Starity

The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)

596 oldal 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. október 21. 19:25 #7681
Bütyi92
Bütyi92
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 263
Csatolások: 0
Azonosító: 132181
Nagyon jó volt az új rész! laugh.gif
Tetszett, hogy Elena így bekeményített, remélem a továbbiakban is ilyen marad. Csak próbálná már elfelejteni, hogy a jó Stefan egyszer visszatér...
Egyébként a Ripper Stefan szerintem ebben a részben elég szórakoztató volt. Úgy követi Elena-t, mint egy kiskutya. rohog.gif
A Delena jeleneteket persze most is imádtam! Annyira aranyosak együtt! heart.gif wub.gif
És Damon beszólása Rebekah-ra: "Barbie Klaus" Ez kész volt! _nevet.gif
Szegény Kat! Remélem nem hal meg... Viszont most, hogy Mikael feléledt, a vámpírok is retteghetnek, hogy kiszívják a vérüket! _nevet.gif
Arra viszont kíváncsi lennék, hogy ki az a boszorkány, aki a túlvilágról irányítja a dolgokat. Ő lehet Charlotte?
Na meg persze arra is, hogy ha Vicki visszakerült a túlvilágra, akkor Anna miért jöhetett vissza? És a végén Mason is... ohmy.gif
6 felhasználónak tetszik: pink_bunny, allyangel, House Of Wax, Adrianna, Catherine, Ade.
2011. október 21. 22:34 #7682
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Idézet (Bütyi92 @ 2011.10.21. 19:25)

Arra viszont kíváncsi lennék, hogy ki az a boszorkány, aki a túlvilágról irányítja a dolgokat. Ő lehet Charlotte?

Erre nem is gondoltam,de remélem igen!! biggrin.gif Olyan jó lenne már őt is látni!! thumbsup.gif
Nekem is nagyon tetszett ez az új rész.Elena oltári,egyre jobban bírom a csajt.Tetszik,hogy ennyire szereti Stefant,és mindig várom,hogy Stefan is úgy lépjen,hogy lássuk,attól függetlenül amit Klaus tett,csak érez valamit Elena iránt.Ugyanakkor azt is szeretném,ha Damonnel is lenne valami..szerintem nekem az tetszene a legjobban ha a 2 fiúval egyszerre járna. rohog.gif
Szóval:Tetszett a Stelena és a Delena rész is. heart.gif
Rebekah:Tuti,hogy Caroline egyszer még leveri. rohog.gif A két szöszi nem fogja csípni egymást.Én személy szerint kedvelem Rebekaht,de néha fejbe lőném. tongue.gif
Kaht:Neki nem eshet baja,ez egyértelmű.Nem fog meghalni..Lehetetlennek tartom,elvégre ő is főszereplő,ha úgy nézzük.
Klaus:Azért szép,hogy mindent hátrahagyva menekül...Még a tesóját is ott hagyta..
Tyler:Tudtuk,hogy lesznek bajok,hát tessék meg is kaptuk. rohog.gif
Következő rész:MOST AKAROM!!
5 felhasználónak tetszik: pink_bunny, Selenna, allyangel, House Of Wax, Bütyi92
2011. október 22. 08:57 #7683
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Na, hát kicsit megkésve, de én is megnéztem az új részt, és WTF w00t.gif

