Starity

The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)

596 oldal 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. május 17. 14:49 #11101
Daxy
Daxy

StátuszWe can plant a memory garden, Say a solemn prayer, place a poppy in my hair
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 879
Csatolások: 20
Azonosító: 37310
Idézet (Évike12 @ 2013.05.17. 14:24)
SPOILER
1.remélem meghal elena
2. ez tök hülyeség volt?!
3.csak én vagyok hülye, vagy akárhányszor belenéztem akárhol én a Klaroline párost nem láttam, pedig nagyon kéne
4.ez borzalmas befejezés volt,  az előzetesben annyira izginek tűnt, és ez meg, hát igen, ez szar volt.
dry.gif

1, ezt hiába is várod nem fog megtörténni (amugy már tuljutottunk azon lásd 3x22 vége)
2, pont ezt mondtam mikor az elsö pontodat olvastam
3, akkor rossz helyen kerested, hogy lásd milyen jofej vagyok segitek 22:40-22:50 majd 25:45-27:00
4, telhetettlenségen nem tudok segiteni
2 felhasználónak tetszik: Melcsi1997, Kyra99
2013. május 17. 14:52 #11102
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6857
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
Idézet (Daxy @ 2013.05.17. 14:49)
1, ezt hiába is várod nem fog megtörténni (amugy már tuljutottunk azon lásd 3x22 vége)
2, pont ezt mondtam mikor az elsö pontodat olvastam
3, akkor rossz helyen kerested, hogy lásd milyen jofej vagyok segitek 22:40-22:50 majd 25:45-27:00
4, telhetettlenségen nem tudok segiteni

Ez az én véleményem, nem kell azért így válaszolni, köszi wink.gif
Amúgy meg megnéztem most, feliratosan, és mint láttad szerkesztettem a hozzászólást..
1 felhasználónak tetszik: cintia0023
2013. május 17. 14:59 #11103
- törölt felhasználó -    
Idézet (petimbo @ 2013.05.17. 14:18)
SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!!
Nagyon tetszett az évadzáró! biggrin.gif  Bonnie-t sajnáltam, Jernek nagyon örültem. Katerina kapta a gyógyírt, de hogyan?! Apám, rá aztán nem számítottam. rohog.gif 
Hát, az utolsó 1 percből semmit nem értettem. rohog.gif  Odáig minden tiszta volt, aztán... kész... Most mi van? Valaki elmagyarázhatná! ohmy.gif blink.gif

Már tiszta, újra megnéztem a zárójelenetet.
2013. május 17. 15:11 #11104
- törölt felhasználó -    
Oké, ez elég érdekes volt rohog.gif

1. Delena wub.gif
2. mi az, hogy Kat kapta a gyógyírt? reklamalo.gif de a kelena harc adta spiteful.gif
3. Matt és Rebekah nagyon cukik voltak. blush.gif
4. miért az a hülye Jeremy maradhatott életben, és nem alaric? sad.gif mármint örülök Jeremynek, de ha választani kell, inkább Alaricot választottam volna rolleyes.gif
5. a vége nem tiszta, úgyhogy újra kell majd néznem, vagy nem tudom xd
7 felhasználónak tetszik: Misao, Alison Lerman, Vampire Lady, xxxddd, Adrianna, Nita09, MycySmiley
2013. május 17. 15:27 #11105
Zsuzsy93
Zsuzsy93

StátuszA clone is never alone.
Hozzászólás: 944
Csatolások: 2
Azonosító: 175845
Nem bírom ki szeptemberig! Ez a rész vissza adott mindent. smileeee.gif
2013. május 17. 15:29 #11106
- törölt felhasználó -    
SPOILER!

