Találtam néhány promo fotót. Új sorozat a CW csatornán. Kíváncsi vagyok milyen lesz, ha egyszer elér valamilyen formában hozzánk is
THE VAMPIRE DIARIES
Készítõ: Kevin Williamson (Dawson’s Creek, Hidden Palms) és Julie Plec
Rendezõ: Marcos Siega
Szereplõk: Nina Dobrev, Ian Somerhalder (Lost), Paul Wesley, Steven R. McQueen, Katerina Graham, Sara Canning, Zach Roerig, Candice Accola, Michael Trevino, Kayla Ewell
Várható indulás: 2009. õsz
Sztori: L.J. Smith könyve alapján készül, egy jó és egy rossz vámpír küzd a szüleit autóbalesetben elvesztett 17 éves lány lelkéért. A lány meg a tragédia miatti szomorúságával küzd, próbálja elrejteni a világ elõl, miközben a jótanuló imidzse halványul.
Elõzetes:
http://www.youtube.com/watch?v=b8m7Sk81PIk
The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2009. május 25. 17:22
böttifangörl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.01. Hozzászólás: 4789 Csatolások: 14166 Azonosító: 70600 offline |
34 felhasználónak tetszik:
Nina 10,
cipők...,
DreamerGirl,
Minimanó94,
SelenaDebbyMiley,
DisneyFans,
gecsezita,
itsmestella,
An_d_a,
SmileyZ,
Lady Suzy,
Lizania,
Meli27,
Klauflau,
Vampire Lady,
Selly 13,
pink_bunny,
hellorl,
Csillbab,
VampireLady,
Alison Lerman,
Jenna Ellington,
Esuti,
aníítaaa,
DestinyD,
Luckie,
Récy98,
TVD12,
TheDanush,
Boxii,
Seherezade1050,
Jeckyll,
TVD1,
noncsy0321
2009. május 25. 17:45
böttifangörl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.01. Hozzászólás: 4789 Csatolások: 14166 Azonosító: 70600 offline |
Idézet(Necros @ 2009. May 25. - 16:42)
Elég rosszul hangzik, de talán ebben nem cseszik el a vámpírokat úgy, mint a Twilight-ban... Én maradok a True Blood-nál, az a legjobb.
hát nem tudom mit hoznak ki belõle. Nekem pl. a Twilight egyáltalán nem jött be, ez reméljük jobb lesz
2009. május 25. 17:48
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline |
Hát, a sztori nem túl biztató, de talán ha rendes vámpírokat tesznek bele és nem olyan nyálgépeket, mint abban a filmben, akkor lehet belõle valami. Egy esélyt adok neki, pár részt leszedek majd, de inkább a TB második évadát várom már nagyon.
2009. május 25. 17:50
böttifangörl |
Idézet(Necros @ 2009. May 25. - 16:48)
Hát, a sztori nem túl biztató, de talán ha rendes vámpírokat tesznek bele és nem olyan nyálgépeket, mint abban a filmben, akkor lehet belõle valami. Egy esélyt adok neki, pár részt leszedek majd, de inkább a TB második évadát várom már nagyon.
én azt nem igazán ismerem , majd ha kifogytam a sorozatokból utánanézek
1 felhasználónak tetszik:
Krisztike1994
2009. május 25. 18:04
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline |
Tedd meg minél hamarabb. Fõcím.
Megnéztem viszont ebbõl két videót is. Nagyon necces, a pilot után meglátom, mi lesz. Viszont ha emiatt dobta a csatorna a Reapert, ami egy kibaszott jó sorozat, akkor nagyon mérges leszek...
Megnéztem viszont ebbõl két videót is. Nagyon necces, a pilot után meglátom, mi lesz. Viszont ha emiatt dobta a csatorna a Reapert, ami egy kibaszott jó sorozat, akkor nagyon mérges leszek...
2009. május 25. 18:10
böttifangörl |
Idézet(Necros @ 2009. May 25. - 17:04)
Tedd meg minél hamarabb. Fõcím.
uhh hát nem tûnik rossznak, majd meglátjuk.
szerintem ez inkább a tizenéves korosztálynak fog szólni, most a nagy tvájlájt mánia után. A True Blood keményebbnek tûnik.
2009. május 25. 18:16
Idézet(bötti @ 2009. May 25. - 18:10)
uhh hát nem tûnik rossznak, majd meglátjuk.
szerintem ez inkább a tizenéves korosztálynak fog szólni, most a nagy tvájlájt mánia után. A True Blood keményebbnek tûnik.
