Starity

The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)

596 oldal 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. május 03. 15:28 #4761
minilivi
minilivi
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 762
Csatolások: 4858
Azonosító: 56461
Idézet (Brittany @ 2011.05.03. 15:24)
Hát nagyon nem... bocsi. Damon egy szükséges rossz a Stelena kapcsolatban. Aranyosak együtt, édesek együtt Stefan és Elena, de ha Damon nem lenne akkor az egész sorozat, és a Stelena kapcsolat is unalmassá válna pillanatok alatt.

Hát igaz, a legtöbb embernek ez kell. De én szeretnék megmaradni abban a hitben, hogy létezik tökéletes kapcsolat, még ha csak a fantáziavilágban is, erre lerombolják... sad.gif
1 felhasználónak tetszik: zsofeeh
2011. május 03. 15:38 #4762
allyangel
allyangel
chicken-y.™
Hozzászólás: 2143
Csatolások: 97
Azonosító: 133609
leszögezném előre, hogy ez a spoiler fenntvolt már ebben a fórumban, azonban csak angolul és fehér színnel! gondoltam, aki nem tud angolul, annak lefordítom wink.gif
és mivel én ezt a csavart tök jó ötletnek tartom, nem fehérítem ki, hogy mindenki lássa, minél több fanhoz eljusson.. terjeszteni kell ezt az igét, gyerekek cool.gif

*SPOILER*

Damon lehet, hogy emberré változik
Éppen átfutottam Julie Plec twitter-üzeneteit - melyekben fanok által feltett kérdésekre válaszolt - , amikor valami mellbevágott.
- Mi lesz ha a (vérfarkasharapás) gyógymódja visszaváltoztatja Damont emberré?
Julie válasza: Lenne értelme! Elena tisztára kivan attól a ténytől, hogy nem lehetnek gyerekei és családja (ha vámpírrá változik). És mindnyájan elgondolkoztunk már azon, hogy hogyan is végezhetné Damon mellett. Egyszerű. Damon emberré változik a harapás gyógymódja által, és így végre együtt lesznek. És ez eléggé indokolt/jogos. És Damon amúgyis emberként végezte a könyvekben is.

(A cikk a Tumblr-ről származik, nem én írtam! Lehet, hogy néhol hülyén vagy nem szó szerint fordítottam, de azt akartam, hogy értelmes legyen. Eredeti cikk linkje: ITT)

fhúú, én ettől most úgy fel vagyok pörögvee w00t.gif és valószínűnek tartom, hogy így lesz... laugh.gif gondoljatok bele.. mindenki azt terjeszti hogy Damon meg fog halni, és Julie-ék is állandóan erre célozgatnak! Persze hogy meg fog halni - egy része. A vámpír énje. Ha nagyon akarjuk, ezt is tekinthetjük "halál"-nak. Viszont, emberként térne vissza w00t.gif mindjárt nem is olyan borzalmas az a halál, ugye? rohog.gif hiszen egyben halál is lenne, de mégsem teljesen az tongue.gif és még a mi Damonunk megmaradna pompom.gif heart.gif

ti mit gondoltok? smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: liltoria, House Of Wax
2011. május 03. 15:43 #4763
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Idézet (allyangel @ 2011.05.03. 15:38)

ti mit gondoltok?  smileeee.gif

Nem tartom hülyeségnek laugh.gif
Furcsa lenne , de jobb mint ha Damon-t teljesen kinyírnák biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: liltoria, allyangel
2011. május 03. 15:48 #4764
Boroo
Boroo
Falat ™

StátuszHoney, this is not a wonderland. you're drunk.
Hozzászólás: 910
Csatolások: 14
Azonosító: 125871

nekem hiányozna a vámpír aki volt rolleyes.gif unsure.gif vagy ti jobban szeretnétek amúgy emberként Elena mellett látni?
2011. május 03. 16:00 #4765
allyangel
allyangel
chicken-y.™
Idézet (Boroo @ 2011.05.03. 15:48)
nekem hiányozna a vámpír aki volt rolleyes.gif  unsure.gif vagy ti jobban szeretnétek amúgy emberként Elena mellett látni?

