The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2010. október 02. 19:24
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline |
A kedvenc jelenetem!!
8 felhasználónak tetszik:
BunnyGirl,
tothbianka,
katiegirl15,
Hailey^^,
Sixy,
marti27,
funny18,
laura96
2010. október 02. 22:51
DyaBaby92új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.11. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 24431 offline |
Én csak most jutottam el addig, hogy megnézhessem az új részt, de IMÁDTAM! Magáért a sorozatért is odavagyok, na meg, amint az látszik az avataromról is, alapvetően Team Damon vagyok.
Nagyon jó volt az új rész, már alig várom a következőt. Persze nem csak az Elena/Damon "páros" miatt nézem a sorozatot... Annak speciel nagyon örülök, hogy Caroline is vámpír lett! Az meg egyszerűen fantasztikus, ahogy Nina Katherine-t (is) alakítja!
Egyszerűen IMÁDOM. Nem tudok még többet hozzáfűzni. XD <333
Nagyon jó volt az új rész, már alig várom a következőt. Persze nem csak az Elena/Damon "páros" miatt nézem a sorozatot... Annak speciel nagyon örülök, hogy Caroline is vámpír lett! Az meg egyszerűen fantasztikus, ahogy Nina Katherine-t (is) alakítja!
Egyszerűen IMÁDOM. Nem tudok még többet hozzáfűzni. XD <333
2010. október 02. 23:02
Sikerült nekem is megnéznem:) Na szóval:
A return óta talán ez a legjobb második évados epizód. Én egy percig sem hittem, hogy azért jött vissza Katherine, mert szerelmes Stefanba. Mert sok kérdést felvett. Miért nem volt vele az elmúlt 145 vagy hány évig? Miért játszadozott Damonnal és miért változtatta őt át, ha csak Stefant szerette? De a mostani epizód után, kicsit elhiszem, hogy Stefan miatt is visszajött. De kíváncsian várom, hogy mit találnak ki az írok, mi a fő célja Katherine-nek. Meg persze, hogy miért akarta, hogy mindenki halottnak higgye? Damon, hát az Damon. Aki nem bízik senkiben. Bár hiányzik az első évados lazasága. Jaj és milyen édesek voltak Elena-val az elején, amit Stefan álmodott. Néztem volna még őket ilyen szerelmesen:) A farkas szálnál már kíváncsi vagyok, hogy mégis minek van az a kő? De milyen durva már, hogy embert kell ölniük, hogy farkassá váljanak. Vajon lesz ilyen visszaemlékező rész, amiben Manson átváltozik miután megölt egy embert? Katherine&Elena jelenetből többet vártam volna, de reméljük lesz ez még jobb is.
Összegzésében: jöhetnek még ilyen epizodók
A return óta talán ez a legjobb második évados epizód. Én egy percig sem hittem, hogy azért jött vissza Katherine, mert szerelmes Stefanba. Mert sok kérdést felvett. Miért nem volt vele az elmúlt 145 vagy hány évig? Miért játszadozott Damonnal és miért változtatta őt át, ha csak Stefant szerette? De a mostani epizód után, kicsit elhiszem, hogy Stefan miatt is visszajött. De kíváncsian várom, hogy mit találnak ki az írok, mi a fő célja Katherine-nek. Meg persze, hogy miért akarta, hogy mindenki halottnak higgye? Damon, hát az Damon. Aki nem bízik senkiben. Bár hiányzik az első évados lazasága. Jaj és milyen édesek voltak Elena-val az elején, amit Stefan álmodott. Néztem volna még őket ilyen szerelmesen:) A farkas szálnál már kíváncsi vagyok, hogy mégis minek van az a kő? De milyen durva már, hogy embert kell ölniük, hogy farkassá váljanak. Vajon lesz ilyen visszaemlékező rész, amiben Manson átváltozik miután megölt egy embert? Katherine&Elena jelenetből többet vártam volna, de reméljük lesz ez még jobb is.
Összegzésében: jöhetnek még ilyen epizodók
1 felhasználónak tetszik:
katiegirl15
2010. október 03. 01:00
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline |
Nekem tetszik, hogy lassan bontakozik ki ez a vérfarkas szál.. Még csak négy rész ment le, nem is kell még mindent tudnunk. Plusz mivel ugye most már tudjuk, hogy hogyan kaphatják meg az átkot a drága Lockwood fiúk, szerintem biztos kapunk legalább egy posztot Mason múltjáról. Legalábbis én nem bánnám!
2010. október 03. 14:41
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Ebben az új ajánlóban ( 2X05 ) felfigyeltem valamire , Damon megint emberi vért fog inni
Legalábbis nekem úgy tűnt , vagy csak ez egy régebbi jelenet amit belevágtak ?
