Starity

The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)

596 oldal 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. július 28. 23:02 #1481
twilightgirl0910
twilightgirl0910
firefly

StátuszErős testbe bújt gyenge lélek.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4802
Csatolások: 412
Azonosító: 131011
Damon wub.gif És Team Ian biggrin.gif
2010. július 28. 23:04 #1482
Rebu
Rebu

Státusz7 év után az oldalon azt kívánom, bár visszanézhetném az összes bemutatkozásomat
Hozzászólás: 552
Csatolások: 20
Azonosító: 131974
Damon.. wub.gif wub.gif
2010. július 28. 23:09 #1483
vadcsaj
vadcsaj
visszatérő vendég

Státusz2012 Viszlát! 2013 ÜDV! ♥
Hozzászólás: 190
Csatolások: 6
Azonosító: 131440
Damon naná cool.gif wub.gif thumbsup.gif 110.gif cuki ez a boci hihihiundefined
2010. július 29. 00:14 #1484
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

StátuszI am not here, I'm not listening, I'm in my head and I'm spinning
Hozzászólás: 7244
Csatolások: 3308
Azonosító: 40785
Idézet (House Of Wax @ 2010.07.28. 16:22)
"Alaricban és Damonban

Imádom ezt a párost. thumbsup.gif
2 felhasználónak tetszik: Sixy, Domcicc
2010. július 29. 14:27 #1485
- törölt felhasználó -    
Idézet (Adree28 @ 2010.07.28. 20:39)
nekem már kicsit sok a vámpírokból...oké a twilight befutott jóvolt meg minden...de a vámpíros dolgokban már nemnagyon tudnak újat mutatni...

Hát szerintem meg tudnak.Nekem nagyon tetszik.Nézz meg belőle pár rész, lehet hogy utána más lesz a véleményed. biggrin.gif
2010. július 29. 17:50 #1486
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Státusz"Affin shekh yola she jimma ma drivoe she titha..."
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12164
Csatolások: 27467
Azonosító: 73440
Ian Somarhalder az egyik Entertainment Weeklynek adott interjújában azt mondta, hogy az új évadban nehezebb szerepe lesz, amit azzal magyarázott, hogy nincs hozzászokva, hogy Damon szerepének a jó oldalát játssza.

"Nem azt mondom, hogy nem szeretem, csak nagyon ellentmondásos lesz." - mondta. - "Ezek a srácok (Nina Dobrev, Paul Wesley és Matt Davis) - nagyon tisztelem őket, mert minden alkalommal nagy súly van a vállukon, szint minden jelenetben, és én meg mondhatjuk, csak belibbenek és bohóckodok ott."
5 felhasználónak tetszik: N.k, Fuller, Domcicc, kiskutyaa, szöszke03
2010. július 29. 18:38 #1487
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Hát én nem akarom , én épp ezt szeretem Damon-ban , a lazaságot w00t.gif wub.gif
2010. július 29. 18:46 #1488
nvirág
nvirág
Madhatter

Státusz...
Hozzászólás: 1846
Csatolások: 71
Azonosító: 131928
imádom a vámpírnaplókat és nagyon várom már a második évadot de az olyan soká lesz még sad.gif sad.gif sad.gif
2010. július 29. 18:49 #1489
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Idézet (Adree28 @ 2010.07.28. 20:39)
nekem már kicsit sok a vámpírokból...oké a twilight befutott jóvolt meg minden...de a vámpíros dolgokban már nemnagyon tudnak újat mutatni...

Sok ember ,akik ki nem állhatják a Twilight mániát, a Vampire diaries-t megkedvelték. Nem is kicsit. Nézz körül itt, itt nem véletlenül vagyunk ennyien rajongók. És ez még csak az első évad. biggrin.gif A másodikban lehet, hogy el fog szabadulni a pokol. rohog.gif (Vagy majd a 3-ik évadban? biggrin.gif ) Nem lehet összehasonlítani a Twilighttal semmilyen értelemben!

