röstellem,h csak most írok ide,mert egészen eddig kissé leírtam magamban a sorozatot... a héten valamiért megjött a kedvem,h megnézzem az eddigi harmadik évados részeket,amiket az 5. rész óta kihagytam,és mondanom sem kell,mekkorát tévedtem. 5 nap alatt megnéztem az összes elmaradt részt,most tartok a 18. végénél.de ahogy elnézem a képeket és ezt a videót a Delena csókról a 19. epizódból...szerintem még ma este sor kerül ennek a megnézésére is nem tudom miért távolodtam el az egész sztoritól,ugyanis valami hihetetlenül tetszik az évad. szerintem a pár új szereplő kicsit feldobta az egészet,gondolok itt leginkább Rebekah szerepére.
én nagyon drukkolok továbbra is a Delena párosnak,ezekután már csaknem választja Elena Stefan-t. ha meg mégis..akkor mondjuk úgy,h igen "meglepődök"
Végre egy epizód ami tetszett,éppen ideje volt már...Hol is kezdjem? KOL,KOL,KOL de hiányzott Jeremyt is hiányoltam már,de nyilvánvaló okok miatt jobban örültem Kol jelenlétének. Bár nem volt jó látni,ahogy agyonüti másik kedvencemet egy baseball ütővel (milyen ironikus, ma a suliban tesiórán baseballoztunk) - de valahol érthető is volt Kolnak ez a reakciója,ahogy ő is mondta,mostmár egában vannak Damonnal ((: Öhm...elég csalódott vagyok,hogy nem derült ki melyik Ősi-vámpír termtette Damonék vérvonalát...azt megtudtuk ki változtatta át Rose-t,de innen megint zsákutca.Alaric-Stefan jelenetek annyira nem izgattak,Forwood úgyszint,oh nicsak Car,hogy megőrízte Klaus rajzát... De a lényeg: DELENA Asszem ez volt a 2. alkalom,hogy Elena önként csókolta meg Damont.OMG,WTF,OMFG,megatöbbi Isteni jelenet volt Csak tökéletes,a zene,a fények,meg a kis buzgó Elena amint nyomja a száját Damonéba Nem tudom hányszor néztem vissza,nemis érdekes,imádtam Roset is olyan jó volt újra látni,bár úgy nem sokat változott,mintha csak tegnap halt volna meg,de a lényeg ő is Delena fan Amit meg a végén mondott nagyon igaz; Damon egyben a legjobb és legrosszabb dolog Elenának...Stefan megcsak Stefan neki Habár úgyis tudtam,de akkoris váratlanul ért,hogy a "Do you?"-ra "I don't know" - lett a válasz,meg a kifogások,úgy éreztem... Áhhh Esther...ilyen erőszakos karakterrel is régen találkoztam.Istenem,hogy dölne rá vagy 20 fa,meg egy apartman,de valószínüleg az sem nyírná ki... Most komolyan,miért Rebekah? Remélem nem úgy púsztítják el Esztit,hogy Bekah is vele haljon... Mindenestere,érdekes lesz a folytatás,remélem.Nagyon várom annak ellenére,hogy nyílván Stelena lesz...Ez a rész messze a legjobb volt,az előző 3-hoz képest...
U.I; Szegény Mary,leszútva,aztán;
Damon: Mary...
Kol: Quite contrary.
haha,ezt a versikét én is tanultam anno,vagyis nem tanultam meg (pedig kellet volna xd),csak ez a mondtan beugrott,hogy most hallottam
röstellem,h csak most írok ide,mert egészen eddig kissé leírtam magamban a sorozatot... a héten valamiért megjött a kedvem,h megnézzem az eddigi harmadik évados részeket,amiket az 5. rész óta kihagytam,és mondanom sem kell,mekkorát tévedtem. 5 nap alatt megnéztem az összes elmaradt részt,most tartok a 18. végénél.de ahogy elnézem a képeket és ezt a videót a Delena csókról a 19. epizódból...szerintem még ma este sor kerül ennek a megnézésére is nem tudom miért távolodtam el az egész sztoritól,ugyanis valami hihetetlenül tetszik az évad. szerintem a pár új szereplő kicsit feldobta az egészet,gondolok itt leginkább Rebekah szerepére.