szerintem abból a szempontból lenne jó, ha Damon ember lenne, mert akkor lenne esélye Elenánál.. ahogy írtam, Elena nem akar vámpír lenni, családot, gyerekeket szeretne, meg akar öregedni.. és ez Stefan mellett nem fog menni... de ha Damon emberré változna, akkor máris itt a megoldás smileeee.gif szerintem elkezdene még a mostaninál is jobban (ha ez egyáltalán lehetséges wub.gif ) Damonhoz vonzódni, elkezd felé jobban megnyílni, közeledni, átgondolja jobban a dolgokat és ahh heart.gif Delena wub.gif és Damon meg amúgyis mindig csipog, hogy ő ember akar lenni szal... (2x12 vége - "I'm not human and I miss it. I miss it more than anything in the world.") Szóval lenne értelme, nem is kicsit! A két dolog itt összekapcsolódna laugh.gif
és szerintem attól nem kell félnünk, hogy Damon személyisége megváltozik.. Damon mindig Damon marad.. wub.gif az nem oszt nem szoroz rajta, hogy ember-e vagy vámpír wink.gif
5 felhasználónak tetszik: House Of Wax, liltoria, Boroo, Adrianna, fanni1998
2011. május 03. 16:07 #4766
- törölt felhasználó -    
nekem hiányozna a vámpír aki volt rolleyes.gif  unsure.gif vagy ti jobban szeretnétek amúgy emberként Elena mellett látni?

Nekem is. Én már eléggé kiakadtam azon, hogy Damontól elvedték a "szörnységét"(szóval már nem öldököl gondolkodás nélkül, legalábbis nem eleget) most meg még a vámpírságát is el akarják venni? Én Damont nem tudom elképzelni jófiúként. (Mert ugye mielőtt vámpír lett eléggé az volt) Én vagy 2 napja olvastam szintén Tumblr-ön, de még mindig nem sikerült feldolgoznom. unsure.gif
3 felhasználónak tetszik: Boroo, House Of Wax, Dóríthá
2011. május 03. 16:07 #4767
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12072
Csatolások: 195680
Azonosító: 107508

Én személy szerint nem. Ezt lehet, hogy a Stefan iránti elfogultságom mondatja velem, de amúgy Elena vámpír lesz a könyvben. A sorozatban is azzá kellene majd válnia előbb-utóbb, mert azért ez szerintem fontos momentum. Nekem hiányozna a vámpír-Elena szál! Akkor, hogy jönne össze Damonnal a legvégén, ha ő ember lenne? unsure.gif
5 felhasználónak tetszik: minilivi, liltoria, Boroo, vilcs, House Of Wax
2011. május 03. 16:10 #4768
- törölt felhasználó -    
Én örülnék ha Damon megint ember lenne, olyan édes, mikor a visszaemlékezésekben jó. wub3.gif
2 felhasználónak tetszik: liltoria, allyangel
2011. május 03. 16:11 #4769
Boroo
Boroo
Falat ™