Kezdjük a kedvenc párosításommal : Delena heart.gif Amikor Damon magához szorította Elena-t wub3.gif És aztán mikor szemtől szemben álltak, mintha némi erős vonzódást láttam volna Elena szemében w00t.gif Azt hittem ott helyben lekapja, de aztán mégsem sad.gif Aztán mikor mondta Stefan hogy Elela féltékeny ismét megdobbant a szívem heart.gif És az a nézés a végén wub2.gif Remélem most már kapunk legalább egy pici szájra puszit blush.gif Stefan heart.gif Féltem attól hogy ha Stefan lesz a Badass akkor Damon nyálasabb lesz unsure.gif Tény hogy ebben a részben Damon nem volt éppen macsó ( habár az a csábítás igen jól sikerült rohog.gif ) azért megvan még az egyensúly biggrin.gif Habár most tényleg Stefan kicsit pincsi kutyus státuszba váltott, de nem volt rossz biggrin.gif Hogy leosztotta már Elena-t, hogy szánalmas _nevet.gif Amúgy teljesen igaza van, ez már tényleg szánalmas, Stefan elment, ezt el kell fogadnia beer.gif Ha már a csábítást említettem, Elena megjegyezte hogy Damon sármos dance.gif Már ez is előrelépés Elena-tól biggrin.gif Rebekah cool.gif Sosem szerettem abban a H2O-ban de itt nagyon kedvelem biggrin.gif Ahogy folyamatosan Tyler-t környékezi spiteful.gif Bírom én a Tyler&Car párost de jó köztük is egy kis feszültség. Amúgy azt vettem észre hogy Car&Tyler azon kívül hogy folyton "jól szórakoznak esténként" nem sok mindent csinálnak _nevet.gif Biztos ez valami Vámpír-Vérfarkas dolog _nevet.gif Matt omg.gif Jeremy omg.gif Azt hiszem most megkattannak a mellékszereplők dry.gif Mondjuk most Bonnie is idegesített blink.gif Nem értem mit kell hisztizni, okés hogy azért látja Jeremy Anna-t mert rá gondol , de alapjába véve nem tehet róla unsure.gif Matt természetesen szokás szerint nagyot alakított dry.gif Én mindig is kedveltem Vicki-t, és mikor visszaküldték nagyon sajnáltam sad.gif Tudom én hogy nagyon rossz dologra készült, de sajnáltam. Kat ohmy.gif Az 100%-ék hogy nem ölik meg, hiszen Nina karakterei közül ( Elena-Kat) Kat nagyon fontos. És hatalmas lehetőség Nina-nak hogy két énjét bemutassa, szóval Kat tutira marad, max. néhányszor megcsapolják kicsit rohog.gif Mostanában Damon nagyon lekésik a megmentő szerepről unsure.gif Előző részben is már csak akkor ért oda mikor Elena kórházban volt, most meg oda sem ért a tűzhöz unsure.gif Lankad Damon figyelme biggrin.gif
Klaus-t akarom, most w00t.gif már hiányzik a sexy akcentusa blush.gif Mason ohmy.gif Az ajánló alapján Damon-nek nem lesz kellemes a viszont látás sad.gif Mikor megláttam hogy elkezdi kínozni cray.gif Csak emiatt nem várom a következő részt sad.gif
de egyébként ha erre nem gondolok akkor muszáj látnom most !! biggrin.gif
7 felhasználónak tetszik: Bütyi92, SmileyZ, pink_bunny, Adrianna, LadyRainbow, allyangel, elena21
2011. október 22. 09:27 #7684
- törölt felhasználó -    
Hűha ez nagyon jó rész volt!
Damon és Elena nagyon aranyosak együtt,remélem nemsokára lesz egy csók vagy legalább puszi. wub.gif Az elején nagyon tetszett ahogyan Elena Alaric-cal gyakorolt. smileeee.gif Nekem ez a rossz fiús Stefan sokkal jobban tetszik wub.gif Viki visszatérése nagyon fura volt,gondoltam hogy valami rosszat akar.Jaj és Katherine amikor azzal a kisegérrel játszadozott az nagyon aranyos volt thumbsup.gif És hát Damon a Barbi Klaus _nevet.gif Nekem egyik kedvenc részem volt amikor Elena a részeget játszotta rolleyes.gif És a tűz...gondoltam hogy nem lesz bajuk smileeee.gif Damon olyan cuki volt amikor Rebeccát próbálta elcsábítani wub.gif A végén nagyon sajnáltam Kat-et remélem nem lesz semmi baja,de tuti nem hal meg,hiszen ő egy fontos szereplője a sorozatnak. thumbsup.gif Mason visszatér ohmy.gif ohmy.gif nem gondoltam volna,nagyon meglepődtem amikor megláttam.Kíváncsi vagyok rá ohmy.gif De Damont sajnáltam sad.gif Remélem a következő rész is ilyen jó lesz,az előzetes alapján szuper lesz beer.gif Nagyon várom!! w00t.gif
2011. október 22. 10:57 #7685
pink_bunny
pink_bunny
never be good enough
Hozzászólás: 4332
Csatolások: 11814
Azonosító: 142298
Na, akkor én is elmondanám a véleményemet a részről.

