catherine,
Lolla,
Daxy,
allyangel,
Adrianna,
pink_bunny,
chelseagirl18,
Kyra99
2012. augusztus 20. 18:09
hát ez az évad merőben más lesz mint eddig
elena akkor most majd nyiltan kimondja h damont is szereti v mi? lehet h rosszul emlékszem de eddig stefan előtt inkább tagadta, sőt még Damon előtt is próbálta
az pedig nem Elenás hogy Damonnél keres vígaszt, azaz hozzá fut , űgy tűnik kicsit akkor hasonlítani fog Katherine-re.
stefan meg azt hittem annyira szereti hogy sose szakítana vele, hát kiváncsi vagyok, persze úgy is ő volt a hibás amiért nem mentette meg Elenát, lesznek következményei
de a lényeg hogy delenás jelenetek lesznek bőven csak a kérdés hogy a delena rajongókban ez mennyire lesz jó, mert azért nem mindegy hogy milyen hangulatban fognak ezek telni
elena akkor most majd nyiltan kimondja h damont is szereti v mi? lehet h rosszul emlékszem de eddig stefan előtt inkább tagadta, sőt még Damon előtt is próbálta
az pedig nem Elenás hogy Damonnél keres vígaszt, azaz hozzá fut , űgy tűnik kicsit akkor hasonlítani fog Katherine-re.
stefan meg azt hittem annyira szereti hogy sose szakítana vele, hát kiváncsi vagyok, persze úgy is ő volt a hibás amiért nem mentette meg Elenát, lesznek következményei
de a lényeg hogy delenás jelenetek lesznek bőven csak a kérdés hogy a delena rajongókban ez mennyire lesz jó, mert azért nem mindegy hogy milyen hangulatban fognak ezek telni
2012. augusztus 21. 00:03
Daxy |
Idézet (Peti_1992 @ 2012.08.20. 16:56)
Törölt jelenetek
nem csoda hogy a 2:50-nél lévö jelenetett törölték ha figyelsz látni lehet hogy a koporso kinyilott 1 kicsit...
ami a spoilereket illeti nem hittem volna hogy stefan féltékenység miatt fog szakitani , de engem nem lep(ne) meg hisz 1x13-ban is flashbackban halhattuk hogy Stefan nem akart osztozkodni Katherine-n Damon-t mert csak saját magának akarta öt, és az hogy Elena érzéseket táplál Damon irányába is megint csak Katherine fogja emlékeztetni (Denial!Stefan) és még ha Elena ugy lesz hogy áááh nem jo nekem eza állati diéta, inkább a tasakos vér, az meg a saját "bloodhunger"-jére, és a tény hogy Elena nem ember többé állandoan fogja emlékeztettni öt a vámpirságjára szal sztem SE nem fogja sokáig 2-3epizodott adnák most rá, Damon meg ujra felveszi a csajozos/s1-s énjét mig Stefan ujra összejön Elenaval, eddig Damon harcolt elenáért, most Elenán a sor amit tuti megfog tenni, mihelyst beleszokott ujdonsult életébe amiben még igyis Damon sokat fog segiteni = hello sok sok Delena scene és párnapja twitteren olvastam egy elég lenyügözö SE/SK összehasonlitást ha gondoljátok olvassátok el de angol tudás mindenképp szükségeltetik >> CLICK <<
2012. augusztus 21. 00:45
Misaodracarys™ |
Idézet (Daxy @ 2012.08.21. 00:03)
és párnapja twitteren olvastam egy elég lenyügözö SE/SK összehasonlitást ha gondoljátok olvassátok el de angol tudás mindenképp szükségeltetik >> CLICK <<
Úúúú,de elakarom olvasni,de már le ragad a szemem. Majd hnap! A spoilerekről meg: én is kb. 2-3 részt adok ennek az újabb Stelena-fellángolásnak,viszont az hogy Stefan vett véget a dolognak azt jelenti,hogy akkor megint Elena fog szaladni utána,nagyon remélem nincs igazam és már a főhősnőnk is unja,hogy folyton ez van és inkább "él egy kicsit" Damonnal,mint anno a 1x11-ben - micsoda epizód volt
2012. augusztus 21. 09:30
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline |
Idézet (Daxy @ 2012.08.21. 00:03)
... és párnapja twitteren olvastam egy elég lenyügözö SE/SK összehasonlitást ha gondoljátok olvassátok el de angol tudás mindenképp szükségeltetik >> CLICK <<
Én nem bánnám, ha ez lenne a végén a felállás, az tuti. Bár lehet, hogy Elena vámpírként is idegesíteni fog és akkor megváltoztatom a véleményemet.
2012. augusztus 29. 17:18
Daxy |
Elena gets Vampy
amugy csak engem zavar hogy alig 1 hónap és s4 premier és még sehol egy normális méretü still
amugy csak engem zavar hogy alig 1 hónap és s4 premier és még sehol egy normális méretü still
7 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1,
rencsi95,
Misao,
allyangel,
Catherine,
Minimanó94,
pink_bunny
2012. augusztus 29. 17:53
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Idézet (Daxy @ 2012.08.29. 17:18)
Elena gets Vampy
Nem csak téged. Én is a falra mászom tőle. Meg a promo képek! Hol vannak már a promo képek?!?!?!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.