Idézet (Brittany20 @ 2010.07.05. 09:45)
A múlt hónapban mindenki meglepődött az évadzáró epizód utolsó pillanataiban. Úgy tűnt, hogy Elena, akiről később kiderült, hogy Katherina, megöli Johnt. Tényleg meg fog halni? David Anders, a Johnt alakító színész megerősítette, hogy a második évad premier epizódjában még viszont találkozhatunk vele, illetve a következőket tette hozzá:
"Most ez van terítéken. Még nem kérdezték a véleményem. Úgy érzem, hogy ennek a karakternek több lába is van, amivel sok különböző irányba lehet menni. De végül ez Kevin Williamson választása lesz."
Habár John életben maradása elég csekély esélyű, mégis imádkozhat Anders a meglepő kimenetelért. Legyünk optimisták: végül is az emberek nem mindig halnak bele egy kés okozta sebekbe
Még nekem is ez jutott eszembe,hogy majd mivel megjön Elena csak egyszer mártja bele a kést Katherine és nem talál el létfontosságú szervet,szóval túléli,az ujjait meg visszavarrják vagy él nélkülük
Mondjuk ha ez lenne abban én csalódnék,mert eléggé erőltetett,hihetetlen,de persze nem én vagyok a forgatókönyv író,gondolom ha akarják megoldják kreatívabban