Damon rock.gif
6 felhasználónak tetszik: Eve87, N.k, Domcicc, BunnyGirl, Fuller, katie993
2010. július 29. 18:53 #1490
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2010.07.29. 18:49)
Sok ember ,akik ki nem állhatják a Twilight mániát, a Vampire diaries-t megkedvelték. Nem is kicsit. Nézz körül itt, itt nem véletlenül vagyunk ennyien rajongók. És ez még csak az első évad. biggrin.gif A másodikban lehet, hogy el fog szabadulni a pokol.  rohog.gif (Vagy majd a 3-ik évadban?  biggrin.gif ) Nem lehet összehasonlítani a Twilighttal semmilyen értelemben! 
Damon rock.gif

Hát ezzel nagyon is egyet értek.biggrin.gif
Damon.happy.gif
2010. július 29. 19:05 #1491
N.k
N.k
[tau'ri]

StátuszWitcher ♥️
Hozzászólás: 3344
Csatolások: 111
Azonosító: 74720
Idézet (Bessie @ 2010.07.29. 18:49)
Sok ember ,akik ki nem állhatják a Twilight mániát, a Vampire diaries-t megkedvelték. Nem is kicsit. Nézz körül itt, itt nem véletlenül vagyunk ennyien rajongók. És ez még csak az első évad. biggrin.gif A másodikban lehet, hogy el fog szabadulni a pokol.  rohog.gif (Vagy majd a 3-ik évadban?  biggrin.gif ) Nem lehet összehasonlítani a Twilighttal semmilyen értelemben! 
Damon rock.gif

Ezt jobban szebben nem is mondhattad volna beer.gif
2010. július 29. 19:10 #1492
House Of Wax
House Of Wax
Szerelmi négyszög van kialakulóban

*SPOILER ALERT!*
Ez már kicsit régebbi interjú, de igazából még most is aktuális cheeky Ian néhány megjegyzését már több interjúban is viszont láthattuk, például hogy Damon nem fog örülni, amikor rájön, hogy valójában nem is Elenát csókolta meg... Szóval a cikk:

"Azt hiszem, hogy kicsit dühös lesz, amikor rájön, hogy nem Elenát csókolta meg." - mondta Mr. Somerhalder. De ez még nem jelenti azt, hogy Elena az egyetlen nő, aki megfordul Damon gondolatában... - "Még mindig úgy akarja Katherinet, mint egy idióta. A szerelem valóságos vakító erő. Hülye dolgokra kényszerít minket. Ezt mindannyian megtapasztaljuk." (milyen igazad is van, Ian cheeky)

Talán ideje lenne, hogy Damon tanuljon a hibáiból, mintsem hogy újra elkövesse őket.
"Azt szeretném látni, hogy rájön, hogy Katherine valójában egy őrült, szarkeverő kur***va! De most komolyan, egy csomó dolog, a jelleme tőle származik (Katherinetől). Ha magába tudna nézni, azt mondaná, hogy nem éppen egy minőségi jelleme van."

Az igazi döfés pedig az, hogy Damonnek szembesülnie kell vele, hogy Katherine igazából nem is érte jött vissza Mystic Fallsba, hanem Stefanért. És igen, hölgyeim és uraim, a szerelmi háromszögük a második évad kezdetével szerelmi négyszögre bővül cheeky

"Ez egy másik dolog, ami össze fogja törni. A szövetség kettőjük között (Damon & Stefan) talán meg is fog erősödni, mert Katherine mindkettőjükön bosszút fog állni. Bármit is akar Katherine Stefantől vagy Damontől, Stefannek jóformán semmi dolga nincs vele... amíg mégis lesz."

Damon embersége pedig csak Elenával kapcsolatban bukkan felszínre: "Ezt majd Nina Dobrev elintézi nektek." - mondta vigyorogva a fiatal színész.