StátuszHoney, this is not a wonderland. you're drunk.
Hozzászólás: 910
Csatolások: 14
Azonosító: 125871
Idézet (allyangel @ 2011.05.03. 16:00)
szerintem abból a szempontból lenne jó, ha Damon ember lenne, mert akkor lenne esélye Elenánál.. ahogy írtam, Elena nem akar vámpír lenni, családot, gyerekeket szeretne, meg akar öregedni.. és ez Stefan mellett nem fog menni... de ha Damon emberré változna, akkor máris itt a megoldás  smileeee.gif szerintem elkezdene még a mostaninál is jobban (ha ez egyáltalán lehetséges  wub.gif ) Damonhoz vonzódni, elkezd felé jobban megnyílni, közeledni, átgondolja jobban a dolgokat és ahh heart.gif Delena  wub.gif és Damon meg amúgyis mindig csipog, hogy ő ember akar lenni szal... (2x12 vége - "I'm not human and I miss it. I miss it more than anything in the world.") Szóval lenne értelme, nem is kicsit! A két dolog itt összekapcsolódna  laugh.gif 
és szerintem attól nem kell félnünk, hogy Damon személyisége megváltozik.. Damon mindig Damon marad..  wub.gif az nem oszt nem szoroz rajta, hogy ember-e vagy vámpír wink.gif

maximum egy-két kék folttal több lenne neki, ha így kötekedne továbbra is... biggrin.gif amúgy én azt sosem értettem, hogy meg szeretne öregedni unsure.gif az még értem, hogy család, gyerekek, stb. de ahogy a keresztanyám is mondta, nem érti, miért akar megöregedni, a legjobb korban van, erre ő meg az öregedésre vágyik? rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: vilcs, liltoria, allyangel, fanni1998
2011. május 03. 16:43 #4770
allyangel
allyangel
chicken-y.™
Idézet (funny18 @ 2011.05.03. 16:07)
Én személy szerint nem. Ezt lehet, hogy a Stefan iránti elfogultságom mondatja velem, de amúgy Elena vámpír lesz a könyvben. A sorozatban is azzá kellene majd válnia előbb-utóbb, mert azért ez szerintem fontos momentum. Nekem hiányozna a vámpír-Elena szál! Akkor, hogy jönne össze Damonnal a legvégén, ha ő ember lenne? unsure.gif

szerintem ezt az "Elena vámpírrá válik" témát még nagyon nem akarják lelőni... jobbanmondva nem kellene lelőni! annak is megvan a maga ideje, de én még túl korainak érzem! gondoljatok csak bele, ha Elena vámpír lenne, már nem is lenne olyan izgis... legalábbis számomra.. nem lenne kockázat.. kitől kéne utána már megvédeniük őt a fiúknak? senkitől, mert már megtudná magát védeni.. szal értitek, mire akarok kilyukadni.. eltűnne a "halandó lány" varázsa... meg azt, hogy Elena ember, és vámpírfivérek küzdenek érte, sokkal vonzóbbnak és érdekesebbnek találom, valahogy tényleg van egyfajta varázsa wub.gif remélem értitek, mire gondolok biggrin.gif
szal én nem szeretném, ha ezt az "Elena ember"-szálat ilyen hamar a sutba vágnák, mert az olyan gáz lenne unsure.gif persze tudom, hogy egyszer úgyis így lesz, csak még ne mostanában! majd úgy a 4. évadra már el tudnám képzelni wink.gif

és ha már végre egyszer Elena vámpírrá válik... kimondta, hogy Damon nem tudna visszaváltozni ugyanúgy vámpírrá, ahogy emberré? szerintem visszatudna, csak lehet, hogy nem akarná már annyira, így, hogy Elenával lehet emberként wub.gif
4 felhasználónak tetszik: liltoria, vilcs, Sixy, Adrianna
2011. május 03. 16:53 #4771
- törölt felhasználó -    
Idézet (allyangel @ 2011.05.03. 16:43)
szerintem ezt az "Elena vámpírrá válik" témát még nagyon nem akarják lelőni... jobbanmondva nem kellene lelőni! annak is megvan a maga ideje, de én még túl korainak érezem! gondoljatok csak bele, ha Elena vámpír lenne, már nem is lenne olyan izgis... legalábbis számomra.. nem lenne kockázat.. kitől kéne utána már megvédeniük őt a fiúknak? senkitől, mert már megtudná magát védeni.. szal értitek, mire akarok kilyukadni.. eltűnne a "halandó lány" varázsa... meg azt, hogy Elena ember, és vámpírfivérek küzdenek érte, sokkal vonzóbbnak és érdekesebbnek találom, valahogy tényleg van egyfajta varázsa  wub.gif remélem értitek, mire gondolok  biggrin.gif 
szal én nem szeretném, ha ezt az "Elena ember"-szálat ilyen hamar a sutba vágnák, mert az olyan gáz lenne  unsure.gif persze tudom, hogy egyszer úgyis így lesz, csak még ne mostanában! majd úgy a 4. évadra már el tudnám képzelni  wink.gif 
és ha már végre egyszer Elena vámpírrá válik... kimondta, hogy Damon nem tudna visszaváltozni ugyanúgy vámpírrá, ahogy emberré? szerintem visszatudna, csak lehet, hogy nem akarná már annyira, így, hogy Elenával lehet emberként  wub.gif

