Starity

Barbygirl95 profilja

Barbygirl95 white blue yellow yellow yellow  
  • Csatlakozott
  • 2010. július 08.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • 'M'aime pour qui je suis..." :)
  • Születési idő
  • 1995. május 25.
  • Lakhely
  • Amerikai Egyesült Államok
  • Párkapcsolat
  • foglalt vagyok
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • zene hallgatás, pihenés, net, olvasás...stb
  • Zenei stílusom
  • pop, R'N'B, (L)poprock(L)...stb
  • Imádom
  • ♥a családom, a barátaimat, a zenét stb...♥
  • Utálom
  • a kétszínű, beképzelt embereket, aki másokat cikiz irigységből, és a kemény rockot
  • Skype-azonosítóm
  • - nem publikus -
  • Twitterem
  • - nem publikus -

Barbygirl95 még nem állította be a státuszát

Barbygirl95
Utoljára aktív: 2019.04.27. 17:05Státusz módosítva: 2013.08.10. 22:10

Mi újság nála?

2013.06.22. 15:03Barbygirl95 és mostantól barátok

2013.05.31. 18:06Barbygirl95 új kedvence Matthew Gray Gubler

2013.05.28. 19:07Barbygirl95 új kedvence Bruno Mars

2013.05.10. 15:03Barbygirl95 új kedvence Cody Longo

2013.05.10. 15:03Barbygirl95 új kedvence Brittany Underwood

Bemutatkozás


♥ Hello kedves idegen! ♥ 

Azzal kezdeném, hogy szerintem nem olyan iszonyatosan hosszú a profilom, hogy nem lehetne legalább végig gurulni rajta, és elolvasni, hogy kiket is igazolok vissza!! Úgyhogy arra kérnélek, hogy legalább a "Szabályok" részt olvasd el! Köszönöm: Barby

Én egy 16 éves egyszerű, gimnazista lány vagyok, Angol-informatika tagozatos suliba járok, angolul és franciául tanulok, amit nagyon szeretek és egész jól is megy. Szeretem a nyelveket és meg szeretnék tanulni, minél több nyelven beszélni!  

 Sajnos elég alacsony vagyok, ami még eddig nem vált túlságosan előnyömre... :/ Egyébként, barna hajam és zöldes barna szemem van és szemüveges vagyok. Külsőleg, pedig egy mosolygós, vidám lány vagyok. Háát,...legalább is, akiket ismerek, mindenki ezt mondja! :D Alkatra, olyan normál alkatú vagyok...  


Mosoly: Én tényleg imádok mosolyogni és másokat megnevettetni! Néha annyi hülyeséget tudok összebeszélni, hogy mást mosolyogni lássak, hogy azt még én magam se hiszem el. :D Szóval nekem lehet akármilyen rossz kedvem, én akkor is tudok mosolyogni, ami valamilyen szinten jó tulajdonság.

Egyébként elég életvidám tudok lenni, tudok örülni a legapróbb dolgoknak is, csak sajnos engem nem nehéz megbántani, szóval emiatt sokat vagyok szomorú, minden apróságot a szívemre tudok venni. :( Ilyenkor nagyon szeretek egyedül lenni, gondolkodni.
Barátságos típus vagyok, nagyon szeretek barátkozni! És ha valaki megbántja a barátaimat, vagy a családomat, azért ölök!! 

 

Barátok♥ ♥ ...sok barátom van, de nem sok olyan, akikben teljes mértékben megbízok! Mivel már sokszor csalódtam, ezért nagyon nehezen lehet elnyerni a bizalmamat! Ilyen barátom tényleg kevés van! Itt starity-n, pedig csak 1, ő pedig Timicsy008! Nagyon szeretem, kedves, aranyos lány, és nagyon sok mindenben hasonlítunk! :) /BFF/

És nem rég szereztem még egy nagyon jó barátot xBlondie személyében! Nagyon kedves, és aranyos lány, remélem még sokáig barátok leszünk, ahogy Timivel is!!  
 

