The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2010. július 19. 05:01
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline |
Idézet (Karina197 @ 2010.07.17. 19:40)
Én már akkor láttam,amikor itt még szóban sem volt
najó,igaz,hogy csak 4 részt,de akkoris
Team Damon
najó,igaz,hogy csak 4 részt,de akkoris
Team Damon
Itt? Mármint a fórumon? Hm, kíváncsi vagyok hogy jutottál hozzá a premier előtt.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2010. július 19. 12:15
Idézet (csabi1984 @ 2010.07.17. 19:35)
A szinkronhoz hozzászólva,legrosszabb nekem az hogy Salvator(e)
másik a Verbéna helyett,vasfű :S
Legszívesebben írnék, az egyik Szinkron színésznek hogy adja át a Szinkron rendezőnek vagy szöveg írónak,hogy Salvator-t mondjanak, vagyis hagyják el az e-t avégén
másik a Verbéna helyett,vasfű :S
Legszívesebben írnék, az egyik Szinkron színésznek hogy adja át a Szinkron rendezőnek vagy szöveg írónak,hogy Salvator-t mondjanak, vagyis hagyják el az e-t avégén
Teljesen egyetértek veled. Borzalmas a vasfű a vérbéna helyett, nekem nagyon szúrja a szemem(vagyis ebben az esetben a fülem??) . Igaz, hogy ugyan azt jelenti, de akkoris... Meg a "szalvatóre' kb. így mondják ki, pocsék a kiejtés.. meg a szinkron is. Pl. Jeremy szinkronja, hűű de borzalmas. Még jó hogy megnéztem feliratosan is a neten...
2010. július 19. 13:10
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
MQ forgatási képek
Fuller
2010. július 19. 13:13
inezcica |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.26. Hozzászólás: 791 Csatolások: 303 Azonosító: 121247 offline |
Ó de jó képek! Már nagyon várom!
Hááát, a magyar szinkron elég béna. Nem egyszer jött rám az hogy otthagyom és nem nézem. Még szerencse hogy ott van a gépen feliratosan!
Hááát, a magyar szinkron elég béna. Nem egyszer jött rám az hogy otthagyom és nem nézem. Még szerencse hogy ott van a gépen feliratosan!
Bessie
2010. július 19. 13:29
Én nagyon szeretem a Vámpírnaplók-at csak ha rajtam múlna egy órával elöbb adnám!Amúgy ha valaki letudná írni az utolsó rész lényegét annak nagyon megköszönném!☺☻♥☻☺
2010. július 20. 11:07
cseszt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.18. Hozzászólás: 735 Csatolások: 452 Azonosító: 79973 offline |
Hát, már nem azért, de a Vámpírnaplók sztem tök ratyi. És nem lehet rámfogni, hogy ok nélkül mondom ezt, meg hogy könnyű pofázni róla, ha egyszer nem nézi...Nem...Nézem. Minden péntek este 22.20-23.20 között ott ülök a tévé előtt és azt a szart nézem. Vagyis inkább elalszok rajta és elkapom az uccsó 5 percet, de legalább pihizek a Gyilkos elmék előtt egy kicsit... Ha meg valamilyen véletlen folytán fennmaradnék mégis, akkor meg jó ha látom, mert lesz mit fikázni a következő részig... Ez a véleményem róla. Annyira be volt harangozva meg minden, de szart sem ér...
2010. július 20. 12:12
Dolice9522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 810 Csatolások: 33 Azonosító: 125151 offline |
Én mindenkit szeretek De akiket a legjobban:Stefan,Elena,Damon
Akit nem birok: Taylor
Akit nem birok: Taylor
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.