Michael Trevino interjú
http://www.diaries-online.gportal.hu/
Egy remek második évados, és főleg Tyler-centrikus interjú készült Michael Trevinoval a TV Fanatic által, érintve a természetfölötti lények eljátszását, a farkasokat, Tyler karakterének fejlődését, a kapcsolatát Mason Lockwooddal, és hogy mire számíthatunk Tyler-től az elkövetkezendő epizódokban.
Mire várhatunk a második évadban?
Épp a harmadik részt forgatjuk, és elmondhatom, hogy rengeteg Lockwood lesz mindenhol. Látjuk Tylert nap, mint nap, és sok jelenetet, ami a házamban játszódik. Ami nem történt meg az első évadban. Nem hiszem, hogy meg tudtuk ismerni Tylert teljes egészében, csak egy dühöngő, erőszakos gyerek részét. Most láthatjuk majd, hogy milyen Tyler, amikor nyugodt, és nem akar senkit megverni. A harmadik rész egy nagyon nagy rész. Lesz benne valami nagyon fontos, amit Tyler észrevesz, és ez hatalmas felismerés lesz számára.
Az első évad alatt Tyler egy elég temperamentumos ember volt. Mennyire vagy izgatott, hogy természetfeletti lényt játszhatsz?
Több sztori fog futni egyszerre, és ezek megmutatják Tyler különböző oldalait. Ahogy mondtad, az egész első évad alatt azt mutattuk meg, hogy milyen forrófejű volt, mindenkibe belekötött. Nem csak ezért, de az, hogy belefolyok a természetfeletti eseményekbe, és rájöjjek a vérfarkas származásomra, satöbbi, nem egy nehéz feladat, de valami olyasmi, amiért izgulhatok. Nem volt sok Tyler az első évadban, úgyhogy sok dolog van, ami most rám ruházódott ebben az évadban. Kész vagyok rá!
Kell sminkelni téged vagy valami pótlékot hordanod az átváltozásokhoz?
Nem. Amennyit eddig csináltam, az pár zöld hátteres munka volt. Igazából jól használjuk a CGI-t, és pár dolgot sikerrel kipróbáltunk rajta. Nincs róla szó, hogy az arcommal kéne bármit csinálni egyelőre.
Képzeld el, hogy látod magad.
Nekem már a szezonzáró epizódban is sokk volt, amikor a szemem átváltozott, mivel soha nem volt rá alkalmam, hogy korábban lássam. A fanokkal láttam; mindenki mással, aki nézte akkor a tévét. Nagyon izgalmas volt. Most már csak ennél izgatottabb vagyok, hogy lássam, hogyan oldják meg az átváltozást. Azt hiszem még mindig azon gondolkoznak, hogyan oldják meg.
Sok önfelismerés lesz Tyler számára idén?
Igen. A nagybátyám, Mason Lockwood jön a városba. Nagyon nagy szerepe lesz, hogy megbirkózzak a dolgokkal. Tud pár infót és titkot, amit megoszthat velem, ahogy a személyiségét is. Rajta is ül az átok, a Lockwood átok, úgyhogy ellátja Tylert apró információkkal.
Milyen Tyler kapcsolata a nagybátyjával?
Nem túl közeli, mivel Mason mindig is a család fekete báránya volt. Nem sokat járt Mystic Falls-ban. Egy kicsit volt itt, aztán eltűnt. A visszatérése - a bátyja halála miatt - furcsa. Nem közeliek, de Tyler-nek nincs apja többé, és szüksége van egy idősebb férfi támogatására. Mason ott lesz neki, és segít fejlődnöm.
A következő évadban ott veszitek fel a történet szálát, ahol letettétek?
Igen. Pontosan az autóbalesettől, amikor Caroline kórházban került, és Katherine lenyisszantotta John bácsi ujjait. Pontosan ott kezdődik a következő évad, ahol abbamaradt. Remek szezon premiert írtak, és alig várjuk, hogy mindenki lássa.
Tudjuk, hogy kerestél egy farkast, akivé átváltozhatsz; megtaláltad már?
Nem hiszem, hogy már megtettük volna a végső döntést. De eljátszottam pár farkas gondolatával, és meg is valósítottuk őket. A teszteket igazi farkasokkal csinálták, úgyhogy ha jól tudom, még mindig tartanak a "meghallgatások". Valami lenyűgöző. Annyira szép állatok, és nagyon titokzatosak tudnak lenni. De ezek a farkasok emberek közt nevelkedtek, nagyon jól viselkednek. Amikor majd morogniuk kell, akkor remélem, hogy azt is meg tudják majd oldani.
Van valami közös bennetek Tyler-rel?
Van egy vérmérséklete időről időre, ahogy mindenkinek. Az egyetlen dolog, amiben szerencsém van, hogy nagyon atlétikus vagyok, és rengeteget sportoltam a középiskolában. Jó buli őt játszani, felfedezhetem a belső őrjöngést, amivel rendelkezem. Néha amikor az emberek dühösek, szeretnénk teli torokból üvölteni. Amikor dolgozni megyek, verekednem kell Steve McQueen-el, és jól el kell látnom a baját, kiadhatom az agressziómat rajta, és szerintem jól működik. *nevet*
Habár Tyler kapcsolata nem volt a legjobb az apjával, látni fogjuk, ahogy gyászolja?
Oh, igen. A szezon premierben látjuk majd, hogy Tyler hogyan birkózik meg azzal, hogy az apja nincs többé. Amit mondhatok, hogy nem lesz szép látvány. Elég viharosan kezeli.
Trevino azt is megígérte, hogy lesznek visszatekintések a múltba, főleg az alapító családokról és a Salvatore családról. Szükségtelen mondani, hogy mennyire várjuk.