The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2010. szeptember 27. 19:46
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline |
Eddig 2 részt láttam, de nagyon bejön!! Lehet, hogy folytatom, és majd pótolni fogok!
2010. szeptember 28. 13:51
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
2.04 Memory Lane - Stills
14 felhasználónak tetszik:
Domcicc,
boocherhix,
funny18,
marti27,
Sixy,
BunnyGirl,
Girl_thing,
Bessie,
tothbianka,
csicsi20,
Lady Suzy,
Adrianna,
cseh.reni,
laura96
2010. szeptember 28. 13:54
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline |
De jó képek!!
Komolyan.. most spoiler meg minden nélkül, de Stefan mit taperolja itt nekem Kat orcáját??
Komolyan.. most spoiler meg minden nélkül, de Stefan mit taperolja itt nekem Kat orcáját??
2010. szeptember 28. 14:30
benyaw93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 3470 Csatolások: 49067 Azonosító: 126652 offline |
Már nagyon kéne az új epizód. Remélem ütős kis harc lesz a két csaj között!
2 felhasználónak tetszik:
Eszty Morgan,
Adrianna
2010. szeptember 28. 20:07
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline |
Idézet (benyaw93 @ 2010.09.28. 14:30)
Már nagyon kéne az új epizód. Remélem ütős kis harc lesz a két csaj között!
Tuti!! Katherine úgysem nyugszik, még nem kavar be teljesen!!
2010. szeptember 29. 14:42
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
A harmadik rész ugyebár Caroline és Katherine közös és meglehetősen sok izgalmat ígérő jelenetével végződött. Felmerülhet a kérdés, hogy vajon sikerül-e Katherine-nek átállítania Caroline-t a rossz oldalra – erre vonatkozólag adott ki az E!Online egy kis spoilert =]
Margo: Imádom a TDV-t. Caroline gonosz lesz?
Milyen félelmetes is volt ez a fordulat. Katherine gonosz tervének ellenére sem lesz végleg gonosz Caroline, sőt a reményt sem kell feladni Caroline és Matt iránt.
Én csak örülni tudok ennek, bár ez most teljesen összezavarta a bennem kialakult elképzeléseket a folytatásról (gondolok itt a Kill or Be Killed című epizód still képeire =P).
Milyen félelmetes is volt ez a fordulat. Katherine gonosz tervének ellenére sem lesz végleg gonosz Caroline, sőt a reményt sem kell feladni Caroline és Matt iránt.
Én csak örülni tudok ennek, bár ez most teljesen összezavarta a bennem kialakult elképzeléseket a folytatásról (gondolok itt a Kill or Be Killed című epizód still képeire =P).
2010. szeptember 29. 16:24
Idézet (Brittany @ 2010.09.29. 14:42)
A harmadik rész ugyebár Caroline és Katherine közös és meglehetősen sok izgalmat ígérő jelenetével végződött. Felmerülhet a kérdés, hogy vajon sikerül-e Katherine-nek átállítania Caroline-t a rossz oldalra – erre vonatkozólag adott ki az E!Online egy kis spoilert =]
Care és Matt? Én nagyon szerettem meg szeretem őket.
Bár mostanában szándékosan vagy véletlenül, de sokat van együtt Stefannal, úgyhogy én még őket is el tudnám képzelni!
Igazából nekem annyira nem lenne ellenemre, ha Caroline egy kis időre megbolondulna. Végül én simán kinézem Katherineből, hogy megpróbálja manipulálni szegény lányt.
Mondjuk kezdetben Bonnieval kezdhetnének valamit. Katherine megehetné!!
2010. szeptember 29. 16:27
Idézet (Eszty Morgan @ 2010.09.29. 16:24)
Mondjuk kezdetben Bonnieval kezdhetnének valamit. Katherine megehetné!!
Vagy valami. Tényleg! Neki is vámpírrá kéne válnia. Akkor saját magát is utálná és lehet végezne is magával Gonosz vagyok. egyébként Kat jól játssza Bonnie szerepét, nem tehet róla, hogy maga a karaktere egyre ellenszenvesebb. Mint színésznőt én őt szeretem.
