Starity

minilivi profilja

minilivi white white yellow yellow blue yellow  
  • Csatlakozott
  • 2008. március 29.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • Születési idő
  • 1995. január 12.
  • Lakhely
  • Hajdú-Bihar megye
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • gokart, túrázás, úszás, floorball, tollasozás, sport/filmnézés
  • Zenei stílusom
  • punk, rock, pop
  • Imádom
  • Yellowcard, németek, szecsuáni csirke
  • Utálom
  • egoizmus
  • Twitterem
  • - nem publikus -

minilivi még nem állította be a státuszát

minilivi
Utoljára aktív: 2016.02.07. 10:10Státusz módosítva: 2013.03.17. 22:10

Mi újság nála?

2014.03.02. 11:11minilivi új kedvence Eden Hazard

2013.08.15. 19:07minilivi és Schumi24 mostantól barátok

2013.01.30. 17:05minilivi új kedvence Pál Dénes

2013.01.25. 18:06minilivi új kedvence Garrett Hedlund

2013.01.25. 18:06minilivi új kedvence Tom Sturridge

Bemutatkozás


Üdvözlök minden erre tévedt látogatót! :)

Hol is kezdjem? Egy átlagos lánynak tartom magam, aki hajlamos őrültségre és depresszióra egyaránt. Sokan gondolhatják, hogy visszahúzódó vagyok, ám csak részben van igazuk. Idegenekkel valóban elég tartózkodó vagyok, viszont akit egyszer megkedvelek, és a barátomnak mondhatom, ő rájön, hogy sokkal gyakrabban vagyok hangos és zakkant, mint csendes. Ismertető jegyem még, hogy rettenetesen makacs vagyok, ami néha nem válik hasznomra, de nem hiszem, hogy meg tudnék ilyen téren változni. Így kell elfogadni... vagy nem. :)

Mondhatni, hogy egy cseppet sportőrült vagyok. Az a fajta, aki inkább nézi, mert túl lusta, illetve béna ahhoz, hogy csinálja. Persze azért én is szoktam biciklizni, úszni, tollasozni, futni vagy esetleg horgászni. Kedvenc sportom évek óta a Forma-1. Sokan kérdezik, hogy mit lehet szeretni abban, hogy körbe-körbe mennek az autók? A válaszom: mindent! Az előzések, a taktikák, a csapatjáték, az a küzdelem, amit a versenyző két órán keresztül vív az autóval és a körülményekkel. Amióta szeretem ezt a sportot, egy ember az etalon, a legnagyobb, és az Michael Schumacher. Szeretem még Felipe Massát de az örök kedvenc a Mester marad.

Másik szenvedélyem a foci, szintén csak TV elől nézve. Az angoltól egészen az oroszig rengeteg bajnokságot követek figyelemmel, és számtalan kedvencem van. A legnagyobbak a Chelsea és a Bayern München. Válogatott szempontjából nézve egyértelműen : Deutschland, Deutschland über alles! Kedvelem még a portugál válogatottat is, illetve a magyar nemzeti csapatnak is szurkolok. Kedvenc játékosokat meg sem próbálok írni, mert nem érek ma a végére. :)

Tenisz. Szerintem ez az a sport, ami egyszerre izgalmas és megnyugtató. Első mérkőzés, amit láttam az a 2009-es wimbledoni döntő volt. Ekkor szerettem bele Andy Roddickba, és az egész sportágba. A nagy játékosok közül igazán nem szurkolok senkinek, de talán Djokovic a legszimpatikusabb. A-Rod visszavonulása óta nehezen veszem magam rá, hogy teniszt nézzek, kivéve ha Wawrinka vagy Dimitrov játszik.

