Hát igen, végre én is megnéztem, a 15. részt, hát nem kellett volna. Őszintén szólva, nagyon nem vagyok elégedett, mert nem értem miért kellett
Jeremynek meghalnia, a másik meg az, hogy én nem is gondoltam rá, hogy Jer most már Vadász vagyis
természetfeletti. Miért? Nem volt ereje vagy ilyenek, szóval nekem ezt a részt egy kis homály fedi. Ami viszont tetszett, hogy végre volt egy kis
Salvatore "de szerelek, mint tesót" rész is. Végre, végre. Mennyit is kellett rá várni?
Elena, most is idegesített, de végtére is kivételesen az "elnézem neki" kategóriába soroltam.
Matt, fú Matty ... igen hálás voltam érte, főleg a végén, mikor a kocsiban ül és
sír. NA ez volt az egyik legmeghatóbb része ennek a résznek.
Caroline és a folytonos telefonálgatása meg... pf... felesleges volt, mert ha Ty
vissza is jön, tutira találkozik majd Kalussal és akkor annyi neki! Jaj, ha már itt tartunk, hiányoltam Klaust is, miért nem volt benne?
Na mindegy majd legközelebb.
Stefan, nekem tetszett most. Meg Damon is, jaj és az a
Bonnie ölelgetős rész, annyira édes volt!
Ami viszont most új, hogy milyen valójában Silas? Ez most olyan, mint anno a Klausos sztori, nem? Ott is egy ideig Klaus, mint Ric tevékenykedett, aztán
"megérkezett a teste", aztán
kiírták Ricet. Ez lesz a Professzor sorsa is? Vagy Ő már
meghal a szigeten?