Tudok vicces lenni, és legtöbbet az egommal hülyülök, mindig dicsérgetem magam. Azon jót lehet röhögni, de nem gondolom komolyan....általában! :D
Álmodozó típus vagyok, szeretek elmerülni a világomban... Szeretnék egyszer Amerikában élni, Los Angeles valamelyik részén. Nagyon szeretem, mert az egy annyira más és jobb világ, ez az egyik nagy álmom... :) 

 

Szeretem természetesen a DIVATOT is, hiszen lány vagyok! :D Habár nem mindig öltözködök a legújabb trend szerint, ettől függetlenül imádom a ruhákat. Mindenfélét! Hangulat függő, hogy mikor hogy öltözök lazán, vagy csinosan/lányosan. Na és persze imádom a cipőket, legyen magassarkú vagy lapos és a csizmákat is! De nagyon oda vagyok a tök csini magassarkú cipőkért.... :)
 

Kedvenc modellem pedig Palvin Barbara, nagyon szép lány, és örülök, hogy ilyen sokra vitte!

Nagyon szeretem a zenét, az a mindenem. Ha szomorú vagyok, feldob, vagy épp segít gondolkodni, ha jó kedvem van, akkor is zenét hallgatok, mert még jobban érzem magam, szóval az mindig jó!! :) A zene tulajdon képpen az életem része...

Imádok táncolni és énekelni, meg színészkedni! Jó lenne egyszer ilyen téren dolgozni... :)
Emellett, imádok filmeket sorozatokat nézni! :) Nem sorolom fel az összes kedvencemet, rengeteg van! Szeretem a krimi sorozatokat, de imádom a
Disney sorozatokat is! Nagy kedvenceim még pl.: a  The Secret Circle, aGlee, a Gossip Girl (Pletykafészek)  a Sue Thomas és a CSI: Miami is! :) 

Filmekből, mondjuk...: Twilight Saga, Harry Potter, Sucker Punch, Abduction, Apafej, Neveletlen Hercegnő 1-2, The Last Song, Taxi 1-4, Step Up, Hamupipőke történet (Selena G.), Top Gun, a TEKKEN és még rengeteg!

Magyar filmekből pedig szeretem a Meseautót és az Üvegtigrist, ezek a legjobbak! :)  

Kedvenc sztárjaim, nem véletlenül azok! Rájuk felnézek és sokra tartom őket! Nem teljesen vannak, sorba csak az eleje félig... :) Egyet-kettőt szeretnék kiemelni, akikre nagyon felnézek és nem véletlenül.

Demi Lovato:  Hát őt a Rock Táborból ismertem meg a Jonas (Joe) oldalán és már akkor megszerettem! Nagyon szép hangja van, jó színész és nem mellesleg nagyon szeretem a zenéjét. A személyisége is lenyűgöző. Igaz most volt egy-két problémája és követett el hibákat, de ki nem. És amin keresztül ment, azt is nagyon jól átvészelte és ezért, csak még jobban felnézek rá! És ezt az egy-két apróbb "balhét" leszámítva tökéletes példa, és amilyen vicces dolgokat kellett csinálnia a Sonny-ban, nem lehet azt mondani, hogy nagyképű, hiszen olyan ruhákba bújt... :D A mosolya pedig, más emberek arcára is mosolyt csal! :)



Taylor Swift: Hát mostanság rengetegszer hallgatom a zenéjét. Gyönyörű hangja van, és nagyon szép zenéi vannak. A kedvencem tőle a "Teardrops on my guitar". Imádom ezt a számát.... Ő pedig szép és kedves.

 

Selena Gomez: A zenéit egyszerűen imádom! Nagyon jó az új albuma is és régiek is szuperek. Szerintem nagyon szép lány és nagyon sokra vitte! A hangja sem rossz, az egy dolog, hogy élőben nem olyan jó, de ettől függetlenül jó énekes és karrier téren rá is felnézek... :)

És 2 banda lenne, akiket megemlítenék még, a Jonas /Nick, főleg/ és a Big Time Rush.