Szerintem Caroline meg fog őrülni egy kicsit azért, csak majd "visszahozzák"
1 felhasználónak tetszik:
Adrianna
2010. szeptember 29. 16:34
Idézet (Brittany @ 2010.09.29. 16:27)
Vagy valami. Tényleg! Neki is vámpírrá kéne válnia. Akkor saját magát is utálná és lehet végezne is magával Gonosz vagyok. egyébként Kat jól játssza Bonnie szerepét, nem tehet róla, hogy maga a karaktere egyre ellenszenvesebb. Mint színésznőt én őt szeretem.
Kat zseniális színésznő, én szeretem! Sőt.. pont ma hallgattam meg az egyik dalát, nekem még énekesnőként is kezd bejönni a csaj.
Viszont Bonniet sikerült alaposan megutálnom! Olyan fellengzős "női fenék" (a p..i..cs..a szebb változata!!) lett, hogy már tényleg irritál.
Azért az mekkora fordulat lenne, ha ő is átváltozna! Akkor utálhatná magát ő is, Damon helyében meg indián szökdelésben futnám körbe a csajt.
2010. szeptember 29. 17:02
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Idézet (Eszty Morgan @ 2010.09.29. 16:34)
Olyan fellengzős "női fenék"
Ezen most mekkorát röhögtem
Amúgy egyetértek.
Én szeretem Mattet és Caroline-t együtt. Matt nélküle nem lesz túl érdekes, szóval vagy keríteni kéne neki valami új elfoglaltságot, vagy újra összeboronálni őket, de előbb Kat rontsa meg kicsit Caroline-t.
2 felhasználónak tetszik:
Eszty Morgan,
Adrianna
2010. szeptember 29. 17:18
Idézet (Domcicc @ 2010.09.29. 17:02)
Ezen most mekkorát röhögtem
Amúgy egyetértek.
Én szeretem Mattet és Caroline-t együtt. Matt nélküle nem lesz túl érdekes, szóval vagy keríteni kéne neki valami új elfoglaltságot, vagy újra összeboronálni őket, de előbb Kat rontsa meg kicsit Caroline-t.
Amúgy egyetértek.
Köszi!!
Hát az igaz, hogy Matt Caroline nélkül nem túl érdekes karakter. Belőle meg gondolom nem csinálnak vámpírt, az már sok lenne a jóból. De mondjuk vérfarkas még lehetne - már ha ez egyáltalán lehetséges!
Bár nekem jelenleg tényleg csak Bonnie halála lebeg a szemem előtt. Vagy nem is muszáj elhaláloznia, mehetne tőlem akár Timbuktuba is, csak ne kelljen látni! Vagy legyen amnéziás - na, megjönnek a jó ötletek!! -, és akkor legalább újra az a Bonnie lehet, akit megkedveltem.
2010. szeptember 29. 18:03
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Bár Bonnie karaktere olyan, amilyen, szerintem kell a sorozatba egy boszi (legalább). Lehet hogy utálatosnak tűnik, de azért sok mindent köszönhetnek neki. Ha szemét lett volna nem segít Caroline-nak sem.
tothbianka
2010. szeptember 29. 18:08
Idézet (Bessie @ 2010.09.29. 18:03)
Bár Bonnie karaktere olyan, amilyen, szerintem kell a sorozatba egy boszi (legalább). Lehet hogy utálatosnak tűnik, de azért sok mindent köszönhetnek neki. Ha szemét lett volna nem segít Caroline-nak sem.
Hát sok mindent, az biztos. Ami persze a sztori szempontjából jó, mert hát ha nincs sztori, nincs élet sem.
De hála neki, Tyleg karambolozott, Caroline vámpír lett, Damont pedig majdnem megölte.
Eleinte tényleg bírtam, és még csak az is tök jó, hogy boszorkány. De ahogy viselkedik, az.. nekem nem tetszik, egész egyszerűen nem szimpatikus. Olyan nagyra van magával, mert a szúrós tekintetével le tudja teríteni Damont. Nem olyan nagy ügy, lehet, hogy még pár ilyen, és Damon is immunis lesz. Hiszen Kat az, legalábbis nem igen hiszem, hogy Bonnie nagy ellenfele lenne.
Persze, hogy segített Carolinenak, ennyi év barátság után még inkább utálnám, ha nem segítene! De persze előtte leszögezte, hogy "Igen, én le is vehetem az igét".
Caroline még tök kezdő ebben a vámpír témában, lehetne vele megértőbb is. Elena a saját testével védte meg őt, pedig előtte ölte meg azt a szegény karneválos fiút, Cartert.