Na igen, az az HBO-n van, ott mutatnak vért és meztelenséget bõven. Ezek pedig hozzátartoznak a témához. Attól még, hogy ez fiatalabbaknak szól, lehet éppen jó, például a SW: Clone Wars is nagyon tetszik, pedig egyáltalán nem én vagyok a célcsoport. A színészek jónak tûnnek, hátha nem szúrják el, nagyon.
2009. május 25. 18:55
LucafromHungary |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.25. Hozzászólás: 778 Csatolások: 202 Azonosító: 53312 offline |
azért a True Bloodnak is van egy nagy hibája, sajnos. az õ vámpírfoguk nem a szemfoguk, pedig az összes sztoriban úgy van. de ettõl még szeretjük.
ian somerhalder fura vámpírként, de reméljük, jó lesz.
ian somerhalder fura vámpírként, de reméljük, jó lesz.
2009. május 25. 19:11
LucafromHungary |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.25. Hozzászólás: 778 Csatolások: 202 Azonosító: 53312 offline |
na jó, a twilightban azért az üt, amikor az usa legesõsebb államában, márciusban megy a teremben a ventillátor, h a srác kiszagolhassa a lányt...
meg amikor az erdõ kellõs közepén, fenn a hegyen a srác talál egy foltot a lombkoronában és odaáll, félmeztelenül, látszik a lehelete és fél percig csillog...
TB-ban nincs azért ekkora gáz dolog.
reméljük a vampire diaries-ben sem lesz, habár a tinik azt is simán fanatizálnák, ha egy-két "helyes vámpír" lenne benne. és szerintem az ian fiú jó úton halad. meg a másik srác, aki "jó", és meg akarja menteni a lányt.
meg amikor az erdõ kellõs közepén, fenn a hegyen a srác talál egy foltot a lombkoronában és odaáll, félmeztelenül, látszik a lehelete és fél percig csillog...
reméljük a vampire diaries-ben sem lesz, habár a tinik azt is simán fanatizálnák, ha egy-két "helyes vámpír" lenne benne. és szerintem az ian fiú jó úton halad. meg a másik srác, aki "jó", és meg akarja menteni a lányt.
2009. május 25. 22:41
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline |
Idézet(LucafromHungary @ 2009. May 25. - 18:11)
na jó, a twilightban azért az üt, amikor az usa legesõsebb államában, márciusban megy a teremben a ventillátor, h a srác kiszagolhassa a lányt...
Attól, hogy esõs, még lehet párás és meleg a levegõ, vagy fene tudja, de mindegy nem hiszem, hogy ezen kéne felakadni.
A csillogással és a lehelettel mi a baj? Attól, hogy eddig sok vámpíros filmben, történetben ez nem így van, attól miért ne lehetne ebben más? És miért ne lehetnének "nyálasak" a vámpírok. Ebben a történetben emberiek, egy másikban brutálisak, ennyi.
Az eredeti témához visszatérve:
Pilotot megnézem, aztán majd eldõl mi lesz tovább. Eddig érdekesnek tûnik. Bár Ian Somerhalder elég fura nekem rosszfiúnak.
2009. július 25. 12:29
Demrachvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.08. Hozzászólás: 251 Csatolások: 420 Azonosító: 24288 offline |
Promó képek
17 felhasználónak tetszik:
N.k,
Kiwy5,
Nina 10,
Pixie Buue,
niki13,
Barbygirl95,
MegaLadyGaga,
Bettyke94,
biad92,
Kyra99,
nicol bellox,
alexahemingway,
TVD12,
LDreamP,
Jenny Lawliet,
JisooKim,
standoffan
2009. július 29. 11:34
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline |
23 felhasználónak tetszik:
N.k,
plillas,
Nina 10,
Pixie Buue,
dave095,
Barbygirl95,
MegaLadyGaga,
s.cica2030,
Bernybob,
Bettyke94,
biad92,
bogarka_95,
merco81,
nicol bellox,
Toxic,
Nikikke,
alexahemingway,
zsanata,
TVD12,
Jenny Lawliet,
lalalalisa,
JisooKim,
standoffan
2009. augusztus 25. 11:54
böttifangörl |
Promo shootok
1 felhasználónak tetszik:
boocherhix
2009. augusztus 27. 12:50
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
2 felhasználónak tetszik:
Pixie Buue,
s.cica2030
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.