én nagyon drukkolok továbbra is a Delena párosnak,ezekután már csaknem választja Elena Stefan-t. ha meg mégis..akkor mondjuk úgy,h igen "meglepődök"
Én is reménykedem,hogy nem Stefant választja,de a 20.részben vele megy el a bálba Azért én nagyon szeretném,ha hivatalosan is "összejönnének"
Én is reménykedem,hogy nem Stefant választja,de a 20.részben vele megy el a bálba Azért én nagyon szeretném,ha hivatalosan is "összejönnének"
volt egy kisebb időszakom(kemény 10 perc a hét elején ),amikor talán kicsit beletörődtem a dologba,h akármi történik Damon és Elena között,Elena mindig Stefant választja,és állandóan hozzá megy vissza.de az ilyen jelenetek után...na,így már nem megy az,h elfogadjam a dolgot.én is reménykedem,h talán valami csoda folytán Damon lesz a befutó viszont akkor se török le annyira,ha megint Stefan lesz a "győztes",ugyanis Damonnek nincs félnivalója,h egyedül maradna
Nekem is volt alkalmam megnézni a részt, és... azt kell mondanom h én csalódott vagyok. Oké a DELENA CSÓK istenkirály volt, elismerésem, imádtam, gyönyörű volt, elképesztő meg minden, de nekem annyira olyan érzésem volt utána hogy Stefant választja majd, meg rohadtul idegesített amikor azt hajtogatja Elena hogy nem tudja mit érez iránta... hát komolyan mondom... hogy nem lehet ezt tudni... legalább azt vallaná be hogy igenis van valami és akkor már én is örülnék neki, de így.. hát nem tudom, csak remélni merem hogy Damon lesz a befutó
Alaric most valahogy nem fogott meg, pedig imádom a gyilkos énjét, de összeverve már nem annyira volt szimpi, Esther pedig egy állat, de jó húzás volt tőle ne hogy már Klaus bátran szívathassa a népet, vele meg senki se szórakozzon, de legalább nem Beka akar végezni mindannyiukkal
Tyler és Caroline... hát én már itt is arra vártam hogy Caroline elmondja hogy oda van Klasuért persze ez még ki se alakult, de én ezt akartam hallani
nagyon várom már ezt a kis újabb szerellmi három szöget, sztem jó lesz
tudom hogy mindenki a csókkal, van elálélva ez nem is csoda és végre elena kezdeményezte de ami a leginkább tetszett az a csókos jelenetett megelözö jelenet mikor damon bejön a szobába, kinéz az ablakon, majd iszik 1 korty piát, majd oda néz elenára akik mindvégig nézte eddig majd "gyorsan" becsukja a szemét erre damon meg elmosolyodik de elena mégis kinyitja a szemét és tovább nézi öt majd damon oda fekszik mellé és beszélgetnek 1 kicsit többit ugyis tudjátok egyszerüen gyönyörü volt na megamit rose mondott jeremynek mikor utaztak hazafelé csupa igazság, hát a többiekröl tömören annyit hogy kol marhára nagyképü volt, esther megint kihuzta magát a halál karmai közül klaust meg visszautasitották
Na jó, Delena? Most komolyan? -.- Jó, bevallom, hogy valóban szép jelenetek voltak kettejük között, de ettől még ugyanúgy Stelena shipper maradok. Jeremy baba hozta a szokásos formáját, nade Kol... Mamám én olvadok tőle: a humorától, az akcentusától, a külsejétől. Mindentől ami Ő. Psycho Alaric? Me gusta. Szexi pszichopata töritanár. (Az enyém is pszicho, de egyáltalán nem hot )
Tetszettek a Rebekah-Matt jelenetek, még akkor is ha tudom, hogy Matt csak teszi magát Bekah előtt. Annyira édesek, most komolyan. A vége pedig... Na az mindent vitt. Esther nekem annyira szimpatikus mint egy darab sz@r, de Bekah testébe költözve legalább jól néz ki.
