Saját fordítás! (http://vd-couple.gportal.hu/)
"Elena álmodik Damon-ről"
Mintha a Vampire Diaries sztárjának, Nina Dobrevnek nem lenne már ígyis sokminden a számlájára írva. Az előző évadban karaktere, Elena a két legszexisebb vámpírfivér között őrlődött, akit valaha televízióképernyőn láttunk.
Ebben az évben viszont Nina megkapta a saját kis vámpírfogait, mellyel Katherine Piercet, Elena gonosz vámpír-hasonmását hozhatja vissza az életbe. Katherine-nel az előző évadban visszaemlékezésekben találhozhattunk, de ha a sokkoló első évados finálé megtanított nekünk valamit az az, hogy még egyáltalán nem is kezdtük el kapizsgálni a dolgokat a mi új, kedvenc gonoszunkkal kapcsolatban.
Elkaptam Nina Dobrevet egy röpke beszélgetésre a Vampire Diaries forgatásán Atlantában, és nem tudtam ellenállni annak, hogy ne áradozzak neki egy kicsit az alakításáról. [...] Ahogy készülünk a 2. évadra, szinte minden figyelmünket Katherine felé fordítjuk, de én azért nem akartam megfeledkezni Elenáról sem. Meg kellett kérdeznem Ninát - hogy ha Damon (Ian Somerhalder) valóban Elenát csókolta volna meg Katherine helyett, Elena visszacsókolt volna!?
"Biztos vagyok benne, hogy Elenának vannak álmai, azaz álmodozik Damon-ről." - mondta Nina. "Abban viszont már nem vagyok biztos, hogy ha abban a szituációban lett volna, hogy megcsókolhatja Damont, meg is tette volna. Úgy érzem, Elena nagyon erkölcsös és szereti Stefant (Paul Wesley). Mindig csak Stefan."
Ne várjátok, hogy ezek az álmok egyhamar valóra válnak, kedves vámpír fanok. "Azt hiszem Elena érzései Damon felé még mindig barátiak." - mondta Nina. "Elena határozottan törődik vele, érdekli őt Damon, de ő és Stefan már annyi mindenen túlvannak. [...]"
Elena szerelmi élete jelenleg könnyen összehasonlítható a családi helyzetével. Amikor utoljára láttuk a Gilbertéket, Jeremy (Steven R. McQueen) begyógyszerezte magát egy egész üveg pirulával, majd egy fiola vért is megivott annak a reményében, hogy vámpírrá változik; Elena John bácsija (David Anders) pedig - aki egyben Elena biológiai apja is - találkozott Katherine késének rossz végével.
És még azt gondoltad, hogy a te családod őrült!
"Nem mondhatom meg, hogy mi történik velük." - mondta Nina. "Nem akarom lelőni a poént! A dolgok továbbra sem fognak könnyebben alakulni Elena családi helyzetén belül, ennyit elmondhatok."