Az utolsó mondta de jó w00t.gif wub.gif
10 felhasználónak tetszik: Lolla, Hailey^^, Domcicc, audrey, BunnyGirl, Bessie, Fuller, szöszke03, amy92, Borbély Miranda
2010. július 30. 09:35 #1493
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Julie Pelch is beszélt a szerelmi 4szögről

*SPOILER ALERT!*
A gonosz vámpír Katherine, aki a Salvatore testvéreket szexi halhatatlan agyaraskákká változtatta, most visszatért Mystic Fallsba és kész zűrzavart kelteni. Julie Plec producer elmondta a TV Guide-nak adott interjújában, hogy miután a fiúk hamar felismerik valós kilétét - mert ugyebár volt az a kis kavarka, amikor Damon és Elena csókolóztak, de az tényleg Katherine volt! -, a szerelmi háromszögük még bonyolultabbá válik majd a közelgő új évadban.

Az új évadban Nina Dobrev két szerepet is fog egyszerre játszani - Elena és Katherine szerepét.
Plec: Nina az egyik legkedvesebb ember a világon és azzal szokott viccelődni, hogy Katherine a szombat esti Nina. A szombat esti Nina határozottan zsörtölődő, de semmi esetre sem gonosz, szarkavaró, szörnyű nőszemély. Nagy feladat számára, hogy egyszerre játssza az erkölcsközpontú és lelkes, könyörületes szereplőt és aztán az önimádó, önző, manipuláló, szemtelen, kacér lánykát.

Mi lesz ebben az évadban Katherine célja?
Plec: Alapvetően azon lesz majd, hogy a Stefan-Elena love sztori akadályba ütközzön. Szórakoztató lesz majd látni, ahogy Stefan és Katherine egymás ellenében játszanak. Nyilván vicces lesz majd Damot és Katherinet is látni, mert itt is sok történet van, de a szerelmi háromszögből négyszög lesz.

Mennyi időt vesz majd igénybe, hogy Stefan és Damon rájöjjenek, hogy ő nem Elena?
Plec: Az első epizód első 15 percében már mindketten tudni fogják. Damon rájön, hogy palira vették és Stefan szemtől szembe kerül Katherine-nel. A poén az lesz, ahogy Stefan reagál abban a pillanatban és ezzel szemben ahogy Damon reagál.

Az egész első évadot a Fonunder's Day (Alapítók Napja) felé vezettétek. Mi lesz a második évad körítése?
Plec: Amit szerettünk abban, amit a Founder's Day adott nekünk az az, hogy ez a kis város a nagy évfordulóját ünnepli és a hosszú íve a sorozatnak, hogy a történelem megismétli önmagát. Valami ilyesmit fogunk ebben az évben is csinálni, de még nem találtuk ki pontosan, hogy mit.

Mi jár azzal a döntéssel, hogy a vámpír Anna meghalt a fináléban?
Plec: Ez egy olyan dolog, hiszed vagy nem, amire Kein (Williamson) és én sosem gondoltunk hosszútávon. Úgy mutattuk be a szerepét, hogy tudtuk, hogy a távozása a legmélyebb hatású Jeremyn és Damonön lesz. Damonnél egy futó pillanatnyi emberséget jelentett - segíteni akart rajta. Határozottan tudtuk, hogy azért volt ott, hogy a szereplőnket egy új szintre segítse. Valós okból tettük.