2010. szeptember 29. 18:12
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Idézet (Eszty Morgan @ 2010.09.29. 18:08)
Hát sok mindent, az biztos. Ami persze a sztori szempontjából jó, mert hát ha nincs sztori, nincs élet sem.
De hála neki, Tyleg karambolozott, Caroline vámpír lett, Damont pedig majdnem megölte.
Eleinte tényleg bírtam, és még csak az is tök jó, hogy boszorkány. De ahogy viselkedik, az.. nekem nem tetszik, egész egyszerűen nem szimpatikus. Olyan nagyra van magával, mert a szúrós tekintetével le tudja teríteni Damont. Nem olyan nagy ügy, lehet, hogy még pár ilyen, és Damon is immunis lesz. Hiszen Kat az, legalábbis nem igen hiszem, hogy Bonnie nagy ellenfele lenne.
Persze, hogy segített Carolinenak, ennyi év barátság után még inkább utálnám, ha nem segítene! De persze előtte leszögezte, hogy "Igen, én le is vehetem az igét".
Caroline még tök kezdő ebben a vámpír témában, lehetne vele megértőbb is. Elena a saját testével védte meg őt, pedig előtte ölte meg azt a szegény karneválos fiút, Cartert.
Teljesen egyetértek
Azért jó hogy nem csak én viszonyulok így Bonnie karakteréhez. Lehet hogy elfogult vagyok mivel Damon a kedvencem , de amit csinál vele Bonnie az igen nagy szemétség.
Persze Damon se kis angyal , nem arról van szó , de múltkor is olyan miatt támadt neki amit el sem követett , és akkor úgy vissza vágtam volna neki valamivel
nem tudom mi lesz vele , az én sem szeretném hogy kiírják , de azért kezdhetnének vele valamit mert tényleg idegesítő ..
Eszty Morgan
2010. szeptember 29. 18:28
Idézet (House Of Wax @ 2010.09.29. 18:12)
Teljesen egyetértek
Azért jó hogy nem csak én viszonyulok így Bonnie karakteréhez. Lehet hogy elfogult vagyok mivel Damon a kedvencem , de amit csinál vele Bonnie az igen nagy szemétség.
Persze Damon se kis angyal , nem arról van szó , de múltkor is olyan miatt támadt neki amit el sem követett , és akkor úgy vissza vágtam volna neki valamivel
nem tudom mi lesz vele , az én sem szeretném hogy kiírják , de azért kezdhetnének vele valamit mert tényleg idegesítő ..
Húú, ha tudnád mennyien utálják már Bonniet! A Twitteren már kész kampány van, hogy valamit csináljanak vele, mert annyira idegesít szinte mindenkit!
Damon miatt is nagyon haragszom rá. Oké, persze nekem ő amúgy is a szívem csücske, de nehogy már mindent az ő nyakába varrjon!
Mert hogy az egészről ő tehet??!! Hát ki nem nyúlt ahhoz a vámpír szerkezethez? Ki köpött akaratán kívül Katherine-nek? És még lehetne sorolni.
Ettől függetlenül persze Damont sem kell sajnálni, tett ő már rosszat, meg jót is És én ezért is örülök, hogy van szívfájdalma. Részben mert szívem szerint ráugranék és mert így legalább megtudja, hogy milyen érzés is, ha játszik másokkal!
2010. szeptember 29. 18:53
Találtam pár spoiler infót!
Caroline most már teljesen gonosz lesz?
"Milyen király volt már az a fordulat!" Ezt hallom Katherine gyilkos tervének ellenére is: nem, Caroline nem lesz teljesen gonosz, és nem kéne feladni a reményt a Mattel való kapcsolatát illetően sem.
Mondjátok, hogy van még remény Elena és Damon számára! Belehaltam, amikor Elena közölte, hogy Damon örökre elvesztette. Meg fog neki valaha bocsátani?
Egy korrekt válasz enyhén szólva spoileres lenne, és ezt nem akarom. De hogy realisztikusan szóljak, a VD minden héten egy tonna sztorival áraszt el minket, ami persze remek szórakozás, és amikor ilyen kinyilatkoztatások születnek, akkor idéznem kell az Avenue Q musicalből, hogy választ adjak: "Egyelőre." A kémia Nina Dobrev és Ian Somerhalder között (nem számít, hogy Elena/Damon vagy Katherine/Damon) kézzel fogható, és nagyon hosszú út vár az ilyen karakterekre, mielőtt az "örökké" belép a képbe. Nem tudom, hogy valaha igazán megbocsát-e Elena Damonnak, de a remény hal meg utoljára, és le merem fogadni, hogy lesz rengeteg lehetőség kettőjüknek a jövőben, hogy helyrehozzák a dolgot - ha nem is csókolózva.