Szerintem a TVD remek példa a sutba vágásra. Csak pár példa: Elena (aki kiskorától írta a naplóját, amit az édesanyja adott neki, amihez mégjobban kötődött, miután meghalt) úgy az első évad felénél abbahagyta a napló dolgot, és soha elő se vette. Damon, aki hollóvá/varjúvá (szóval... fekete madárrá biggrin.gif) tud változni, úgy az 5. részig csinálta ezt. Stefan, aki az emberi vértől idegbeteg lesz, úgy 3-4 rész után túltette magát az egészen, és ez csak pár példa volt, ami szembe jutott.Gondolom értitek hogy ezekkel mit akarok mondani. Szerintem mindből ki lehetett volna elég jó dolgokat hozni, de nekem olyan, minthogyha elfelejtették volna őket, és így félbehagyták. unsure.gif Amúgy teljesen egyetértek azzal, amit írtál biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: allyangel, House Of Wax, Sixy
2011. május 03. 16:56 #4772
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (allyangel @ 2011.05.03. 16:43)
szerintem ezt az "Elena vámpírrá válik" témát még nagyon nem akarják lelőni... jobbanmondva nem kellene lelőni! annak is megvan a maga ideje, de én még túl korainak érezem! gondoljatok csak bele, ha Elena vámpír lenne, már nem is lenne olyan izgis... legalábbis számomra.. nem lenne kockázat.. kitől kéne utána már megvédeniük őt a fiúknak? senkitől, mert már megtudná magát védeni.. szal értitek, mire akarok kilyukadni.. eltűnne a "halandó lány" varázsa... meg azt, hogy Elena ember, és vámpírfivérek küzdenek érte, sokkal vonzóbbnak és érdekesebbnek találom, valahogy tényleg van egyfajta varázsa  wub.gif remélem értitek, mire gondolok  biggrin.gif 
szal én nem szeretném, ha ezt az "Elena ember"-szálat ilyen hamar a sutba vágnák, mert az olyan gáz lenne  unsure.gif persze tudom, hogy egyszer úgyis így lesz, csak még ne mostanában! majd úgy a 4. évadra már el tudnám képzelni  wink.gif 
és ha már végre egyszer Elena vámpírrá válik... kimondta, hogy Damon nem tudna visszaváltozni ugyanúgy vámpírrá, ahogy emberré? szerintem visszatudna, csak lehet, hogy nem akarná már annyira, így, hogy Elenával lehet emberként  wub.gif

Értem mire akartál kilyukadni, de ha most korinak érzed ezt az Elena-vámpír dolgot akkor a Damon-ember dolog nem korai (ha a könyv végén válik azzá) kicsit? Nem hinném, hogy ez a vámpír-ember dolog oda vissza működne. Nekem ez nem nagyon tetszik így, mert akkor ennyi erővel minden vámpír visszaváltozhatott volna már régen emberré és ha megunják akkor vissza vámpírrá, de nem így volt. Valami mást szeretnék még így a 3. évad felé közeledvén. Ha Damon emberré is válna és Elena vámpírrá az még 5-6. évad fele legyen. Ezzel azt kívánom, hogy még jó sokáig műsoron legyen. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: vilcs
2011. május 03. 16:57 #4773
Daxy
Daxy