Jeremy most nagyon belemerült a vámpírvilágba. Szóval mit várhatunk tőle ebben az évadban?
Plec: Nem mondjuk meg, hogy mi történik vele azon kívül, hogy "életben van". Ezt figyelmen kívül hagyva a legfontosabb dolog most Jeremy számára, hogy ennek a dolognak a másik oldalán sokkal mélyebb és sokkal de sokkal erősebb önérzete lesz. Meg fogja kérdezni, hogy mi dolga van ezen a világon. Mindez a hiány miatt: szülők, Vicki, Anna és aztán a vágy, hogy véget vessen a saját életének.
Plec: Nem mondjuk meg, hogy mi történik vele azon kívül, hogy "életben van". Ezt figyelmen kívül hagyva a legfontosabb dolog most Jeremy számára, hogy ennek a dolognak a másik oldalán sokkal mélyebb és sokkal de sokkal erősebb önérzete lesz. Meg fogja kérdezni, hogy mi dolga van ezen a világon. Mindez a hiány miatt: szülők, Vicki, Anna és aztán a vágy, hogy véget vessen a saját életének.
6 felhasználónak tetszik: Bessie, Domcicc, Fuller, BunnyGirl, szöszke03, amy92
2010. július 30. 09:38 #1494
- törölt felhasználó -    
Szerintem is nagyon jó sorozat cool.gif
2010. július 30. 10:03 #1495
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Köszi sz újabb interjút Britt. meghajolo.gif
Arra a pillanatra én is kíváncsi vagyok, hogyan fog Damon reagálni, mikor megtudja, hogy nem Elenat csókolta meg. biggrin.gif (Tudjuk, hogy nem fog örülni. biggrin.gif) Aztán Stefan is, hogy Katherine miatta jött vissza. biggrin.gif
Egyébként minden szál érdekel. tongue.gif Bonnie, Matt, John, Alarick, Jeremy, stb... rohog.gif

Olyan messze van még szeptember!!! reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif
1 felhasználónak tetszik: Fuller
2010. július 30. 10:21 #1496
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Idézet (Bessie @ 2010.07.30. 10:03)
Köszi sz újabb interjút Britt.  meghajolo.gif 
Arra a pillanatra én is kíváncsi vagyok, hogyan fog Damon reagálni, mikor megtudja, hogy nem Elenat csókolta meg. biggrin.gif (Tudjuk, hogy nem fog örülni. biggrin.gif) Aztán Stefan is, hogy Katherine miatta jött vissza. biggrin.gif 
Egyébként minden szál érdekel.  tongue.gif Bonnie, Matt, John, Alarick, Jeremy, stb...  rohog.gif 
Olyan messze van még szeptember!!! reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif

Már nem olyan vészes. Még egy hónap. Addig élvezzük a napsütést biggrin.gif
2010. július 30. 11:01 #1497
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (Brittany20 @ 2010.07.30. 10:21)
Már nem olyan vészes. Még egy hónap. Addig élvezzük a napsütést biggrin.gif

Hosszú idő az még! laugh.gif De igazad van, addig is élvezzük a napocskát (már ha süt, és nem esik az eső dry.gif ). beach.gif
Utána pedig ... vampire.gif
2010. július 30. 11:05 #1498
House Of Wax
House Of Wax
Hát ez kész _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif

Melegek a sorozatban !!

Meg kell hagyni, néha nagyon fura dolgok jutnak Kevin Willimson eszébe... cheeky A blastr.com cikke szerint Kevin szeretné, ha egy meleg szereplő kerülhetne a sorozatba. De ki lenne az?

Jeremy, Bonnie, Mett, Caroline, Jenna nem valószínű és persze Damon, Elena és Stefan sem lehetne, hisz akkor az egész szerelmi háromszögnek annyi lenne. Ezért gondolja úgy a producer, hogy egy új szereplőt kell behozni majd a sorozatba.
"Azt akarom, hogy valaki csatlakozzon a sorozathoz, és oka és célja legyen, és hogy előre felé vigye a történetet, és ők annyira fontosak a történethez, hogy nélkülük nem is történnének meg a dolgok." - mondta Williamson július 28-án.

Egyébként Kevin Williamsonnak fontosak a meleg tinik a sorozaton kívül is, hisz a GLESN támogatója, ami melegekkel foglalkozik.

És nem is vérfarkas lesz a meleg szereplő, ez nyilvánvaló. Olyan szereplőket sem fog erre a jellemre kényszeríteni, akiknek valami más dolgot is kell mutatniuk a sorozatban. Kevin Williamson most írogatja a vendégszereplők listáját is...
"Rengeteg szereplő fog jönni, de ebből sok a lány, és lehetnének lezbik , de őket szerelmi érdekeltséggel hozzuk be a sorozatba. Ha a kerék már mozgásban van, egyszerűen csak nehéz hozzáadni valakit, csak mert ezt szeretnéd."

