The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2011. május 09. 13:07
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
14 felhasználónak tetszik:
Melcsi1997,
funny18,
vilcs,
fanni1998,
allyangel,
liltoria,
Bütyi92,
zsofeeh,
Adrianna,
pillajunior,
Catherine,
House Of Wax,
adriienn96,
Domcicc
2011. május 09. 15:30
Idézet (nOmiee @ 2011.05.09. 15:21)
Így igaz mivel Matt tini, ezért tini nindzsa teknőc nem mindegy
amúgy melyik hüle hinné azt, hogy Elena meg Sztefán 17 éves?
2011. május 09. 16:26
liltoria™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 1762 Csatolások: 2777 Azonosító: 135587 offline |
Idézet (vilcs @ 2011.05.09. 16:24)
Képzeld el, ha tényleg annyi idősek lennének, mint amennyi a karakterük...
Paul hogy néz ki
Ian hozza a formáját. És Nina pedig kicsi lány.
2011. május 09. 16:27
fanni1998the hunger games♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 2135 Csatolások: 81 Azonosító: 124724 offline |
Én inkább nem képzelem el Nekem úgy jók ahogy most vannak
2011. május 09. 16:29
Nem tudom minek játszanak 17 évest felesleges iskolába is járniuk, mert csak ha buli van, akkor mennek
2011. május 09. 16:33
Idézet (Candies @ 2011.05.09. 16:29)
Nem tudom minek játszanak 17 évest felesleges iskolába is járniuk, mert csak ha buli van, akkor mennek
Amúgy milyen kínos már, hogy Stefan 162 éves, és még mindig nem járta ki a középiskolát
2011. május 09. 16:37
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
Idézet (vilcs @ 2011.05.09. 16:33)
Amúgy milyen kínos már, hogy Stefan 162 éves, és még mindig nem járta ki a középiskolát
Az a fura, hogy megint visszament hiszen már a Harvardot is megjárta. Jó tudom, hogy Elenáért ment vissza, de ez azért furcsa, hogy ennyire szeretnek a vámpírok suliba járni
2011. május 09. 16:40
Idézet (funny18 @ 2011.05.09. 16:37)
Az a fura, hogy megint visszament hiszen már a Harvardot is megjárta. Jó tudom, hogy Elenáért ment vissza, de ez azért furcsa, hogy ennyire szeretnek a vámpírok suliba járni
Hát én ha vámpír lennék, tuti kihagynám
8 felhasználónak tetszik:
vilcs,
fanni1998,
zsuzsye,
allyangel,
Adrianna,
pink_bunny,
Rékakroki72,
Alex 1992
2011. május 09. 16:45
zsuzsyevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.14. Hozzászólás: 401 Csatolások: 72 Azonosító: 36969 offline |
Idézet (vilcs @ 2011.05.09. 16:33)
ez tetszik
1 felhasználónak tetszik:
vilcs
2011. május 09. 17:16
Unalom űzés ellen, egy kis Klauska interjú
A 2. évad hátralévő részéről:
„Ha megtettem amit gondolok, hogy tettem vele, és amit remélem, hogy véghez tudtam vinni a karakterrel, és azzal ahogyan játszottam őt, akkor az emberek Klaust a leggonoszabb személynek ismerik, aki valaha is Mystic Falls-ba látogatott. Abszolút. A legrosszabb még hátravan. „
Arról, hogyan látja Klaust:
„Ha te vagy a legerősebb lény a világon, akkor semmi sem jelent fenyegetést a számodra, és ezáltal megtalálod a humort mindenben, és képes vagy játékosnak lenni minden szituációban. A 19. epizódban amikor Elijah-ot a falhoz vágtam és azt mondtam neki, hogy ’Ne hazudj nekem!’ és mindezt az arcába kiabáltam, azt hiszem az volt az egyetlen alkalom a sorozatban amikor ordítottam. Lehet, hogy kiabáltam más alkalommal is, de az minden bizonnyal játékos és könnyed volt mert úgy érzem Klaus azon a szinten van, hogy tudja, hogy mindenki azt fogja tenni amit ő mondd. Rendelkezik bizonyos fokú megfélemlítéssel.”