Előszöris: Delena. heart.gif Olyan édesek együtt, hogy az valami hihetetlen. Igazán megcsókolhatták volna egymást. rolleyes.gif És ott van Tyler... nekem nagyon nem szimpatikus így, de remélem sikerül meggyógyítani, és - Damon szavaival élve - nem kell új pasit keresnie Caroline-nak. Matt egész lénye idegesít.. Olyan hülyeségeket tud csinálni.. dry.gif És most Jeremy és Bonnie viselkedése sem tetszett. Már kicsit unom, hogy mindenki mindig megvédi Elenát, és hogy ő mindig bajba kerül, ráadásul túl is éli... Na, de mindegy. rolleyes.gif Kathie. heart.gif Remélem nem hal meg. Bár szerintem biztosan nem olyan h_lyék a producerek, hogy kiírják a sorozatból az egyik legizgalmasabb karaktert. Egyébként csak én nem értem, hogy mi az a Mikael most tulajdonképpen? unsure.gif Hiszen vámpír, vámpírokra vadászik, aztán meg vámpírt eszik?! WTF?! ohmy.gif Ja, és a végére hagytam a legjobbat: Klaus Barbie.. thumbsup.gif Valami szenzációsat alakított ebben a részben és egyre jobban kezdem megkedvelni. tongue.gif Mason-t pedig nagyon nem várom vissza, sosem kedveltem igazán... De úgy láttam, hogy Lexi is visszatér. w00t.gif

Már nagyon várom a következő részt. Jövőhét pénteket akarok.!
7 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Adrianna, Katttah, Bütyi92, SmileyZ, allyangel, elena21
2011. október 22. 16:11 #7686
LadyRainbow
LadyRainbow
visszatérő vendég

Státusz"What's your plane, fighter princess?"
Hozzászólás: 443
Csatolások: 4
Azonosító: 158368
Újabb kedvenc részre tettem szert biggrin.gif Ez a harmadik évad nagyon ott van heart.gif