Nem ez volt az eddigi legizgalmasabb évadzáró, de tetszett. Matt és Rebekah nagyon aranyosak voltak , a csókos Delena jeleneten is jót mosolyogtam. Örültem volna ha egy hangyányival több Klaus jelenetet kapunk,de sebaj. smileeee.gif Kíváncsi vagyok Katherine karaktere mennyit fog változni, sosem gondoltam még bele milyen lehet emberként..halhatatlanságot akart erre puff gyenge ember lesz belőle.( vagy ki tudja).Az utolsó egy perc kicsit zavaros még, szegény Stefan jól megszívta. blink.gif
Nézni fogom a következő évadot is , remélem egy picivel jobb lesz mint a 4.
2013. május 17. 16:24 #11107
Minimanó94
Minimanó94
♥Mrs. Brown♥

StátuszAz teszi széppé a sivatagot, hogy valahol egy kutat rejt!
Hozzászólás: 4158
Csatolások: 1061
Azonosító: 120485
Na jó, most aztán már végérvényesen kiakadtam! Ez mi volt? Oké, valahogy éreztem hogy nem úszom meg a nagy szívbe markoló Delena jelenetet. Aztán azt is tudtam, hogy Alaricot ebben az évadban már vagy harmadszorra sirattam meg. Oké, azért egy bizonyos szinte örültem Jeremynek, de akkor is Ricet akarok. reklamalo.gif Mondjuk szerintem egy kicsit hamar lepörögtek az események a szellemekkel, de most nem? blush.gif Azért én még elnézegettem volna egy kicsit Ricet meg Kolt. Mondjuk az is meglepett, hogy Ric jó vámpír, hát nem azért halt meg, hogy ne legyen rossz? Vagyis nem is lett volna neki muszáj? reklamalo.gif Aztán a Matt-Becca love nagyon aranyos. De a Klaroline rész miatt hát nem ugrottam ki a bőrömből. dry.gif Hát miezmár? Visszaengedte? reklamalo.gif Komolyan. H*lye! dry.gif Na, de a vége ez a Silas dolog. mad.gif Hát azért nagyon-nagyon-nagyon mérges vagyok. Most komolyan Stefan? Elveszik tőlem őt is. cray.gif Pedig annyira szeretem. laugh.gif Amúgy érthető valahogy ki kellett írni, csakhogy neki nem áll jól a könyörtelen szerep. dry.gif Szóval akad egy -két elvárásom a következő évaddal.
Nem érdekel hogyan, de vissza akarom kapni a következő szereplőket: Stefan, az IGAZI Stefan, Alaric, Bonnie, Kol, Lexi. Túl sok az elvárás, hát kérem nem kellett volna őket kiírni. dry.gif Amúgy a végén ez a Kat ember lesz na ne. Röhej, pont ő, az első vámpír átváltoztatja, csakhogy bosszút álljon. rohog.gif Az lesz ám csak a sz*vás. rohog.gif
6 felhasználónak tetszik: mikieger, aníítaaa, katie993, csaje.9999, Kyra99, MycySmiley
2013. május 17. 17:03 #11108
- törölt felhasználó -    
Egész jó volt a finálé, legalábbis ezt gondoltam, aztán megint jött Szilaj és mindent elrontott. Most komolyan? Nem elég, hogy baromi hülyeség ez az egész szál, még megcsavarják, de nem jó irányba. Ráadásul nem is igazán értettem. De úristen, Plecék tényleg nem tudnak mit kitalálni, hogy a szerelmi háromszög (ami már nem az rolleyes.gif) tagjait egy helyen tartsák. rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: Misao, Adrianna, Nita09, Kyra99
2013. május 17. 17:05 #11109
lostgirl
lostgirl
visszatérő vendég
Hozzászólás: 318
Csatolások: 2972
Azonosító: 16333
Idézet (Minimanó94 @ 2013.05.17. 16:24)
Na jó, most aztán már végérvényesen kiakadtam! Ez mi volt? Oké, valahogy éreztem hogy nem úszom meg a nagy szívbe markoló Delena jelenetet. Aztán azt is tudtam, hogy Alaricot ebben az évadban már vagy harmadszorra sirattam meg. Oké, azért egy bizonyos szinte örültem Jeremynek, de akkor is Ricet akarok.  reklamalo.gif Mondjuk szerintem egy kicsit hamar lepörögtek az események a szellemekkel, de most nem? blush.gif Azért én még elnézegettem volna egy kicsit Ricet meg Kolt. Mondjuk az is meglepett, hogy Ric jó vámpír, hát nem azért halt meg, hogy ne legyen rossz? Vagyis nem is lett volna neki muszáj?  reklamalo.gif Aztán a Matt-Becca love nagyon aranyos. De a Klaroline rész miatt hát nem ugrottam ki a bőrömből.  dry.gif Hát miezmár? Visszaengedte? reklamalo.gif Komolyan. H*lye! dry.gif Na, de a vége ez a Silas dolog.  mad.gif Hát azért nagyon-nagyon-nagyon mérges vagyok. Most komolyan Stefan? Elveszik tőlem őt is. cray.gif Pedig annyira szeretem. laugh.gif Amúgy érthető valahogy ki kellett írni, csakhogy neki nem áll jól a könyörtelen szerep.  dry.gif Szóval akad egy -két elvárásom a következő évaddal.
Nem érdekel hogyan, de vissza akarom kapni a következő szereplőket: Stefan, az IGAZI Stefan, Alaric, Bonnie, Kol, Lexi. Túl sok az elvárás, hát kérem nem kellett volna őket kiírni.  dry.gif Amúgy a végén ez a Kat ember lesz na ne. Röhej, pont ő, az első vámpír átváltoztatja, csakhogy bosszút álljon.  rohog.gif Az lesz ám csak a sz*vás. rohog.gif

