Nem fogom tudni szombatig megnézni a részt, mert nincs áramunk (következésképpen netünk sincs) Na, most hivatalosan is utálom az Elműt, ez az ő hibájuk...
(Most sajnáltatom magam, úgyhogy kérek válaszokat, aztán majd ha géphez jutok visszaolvasom Mellesleg csak ti értitek ezt meg )
The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2011. május 06. 00:00
Sixyhajmániás™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.16. Hozzászólás: 1275 Csatolások: 1872 Azonosító: 107844 offline |
Domcicc remélem már sikerült intézni valamit és jól szétrúgtad a seggüket
Amúgy szerintem egyáltalán nem lehetetlen, hogy Stefan szövetkezett Klaus-al Erről eszembe jutott a True Blood, amiben kiderült, hogy Bill is tulajdonképpen elárulta Sookie-t..jó-jó szerette, de az csak később jött.Szóval Stefan is szereti Elena-t, mert szereti, de ez nem jelenti azt, hogy amikor megismerte, nem voltak sötét terve vele
Amúgy szerintem egyáltalán nem lehetetlen, hogy Stefan szövetkezett Klaus-al Erről eszembe jutott a True Blood, amiben kiderült, hogy Bill is tulajdonképpen elárulta Sookie-t..jó-jó szerette, de az csak később jött.Szóval Stefan is szereti Elena-t, mert szereti, de ez nem jelenti azt, hogy amikor megismerte, nem voltak sötét terve vele
2011. május 06. 06:57
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline |
Basszus... ez megint egy kemény epizód volt. Még mindig a hatása alatt vagyok. Ajj, szomorú volt. Csak azért nem sírtam, mert akkor ma fellépésen elég ratyin néznék ki...
Megint nem úgy történtek dolgok, ahogy gondoltam... vagy akartam.
Megint nem úgy történtek dolgok, ahogy gondoltam... vagy akartam.
2011. május 06. 07:57
Melcsi1997Four™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.27. Hozzászólás: 4042 Csatolások: 8013 Azonosító: 62084 offline |
Elsőre csak ennyi: Ütős egy rész volt, de mondjuk gondolhattam volna, hogy nem az fog meghalni, akit én akarok. Nekem hiányozni fog Jenna Miért kellett megölni Klausnak? A végén még sírtam is, pedig nem szoktam filmeken. Elijah szemét módjára viselkedett.
És most meg egy hét az évadzáróig. Nehéz lesz kibírni egy ilyen rész után.
És végül a Finálé promo videója
És most meg egy hét az évadzáróig. Nehéz lesz kibírni egy ilyen rész után.
És végül a Finálé promo videója
2011. május 06. 09:43
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
Nálam most tört meg a jég. Eddig egy részen se sírtam idáig na most ezt is sikerült. Nekem azért hiányozni fog kicsit Jenna. Szegény Alaric mi lesz vele így Kicsit sokkolt most ez az egész. A következő rész ennél még durvább lesz ahogy a promoját elnéztem. Istenem egy hét és vége az évadnak, ha rágondolok egyből megint sírhatnékom támad
2011. május 06. 10:49
Idézet (funny18 @ 2011.05.06. 09:43)
Nálam most tört meg a jég. Eddig egy részen se sírtam idáig na most ezt is sikerült. Nekem azért hiányozni fog kicsit Jenna. Szegény Alaric mi lesz vele így Kicsit sokkolt most ez az egész. A következő rész ennél még durvább lesz ahogy a promoját elnéztem. Istenem egy hét és vége az évadnak, ha rágondolok egyből megint sírhatnékom támad
Én is sírtam. Valahogy nagyon eltaláltam a dolgokat. Azok haltak meg, akikre gondoltam. A temetős jelenetnél könnycseppek potyogtak a szememből. Az annyira szép volt!
1 felhasználónak tetszik:
Brittany
2011. május 06. 12:32
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Nina Dobrev a fináléról! EW INTERJÚ
Ma érkezik el teljes egészében a rituálé, melynek vége nem lesz valami boldog. Érzelmekkel teli 42 percet kapunk, ez biztos!
"A nagy rituálé óriási tragédiával jár. Sok ember meghal, sokat szeretünk is közülük, s majd láthatjuk az életben maradt szereplők szemén keresztül, hogyan élik meg ezt az egészet. Olyan, mintha a nézők is egy családot veszítenének el" - árulta el Nina Dobrev.
"A sorozat hangulata egyre sötétebb lesz, félelmetesebb, valamint több vér is szerepet kap majd. Ráadásul a halálok száma is nőni fog. Már magunknak kell kitalálni, hogy min nevessünk, annyira elszomorító ez a sok halál. Az áldozati rituálé jeleneteit éjszaka kellett felvenni, Atlanta külső, félreeső részén. Ilyenkor 16 órákat dolgoztunk. Főleg szomba este" - ennyit tudtunk meg a hátralevő epizódokról, Nina jóvoltából.