A rész elején annyira bírtam Alaricet, pedig mostanában haragszok rá rohog.gif Caroline folytatja az "Ez az év jó lesz" dolgot, amit szerintem csak bebeszél magának, mert rajta kívül egyedül Tyler lelkesedik a dolog iránt, aki "ki lett tenyésztve". Nem tudom, mit van úgy oda: A vámpír lett cseppet sem muris: tudhatná miken ment keresztül Caroline, (gondolom csak elmesélte neki smileeee.gif) és hogy Klaus sem azért változtatta át, hogy neki(azaz Tylernek) legyen jobb, hanem hogy a saját érdekeit kövesse, meg hát Tyler volt csak a közelben tongue.gif Kezdem úgy érezni, hogy ugye az első évadban szinte mindenki sz.rt Bonnie-ra, teljesen elveszett, míg a másodikban előtérbe került, most meg mindenki sz.rik rá újból. Nem nagyon csinál már semmit az epizódokban, csak Jeremy ex(szellem)barátnői miatt hisztizik. Ő maga mondta, hogy Jer szerette mindkét lányt, tehát csodálkozik, hogy a fiú látja őket? Jeremy sem raplizott, mikor megtudta Bonnie-ról hogy boszi, ő se tegye már...Elena pedig folyton ellent mondd magának: A rész elején még el akarja felejteni Stefant, aztán a továbbiakban azért pedálozik, hogy visszahódítsa őt, akit egyébként annyira pofán tudnék vágni ohmy.gif Az "Emberi vértasak" végképp kiakasztott. Stefanból egy érzéktelen talpnyaló lett, egy pincsi kutya ohmy.gif Mondjuk a Twister-ezős rész jó volt rohog.gif Damon beszólásai felülmúlhatatlanok _nevet.gif Rebeccah egy kiállhatatlan ri.banc, de valamiért nagyon bírom őt rolleyes.gif Habár kapott egy fekete pontot, amiért annyira rá akar mászni Tyler-re mad.gif Olyan szépek Caroline-al *-* Én Car helyében jobban vigyáznék a házi hibridemre, nem pedig veszekednék vele. AZ nem segít semmit. Matt jön a hülyeségeivel ismét, wtf.gif Vickit pedig még jobban utálom. (KÉPES LEÜTNI A SAJÁT TESTVÉRÉT A SAJÁT ÉRDEKEIÉRT?) Sosem volt szimpatikus, és remélem hogy végre kilép a képből, Matt pedig kezd magával valami normálisat, nem pedig folyton hisztizik, hogy mennyire egyedül van. Anna hiper aranyos, sokkal jobban illik Jeremyhez, mint Bonnie. DELENAA wub.gif Elena végre magabiztosabb volt ebben a részben, személy szerint bírtam őt "részegen" rohog.gif Damon pedig édesen flörtölt Rebeccával. És újra: Ki nem állhatom Vickit. Alig várom már, hogy a híres kis vámpírevő vámpír vámpírvadász ( rohog.gif ) színre lépjen. De ne úgy, hogy elfogyasztja Katherine-t! Túl kell élnie. Mason-ön nagyon meglepődtem,(Nem Lady Gagával kellene lennie? rohog.gif) és gőzöm sincs mit akarnak vele csinálni a készítők, és hogyan támadt fel, de szerint tuti hogy hibrid lett ő is. Stefan hogy kiosztotta már Elenát, Elena meg hogy ledöfte már. Megérdemelte rohog.gif A rész végén csak úgy virult a fejem, amiért Anna "visszatért", habár nem rétem, hogy hogyan. Nem kell majd neki ezért megölnie Elenát?
2 felhasználónak tetszik: allyangel, Camila
2011. október 22. 17:17 #7687
zsuzsye
zsuzsye
visszatérő vendég
Hozzászólás: 401
Csatolások: 72
Azonosító: 36969
Tegnap este meg is néztem az új részt és áhhh biggrin.gif nagyon bejövős voltak a Delenás részek wub.gif
nekem így nem túl szimpi Tyler, hogy behódol Klausnak mad.gif amíg csak vérfarkas volt addig jó volt, akkor kedveltem meg, hát remélem ettől eltekintve még észhez tér és megmarad a kapcsolatuk Caroline-nal "Forwood" wub.gif
Rebekah attól függetlenül hogy egy bitch nagyon bírom laugh.gif jó volt Damon beszólása hogy Barbi Klaus rohog.gif
Áttérve a szellemes dologra az is tetszik örülök Annának hogy egyre többet szerepel smileeee.gif összeillenek Jeremyvel wub.gif az első évadban nagyon sajnáltam hogy meghalt sad.gif Viszont Vickyt nem szerettem ahogy a tesóját Mattet sem, velük csak a baj van mad.gif
Húú hát de a vége nagyon nagy volt remélem hogy Kat túlélte, mert én is megyek akkor tüntetni biggrin.gif
És MASON hát ő rá egy cseppet sem számítottam eléggé meglepett, de neki azért örülök, csak annak nem hogy láttam a következő rész promójában hogy megkínozza Damont mad.gif

Egy szóval szuper rész volt biggrin.gif Már nagyon várom a következő részt főleg a promó után smileeee.gif smileeee.gif hogy Lexi újra szerepleni fog ennek nagyon örülök beer.gif
3 felhasználónak tetszik: Katttah, allyangel, pink_bunny
2011. október 22. 21:35 #7688
mikieger
mikieger
visszatérő vendég