Stefant nem írták ki, nem halt meg(vagyis de, de nem véglegesen). Gondolom ameddig nem veszik észre, hogy bibi van és ez nem Stefan, addig ott fog ázni a víz alatt mad.gif Egyébként sztem pont, hogy jól áll neki a könyörtelen szerep. Azt megnézném, hogy hogy terrorizálja az embereket, mióta Damont és Klaust is "kiherélték" hiányzik nekem vki, aki badass.
3 felhasználónak tetszik: Jessy, katie993, Kyra99
2013. május 17. 17:07 #11110
Daxy
Daxy

StátuszWe can plant a memory garden, Say a solemn prayer, place a poppy in my hair
Hozzászólás: 879
Csatolások: 20
Azonosító: 37310
Idézet (Évike12 @ 2013.05.17. 14:52)
Ez az én véleményem, nem kell azért így válaszolni, köszi wink.gif
Amúgy meg megnéztem most, feliratosan, és mint láttad szerkesztettem a hozzászólást..

nem probléma én is csak elmondtam a véleményemet a tiedre smileeee.gif söt még segitettem is wink.gif
2013. május 17. 17:18 #11111
trina
trina
heart attack.
Hozzászólás: 2325
Csatolások: 0
Azonosító: 130399
Én ezek után már csak akkor fogok jobban kiborulni, ha kiderül hogy Silas nagy szerelme pedig Katherine és Elena felmenője, és Stefan pedig összejön azzal a nővel...
2013. május 17. 18:14 #11112
- törölt felhasználó -    
Spoiler ... Nekem totál bejött a finálééé thumbsup.gif
Sztem minden rendben volt egyedül Alaric visszatérésének kudarcba fulladása tett tönkre...komolyan Jeremy? Miért ??
Katherine-nél nem lepődtem meg... számoltam vele hogy az ő torkán is lenyomhatják, hiszen ez az örökös hasonmás leszámolás nem húzható el sokáig...na de akin meglepődtem az Bonnie...persze azt már értem hogy Jer maradása csak Kat Graham további jelenlétét szolgálja, de akkor is megdöbbentő dry.gif Damon volt a kedvenc az egész rész során, nagyon bírtam minden egyes megszólalását, annyi mindenen ment keresztül szegényem röpke 40 perc alatt hogy az igen. thumbsup.gif Elena is remek volt, azt hiszem most igazán tetszettek a színészi játékok, remekül alakítottak. Persze ez mindig így volt, de most még jobban. Klaroline páros sztem tökéletess volt. Nyilvánvaló hogy a lány Tyler-t szereti, ebbe már én is bele nyugodtam, na de az a párbeszéd Klaus-sal kárpótolt mindenért. Szurkolok hogy Klaus legyen Car életében az utolsó szerelem. ( Tyler felbukkanása nem sok vizet fog zavarni _nevet.gif ) Caroline hamarosan hiányolni fogja a drága őshibridünket, aki nem csak hogy Tylert engedi vissza, de még Damon-ön is segített feltétel nélkül. Jah meg megmentette őket a bosziktól. biggrin.gif Klaus volt a nap hőse. Kigondolta volna smileeee.gif
És a legvége...Paul folytonos panaszkodását végre Julie is meghallotta. A kis drága most egy igazán izgalmas szálat kapott, még hozzá egy igencsak gonosz szálat. Felturbózták Stefit az egyszer biztos. Nekem bejön ez a csavar. Elena Damon-t választotta, ezáltal nem lett képmutató, és Stefan most komolyan lelépne Mf-ból? Ugyan. Ezt Julie sem hagyhatta. Valamit pedig kezdeni kellett a karakterével. Hát tessék. Igaz azt rossz volt látni mikor süllyedt lefelé, és kiabálta ho nee ( asszem így volt biggrin.gif ) ott megsajnáltam, de jól tudom hogy Paul mennyire izgatott és boldog lehet. Minden idők legfőbb gonoszát fogja alakítani. És nem mellesleg jól áll neki. thumbsup.gif