• John az Elena-val kötött fegyverszünet miatt kerülte lányát, ám mégis mindig őt próbálta védeni. Viszont nem gondolt arra, hogy sokszor a tudta nélkül bántotta meg Elena-t. John olyan önzetlen lesz, mint még soha (akkor temethetjük John-t?). - Ezen már túlvagyunk, ugye...
• Jenna néni vámpír lesz, de csak akkor, ha emberi vért is iszik: csak így fejeződik be vámpírrá alakulása. Jenna-nak választania kell, viszont Elena sajnos végignézi a legszörnyűbb dolgokat is. A lány nem tehet mást. Jenna megtudta, hogy léteznek vámpírok, s még aznap azzá is fog válni? Ha igen, tudjuk, hogy az érzelmek ilyenkor felfokozódnak: a szeretet, a sajnálat, a düh. Elena végig a családját, barátait próbálta védeni, most pedig kiszolgáltatottan ül, mint egy meccsen egy néző, s tudja, a következő aki meg fog halni, ő lesz. - Ez idegesített a legjobban...
• Az epizód végén megtudjuk, hogy Elena - akinek szervezetében ott van a vér, amit Damon adott neki - átváltoztatja magát vámpírrá. - Ezt nem értem... Valaki?
• A fogoly Katherine-nek is szerepe van a rituáléban. Mindenkit meg fog lepni, egy olyan dologgal, amire nem is számított senki se. - Az volt a szerep, hogy felhívta Jennat? Vagy mi?
• Damon el fogja rejteni a vérfarkas harapását Elena és Stefan elől. Lesz az "Elfújta a szél" jelenet a háttérben, Damon pedig most az egyszer végre megérti, hogy lehet olyat tett, aminek súlyos következménye lehet. A megbocsátás, a könyörület: ezt szeretné Damon az epizódban. Ez egy nagyon szép rész lesz (Rose nem halt meg még a vérfarkas harapástól, Damon volt az, aki karót szúrt a nő szívébe. És ne feledjük azt sem, hogy a Nap és a Hold átkáról is kiderült, hogy hamis.). - Biztos vagyok benne, hogy megmenthető... ha nem, akkor viszlát TVD és Julie magának köszönheti majd...
+ 1 új NINA DOBREV PROMO KÉP
vampire-d.net
Ma érkezik el teljes egészében a rituálé, melynek vége nem lesz valami boldog. Érzelmekkel teli 42 percet kapunk, ez biztos!
"A nagy rituálé óriási tragédiával jár. Sok ember meghal, sokat szeretünk is közülük, s majd láthatjuk az életben maradt szereplők szemén keresztül, hogyan élik meg ezt az egészet. Olyan, mintha a nézők is egy családot veszítenének el" - árulta el Nina Dobrev.
"A sorozat hangulata egyre sötétebb lesz, félelmetesebb, valamint több vér is szerepet kap majd. Ráadásul a halálok száma is nőni fog. Már magunknak kell kitalálni, hogy min nevessünk, annyira elszomorító ez a sok halál. Az áldozati rituálé jeleneteit éjszaka kellett felvenni, Atlanta külső, félreeső részén. Ilyenkor 16 órákat dolgoztunk. Főleg szomba este" - ennyit tudtunk meg a hátralevő epizódokról, Nina jóvoltából.
• John az Elena-val kötött fegyverszünet miatt kerülte lányát, ám mégis mindig őt próbálta védeni. Viszont nem gondolt arra, hogy sokszor a tudta nélkül bántotta meg Elena-t. John olyan önzetlen lesz, mint még soha (akkor temethetjük John-t?). - Ezen már túlvagyunk, ugye...
• Jenna néni vámpír lesz, de csak akkor, ha emberi vért is iszik: csak így fejeződik be vámpírrá alakulása. Jenna-nak választania kell, viszont Elena sajnos végignézi a legszörnyűbb dolgokat is. A lány nem tehet mást. Jenna megtudta, hogy léteznek vámpírok, s még aznap azzá is fog válni? Ha igen, tudjuk, hogy az érzelmek ilyenkor felfokozódnak: a szeretet, a sajnálat, a düh. Elena végig a családját, barátait próbálta védeni, most pedig kiszolgáltatottan ül, mint egy meccsen egy néző, s tudja, a következő aki meg fog halni, ő lesz. - Ez idegesített a legjobban...
• Az epizód végén megtudjuk, hogy Elena - akinek szervezetében ott van a vér, amit Damon adott neki - átváltoztatja magát vámpírrá. - Ezt nem értem... Valaki?