Státusz♥Tom Holland, Dylan O'Brien♥
Hozzászólás: 340
Csatolások: 457
Azonosító: 124537
Idézet (LadyRainbow @ 2011.10.22. 16:11)
Újabb kedvenc részre tettem szert biggrin.gif Ez a harmadik évad nagyon ott van heart.gif
A rész elején annyira bírtam Alaricet, pedig mostanában haragszok rá  rohog.gif Caroline folytatja az "Ez az év jó lesz" dolgot, amit szerintem csak bebeszél magának, mert rajta kívül egyedül Tyler lelkesedik a dolog iránt, aki "ki lett tenyésztve". Nem tudom, mit van úgy oda: A vámpír lett cseppet sem muris: tudhatná miken ment keresztül Caroline, (gondolom csak elmesélte neki smileeee.gif) és hogy Klaus sem azért változtatta át, hogy neki(azaz Tylernek) legyen jobb, hanem hogy a saját érdekeit kövesse, meg hát Tyler volt csak a közelben  tongue.gif Kezdem úgy érezni, hogy ugye az első évadban szinte mindenki sz.rt Bonnie-ra, teljesen elveszett, míg a másodikban előtérbe került, most meg mindenki sz.rik rá újból.  Nem nagyon csinál már semmit az epizódokban, csak Jeremy ex(szellem)barátnői miatt hisztizik. Ő maga mondta, hogy Jer szerette mindkét lányt, tehát csodálkozik, hogy a fiú látja őket? Jeremy sem raplizott, mikor megtudta Bonnie-ról hogy boszi, ő se tegye már...Elena pedig folyton ellent mondd magának: A rész elején még el akarja felejteni Stefant, aztán a továbbiakban azért pedálozik, hogy visszahódítsa őt, akit egyébként annyira pofán tudnék vágni ohmy.gif Az "Emberi vértasak" végképp kiakasztott. Stefanból egy érzéktelen talpnyaló lett, egy pincsi kutya ohmy.gif Mondjuk a Twister-ezős rész jó volt  rohog.gif  Damon beszólásai felülmúlhatatlanok  _nevet.gif Rebeccah egy kiállhatatlan ri.banc, de valamiért nagyon bírom őt  rolleyes.gif Habár kapott egy fekete pontot, amiért annyira rá akar mászni Tyler-re  mad.gif Olyan szépek Caroline-al *-* Én Car helyében jobban vigyáznék a házi hibridemre, nem pedig veszekednék vele. AZ nem segít semmit. Matt jön a hülyeségeivel ismét, wtf.gif Vickit pedig még jobban utálom. (KÉPES LEÜTNI A SAJÁT TESTVÉRÉT A SAJÁT ÉRDEKEIÉRT?) Sosem volt szimpatikus, és remélem hogy végre kilép a képből, Matt pedig kezd magával valami normálisat, nem pedig folyton hisztizik, hogy mennyire egyedül van. Anna hiper aranyos, sokkal jobban illik Jeremyhez, mint Bonnie. DELENAA wub.gif Elena végre magabiztosabb volt ebben a részben, személy szerint bírtam őt "részegen"  rohog.gif  Damon pedig édesen flörtölt Rebeccával. És újra: Ki nem állhatom Vickit. Alig várom már, hogy a híres kis vámpírevő vámpír vámpírvadász ( rohog.gif ) színre lépjen. De ne úgy, hogy elfogyasztja Katherine-t! Túl kell élnie. Mason-ön nagyon meglepődtem,(Nem Lady Gagával kellene lennie?  rohog.gif) és gőzöm sincs mit akarnak vele csinálni a készítők, és hogyan támadt fel, de szerint tuti hogy hibrid lett ő is. Stefan hogy kiosztotta már Elenát, Elena meg hogy ledöfte már. Megérdemelte  rohog.gif  A rész végén csak úgy virult a fejem, amiért Anna "visszatért", habár nem rétem, hogy hogyan. Nem kell majd neki ezért megölnie Elenát? 

