The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2010. július 20. 13:21
Idézet (Borbély Miranda @ 2010.07.18. 19:55)
Ki a kedvenced,írd le!
Damon
2010. július 21. 16:03
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
cseszt: Nekem anno, mikor ugye itt még nem adták, úgy mutatta be egy barátnőm a sorozatot, hogy az első 4-5 rész lapos, de utána annyira beindul az egész, hogy függő leszel. Mondom, jó, 5 résznyi esélyt szoktam amúgyis adni egy sorozatnak és bejött. Az első pár rész nagyon felvezetés még. Magyarul meg (szerintem) nem nagyon adja vissza a hangulatát, bár látom sokaknak tetszik, akik szinkronosan nézik. Szerintem nézd meg (végig, ne aludj el rajta ) feliratosan az első 8-9 részt, aztán meséld el, hogy maradt vagy változott-e a véleményed.
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. július 22. 00:59
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline |
Idézet (cseszt @ 2010.07.20. 11:07)
Hát, már nem azért, de a Vámpírnaplók sztem tök ratyi. És nem lehet rámfogni, hogy ok nélkül mondom ezt, meg hogy könnyű pofázni róla, ha egyszer nem nézi...Nem...Nézem. Minden péntek este 22.20-23.20 között ott ülök a tévé előtt és azt a szart nézem. Vagyis inkább elalszok rajta és elkapom az uccsó 5 percet, de legalább pihizek a Gyilkos elmék előtt egy kicsit... Ha meg valamilyen véletlen folytán fennmaradnék mégis, akkor meg jó ha látom, mert lesz mit fikázni a következő részig... Ez a véleményem róla. Annyira be volt harangozva meg minden, de szart sem ér...
Az első néhány rész tényleg gyenge, főleg szinkronnal, de én is csak azt tudom ajánlani, hogy maradj még -ha teheted felirattal nézd-, mert megéri. Én is rámondtam az elején, hogy béna tini sorozat, de olyan fordulatok lettek pár rész után, hogy csodálkoztam, hogy hogyan tudott így megkomolyodni.
2010. július 22. 01:34
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (Fuller @ 2010.07.22. 00:59)
Az első néhány rész tényleg gyenge, főleg szinkronnal, de én is csak azt tudom ajánlani, hogy maradj még -ha teheted felirattal nézd-, mert megéri. Én is rámondtam az elején, hogy béna tini sorozat, de olyan fordulatok lettek pár rész után, hogy csodálkoztam, hogy hogyan tudott így megkomolyodni.
Valahogy csak be kellet mutatni a sorozatot. Kevés sorozatnak vannak ütős első részei.
2010. július 22. 13:20
Itt egy kis cikk az I Want Ian Somerhalder honlapról. Itt Ian megerősít pár 2.évados cikket. Izgalmas éad elé nézünk
SPOILER!
Több interjúban is beszéltek már a 2. évadról, és azt is elmondták, túl sokat nem mondhatnak, mert szerződés köti a titokban tartást. Azt is elmondták, még maguk sem tudják mi vár rájuk, ám több dolog is elhangzott már és ezeket most Ian összefoglalta és megerősítette.
A 2. szezon " The Return " rettentően érdekesnek ígérkezik. A nézők többek között számíthatnak arra, hogy elena összefut gonosz, önző alakjával katherine-nel. Stefan rossz fiú vá válik, legalábbis többször színre kerül ez az alakja. Tyler Lockwood nagybátyja visszajön Mystic Falls-ba, hogy segítsen a VÉRFARKASOKAT MEGISMERETNI, és elmondani történetüket.
Ian azt is megemlítette, hogy Damon karakterét nagyon nehéz lesz színpadra vinni, mert több oldalát kell előhoznia Elena és Katherine felé. " Érzelmi hullámvasút lesz. "
SPOILER!
Több interjúban is beszéltek már a 2. évadról, és azt is elmondták, túl sokat nem mondhatnak, mert szerződés köti a titokban tartást. Azt is elmondták, még maguk sem tudják mi vár rájuk, ám több dolog is elhangzott már és ezeket most Ian összefoglalta és megerősítette.