Na,nem tudom hogy vagytok ezzel,de nekem tetszett.Mat és Bekah tök cuki páros lenne,én örülnék nekik,mert Matt nem a szívem csücske,ki kéne venni őt az Elena imádók klubjából. Jók voltal a Stelarick jelenetek is,cukik voltak De Damon milyen szemét volt már,pont azt a könyvet csempészte bele Caroline és Tyler is aranyosak voltak, de gondoltam,hogy hamar kitudódik a Klaus ügy is.Én örültem Esthernek,mivel én is beálltam már egy ideje az ős unók csapatába,szóval Team Esther és pszichó Rick Az a Delena csók meg,áh... Bár én egy kicsit többre számítottam,de akkor úgy tűnik,még várnom kell rá de hát ami késik,az nem múlik Jeremy és Rose beszélgetései is tetszettek, Rose tiszta bölcs,még ő is megmondja,hogy Delena a király Bár valamiért nem hiszem,hogy végül Delena lenne Összességében jó volt nagyon
Én ezt nem akarom Ian Somerhalder olyan információt szolgáltatott az E!Onlinenak, ami bizony sokak számára megdöbbentő lehet. Néhány infó akkor a Salvatore tesók jövőbeli kapcsolatáról.
Mindkét fiú egyetért abban, hogy 'Ha Elena téged választ, elhagyom a várost. Ha viszont engem, te hagyod el a várost.' Szóval ez nem lesz furcsa. Mindketten egyetértenek. És annyira bírom, hogy az ilyen döntések hozzák igen közel egymáshoz ezt a két őrült fiút. Én imádom ezt a helyzet, szerintem jó lesz látni, mi fog történni.
mi van ha nem damont választja akkor elmegy majd??
mert ugye az uccsó részben az van h elmennek de egyikükre szüksége van elenának
Én ezt nem akarom Ian Somerhalder olyan információt szolgáltatott az E!Onlinenak, ami bizony sokak számára megdöbbentő lehet. Néhány infó akkor a Salvatore tesók jövőbeli kapcsolatáról.
Mindkét fiú egyetért abban, hogy 'Ha Elena téged választ, elhagyom a várost. Ha viszont engem, te hagyod el a várost.' Szóval ez nem lesz furcsa. Mindketten egyetértenek. És annyira bírom, hogy az ilyen döntések hozzák igen közel egymáshoz ezt a két őrült fiút. Én imádom ezt a helyzet, szerintem jó lesz látni, mi fog történni.
mi van ha nem damont választja akkor elmegy majd??
mert ugye az uccsó részben az van h elmennek de egyikükre szüksége van elenának
Csaknem Damon... Nem hiszem,hogy a készítők el akarják veszíteni a nézzők,kemény 75%-át...Küll. bármelyik is megy el nem hiszem,hogy sokáig távol marad...
Még délután megnéztem a részt, csak utána dolgom volt, szóval csak most tudok véleményt írni róla. AZTAKUTYAMINDENIT! Na jó, nem azt mondom, hogy hű de sok minden történt, de aki Delena-rajongó, annak többször is leállt a szíve a rész alatt. Bár ha eltekintünk tőlük, eléggé langyos volt az egész. Viszont nem lehet tőlük eltekinteni, mert ÚRISTEN! Amikor Elena rávetette magát Damonre, aztán Damon nekitolta a falhnak... Komolyan mondom, be fogok szerezni egy inhalálót, mert anélkül képtelenség végignézni ezeket a jeleneteket. Na meg az a zene alatta. És ott nem csak csókolózás volt, hanem lejjebb is mentek a dolgok, ha jól láttam Damon mozgását. Na meg azokat a hangok, ejej. Egyébként eddig is imádtam Rose-t (mióta lekeverte azt a sallert Elenának), de most már még jobban. A végén az, hogy beszélt Jeremy-vel és megmondta neki, hogy Damon vagy a legjobb vagy a legrosszabb Elena számára, olyan jó volt.
Most néztem meg a legújabb részt és szerintem szuper lett! A Delena jelenet valami elképesztő volt. Megint kezdek ebbe a párosba belehabarodni... Jó látni, hogy Damonnak egy kicsit jobb a kedve, de végül Elena újra hülyeségeket beszél. Jeremy, ha nem jelensz meg, talán egy kicsit tovább tartott volna Kol számomra kifejezetten jó karakter. Üsd szét Elenát! Ráadásul leesett, hogy amikor Esther és Rebekah megfogta egymás kezét, akkor miért esett össze hirtelen Esztike. Testet cseréltek Már nagyon várom a 20. részt!