Segítség! Nem tudom megmondani, hogy a vérfarkasok most jók-e, vagy sem a TVD-ben!
Én sem, de talán egy új kiegészítés a szereplőgárdában letisztázza mindenki viszonylagos jóságát. Mason egy olyan alak, aki nem sokat beszél, és átdöf a tekintetével, ezzel kommunikál. Úgy hallottam, hogy a haiti emberekhez hasonlították a Hősökből, ami talán azt jelenti, hogy azok a szemek valószínűleg többre képesek, mint látásra.
Remélem még nem voltak bent az infók!!
Caroline most már teljesen gonosz lesz?
"Milyen király volt már az a fordulat!" Ezt hallom Katherine gyilkos tervének ellenére is: nem, Caroline nem lesz teljesen gonosz, és nem kéne feladni a reményt a Mattel való kapcsolatát illetően sem.
Mondjátok, hogy van még remény Elena és Damon számára! Belehaltam, amikor Elena közölte, hogy Damon örökre elvesztette. Meg fog neki valaha bocsátani?
Egy korrekt válasz enyhén szólva spoileres lenne, és ezt nem akarom. De hogy realisztikusan szóljak, a VD minden héten egy tonna sztorival áraszt el minket, ami persze remek szórakozás, és amikor ilyen kinyilatkoztatások születnek, akkor idéznem kell az Avenue Q musicalből, hogy választ adjak: "Egyelőre." A kémia Nina Dobrev és Ian Somerhalder között (nem számít, hogy Elena/Damon vagy Katherine/Damon) kézzel fogható, és nagyon hosszú út vár az ilyen karakterekre, mielőtt az "örökké" belép a képbe. Nem tudom, hogy valaha igazán megbocsát-e Elena Damonnak, de a remény hal meg utoljára, és le merem fogadni, hogy lesz rengeteg lehetőség kettőjüknek a jövőben, hogy helyrehozzák a dolgot - ha nem is csókolózva.
Segítség! Nem tudom megmondani, hogy a vérfarkasok most jók-e, vagy sem a TVD-ben!
Én sem, de talán egy új kiegészítés a szereplőgárdában letisztázza mindenki viszonylagos jóságát. Mason egy olyan alak, aki nem sokat beszél, és átdöf a tekintetével, ezzel kommunikál. Úgy hallottam, hogy a haiti emberekhez hasonlították a Hősökből, ami talán azt jelenti, hogy azok a szemek valószínűleg többre képesek, mint látásra.
Remélem még nem voltak bent az infók!!
2010. szeptember 29. 22:34
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline |
Hát az elején tényleg nagyon szimpi volt nekem Bonnie, kis aranyos csaj volt. De amióta a nagyija meghalt nagyon megváltozott, bár ezt is meglehet érteni. De akkor is, nem kellene az egész világra haragudnia... kezdetben Caroline nem volt szimpatikus nekem. De most átvette a szívemben Bonnie helyét, nagyon szimpi vámpírként. És csak remélni tudom, hogy ismét együtt lesz Mattel, mert amugy a srác szerepe a sorozatban nem túl érdekes lenne számomra. Amugy mindig azon izgulok, hogy nehogy Caroline-t megöljék.
2010. szeptember 30. 07:21
Idézet (csicsi20 @ 2010.09.29. 22:34)
Hát az elején tényleg nagyon szimpi volt nekem Bonnie, kis aranyos csaj volt. De amióta a nagyija meghalt nagyon megváltozott, bár ezt is meglehet érteni. De akkor is, nem kellene az egész világra haragudnia... kezdetben Caroline nem volt szimpatikus nekem. De most átvette a szívemben Bonnie helyét, nagyon szimpi vámpírként. És csak remélni tudom, hogy ismét együtt lesz Mattel, mert amugy a srác szerepe a sorozatban nem túl érdekes lenne számomra. Amugy mindig azon izgulok, hogy nehogy Caroline-t megöljék.
Kevin Williamson annyit mondott, hogy Caroline-ra jó ideig számítanak, úgyhogy nagyon remélem, hogy nem tűnik el! Én is sokkal jobban bírom, amióta átváltozott!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.