Anna mondta, hogy következményei vannak annak, ha 1. Vicki "testet" kap 2. ha a túlvilágról segít egy boszorkány. Meg is lett a következménye, visszatért szellemi testben Mason, Anna és a jövő heti részben Lexi is. Fontos kihangsúlyozni, hogy nem kaptak ők valódi testet csak szellemi testet, és csak az látja akihez erős kötelék fűzi. Anna esetében ugye Jeremy, Damon pedig Masont fogja látni épp azért mert ő volt aki megölte. Lexi-t meg tuti Stefan látja majd - gondolom.. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: allyangel
2011. október 22. 22:05 #7689
allyangel
allyangel
chicken-y.™
Hozzászólás: 2143
Csatolások: 97
Azonosító: 133609
Na akkor én is leírom a véleményem az új részről. biggrin.gif
Én mindig úgy vagyok, hogy van az aktuális rész, megnézem, és kijelentem, hogy a kedvencem, mert úgy gondolom, hogy már nem lehet felülmúlni. Aztán jön a rákövetkező rész, és mindig megcáfol. rohog.gif Mert igenis, minden rész felülmúlja az előtte lévőt! w00t.gif Szóval már nem is merem kijelenteni, hogy ez a kedvenc részem, mert tudom, hogy jövő héten meg már a köv. epizód lesz a favorit. rohog.gif Na jó, ez volt a bemelegítés. rofl.gif
A legfontosabb: Delena. heart.gif Aaaanyira édesek voltak, istenem. wub.gif Miután Damon megmutatta Elenának a vámpírok szívéhez vezető utat, utána milyen közel voltak egymáshoz, te jézus! w00t.gif Elena tökre közeledett Damon felé... komolyan azthittem, hogy lesmárolja. biggrin.gif Nagyon tetszett Elena féltékenykedése, amikor Damon Rebekah-val mályvacukrozott. tongue.gif Meg a végén, amikor Damon leápolta E. arcát, akkor mondta Damon, hogy csak színjáték volt. wub.gif Forr a levegő, emberek! w00t.gif Tutibiztos lesz valami a közeljövőben köztük. heart.gif
Vicki szemétkedése nem tetszett. dry.gif Nagyon önző volt. Matt most is meggondolatlan volt, mint úgy általában. biggrin.gif A Bonnie-Jeremy-Anna threesome nem igazán izgat. biggrin.gif
Stefan viselkedése ebben a részben nagyon tetszett. biggrin.gif Olyan "mindent-lesz*rok-de-mégis-egy-menő-f*szfej-vagyok" típusnak írnám le jelenleg. rohog.gif Bírom, ahogy Elenát így lekezeli. biggrin.gif Az elején a Twister-ezés nekem is tetszett. _nevet.gif Nade Damon beszólásai viszik a pálmát. Barbie Klaus. rofl.gif nevet2.gif Írta is Ian a Twitterén, hogy "Barbie Klaus" Trendingelt a Twitteren. laugh.gif
Katherine. ohmy.gif Nagyon sokkoló volt számomra, ahogyan Mikael elkezdett belőle falatozni, de tuti nem hal meg. NEM halhat meg! Kizárt. Amúgy nagyon aranyos volt, amikor még a rész elején az egeret lengette neki. _nevet.gif
Tyleren kiakadtam. mellow.gif Kezdett k*csög lenni, de Caroline szerencsére visszarángatta a "valóságba". Lesznek még gondok Tyler körül, az holt biztos. unsure.gif
Rebekah. Hát nagyon nem szimpi nekem, hogy így tönkre akarja Care-t tenni, lenyúlni a pasiját, stb. Egy elkényeztetett kis liba. dry.gif Bár tény, hogy Claire nagyon jól játssza ezt a bitch szerepet. biggrin.gif
Amikor a végén megláttam Masont, kb. meghaltam a röhögőgörcstől. Ahogy elhajította Damont. _nevet.gif Valamilyen szinten irónikusnak találom, hogy most szellemként bosszút akar állni. (Vagy nem tudom mit akar, majd kiderül...) Itt többen nem értettétek, hogy hogyhogy Mason "feléledt", de kéremszépen NEM éledt fel! Csak szellemként tér vissza. smileeee.gif (Am. tök érdekes, hogy pont egy évaddal ezelőtt halt meg, a 2x06-ban. biggrin.gif Mostmeg a 3x06-ban tért vissza. laugh.gif ) Lexit várom már. smileeee.gif

