Az összes videó egyszerűen fantasztikus!!
Ian nagyon helyes!!
Team Nian
The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2010. szeptember 25. 18:50
Sixyhajmániás™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.16. Hozzászólás: 1275 Csatolások: 1872 Azonosító: 107844 offline |
én is meglestem a 3. részt
Egyre jobban tetszik ez a vérfarkas szál, jól meg lett csinálva.Amin meglepődtem, hogy Mason próbált védekezni az átváltozás ellen, vagyis, hogy inkább próbálta magát távol tartani a külvilágtól, amikor átváltozik a láncos cuccal, csak ugye Tyler bezavart.Szegény Damon, sajnáltam.először a kocsinál, amikor Elena búcsúzott Stefan-tól, aztán a végén a Gilbert háznál.Pedig Damon bizonyította, hogy neki fontos Elena, a nyíl elé vetette magát.Oké megértem, hogy Elena dühös amiért Damon megölte Jeremy-t, de nemtudom mit várt egy vámpírtól, akit azelőtt dühített fel Caroline nagyon tetszik vámpírként, sokkal kedvelhetőbb lett a karakter és szerethetőbb is...sajnáltam is a végén, hogy el kellett engednie Matt-et és ismét volt a végén Katherine
Hajrá Kevin, csak így tovább, eddig elégedett vagyok.
Egyre jobban tetszik ez a vérfarkas szál, jól meg lett csinálva.Amin meglepődtem, hogy Mason próbált védekezni az átváltozás ellen, vagyis, hogy inkább próbálta magát távol tartani a külvilágtól, amikor átváltozik a láncos cuccal, csak ugye Tyler bezavart.Szegény Damon, sajnáltam.először a kocsinál, amikor Elena búcsúzott Stefan-tól, aztán a végén a Gilbert háznál.Pedig Damon bizonyította, hogy neki fontos Elena, a nyíl elé vetette magát.Oké megértem, hogy Elena dühös amiért Damon megölte Jeremy-t, de nemtudom mit várt egy vámpírtól, akit azelőtt dühített fel Caroline nagyon tetszik vámpírként, sokkal kedvelhetőbb lett a karakter és szerethetőbb is...sajnáltam is a végén, hogy el kellett engednie Matt-et és ismét volt a végén Katherine
2010. szeptember 25. 21:10
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline |
Idézet (Sixy @ 2010.09.25. 18:50)
én is meglestem a 3. részt
Kicsit én (is) haragszom Elenára. Oké, Damonnak nagy szerencséje volt a gyűrűvel, de Katherine nem a legjobbat hozta ki belőle. És oké, hogy gyenge vigasz, hogy Damon bocsánatot kért, de ahonnan indult a sorozat elején, ez nagy szó. Plusz a nyíl elé vetette magát, ami megint csak lehet, hogy "semmiség", mivel neki tulajdonképpen nem ártott a nyíl, de megmentette Elena életét, és azért ez nem semmi!
Masont egyre jobban kedvelem. Mondjuk ez a küzdés engem is meglepett, mert ha elviekben valamennyire tudatánál van, akkor úgysem bánt senkit.
2010. szeptember 25. 21:19
Beba13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.02. Hozzászólás: 1828 Csatolások: 11103 Azonosító: 119256 offline |
Én is megnéztem, már kétszer Spoiler!
Egyre szimpatikusabb Caroline karaktere. Vámpírként sokkal jobb, mint emberként, remélem nem lesz Ő is úgy, mint Vicki... Aki vzsont egyre unszimpatikusabb az Elena. Szegény Damon mindent megtesz, hogy visszakapja, Ő meg csak kihasználja. Apropó Damon. Nagyon sajnáltam, amikor Elena elküldte, és tök igaza volt, amikor azt mondta, hogy Elena és Katherine nem csak külsőleg hasonlítanak...
Kíváncsi leszek Katherine múltjára, a Petrova névből én arra gondolok, hogy valahonnan Oroszországból származhat.
A vérfarkas szál egyre jobban tetszik. Szerintem jó, hogy normális méretű farkasok vannak, nem medveméretűek, mert ez így élethűbb Masont egyre jobban megkedvelem, pedig amikor megérkezett nagyon nem volt szimpi. Arra majd kíváncsi leszek, hogy Tyler át fog-e változni, illetve mikor (ha) fog rájönni arra, hogy léteznek vámpírok. Illetve ha rájön, és megtudja kik azok, akkor a Salvatore família nyakig lesz a lében, az tuti...
Amy karaktere nekem nagyon unszimpatikus. Tudta, hogy Matt Caroline-nal van, mégis rányomult.