12 felhasználónak tetszik: mikieger, Beba13, aníítaaa, Zsuzsy93, Vampire Lady, katie993, xxxddd, Selly 13, Cintii, Minimanó94, Kyra99, MycySmiley
2013. május 17. 19:18 #11113
Toxic
Toxic
peligroso™

StátuszI'm glad that you want to kiss my neck.
Hozzászólás: 2631
Csatolások: 5538
Azonosító: 150146
Lehet, hogy hülyeség, de lehet, hogy nem biggrin.gif

Silas = Paul Wesley! Qetsiyah = Kat Graham?
9 felhasználónak tetszik: lostgirl, rencsi95, Zsuzsy93, Beba13, katie993, xxxddd, Selly 13, Cintii, Adrianna
2013. május 17. 19:22 #11114
Fancsababa
Fancsababa

StátuszAkuryou... ☣
Hozzászólás: 583
Csatolások: 19
Azonosító: 192862
én maradok a twilight-nál én ezt annyira nem csípem de megszoktam nézni ezt is..am az igaz hogy itt sokkal jobbak a vámpírok!! heart.gif vampire.gif
2013. május 17. 19:58 #11115
- törölt felhasználó -    
Idézet (Toxic @ 2013.05.17. 19:18)
Lehet, hogy hülyeség, de lehet, hogy nem biggrin.gif
Silas = Paul Wesley! Qetsiyah = Kat Graham?

ezt a felvetést már sokan latolgatják, na de ez már komolyan beteg húzás lenne.. azért ne legyen már mindenki hasonmás blink.gif Stefan karakterét tökéletesen feldobták, de túlzásokba se essenek, mert azért ne legyen a sorozat egy kész vicc ( ha már Bonnie-nak ilyen véget ért egyenlőre, Kat Graham-ot ne hogy Qetsiyah-ként hozzák vissza )
2 felhasználónak tetszik: Kyra99, Cintii
2013. május 17. 21:04 #11116
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Nekem nagyon tetszett a finálé, bár éjszaka már Twitteren lelőtték, hogy kit választ Elena, legalábbis a "poor Stefan" hashtagból lejött... Kicsit mérges voltam, de kárpótoltak, mert volt itt bőven izgalom... Egyébként számomra is kiderült, elég találó kifejezés volt, szerencsétlen minden téren jól megszívta.
Ennek ellenére én örülök Delenának, olyan aranyosak, remélem, most már nem fognak velük kavarni.
Ez az egész Silas dolog pedig nagyon durva volt, erre nem gondoltam blink.gif
Amit Caroline-nak mondott Klaus az nagyon édes volt, kíváncsi vagyok, mikor lesz az "utolsó szerelme" wub.gif Tyler-t alapból nem csípem.
Kat drága pedig... rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: Vampire Lady, mikieger, Cintii, Adrianna
2013. május 18. 08:40 #11117
- törölt felhasználó -    
Idézet (lostgirl @ 2013.05.17. 17:05)
Stefant nem írták ki, nem halt meg(vagyis de, de nem véglegesen). Gondolom ameddig nem veszik észre, hogy bibi van és ez nem Stefan, addig ott fog ázni a víz alatt mad.gif  Egyébként sztem pont, hogy jól áll neki a könyörtelen szerep. Azt megnézném, hogy hogy terrorizálja az embereket, mióta Damont és Klaust is "kiherélték" hiányzik nekem vki, aki badass.