A 2. szezon " The Return " rettentően érdekesnek ígérkezik. A nézők többek között számíthatnak arra, hogy elena összefut gonosz, önző alakjával katherine-nel. Stefan rossz fiú vá válik, legalábbis többször színre kerül ez az alakja. Tyler Lockwood nagybátyja visszajön Mystic Falls-ba, hogy segítsen a VÉRFARKASOKAT MEGISMERETNI, és elmondani történetüket.
Ian azt is megemlítette, hogy Damon karakterét nagyon nehéz lesz színpadra vinni, mert több oldalát kell előhoznia Elena és Katherine felé. " Érzelmi hullámvasút lesz. "
2010. július 22. 17:34
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline |
Idézet (digirl @ 2010.07.22. 13:20)
Itt egy kis cikk az I Want Ian Somerhalder honlapról. Itt Ian megerősít pár 2.évados cikket. Izgalmas éad elé nézünk
Oh, hogy mindig elolvasom a TVD spoilereket. Jaj, nagyon várom már, izgalmasnak tűnik!
2010. július 22. 19:38
Idézet (digirl @ 2010.07.22. 13:20)
SPOILER!
SPOILER!
oh ez izgalmasnak igérkezik.nagyon várom már.főleg Damon alakítását. kiváncsi leszek hogy fogja megoldani ezt a "Katherine - Elena" dolgot.
Hú vérfarkasok is. Na ez váratlanul ért.
De azért remélem jó lesz.
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. július 22. 20:38
Bernadetttúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.11. Hozzászólás: 48 Csatolások: 120 Azonosító: 79330 offline |
Damon, remélem, hogy nem kell megmagyaráznom, hogy miért..
de azért Stefan sem olyan rossz
de azért Stefan sem olyan rossz
2010. július 23. 01:34
FullerGyllenhaalic |
Idézet (Petróczki Vivien @ 2010.07.22. 17:59)
Imádom!
Az 1. évadot végig láttam
Nagyon izgi már alig várom a folytatást főleg h az utcsó részben Kathrine visszatért..
Az 1. évadot végig láttam
Nagyon izgi már alig várom a folytatást főleg h az utcsó részben Kathrine visszatért..
Ezek a képek már voltak fent, ráadásul nagyobb méretben, legközelebb nézz szét, mielőtt feltöltöd.
2010. július 23. 11:54
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (szöszke03 @ 2010.07.22. 19:38)
oh ez izgalmasnak igérkezik.nagyon várom már.főleg Damon alakítását. kiváncsi leszek hogy fogja megoldani ezt a "Katherine - Elena" dolgot.
Nem tudtad, hogy Tyler mi is valójában? Szerintem akiknek új ez a sorozat nem ártana egy kicsit visszaolvasni.
Sok érdekes dolgot megtudhattok.
Brittany VD hírek terén verhetetlen. (Remélem jól érzi magát.)
2010. július 23. 12:40
KicsiPuszedli.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 47 Csatolások: 4 Azonosító: 131503 offline |
most már szerencsére van Vámpírnaplók,és nagyon király
2010. július 23. 16:29
Idézet (Bessie @ 2010.07.23. 11:54)
Nem tudtad, hogy Tyler mi is valójában? Szerintem akiknek új ez a sorozat nem ártana egy kicsit visszaolvasni.
Akiket megszerettem a sorozatból(Elena és Damon) azokról elolvasom az infókat, híreket. Mivel Tyler nem tartozik a "kedvenceim közé" , ezért nem olvastam utána és nem is tudtam. Most tartok a 21. epizódnál és eddig szóba se került, hogy Tylor mi is valójában. Így nekem újdonság volt.
Ez van, de legalább már ezt is tudom.Köszi az infót.
2010. július 23. 18:03
BessieJung Kook |
Idézet (szöszke03 @ 2010.07.23. 16:29)
Akiket megszerettem a sorozatból(Elena és Damon) azokról elolvasom az infókat, híreket. Mivel Tyler nem tartozik a "kedvenceim közé" , ezért nem olvastam utána és nem is tudtam. Most tartok a 21. epizódnál és eddig szóba se került, hogy Tylor mi is valójában. Így nekem újdonság volt.
Én se tudtam volna, ha Brittany nem írja le. Éppen ezért írtam, hogyha gondolod olvasgass kicsit visszafelé, és biztosan találsz új híreket.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.