StátuszWe can plant a memory garden, Say a solemn prayer, place a poppy in my hair
Hozzászólás: 879
Csatolások: 20
Azonosító: 37310
Idézet (allyangel @ 2011.05.03. 16:00)

és szerintem attól nem kell félnünk, hogy Damon személyisége megváltozik.. Damon mindig Damon marad..  wub.gif az nem oszt nem szoroz rajta, hogy ember-e vagy vámpír wink.gif

Stephan elmondása szerint mikor vámpir vagy minden érzék, benyomás és az ilyesmi dologokat felturbozva éled meg, szal ennél a plusz nélkül tuti nem lenne olyan amilyennek ismerjük vámpirként, bár azt tudjuk hogy Damon "kérte" meg Lexit anno hogy segitsen Stephan-n...

én személy szerint szivesen tudnék meg többet rólunk milyenek voltak ök az 1860években rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: fanni1998
2011. május 03. 17:02 #4774
allyangel
allyangel
chicken-y.™
Idézet (vilcs @ 2011.05.03. 16:53)
Szerintem a TVD remek példa a sutba vágásra. Csak pár példa: Elena (aki kiskorától írta a naplóját, amit az édesanyja adott neki, amihez mégjobban kötődött, miután meghalt) úgy az első évad felénél abbahagyta a napló dolgot, és soha elő se vette. Damon, aki hollóvá/varjúvá (szóval... fekete madárrá biggrin.gif) tud változni, úgy az 5. részig csinálta ezt. Stefan, aki az emberi vértől idegbeteg lesz, úgy 3-4 rész után túltette magát az egészen, és ez csak pár példa volt, ami szembe jutott.Gondolom értitek hogy ezekkel mit akarok mondani.  Szerintem mindből ki lehetett volna elég jó dolgokat hozni, de nekem olyan, minthogyha elfelejtették volna őket, és így félbehagyták.  unsure.gif  Amúgy teljesen egyetértek azzal, amit írtál  biggrin.gif

örülök, hogy egyetértesz smileeee.gif pompom.gif
de ezek, amiket itt felsoroltál, azért elég kis dolgok szerintem.. ezekhez képest azért egy "Elena a következő részben vámpírrá válik" esemény elég monumentális változás lenne biggrin.gif szóval márcsak azértse merjék ezt megtenni wink.gif
3 felhasználónak tetszik: liltoria, fanni1998, vilcs
2011. május 03. 17:03 #4775
fanni1998
fanni1998
the hunger games♥

Státuszgirl on fire♥the boy with the bread♥
Hozzászólás: 2135
Csatolások: 81
Azonosító: 124724

Lehetséges w00t.gif Mivel a 6. könyv végére Damon emberré változik. w00t.gif
3 felhasználónak tetszik: allyangel, vilcs, liltoria
2011. május 03. 17:10 #4776
- törölt felhasználó -    
Idézet (allyangel @ 2011.05.03. 17:02)
örülök, hogy egyetértesz  smileeee.gif pompom.gif
de ezek, amiket itt felsoroltál, azért elég kis dolgok szerintem.. ezekhez képest azért egy "Elena a következő részben vámpírrá válik" esemény elég monumentális változás lenne  biggrin.gif szóval márcsak azértse merjék ezt megtenni  wink.gif

