Starity

LadyRainbow profilja

LadyRainbow yellow white  
  • Csatlakozott
  • 2011. augusztus 15.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • visszatérő vendég
  • Születési idő
  • 1997. április 21.
  • Lakhely
  • Amerikai Egyesült Államok
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok

"What's your plane, fighter princess?"

LadyRainbow
Utoljára aktív: 2016.02.07. 14:02Státusz módosítva: 2013.08.07. 11:11

Bemutatkozás


Üdllek!

Örülök, hogy a profilomra tévedtél. Nem fogom azt írni, hogy 'a fórumozók 90%-a úgysem olvassa el ezt', mert ebből 10% nem is tud olvasni. Ha felkeltettem a tudakozódási vágyadat LadyRainbow íránt, akkor írj, mert harapok :D. Ha úgy érzed, keveset írtam magamaról, akkor megnyugtatlak: A profil csak FÉLIG van még kész, de dolgozom az ügyön. És most had legyek ünneprontó: El is hagyhatod a profilomat rögtön ha...

1. Elvetemülten rajongsz justin bieberért, a VIVA és a Dizni "sztárokért"...
Miért? A hideg kiráz, ha ezeket az embereket egy lapon emlegetik a tehetséggel. Úgyhogy kímélj meg engem a rosszulléttől, oks? :)

2. Ha szavazat gyűjtő vagy…
Miért? Ha rám szavazol, akkor ne vedd biztosra, hogy visszaszavazok. Ha úgy gondolom, hogy igényes profilod van, akkor a szavazat visszamegy. Ha én szavazok rád először, nem várom vissza a szavazatot.

3. Ok nélkül barátnak akarsz jelölni…
Miért? Ha kedved tartja, bejelölhetsz barátnak, de hagyj egy rövid indoklást az üzenő falamon, különben nem foglak visszaigazolni. Számomra fontos, hogy tudjam mi a jelölés oka

Alapjában nagyon vidám természet vagyok, de olykor még a semmin is sírni kezdek. A koromhoz képest eléggé érett vagyok, de van hogy reggelenként leülök mesét nézni. Néha kifestem a körmömet fehére, majd két perc múlva rohanok lemosni, hogy feketére lakkozzam. Van, hogy akár négy dalt és képes vagyok végig táncolni, de néha még felállni sincsen kedvem. Talán ezek a dolgok játszottak közre abban, hogy sosem voltam képes összerakni valami gyors jellemzést magamról. Igaz, vannak dolgok, amik nem változnak...

 

Mindenem a zene. Gondolom, már rájöttél arra, hogy mániákusan rajongok Adam Lambertért. Ő több, mint egy előadó. Sokkal több, csak sajnos ezzel kevesen vannak tisztában. A legtöbben elkönyvelik a "meleg" szócska B betűs szinonimájának, ami kicsit sem tetszik nekem. Mindenki másmilyen. Két dolgot tehetsz: a) Betegesen utálod életed végéig mások egyéni beállítottságait, vagy b) Elfogadod az embereket olyannak, amilyenek.

Szeretem az érdekes embereket, és azt, hogy mindenkinek van egyénisége, véleménye. (Pont ezért van jogom leszólni másokat :'D) Avril ezen emberek csoportját erősíti. Még egészen kicsi koromban ismertem őt meg a Skater Boy-al. Így visszanézve mindig rájövök: Avie akkor is ott volt hangilag, és stílusilag is. A Girlfriend idejében már (természetesen) agyilag is megérettem egy kisebb fajta rajongásra, ami most kamatozott: A Goodbye Lullaby egy fantasztikus album lett. Az összes dalon érződik, hogy: "Igen, ez tényleg Avril."

A másik mániám Katy Perry. Ez a nő imádnivaló, gyönyörű, és tehetséges. Igazi példakép. Ugyan akármennyire is rajongok Miss Perryért, be kell vallanom, hogy nem mindig van a toppon énekhangilag, de igényes zenét játszik, (ami napjainkban igen ritka) és egyáltalán nem divat előadó.

Nagyot hazudok, ha azt mondom: "Szeretem a vámpíros filmeket", de igazat mondok azzal hogy: "Szeretem a Vámpírnaplókat." Az egyetlen olyan mai vámpíros film, ami nem vált ki belőlem semmi negatívat. (Most finom voltam) Az első szinkronos részek megjelenésekor még elfogult voltam, (A Twilight csalódás miatt) aztán mikor a 20. ember is ajánlotta a sorozatot, rávettem magamat, és megnéztem az első részt feliratosan. Rögtön beleszerettem, igaz időbe telt még utolérem magamat, de a nyári szünetben bepótoltam a 2. évadot, és mostmár hibátlanul tudom követni az új részeket. Az összes színész nagyon ott van, ami még élvezetesebbé teszi a sorozatot. A kedvenceimnek mondható Katherine, Damon, Caroline, Rebeccah, Bonnie, Jeremy, Tyler, és Anna. (Húh.) 

Köszönöm, hogy benéztél (: