Idézet (Vampire Lady @ 2012.11.02. 02:08)
SPOILER
Hát ha ez volt a nagy delena jelenet,akkor máris kiábrándultam.Az oké volt,hogy táncoltak,de vagy Bonnie vagy Stefan folyamatosan tönkretették a kapcsolatukat.Emígy nem volt rossz rész,várom a folytatást.Elenáról csak annyit,hogy amikor ivott és táncolt Damonnal,azt hittem végre eltűnt a semmitmondó kis énje,de nem,visszatért a vinnyogós,nyávogós Elena.Persze ő is tudja,hogy nem olyan,csak elhiteti mindenkivel.Sokkal jobbra számítottam,ezért nem érte meg fentmaradni.Szerintem az egész sorozatot avval rotják el,hogy mindig Elcsike kell,hogy a középpontban legyen. Viszont Damont nagyon sajnálom Még az eleje,az első 15 perc nagyon tetszett,jól is alakult,de utána minden tönkrement.Stefan ismét Badass lett,ha nem is önszántából,de most már ő is idegesít.Ebben a részben mindenkiben csalódtam,csak Damonben nem Komolyan,ha ő nem lenne,nem is nézném a sorozatot.
Hát ha ez volt a nagy delena jelenet,akkor máris kiábrándultam.Az oké volt,hogy táncoltak,de vagy Bonnie vagy Stefan folyamatosan tönkretették a kapcsolatukat.Emígy nem volt rossz rész,várom a folytatást.Elenáról csak annyit,hogy amikor ivott és táncolt Damonnal,azt hittem végre eltűnt a semmitmondó kis énje,de nem,visszatért a vinnyogós,nyávogós Elena.Persze ő is tudja,hogy nem olyan,csak elhiteti mindenkivel.Sokkal jobbra számítottam,ezért nem érte meg fentmaradni.Szerintem az egész sorozatot avval rotják el,hogy mindig Elcsike kell,hogy a középpontban legyen. Viszont Damont nagyon sajnálom Még az eleje,az első 15 perc nagyon tetszett,jól is alakult,de utána minden tönkrement.Stefan ismét Badass lett,ha nem is önszántából,de most már ő is idegesít.Ebben a részben mindenkiben csalódtam,csak Damonben nem Komolyan,ha ő nem lenne,nem is nézném a sorozatot.
[ color=white ]mondanvalo [ /color ] a te barátod is tuti a késöbbi topic látogatok is dijjaznák és azt sose fogom megérteni mért hümmögnek Elena miatt hogy igy nyafizik meg ugy KATT
Bonnie... ha a fenmarado összes rész egyikében se látnálak azt se bánnám de sajnos nem igy lesz mert te vagy az egyetlen banya(boszi) MF-ben már az elejtöl csesztette Damon-t és mikor Elena végre boldogan érezte magát bulizott végre 1szer meg minden plusz "snatch, eat, erase" és ment erre ö megjelenik a becsmérlö tekintetével és gyakorlatilag tönkre ***ja az egész este eredeményeit és büntudatba taszitja Elena erre ÉN Klaus-n gyakorlatilag megse lepödök Rebekah-t megint hátba szurta Stefan asszistálásával aki hezitálás nélkül elfoganá Hösi cimet hogy megtalálták a devámpirizácios gyogyir erre ÉN megint amugy sejtettem hogy Klausnak megint csak arra kell Elena hogy legyen forrása a ** hibridjei számára, nekem eza egész devámpirizácios gyogyir cucc nem tetszik ugy ahogy van , és LOL a hön áhitott Prof volt aki Conort MF-be terelte amugy jo kis rész volt amig Bonnie nem cockblockolta DE-t és Klaus nem hozakodott elö a kis tervével amiben Stefan-l társult gyakorlatilag
jöhet a következö...
szerk: epizod fénypontja