Bocsi, hogy ilyen hosszú lett, de remélem azért valaki elolvassa. biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Bütyi92, zsuzsye, Camila
2011. október 22. 22:06 #7690
- törölt felhasználó -    
Idézet (LadyRainbow @ 2011.10.22. 16:11)
Masonön nagyon meglepődtem. Nem Lady Gagával kellene lennie? rohog.gif

Ez jó. nevet2.gif
Egyébként megnéztem megint a részt, és nekem Forwood egy kicsit kezd lapossá várni. A második évadban megvolt a varázs, de az új szériában rögtön összejöttek. Most már csak veszekednek, aztán lefekszenek egymással, majd Caroline elhúz. unsure.gif
3 felhasználónak tetszik: allyangel, fanni1998, LadyRainbow
2011. október 22. 22:26 #7691
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12072
Csatolások: 195680
Azonosító: 107508
Idézet (benyaw93 @ 2011.10.14. 22:44)
3x06 - "Smells Like Teen Spirit" hivatalos képek (HQ) w00t.gif
23 felhasználónak tetszik: Miley-fan09, csicsi20, katie993, Cakey5000, allyangel, Domcicc, House Of Wax, Adrianna, Bütyi92, pink_bunny, pillecukor3, Rékakroki72, Katttah, DiscoDiva, zsuzsye, zsofeeh, Bessie, Catherine, elena21, BunnyGirl, dave095, benyaw93, Lady Suzy
2011. október 22. 22:33 #7692
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12072
Csatolások: 195680
Azonosító: 107508
Nina novemberi posztere heart.gif
17 felhasználónak tetszik: csicsi20, Cakey5000, allyangel, Domcicc, Adrianna, Bütyi92, pink_bunny, pillecukor3, Pandus, DiscoDiva, zsuzsye, zsofeeh, Bessie, Catherine, elena21, Rékakroki72, Lady Suzy
2011. október 22. 23:25 #7693
Daxy
Daxy

StátuszWe can plant a memory garden, Say a solemn prayer, place a poppy in my hair
Hozzászólás: 879
Csatolások: 20
Azonosító: 37310
amit drága Katherine-m halál hírét illeti
http://media.tumblr.com/tumblr_ltheyifIta1qkw6xr.gif

ui: Elena... rolleyes.gif
22 felhasználónak tetszik: Miley-fan09, allyangel, Domcicc, House Of Wax, Peti_1992, katie993, Adrianna, Bütyi92, pillecukor3, pink_bunny, fanni1998, Catherine, SmileyZ, Rékakroki72, Pandus, LadyRainbow, Katttah, Ade., DiscoDiva, zsuzsye, zsofeeh, elena21
2011. október 23. 09:34 #7694
- törölt felhasználó -    
behind the scene wub.gif ha jól látom még nem volt laugh.gif
12 felhasználónak tetszik: katie993, Adrianna, Bütyi92, pink_bunny, pillecukor3, DiscoDiva, SmileyZ, Rékakroki72, Katttah, allyangel, zsofeeh, Lady Suzy
2011. október 23. 12:59 #7695
pink_bunny
pink_bunny
never be good enough
Damon.. rohog.gif
6 felhasználónak tetszik: Adrianna, SmileyZ, allyangel, katie993, anonymka, elena21
2011. október 23. 17:18 #7696
Karina197
Karina197
impossible

