leszögezném előre, hogy ez a spoiler fenntvolt már ebben a fórumban, azonban csak angolul és fehér színnel! gondoltam, aki nem tud angolul, annak lefordítom
és mivel én ezt a csavart tök jó ötletnek tartom, nem fehérítem ki, hogy mindenki lássa, minél több fanhoz eljusson.. terjeszteni kell ezt az igét, gyerekek
*SPOILER*
•
Damon lehet, hogy emberré változik •
Éppen átfutottam Julie Plec twitter-üzeneteit - melyekben fanok által feltett kérdésekre válaszolt - , amikor valami mellbevágott.
- Mi lesz ha a (vérfarkasharapás) gyógymódja visszaváltoztatja Damont emberré?
Julie válasza: Lenne értelme! Elena tisztára kivan attól a ténytől, hogy nem lehetnek gyerekei és családja (ha vámpírrá változik). És mindnyájan elgondolkoztunk már azon, hogy hogyan is végezhetné Damon mellett. Egyszerű. Damon emberré változik a harapás gyógymódja által, és így végre együtt lesznek. És ez eléggé indokolt/jogos. És Damon amúgyis emberként végezte a könyvekben is.
(A cikk a Tumblr-ről származik, nem én írtam! Lehet, hogy néhol hülyén vagy nem szó szerint fordítottam, de azt akartam, hogy értelmes legyen. Eredeti cikk linkje:
ITT)
fhúú, én ettől most úgy fel vagyok pörögvee
és valószínűnek tartom, hogy így lesz...
gondoljatok bele.. mindenki azt terjeszti hogy Damon meg fog halni, és Julie-ék is állandóan erre célozgatnak! Persze hogy meg fog halni - egy része. A vámpír énje. Ha nagyon akarjuk, ezt is tekinthetjük "halál"-nak. Viszont, emberként térne vissza
mindjárt nem is olyan borzalmas az a halál, ugye?
hiszen egyben halál is lenne, de mégsem teljesen az
és még a mi Damonunk megmaradna
ti mit gondoltok?