A forrás szerint nem csak Kevin gondolja, hogy ez jó ötlet, hanem az egész sorozat támogatja a dolgot. Hát én nem tudom... igazából semmi bajom nincs a melegekkel, de egyetértek az egyik kommentelővel, aki azt mondta, hogy semmit sem KELL tenniük, ettől nem lesz nagyobb rajongótáboruk és ráadásul semmit sem kell bizonyítaniuk, hogy szeressük a VD-t. Ráadásul ezzel csak jobban eltérnének a könyvek vonalától és pont a napokban mondta Julie Plec, hogy mennyire követni fogják... De persze ez csak saját vélemény...
2010. július 30. 23:14 #1499
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

StátuszI am not here, I'm not listening, I'm in my head and I'm spinning
Hozzászólás: 7244
Csatolások: 3308
Azonosító: 40785
Idézet (House Of Wax @ 2010.07.30. 11:05)
Hát ez kész  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif 
Melegek a sorozatban !!
Meg kell hagyni, néha nagyon fura dolgok jutnak Kevin Willimson eszébe... cheeky A blastr.com cikke szerint Kevin szeretné, ha egy meleg szereplő kerülhetne a sorozatba. De ki lenne az?
Jeremy, Bonnie, Mett, Caroline, Jenna nem valószínű és persze Damon, Elena és Stefan sem lehetne, hisz akkor az egész  szerelmi háromszögnek annyi lenne. Ezért gondolja úgy a producer, hogy egy új szereplőt kell behozni majd a sorozatba.
"Azt akarom, hogy valaki csatlakozzon a sorozathoz, és oka és célja legyen, és hogy előre felé vigye a történetet, és ők annyira fontosak a történethez, hogy nélkülük nem is történnének meg a dolgok." - mondta Williamson július 28-án.
Egyébként Kevin Williamsonnak fontosak a meleg tinik a sorozaton kívül is, hisz a GLESN támogatója, ami melegekkel foglalkozik.
És nem is vérfarkas lesz a meleg szereplő, ez nyilvánvaló. Olyan szereplőket sem fog erre a jellemre kényszeríteni, akiknek valami más dolgot is kell mutatniuk a sorozatban. Kevin Williamson most írogatja a vendégszereplők listáját is...
"Rengeteg szereplő fog jönni, de ebből sok a lány, és lehetnének lezbik , de őket szerelmi érdekeltséggel hozzuk be a sorozatba. Ha a kerék már mozgásban van, egyszerűen csak nehéz hozzáadni valakit, csak mert ezt szeretnéd."
A forrás szerint nem csak Kevin gondolja, hogy ez jó ötlet, hanem az egész sorozat támogatja a dolgot. Hát én nem tudom... igazából semmi bajom nincs a melegekkel, de egyetértek az egyik kommentelővel, aki azt mondta, hogy semmit sem KELL tenniük, ettől nem lesz nagyobb rajongótáboruk és ráadásul semmit sem kell bizonyítaniuk, hogy szeressük a VD-t. Ráadásul ezzel csak jobban eltérnének a könyvek vonalától és pont a napokban mondta Julie Plec, hogy mennyire követni fogják... De persze ez csak saját vélemény...

Én örülnék egy ilyen szálnak, de egyetértek, nem ettől fogjuk jobban szeretni a TVD-t és ha a könyvben sincs ilyen, akkor tényleg nincs rá szükség, de én nem ellenzem.
Köszi a sok hírt! meghajolo.gif
2010. július 31. 10:11 #1500
House Of Wax
House Of Wax
1x22 - Founder's Day

Ezeket még nem láttam fent wub.gif wub.gif
1 felhasználónak tetszik: Fuller
596 oldal 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80