Státuszegy szakasz lezárult.
Hozzászólás: 7877
Csatolások: 12522
Azonosító: 138204
na végre én is megnéztem a 3x06. részt. háttt ohmy.gif
fuhh hát naggyon durva volt... Elena tényleg nagyon ügyes, hogy ilyen erős maradt. Delena. heart.gif Igaza volt Stefannak, Elena tényleg féltékeny volt, amikor Damon Rebekkah-val "flörtölt" biggrin.gif és amikor Damon megmutatta, hogy hol tud elérni egy vámpír szívéhez, az aztán igazán Delena-moment volt *_* Tyler és Caroline "szerelmi" jelenete is tetszett, az a kis szőke vámpír meg jól kavarja a sz@rt, megmondom nektek xD egyébként remélem, hogy Stefan ilyen marad, mert több Delena lesz biggrin.gif
2011. október 23. 19:21 #7697
zsuzsye
zsuzsye
visszatérő vendég
Hozzászólás: 401
Csatolások: 72
Azonosító: 36969
SPOILER

Vámpír-boszorkány Mystic Fallsban
Úgy tűnik, ebben az évadban megérkezik az első vámpír-boszorkány Mystic Fallsba!
A Spoiler Guide értesülései szerint Danielle Panabakert választották ki a vámpírrá változtatott boszorkány, Veronica szerepére.

Arról egyelőre nincsenek információk, hogy az évad melyik epizódjában találkozhatunk vele először. A 24 éves színésznőt többek között a Külvárosi tinisors, és a Péntek 13 című filmekből ismerhetjük.

Vámpírnaplók.hu
1 felhasználónak tetszik: Brittany
2011. október 23. 19:32 #7698
pink_bunny
pink_bunny
never be good enough
Idézet (zsuzsye @ 2011.10.23. 19:21)
SPOILER
Vámpír-boszorkány Mystic Fallsban
Úgy tűnik, ebben az évadban megérkezik az első vámpír-boszorkány Mystic Fallsba!
A Spoiler Guide értesülései szerint Danielle Panabakert választották ki a vámpírrá változtatott boszorkány, Veronica szerepére.
Arról egyelőre nincsenek információk, hogy az évad melyik epizódjában találkozhatunk vele először. A 24 éves színésznőt többek között a Külvárosi tinisors, és a Péntek 13 című filmekből ismerhetjük.
Vámpírnaplók.hu

Vámpír-boszorkány? blink.gif Márcsak ez hiányzott.
Kíváncsi vagyok, hogy mikor jön egy vérfarkas-boszorkány.. rolleyes.gif
7 felhasználónak tetszik: Ade., chelseagirl18, Pandus, Katttah, allyangel, katie993, fanni1998
2011. október 23. 19:42 #7699
chelseagirl18
chelseagirl18
White Wave™

StátuszThe man on the bridge... I knew him.
Hozzászólás: 3016
Csatolások: 311
Azonosító: 123303
Idézet (pink_bunny @ 2011.10.23. 19:32)
Vámpír-boszorkány? blink.gif Márcsak ez hiányzott.
Kíváncsi vagyok, hogy mikor jön egy vérfarkas-boszorkány.. rolleyes.gif

Én is rögtön erre gondoltam unsure.gif
2 felhasználónak tetszik: Katttah, pink_bunny
2011. október 23. 20:47 #7700
allyangel
allyangel
chicken-y.™
Hozzászólás: 2143
Csatolások: 97
Azonosító: 133609
Újfent készítettem egy Damon + Elena videót, főleg a 3x06-ra koncentrálva, remélem meglesitek! smileeee.gif Örülnék neki. heart.gif

17 felhasználónak tetszik: Camila, LittleVampire, DisneyFans, pink_bunny, Daxy, Bütyi92, Katttah, katie993, Adrianna, Rékakroki72, zsuzsye, elena21, BunnyGirl, pillecukor3, An_d_a, Lady Suzy, nicol bellox
596 oldal 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!