A 2. évad utáni szereplésről:
„Nem tudok se igent se nemet mondani, de nagyon reménykedem a folytatásban. Csodálatos élmény volt számomra ez az utolsó pár rész az évadban. Karakterek haltak meg és tértek vissza visszaemlékezések formájában vagy egyéb módon, szóval remélem, hogy ez egy hosszabb távú szereplés lesz a számomra. Mert tudod, még csak most kezdtem ezt felfedezni.”
Arról mit szeretne látni Klaus múltjából:
„Vissza szeretnék menni az időben 1000 évet mert, nos, részben ez érdekes lesz. Azt hiszem tógában lenne és szandált viselne, vagy valami ezekhez hasonlót. Főleg azért ami akkor történt. Látok egy életet – szerintem ez az amikor az átok Klausra szállt, úgyhogy szeretném látni valamiféle feltárását ennek az egész helyzetnek. „
A Petrova hasonmások történetéről:
„ Mint tudod Katherine is egy hasonmás volt. Az eredeti Petrova. Szeretném látni hogyan jött létre és lett része az átoknak, valamint miért kell feláldozni az ő hasonmását 500 illetve 1000 évvel később. Ez nagyon érdekes a számomra.”
A Nina Dobrev-el való munkáról, mint Katherine és mint Elena:
„ Jobban szeretek Katherine-el dolgozni, mert van valami érdekes benne, a sötétségében és a kártékony oldalában. Elena annyira jó, tiszta és igazságos. Az erkölcsei néha félelmetesek. Úgy érzed ő az, aki egy bulin kikapcsolja a zenét és elmondja mindenkinek, hogy lehet hazamenni. Ezzel szemben Katherine azt akarja, hogy a buli egész éjszaka tartson. Nina egészen más megvilágításba hozza mindkettőt. Ez csodálatos.”
A 'Vampire Diaries-ben való munkáról:
"A legjobb rész számomra az volt amikor odamentem és rájöttem, hogy mindenki mennyire lelkesedik azért, hogy a show-t a saját képemre faragjam. Mivel én nagyon nagy rajongója vagyok a műfajnak és a sorozatnak egyaránt, és rettenetesen izgatott voltam azért, hogy egy vámpírt játszhatok, vagyis ahogy mostmár tudjuk egy hibridet. Elmélyítettem magam ebben a világban.”
Idézet
A 2. évad hátralévő részéről:
„Ha megtettem amit gondolok, hogy tettem vele, és amit remélem, hogy véghez tudtam vinni a karakterrel, és azzal ahogyan játszottam őt, akkor az emberek Klaust a leggonoszabb személynek ismerik, aki valaha is Mystic Falls-ba látogatott. Abszolút. A legrosszabb még hátravan. „
Arról, hogyan látja Klaust:
„Ha te vagy a legerősebb lény a világon, akkor semmi sem jelent fenyegetést a számodra, és ezáltal megtalálod a humort mindenben, és képes vagy játékosnak lenni minden szituációban. A 19. epizódban amikor Elijah-ot a falhoz vágtam és azt mondtam neki, hogy ’Ne hazudj nekem!’ és mindezt az arcába kiabáltam, azt hiszem az volt az egyetlen alkalom a sorozatban amikor ordítottam. Lehet, hogy kiabáltam más alkalommal is, de az minden bizonnyal játékos és könnyed volt mert úgy érzem Klaus azon a szinten van, hogy tudja, hogy mindenki azt fogja tenni amit ő mondd. Rendelkezik bizonyos fokú megfélemlítéssel.”
A 2. évad utáni szereplésről:
„Nem tudok se igent se nemet mondani, de nagyon reménykedem a folytatásban. Csodálatos élmény volt számomra ez az utolsó pár rész az évadban. Karakterek haltak meg és tértek vissza visszaemlékezések formájában vagy egyéb módon, szóval remélem, hogy ez egy hosszabb távú szereplés lesz a számomra. Mert tudod, még csak most kezdtem ezt felfedezni.”