Néhány évvel ezelőtt belekóstoltam a könyvek világába, ami rögtön magával ragadott. Rájöttem, hogy erre a fantáziavilágra van szükségem. Egy ideig folyamatosan jártam könyvtárba, próbáltam minél többet olvasni. Legfőképp romantikus regényeket, pl. Meg Cabot, Nora Roberts, Thomas Brezina vagy Sandra Brown könyveit bújtam. Kedvenc könyvem Karen Rose: Halj meg értem című műve. Ez egy izgalmas, letehetetlen, kiszámíthatatlan krimi, egy kis romantikus szállal fűszerezve. Mostanában sajnos idő- és kedvhiány miatt egyre kevesebbet olvasok.

Nem csupán írott formában szeretem a krimiket, hanem filmek, sorozatok terén is sok efféle kedvencem van. Nagy Bones rajongó vagyok, imádom ahogyan Booth & Bones kinyomozzák a bűntényeket, hatalmas beszólásokkal karöltve. További kedvenc sorozataim a Hazudj ha tudsz, a CSI:Miami, a Kínos, a Made, a Plain Jane, az Arrow és a Merlin kalandjai. Filmek közül nagyon kedvelem a thrillereket, horrorfilmeket. Szeretem ha egy film elgondolkodtató, és van mondanivalója. Ennek tükrében jelenleg a kedvenc filmjeim: A tökéletes trükk, a Donnie Darko, a Pillangó-hatás, A bárányok hallgatnak, A kilencek, A szegények hercege és az 50/50. Szeretem még a Kocka filmtrilógiát és a Hannibál filmeket is. Persze a romantikus filmeket sem vetem meg, jelenleg teljesen beleestem a Tres metros sobre el cielo című filmbe, ezzel együtt a spanyol nyelvbe is.:)

Kedvenc színészem egyértelműen Ryan Reynolds, aki valami fantasztikus, minden műfajban megállja a helyét. Utána következik Gaspard Ulliel, aki sajnos nem túl ismert Magyarországon, pedig remek színész, és nem mellesleg eszméletlen pasi is. A 3MSC után Mario Casas is elég jó pozícióba került, de még rengetegen vannak...

Zenei téren mindenevő vagyok, a lényeg, hogy fülbemászó dallama, a szövegnek pedig mondanivalója legyen. SP, Fluor, Justin Bieber kizárva..:D Inkább Yellowcard, Nickelback, Children of Distance, Joe McElderry és még jópáran, akik igényes zenét játszanak. Nagy álmom, hogy egyszer kijussak egy YC koncertre. Ők sem túl népszerűek errefelé, pedig szerintem (és még jónéhány rajongó szerint) elképesztő banda, minden daluknál érezhető egyfajta lüktetés, ami nagyrészt köszönhető a gyönyörű hegedűkíséretnek.

Na hát azt hiszem ennyit szerettem volna, köszönöm ha elolvastad. :)
Ui: Csak akkor jelölj, ha van bennünk valami közös, azért nem kell, hogy több barátod legyen. Sok adatlapomat én csináltam, így tőlük elég nehezen válok meg, ám ha tudsz nagyobb kedvencemet ajánlani, akkor írhatsz csere ügyben. Légyszíves az avatáromat ne lopd el, mert legtöbbször saját készítésű.

Tschüs!

Kedvenc sztárok

1 Michael Schumacher
2 Andy Roddick
3 Felipe Massa
4 Joe McElderry
5 Ryan Key
további kedvencek

Randomképek

AndyRoddick565.jpg
ztgjhnz.jpg
340x245.jpg
1219742088_00.jpg

Barátok

Luna05
Luna05

új tag

Schumi24
Schumi24

új tag

Gajcsi
Gajcsi

Dzsulsz
Dzsulsz

új tag

Pocher
Pocher

visszatérő vendég

Üzenőfal

Centuries2214 Szavaztam. Király profil :)

2015.07.29. 19:07

Szia. Szavaztam. Annyira tetszik az avid.

2015.04.25. 13:01

Rory gilmore 12 szavaztam.

2014.06.04. 20:08

oranje31 szia, szavaztam rad, szurolok a bayern nek en is football forever

2014.02.08. 05:05

Uncharted Légyszi jelölj vissza.

2014.01.24. 19:07