SPOILER!!

Szerintem is jól áll neki, amikor ripperkedett a 3. évadban, Paul igazi, ördögi szerepben villódzott. Nagyon jó csavart raktak bele a végén, és megint nem az itta meg a gyógyírt, akire számítottunk. rohog.gif Klaus pedig nagyon rendes volt Caroline-nal, nem értem miért kell lehülyézni. Ezt a mondatot nem neked írtam lostgirl. biggrin.gif A Klaroline jelenet gyönyörű lett, ahogy a Delena is. Jeremy&Bonnie jeleneten nagyon elérzékenyültem. Bonnie-t nagyon sajnálom. cray.gif
7 felhasználónak tetszik: Vampire Lady, xxxddd, lostgirl, mikieger, Cintii, Minimanó94, nicol bellox
2013. május 18. 13:43 #11118
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12072
Csatolások: 195680
Azonosító: 107508
Idézet (xbloodyvampire @ 2013.05.07. 18:18)
The Vampire Diaries Season 4 - Promotional Poster HQ
19 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Vampire Lady, mikieger, Vampiregirl1, zsofeeh, Cintii, Toxic, xbloodyvampire, Minimanó94, nicol bellox, aníítaaa, Adrianna, Galexa93, SmileyZ, Jessy, Lady Suzy, zsuzsye, alexahemingway, standoffan
2013. május 18. 19:09 #11119
Minimanó94
Minimanó94
♥Mrs. Brown♥

Idézet (lostgirl @ 2013.05.17. 17:05)
Stefant nem írták ki, nem halt meg(vagyis de, de nem véglegesen). Gondolom ameddig nem veszik észre, hogy bibi van és ez nem Stefan, addig ott fog ázni a víz alatt mad.gif  Egyébként sztem pont, hogy jól áll neki a könyörtelen szerep. Azt megnézném, hogy hogy terrorizálja az embereket, mióta Damont és Klaust is "kiherélték" hiányzik nekem vki, aki badass.

A kiírással nem arra gondoltam, hogy meghalt, hanem arra, hogy akit majd most látunk, az már nagyon nem Stefan lesz. pardon.gif Végtére is Silas az, nem? reklamalo.gif Mondjuk arra kíváncsi leszek ki veszi majd észre? Damon a bátyó, Elena az ex vagy esetleg Caroline? Mondjuk szerintem ő a rózsaszín ködtől majd se nem lát se nem hall. dry.gif Hát, de hogy, pont Stefan legyen az új gonosz? Na erre aztán bevallom nem számítottam. rohog.gif Oké, megleptek! laugh.gif
2013. május 18. 19:13 #11120
Minimanó94
Minimanó94
♥Mrs. Brown♥

Idézet (petimbo @ 2013.05.18. 08:40)
SPOILER!!
Klaus pedig nagyon rendes volt Caroline-nal, nem értem miért kell lehülyézni. Ezt a mondatot nem neked írtam lostgirl. biggrin.gif A Klaroline jelenet gyönyörű lett, ahogy a Delena is.

Gondolom akkor nekem szántad, a "nem kell leh*lyézni" mondatot, igazából én imádom Klaust, Tylert meg nem. Azért tartom annak, mert oké, megmutatta egy gentleman, de akkor sem kellett volna megengedni, hogy Ty visszajöjjön. blush.gif
596 oldal 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!