Kíváncsian várom a következő részt, a nagy találkozást
Egyre szimpatikusabb Caroline karaktere. Vámpírként sokkal jobb, mint emberként, remélem nem lesz Ő is úgy, mint Vicki... Aki vzsont egyre unszimpatikusabb az Elena. Szegény Damon mindent megtesz, hogy visszakapja, Ő meg csak kihasználja. Apropó Damon. Nagyon sajnáltam, amikor Elena elküldte, és tök igaza volt, amikor azt mondta, hogy Elena és Katherine nem csak külsőleg hasonlítanak...
Kíváncsi leszek Katherine múltjára, a Petrova névből én arra gondolok, hogy valahonnan Oroszországból származhat.
A vérfarkas szál egyre jobban tetszik. Szerintem jó, hogy normális méretű farkasok vannak, nem medveméretűek, mert ez így élethűbb Masont egyre jobban megkedvelem, pedig amikor megérkezett nagyon nem volt szimpi. Arra majd kíváncsi leszek, hogy Tyler át fog-e változni, illetve mikor (ha) fog rájönni arra, hogy léteznek vámpírok. Illetve ha rájön, és megtudja kik azok, akkor a Salvatore família nyakig lesz a lében, az tuti...
Amy karaktere nekem nagyon unszimpatikus. Tudta, hogy Matt Caroline-nal van, mégis rányomult.
Kíváncsian várom a következő részt, a nagy találkozást
2010. szeptember 25. 21:25
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline |
Engem most már ez a holdkő is egyre jobban foglalkoztat. Mire kell vagy jó??
1 felhasználónak tetszik:
tothbianka
2010. szeptember 25. 21:41
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Idézet (Eszty Morgan @ 2010.09.25. 21:25)
Engem most már ez a holdkő is egyre jobban foglalkoztat. Mire kell vagy jó??
A holdköveket tökéletesen nekem találták ki. Lelki egyensúlyt teremt, harmóniát. Igazából főleg nőknek jó, mert a termékenységet is szabályozza. Igazából nem tudom, hogyan hozták össze a holdkő tulajdonságait a vérfarkasokkal, de az ókorban arra használták, hogy felerősítse a Hold tulajdonságait a Földön. Ergo ennek csak erősítenie kéne a vérfarkasokat...pedig én támogatom az érvedet, hogy a holdkő is segítette Tylert. Hát nem tudom, mi fog kisülni ebből, én bízom Kevinben ebben az ügyben, eddig is zseniális volt, most is az.
De az nem jut eszünkbe, hogy Tyler élete során többszáz holdtöltét élt meg? Szerintem életkorhoz van kötve vagy szellemi érettséghez.
Bessie
2010. szeptember 25. 21:49
Idézet (Domcicc @ 2010.09.25. 21:41)
A holdköveket tökéletesen nekem találták ki. Lelki egyensúlyt teremt, harmóniát. Igazából főleg nőknek jó, mert a termékenységet is szabályozza. Igazából nem tudom, hogyan hozták össze a holdkő tulajdonságait a vérfarkasokkal, de az ókorban arra használták, hogy felerősítse a Hold tulajdonságait a Földön. Ergo ennek csak erősítenie kéne a vérfarkasokat...pedig én támogatom az érvedet, hogy a holdkő is segítette Tylert. Hát nem tudom, mi fog kisülni ebből, én bízom Kevinben ebben az ügyben, eddig is zseniális volt, most is az.
De az nem jut eszünkbe, hogy Tyler élete során többszáz holdtöltét élt meg? Szerintem életkorhoz van kötve vagy szellemi érettséghez.
Szerintem életkorhoz. Most hogy így belegondolok. Tyler szerintem amint betölti a 18-at, már nem kerülheti el az átváltozást.
Viszont ez a holdkő nem hagy nyugodni! Mire kellett annyira Masonnek??
2010. szeptember 25. 22:31
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Idézet (Eszty Morgan @ 2010.09.25. 21:49)
Szerintem életkorhoz. Most hogy így belegondolok. Tyler szerintem amint betölti a 18-at, már nem kerülheti el az átváltozást.
Nyilván van valami hatása, nem véletlenül tartotta magánál Tyler apja sem, najó úgyis kiderül, már "csak" pár rész.
Eszty Morgan
2010. szeptember 25. 22:43
Idézet (Domcicc @ 2010.09.25. 22:31)
Nyilván van valami hatása, nem véletlenül tartotta magánál Tyler apja sem, najó úgyis kiderül, már "csak" pár rész.
Hmmm.. mivel a Lockwoodok is az alapító családtagok közé tartoznak, a polgármester pedig nagyon vámpírellenes volt, még az is lehet, hogy az állítólagos állattámadásokat néha ő csinálta. Így alapító családként nem is volt olyan nehéz a vámpírokra kenni a dolgot, plusz a vérfarkasokról senki sem tud semmit.
