The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2010. szeptember 12. 22:54
marti27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 651 Csatolások: 640 Azonosító: 114724 offline |
Nagyon jó volt az évadnyitó! Jól áll Ninának Katherine szerepe. Damont most nagyon sajnáltam. Nagyon csúnya játék veszi kezdetét Katherine által.Alig várom a következő részt Caroline mint vámpír Nagyon kíváncsi vagyok. Mason meg ahogyan begurult az atójával
2010. szeptember 14. 00:55
salieri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.04.12. Hozzászólás: 800 Csatolások: 9 Azonosító: 14940 offline |
Ha elfér itt még egy vélemény, akkor itt az enyém is a folytatásról.
1 felhasználónak tetszik:
Domcicc
2010. szeptember 14. 07:04
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline |
Idézet (Regina @ 2010.09.10. 18:34)
Bonnie egyre idegesítőbb, szerintem iszonyatosan nagyképűen és bunkón viselkedik... én is pont ilyen barátnőre vágyom, aki ki akarja nyírni a pasimat... Remélem megölik őt vagy valami...
2010. szeptember 14. 13:50
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline |
Na.. végre, vége megnéztem magyar felirattal is! Igaz, előtte már vagy ötször megnéztem angolul, de ez most tök mellékes
Nem azért mondom, mert elfogult lennék.. de ez az epizód fantasztikus volt!! Főleg, hogy a homályos részeket is megértettem!!
Komolyan.. Ian és Nina előtt le a kalappal, zseniálisak voltak!
És hát eddig nekem Stefan amolyan "van is, meg nem is" karakter volt, és nem tudom mit műveltek vele, de már most lehet látni, hogy rengeteget fejlődött a karaktere! Így jobban bejön
Mikor lesz már péntek??
Nem azért mondom, mert elfogult lennék.. de ez az epizód fantasztikus volt!! Főleg, hogy a homályos részeket is megértettem!!
Komolyan.. Ian és Nina előtt le a kalappal, zseniálisak voltak!
És hát eddig nekem Stefan amolyan "van is, meg nem is" karakter volt, és nem tudom mit műveltek vele, de már most lehet látni, hogy rengeteget fejlődött a karaktere! Így jobban bejön
Mikor lesz már péntek??
2010. szeptember 14. 19:54
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
HQ Nina
2010. szeptember 15. 09:39
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
*SPOILER* ( azoknak akik még nem látták az első évadot)
Egy dolog van, amivel nagykanállal sem tudunk betelni, és ez nem más, mint a Vampire Diaries. Az évadnyitótól valószínűleg mindenki akkora sokkot kapott, mint amekkorát Damon, amikor megtudta, hogy Elena helyett Katherinenel csókolózott. Mostmár egészen biztos, hogy Elena és Katherine találkozni fog.
Ugyan már sok rejtélyre fény derült az első évad során, de azt még senki sem érti, hogy a két lány miért hasonlít megszólalásig egymásra. A Comic-Conon Kevin Williamson adott egy interjút arról, hogy fel fogja e fedni ennek a titkát a második évadban.
„ 100%, hogy Elena ki fogja ezt deríteni. Habár ez a válasz nem az lesz amit Ő hallani szeretne, de igen. Határozottan felfedjük a titkot afelől, hogy miért néznek ki pontosan ugyan úgy.”
„ Természetesen az előtt, hogy ez kiderülne még játszani fogunk ezzel a hasonlósággal, hiszen ez hátborzongató, izgalmas és őrületes. Elena mindenképpen meg akarja majd tudni az igazságod, de hát … Te nem akarnád?”
„Az a remek még abban, hogy Katherine itt van, hogy még többet tudhatunk meg az 1864-es eseményekről. Rengeteg visszaemlékezés lesz, ami alatt megtudhatunk újabb rengeteg információt, arról, hogy Katherine milyen volt abban az időben, de ezen felül a Lockwood családról és természetesen az alapítókról is.”
„Ezzel az egész Katherine – Elena hasónlósággal nagyon fennakadtunk. Felsoroltuk az összes lehetséges dolgot a hasonlóságra, aztán annál maradtunk, amit Steven R. McQueen javasolt:”
„Klónozták őket” – oké persze, ez csak vicc, de … vajon, hogy fogjuk elviselni az igazságot?
Egy dolog van, amivel nagykanállal sem tudunk betelni, és ez nem más, mint a Vampire Diaries. Az évadnyitótól valószínűleg mindenki akkora sokkot kapott, mint amekkorát Damon, amikor megtudta, hogy Elena helyett Katherinenel csókolózott. Mostmár egészen biztos, hogy Elena és Katherine találkozni fog.
Ugyan már sok rejtélyre fény derült az első évad során, de azt még senki sem érti, hogy a két lány miért hasonlít megszólalásig egymásra. A Comic-Conon Kevin Williamson adott egy interjút arról, hogy fel fogja e fedni ennek a titkát a második évadban.
„ 100%, hogy Elena ki fogja ezt deríteni. Habár ez a válasz nem az lesz amit Ő hallani szeretne, de igen. Határozottan felfedjük a titkot afelől, hogy miért néznek ki pontosan ugyan úgy.”
„ Természetesen az előtt, hogy ez kiderülne még játszani fogunk ezzel a hasonlósággal, hiszen ez hátborzongató, izgalmas és őrületes. Elena mindenképpen meg akarja majd tudni az igazságod, de hát … Te nem akarnád?”
„Az a remek még abban, hogy Katherine itt van, hogy még többet tudhatunk meg az 1864-es eseményekről. Rengeteg visszaemlékezés lesz, ami alatt megtudhatunk újabb rengeteg információt, arról, hogy Katherine milyen volt abban az időben, de ezen felül a Lockwood családról és természetesen az alapítókról is.”
„Ezzel az egész Katherine – Elena hasónlósággal nagyon fennakadtunk. Felsoroltuk az összes lehetséges dolgot a hasonlóságra, aztán annál maradtunk, amit Steven R. McQueen javasolt:”
„Klónozták őket” – oké persze, ez csak vicc, de … vajon, hogy fogjuk elviselni az igazságot?
2010. szeptember 15. 09:45
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Hát igen, ez a hasonmás kérdés nagyon érdekes. Kíváncsi vagyok, mit fognak kitalálni.
Ezek szerint lehet, hogy nem rokonság miatt néznek ki ugyanúgy? De akkor mi lesz?
Ezek szerint lehet, hogy nem rokonság miatt néznek ki ugyanúgy? De akkor mi lesz?
2010. szeptember 15. 09:55
Idézet (Brittany20 @ 2010.09.15. 09:54)
Tagmentes HQ promok
Csak most vettem észre Nina karját.
2010. szeptember 15. 18:17
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Idézet (Brittany20 @ 2010.09.15. 09:54)
Tagmentes HQ promok
Ezek nagyon jók Épp azon röhögök, hogy rosszul szedték le a Ninás képről Ian haját, ottmaradt egy sötét csík a füvön.
2010. szeptember 15. 18:20
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline |
Idézet (benyaw93 @ 2010.09.14. 12:18)
Jók az új képek! Legyen már péntek, hogy szedhessük az új részt!
A kis türelmetlen
( ne mondd el senkinek,de én is megőőrülök a várakozásban..)
Repost videó törölve
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.