• A fogoly Katherine-nek is szerepe van a rituáléban. Mindenkit meg fog lepni, egy olyan dologgal, amire nem is számított senki se. - Az volt a szerep, hogy felhívta Jennat? Vagy mi?
• Damon el fogja rejteni a vérfarkas harapását Elena és Stefan elől. Lesz az "Elfújta a szél" jelenet a háttérben, Damon pedig most az egyszer végre megérti, hogy lehet olyat tett, aminek súlyos következménye lehet. A megbocsátás, a könyörület: ezt szeretné Damon az epizódban. Ez egy nagyon szép rész lesz (Rose nem halt meg még a vérfarkas harapástól, Damon volt az, aki karót szúrt a nő szívébe. És ne feledjük azt sem, hogy a Nap és a Hold átkáról is kiderült, hogy hamis.). - Biztos vagyok benne, hogy megmenthető... ha nem, akkor viszlát TVD és Julie magának köszönheti majd...
+ 1 új NINA DOBREV PROMO KÉP
vampire-d.net
2011. május 06. 13:51
Idézet (Brittany @ 2011.05.06. 12:37)
Az epizód végén ez a zene szólt... szerintem nagyon jó.
+ az új promo
+ az új promo
Köszi!
2011. május 06. 13:54
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Idézet (Brittany @ 2011.05.06. 13:17)
Ha szomorú lesz, ha nem... mivel DELENA ezért a kövi rész nagy LOVE lesz
Csináltam animációt
Csináltam animációt
Nagyon jó lett
Nem úgy volt , hogy Elena engedni fogja a csókot ?
Mert a promo alapján nem úgy néz ki
fanni1998
2011. május 06. 13:59
Melcsi1997Four™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.27. Hozzászólás: 4042 Csatolások: 8013 Azonosító: 62084 offline |
Idézet (Lilla98 @ 2011.05.06. 13:54)
hogy lehet ezt a szörnyűséget megnézni hányinger hogy mit művelnek ezek a kamerák előtt borzalom siralmas őket nézni
Ha nem tetszik, akkor mi a f*nének írsz ebbe a topikba? És nem ártana elmenned egy nyelvtan tanárhoz sem.
2011. május 06. 14:00
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
Idézet (House Of Wax @ 2011.05.06. 13:54)
Nagyon jó lett
Nem úgy volt , hogy Elena engedni fogja a csókot ?
Mert a promo alapján nem úgy néz ki
Na ez az. Én is máshogy emlékeztem a dologra, de akkor ezek szerint tiltakozik ellene, vagy az is lehet, hogy utána mégis engedi és így örülnek a Delenások. Mintha valamelyik spoilerben, az lett volna, hogy Damon ott Katherine-nek hiszi és azért lesz csók
2011. május 06. 14:01
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Idézet (funny18 @ 2011.05.06. 14:00)
Na ez az. Én is máshogy emlékeztem a dologra, de akkor ezek szerint tiltakozik ellene, vagy az is lehet, hogy utána mégis engedi és így örülnek a Delenások. Mintha valamelyik spoilerben, az lett volna, hogy Damon ott Katherine-nek hiszi és azért lesz csók
Lehet , ki tudja De akkor én nem leszek túl boldog DELENA-s ha mégsem önszántából teszi Elena
Mert azért úgy mégis csak más
allyangel
2011. május 06. 14:05
Daxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.19. Hozzászólás: 879 Csatolások: 20 Azonosító: 37310 offline |
Idézet (Lilla98 @ 2011.05.06. 13:54)
hogy lehet ezt a szörnyűséget megnézni hányinger hogy mit művelnek ezek a kamerák előtt borzalom siralmas őket nézni
köszönjük véleményedet, és ez úton kérdezném meg hány részt néztél meg (eddig)?
anélkül hogy egy bizonyos másik vámpiros filmel hasonlitanád össze talán csak elfogultság miatt mondod... mind1 deh azért 1 normálisabb "hangnemet" megejthettél volna
2011. május 06. 14:09
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Csináltam egy Delena videót a 2x21-részhez. Sajna a YOUTUBE feltöltés hibát észlel, de feltettem videára... aki esetleg megnézné. Szomorú lett... tükrözi a rész hangulatát
Damon and Elena - S02E21 Love
2011. május 06. 14:11
Melcsi1997Four™ |
Idézet (Brittany @ 2011.05.06. 14:09)
Csináltam egy Delena videót a 2x21-részhez. Sajna a YOUTUBE feltöltés hibát észlel, de feltettem videára... aki esetleg megnézné. Szomorú lett... tükrözi a rész hangulatát
Bár én nem vagyok Delenás, de nagyon jó lett a videó. És ez a zene
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.