Hát én se örülnékneki, túl sok minent akarnának 2 rész alatt elintézni. Damon halála(ami úgyse következik be)/emberré válása, Klaus átok-megtörése, a 3 főbb szereplő halála, plusz Elenából is vámpír lenne... Nekem ez tényleg egy kicsit zsúfolt lenne 2 részre. Szépen, fokozatosan kell nekem az ilyeneket beadagolni rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: fanni1998, allyangel, Sixy, Adrianna
2011. május 03. 17:11 #4777
Lucy-chan
Lucy-chan
яuleя oƒ αѕgαrd
Hozzászólás: 2362
Csatolások: 159
Azonosító: 104204
Idézet (funny18 @ 2011.05.03. 16:07)

Nos az igaz, hogy Elena vámpír lesz a könyvben, viszont a forgatókönyvírók is megmondták, hogy az alapokon kívül semmi másban nem hagyatkoznak a könyvre, szóval innentől kezdve úgy alakítják a szálakat ahogy akarják. Így is rengeteg esemény és szereplő eltér a könyvtől.
Számomra is furcsa lenne, ha Damon emberré változna, bár ettől nem kell feltétlen jófiúnak lennie. A személyisége nem változna át piff-puff. Persze biztos nem lenne, ilyen szeszélyes. Jó lenne, ha ily módon valahogy összejöhetne Elenával. Bár az lenne a nagy kérdés, hogy akkor mi lesz Stefánnal?
2 felhasználónak tetszik: fanni1998, allyangel
2011. május 03. 17:18 #4778
Daxy
Daxy

StátuszWe can plant a memory garden, Say a solemn prayer, place a poppy in my hair
Hozzászólás: 879
Csatolások: 20
Azonosító: 37310
Idézet (Lucy-chan @ 2011.05.03. 17:11)
Bár az lenne a nagy kérdés, hogy akkor mi lesz Stefánnal?

Katherine? blush.gif
1 felhasználónak tetszik: allyangel
2011. május 03. 17:18 #4779
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (Lucy-chan @ 2011.05.03. 17:11)
Nos az igaz, hogy Elena vámpír lesz a könyvben, viszont a forgatókönyvírók is megmondták, hogy az alapokon kívül semmi másban nem hagyatkoznak a könyvre, szóval innentől kezdve úgy alakítják a szálakat ahogy akarják. Így is rengeteg esemény és szereplő eltér a könyvtől. 
Számomra is furcsa lenne, ha Damon emberré változna, bár ettől nem kell feltétlen jófiúnak lennie. A személyisége nem változna át piff-puff. Persze biztos nem lenne, ilyen szeszélyes. Jó lenne, ha ily módon valahogy összejöhetne Elenával. Bár az lenne a nagy kérdés, hogy akkor mi lesz Stefánnal?

Igen ezt én is tudom, hogy semmi köze nagyon a könyvhöz hiszen teljesen más már most az egész, de azért szerintem az Elena-vámpír dolog fontos alappillér. Igazán jó kérdés, hogy mi lesz Stefannal. Én ezért nem tudom elképzelni, hogy Elena a végén Damonnal legyen mert így Stefan szerelme köddé válik. Katherine-t se lenne rossz Stefan mellett hiszen szereti, de szerintem nem fogják sokáig megtartani, hogy ővele jöjjön össze, bár sosem lehet tudni. smileeee.gif
2011. május 03. 17:23 #4780
- törölt felhasználó -    
Idézet (Daxy @ 2011.05.03. 17:18)
Katherine? blush.gif

én is rá gondoltam wub.gif Szegény Damon mindig csak második. Katherine-nél és Elenánál is. Katherine meg mindig abba a bátyba szeret bele, aki nem szereti (lásd Klaus és Stefan) a másik meg (Elijah és Damon) csak lelkizik, hogy mit rontott el. (Bár én Katherine-t inkább Elijah mellett látnám szívesen wub.gif)Elijah és Damon meg igazán alapíthatnának egy Katherine anticlubot, vagy mehetnének Alaric-kel hármasban badasskedni cool.gif
6 felhasználónak tetszik: House Of Wax, allyangel, Mirjána, fanni1998, Domcicc, Adrianna
596 oldal 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!