2010. szeptember 26. 11:53
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Fantasztikus volt ez a rész is. Sok mindent mondhatnék, de a nagyját már leírtátok. A vérfarkas megjelenése fantasztikus volt. Imádtam mikor Mason ráugrott farkasként Caroline-ra. Nagyon ütős jelenet volt. Meg amikor Tyler rászólt. Mason bácsit eddig is szerettem, de egyre jobban megkedvelem. Damon-Elena párbeszéd megint fantasztik volt. Imádtam azt a jelenetet, mikor a kocsi előtt Elena megcsókolta Stefant (direkt szenvedélyesen). Damonnak az a fej. Damonnak a feje külön említést érdemel, mikor megtudták az igazságot a vérfarkas Lockwoodokról. És imádnivaló jelenet volt, mikor Tyler részólt a vérfarkas Masonre és ő hallgatott rá. Kat-et még mindig imádom. Bonnie. Na igen. Egyre idegesítőbb. Azért rendes volt tőle, hogy elátkozta a gyűrűt, hogy Caroline is tudjon a napon, nappal mászkálni. Alaric jelenetei nagyon jók voltak. De messze van csütörtök.
2010. szeptember 26. 17:19
Idézet (Bessie @ 2010.09.26. 11:53)
Fantasztikus volt ez a rész is. Sok mindent mondhatnék, de a nagyját már leírtátok. A vérfarkas megjelenése fantasztikus volt. Imádtam mikor Mason ráugrott farkasként Caroline-ra. Nagyon ütős jelenet volt. Meg amikor Tyler rászólt. Mason bácsit eddig is szerettem, de egyre jobban megkedvelem. Damon-Elena párbeszéd megint fantasztik volt. Imádtam azt a jelenetet, mikor a kocsi előtt Elena megcsókolta Stefant (direkt szenvedélyesen). Damonnak az a fej. Damonnak a feje külön említést érdemel, mikor megtudták az igazságot a vérfarkas Lockwoodokról. És imádnivaló jelenet volt, mikor Tyler részólt a vérfarkas Masonre és ő hallgatott rá. Kat-et még mindig imádom. Bonnie. Na igen. Egyre idegesítőbb. Azért rendes volt tőle, hogy elátkozta a gyűrűt, hogy Caroline is tudjon a napon, nappal mászkálni. Alaric jelenetei nagyon jók voltak. De messze van csütörtök.
Ja, de előtte nagy büszkén megjegyezte, hogy le is veheti az átkot. Most nem azt mondom, hogy Caroline jól tette, hogy megölte azt a gyereket a karneválon, vagy hogy rátámadt Mattre. De még tapasztalatlan és kezdő vámpír. Stefanna is idő kellett, mire tudta kontrollálni az ösztöneit. Épp hogy valahogy segíteni kéne a barátjának, mert nem ő tehet arról, hogy Kat átváltoztatta. Úgyhogy Bonnie leszállhatna már a seprűjéről!
2010. szeptember 26. 21:00
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline |
Ma megnéztem a 2-3 részt waah eszméletlen jó Bár én vérszomjasabb kinézetű vérfarkasra számítottam És most figyeltem fel, hogy Tyler milyen jó pasi eddig elnyomta Damon kisugárzása, de igy hogy több szerepe van huuu kezdek érte is megőrülni
2010. szeptember 26. 21:34
Idézet (csicsi20 @ 2010.09.26. 21:00)
Ma megnéztem a 2-3 részt waah eszméletlen jó Bár én vérszomjasabb kinézetű vérfarkasra számítottam És most figyeltem fel, hogy Tyler milyen jó pasi eddig elnyomta Damon kisugárzása, de igy hogy több szerepe van huuu kezdek érte is megőrülni
És csak, hogy fokozzam a kedélyeket.
2010. szeptember 27. 11:18
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Idézet (Eszty Morgan @ 2010.09.26. 21:34)
És csak, hogy fokozzam a kedélyeket.
Hát khm... nem volt egysezrű a pasi itt. Jó ez a csávó, én már a legelején megmondtam.
Eszty Morgan
2010. szeptember 27. 15:41
Nagyon szeretem a sorozatot, mindig megnézem. Örülük h a Stefant alakító színész lengyel !
2010. szeptember 27. 18:03
Idézet (Brittany @ 2010.09.27. 11:18)
Hát khm... nem volt egysezrű a pasi itt. Jó ez a csávó, én már a legelején megmondtam.
Nekem az első részben nem volt szimpatikus, szerintem a bongyi haja miatt De aztán a 2. részben valahogy sikerült megszeretnem
Ezt a jelenetet egyébként nagyon bírtam (ki ne bírta volna?? )
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.