Arról mit szeretne látni Klaus múltjából:
„Vissza szeretnék menni az időben 1000 évet mert, nos, részben ez érdekes lesz. Azt hiszem tógában lenne és szandált viselne, vagy valami ezekhez hasonlót. Főleg azért ami akkor történt. Látok egy életet – szerintem ez az amikor az átok Klausra szállt, úgyhogy szeretném látni valamiféle feltárását ennek az egész helyzetnek. „
A Petrova hasonmások történetéről:
„ Mint tudod Katherine is egy hasonmás volt. Az eredeti Petrova. Szeretném látni hogyan jött létre és lett része az átoknak, valamint miért kell feláldozni az ő hasonmását 500 illetve 1000 évvel később. Ez nagyon érdekes a számomra.”
A Nina Dobrev-el való munkáról, mint Katherine és mint Elena:
„ Jobban szeretek Katherine-el dolgozni, mert van valami érdekes benne, a sötétségében és a kártékony oldalában. Elena annyira jó, tiszta és igazságos. Az erkölcsei néha félelmetesek. Úgy érzed ő az, aki egy bulin kikapcsolja a zenét és elmondja mindenkinek, hogy lehet hazamenni. Ezzel szemben Katherine azt akarja, hogy a buli egész éjszaka tartson. Nina egészen más megvilágításba hozza mindkettőt. Ez csodálatos.”
A 'Vampire Diaries-ben való munkáról:
"A legjobb rész számomra az volt amikor odamentem és rájöttem, hogy mindenki mennyire lelkesedik azért, hogy a show-t a saját képemre faragjam. Mivel én nagyon nagy rajongója vagyok a műfajnak és a sorozatnak egyaránt, és rettenetesen izgatott voltam azért, hogy egy vámpírt játszhatok, vagyis ahogy mostmár tudjuk egy hibridet. Elmélyítettem magam ebben a világban.”
2011. május 09. 17:19
allyangelchicken-y.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 2143 Csatolások: 97 Azonosító: 133609 offline |
Idézet (Candies @ 2011.05.09. 16:29)
de amúgy tényleg nem kéne suliba járniuk minden nap??? mert sulis jelenetük alig van vagy most éppen nyári szünet van!?
2011. május 09. 17:21
Idézet (allyangel @ 2011.05.09. 17:19)
de amúgy tényleg nem kéne suliba járniuk minden nap??? mert sulis jelenetük alig van vagy most éppen nyári szünet van!?
Alaric is egy jó tanár..
2011. május 09. 17:32
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline |
Idézet (allyangel @ 2011.05.09. 17:19)
Már nem azért, de engem a sulis jelenetek annyira nem érdekelnek, szóval.. Inkább adjanak valami akciós cuccot, vagy... romantikusat (lehetőleg Delenat ). Azokat úgyis sokkal szívesebben nézik az emberek.
2011. május 09. 17:52
allyangelchicken-y.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 2143 Csatolások: 97 Azonosító: 133609 offline |
Idézet (Adrianna @ 2011.05.09. 17:32)
Már nem azért, de engem a sulis jelenetek annyira nem érdekelnek, szóval.. Inkább adjanak valami akciós cuccot, vagy... romantikusat (lehetőleg Delenat ). Azokat úgyis sokkal szívesebben nézik az emberek.
persze, engem se érdekelnének a sulis jelenetek, nem úgy értettem én is sokkal szívesebben nézek Delenát vagy Salvatore fight-ot de azért mégis... kis lógósak
2011. május 09. 18:18
liliboni4 |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 08.08.24. Hozzászólás: 935 Csatolások: 17072 Azonosító: 69870 offline |
Íme egy nagyon-nagyon jó kép
2 felhasználónak tetszik:
pink_bunny,
Alex 1992
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.