Jonas: Jó zenéjük van, a stílusuk klassz, a sorozat nem semmi és irtó jó fejek! Tetszik, hogy törődnek a rajongókkal és más emberekkel. Köztudott, hogy saját alapítványuk van. Nick rengeteget jótékonykodik és ez az egyik legjobb dolog, hogy nem önzők, szóval... 


One Direction: Hát nem rég szerettem meg őket, egy barátnőmön keresztül. Szerintem nagyon jó a zenéjük, aranyosak és viccesek! :) Remélem még sokat hallunkmajd róluk. A kedvenc számom tőlük....: a One thing!

♥ Starity friends: klara05(tesóm), Timicsy008, xBlondie, Vivvy, MissBritney, Belieber97, sh1nEE.,  Ronetta001, diuss02, SelenaDebbyMiley, Vikici, Berni110, taymomsen, Melcsi1997, patrícia4 ♥   


!SZABÁLYOK!

-Avatart, mozgóképet, vagy képeket a profilról nem lopni, mert vagy sajátkészítéűek (az avatarok) vagy nekem csinálták! A képeket köszi Timicsy008-nak szintén!! Ha elviszed...

-Először is, szavazz, vagy jelölj nyugodtan, nem harapok! :D De egy üzit légyszíves írj egy üzit, hogy miért is jelöltél, ki vagy vagy ilyesmi, mert csak úgy nem fogok senkit visszaigazolni!!!! 

-NEM vagyok barátgyűjtő! Ha én bajelölök valakit, nem gyűjtögetésből teszem, nem véletlen és én is csak a szimpatikus illetőket fogom visszaigazolni az első levélre a többieket, csak több beszélgetés után TALÁN! Visszaszavazni csak akkor fogok, ha nekem is tetszik az illető profilja, ha nincs semmi az adatlapodon, ne várd el, hogy visszamenjen, mert nem fog! Jah és nekem senki ne írja ki, hogy "remélem visszajön a szavi", mert akkor tuti, hogy nem fog! És légyszi, nézd végig az adatlapom, csak úgy ne jelölgess!!!

Fontos: Nem utálom a "zöldfülüeket" ----> (mostmár) új tagokat! Ha valakit közülük nem igazolok vissza, az nem azért van, mert utálom őket, hanem mert nem olvasta el a bamutatkozást, és mondjuk nem küldött üzenetet!! 


Köszönöm, hogy befáradtál és végig olvastad a bemutatkozómat. :)

Bye Bye

Barbygirl95

 

 

  

Kedvenc sztárok

1 Demi Lovato
2 Selena Gomez
3 Blake Lively
4 Debby Ryan
5 Vanessa Hudgens
6 Ashley Tisdale
7 Taylor Lautner
8 Britt Robertson
9 Shelley Hennig
10 Thomas Dekker
11 Liam Payne
12 Zayn Malik
13 Louis Tomlinson
14 Niall Horan
15 Harry Styles
további kedvencek

Barátok

soma10
soma10

Megszállott Selena,...

tothbianka
tothbianka

valhalla

zilinda
zilinda

Starity realist

Lindsay019
Lindsay019

Disney princess♔

Melcsi1997
Melcsi1997

Four™

Liafen
Liafen

Raise Your Glass™

barbi1995
barbi1995

visszatérő vendég

Bijja0405
Bijja0405

TWD♥

katica_1995
katica_1995

visszatérő vendég

Üzenőfal

Szia, szavaztam, 2 okból: 1 mert NAGYON tetszik a profilod, 2 mert sok közös van bennünk mármint nem csak a kedvencek közt, végigolvastam a profilod és sok dologban hasonlítunk. :)

2014.08.28. 22:10

szavaztam,jelöltelek. végig olvastam az adatlapodat,sok közös van bennünk!

2014.05.25. 09:09

xDLovatox Szia,nagyon tetszik a profilod!:) Ment a szavazat.

2013.07.18. 07:07

köszi! én is szavaztam rád! ^^

2013.06.22. 16:04

vivienn96 szia nagyon jó lett a profilod ment a szavazat:D

2013.06.22. 12:12