Nem tudja valaki , hátha valaki más szemfülesebb mint én
2010. október 03. 15:46
lilith77új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.02. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 62556 offline |
Idézet (yxcv90 @ 2010.10.02. 12:08)
Új promó képek!
HQ
HQ
Tags were cut from the photos... Is credit too hard to ask for these days? Now every fansite on the web will have them and it will no longer be exclusive to the one who posted them
2010. október 03. 16:25
Idézet (House Of Wax @ 2010.10.03. 14:41)
Ebben az új ajánlóban ( 2X05 ) felfigyeltem valamire , Damon megint emberi vért fog inni
Én is úgy láttam.. Mondjuk nekem már kicsit hiányzik a vérszomjas Damon
De szerintem Masonnel is lesz valami, mert mintha sárga lenne a szeme, de pont ennél a jelenetnél fekete-fehéren mutatják, szóval egyelőre passz.
2010. október 03. 18:50
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Idézet (Eszty Morgan @ 2010.10.03. 16:25)
Én is úgy láttam.. Mondjuk nekem már kicsit hiányzik a vérszomjas Damon
De szerintem Masonnel is lesz valami, mert mintha sárga lenne a szeme, de pont ennél a jelenetnél fekete-fehéren mutatják, szóval egyelőre passz.
Akkor jó hogy nem csak én imádom a vérszomjas Damon-t
Nekem már kezd túl jó fiú lenni , leszámítva hogy leszúrta Mason-t meg kitörte Jeremy nyakát
Az a rossz hogy tényleg akkor fekete-fehér és nem látni de legkésőbb pénteken kiderül a dolog
2010. október 03. 19:15
Idézet (House Of Wax @ 2010.10.03. 18:50)
Akkor jó hogy nem csak én imádom a vérszomjas Damon-t
Nekem már kezd túl jó fiú lenni , leszámítva hogy leszúrta Mason-t meg kitörte Jeremy nyakát
Az a rossz hogy tényleg akkor fekete-fehér és nem látni de legkésőbb pénteken kiderül a dolog
Azért Damon az Damon, én így és azért szerettem meg, mert nem jófiú..
Bár igazából nem értem minek méregeti ő meg Ric Masont úgy mintha egy darab hús lenne. Hogy én méregetném, az csak egy dolog Szegény nem csinált semmit, mármint.. oké Caroline-t megtámadta, meg egy kicsit Stefant is.. de pont Stefan ítélné el? Hiszen ő aztán tudja, hogy milyen az ösztön, amit utál..
Meg hát Damon nem is lenne Damon, ha nem kötözködik
2010. október 03. 19:18
House Of Wax |
Idézet (Eszty Morgan @ 2010.10.03. 19:15)
Azért Damon az Damon, én így és azért szerettem meg, mert nem jófiú..
Bár igazából nem értem minek méregeti ő meg Ric Masont úgy mintha egy darab hús lenne. Hogy én méregetném, az csak egy dolog Szegény nem csinált semmit, mármint.. oké Caroline-t megtámadta, meg egy kicsit Stefant is.. de pont Stefan ítélné el? Hiszen ő aztán tudja, hogy milyen az ösztön, amit utál..
Mondasz valamit
Én sem tudom mit piszkálják mármint tudom hogy vérfarkas meg minden , de a harapásától meghalnak a vámpírok szóval így pláne nem kéne szekálni meg megszúrni
Azon nagyon röhögtem amikor Damon meg Mason beszólogattak egymásnak
Azok a kutya viccek , hát mindig egyre erősebb lesz a Damon iránti imádatom
2010. október 03. 19:22
Idézet (House Of Wax @ 2010.10.03. 19:18)
Mondasz valamit
Én sem tudom mit piszkálják mármint tudom hogy vérfarkas meg minden , de a harapásától meghalnak a vámpírok szóval így pláne nem kéne szekálni meg megszúrni
Hát az az Activity visz mindent.. Caroline a tipikus szőkét bemutatta egy pillanatra (Kutya tütüben!!!), de azért szeretjük
De én kíváncsi vagyok Mason múltjára, hogy kit is ölt meg, ha már megkapta az átkot. Plusz azért szerintem annyira ne legyenek benne biztosak, hogy csak teliholdkor kell félni tőlük.
Mármint a génjükben ott van ez a vérfarkas hajlam, amiből kiindulva az összes Lockwood kicsit idegbajos.
A polgármester majdnem összeverette a saját fiát Jeremyvel. Mondjuk szerintem max. csak esténként nagyobb az erejük.. bár nem tudom. Én nem bánnám, ha Damon még azért jó párszor borsot törne Mason orra alá, simán kinézem belőle, hogy úgysem bír meglenni azon a szép popóján!!
2010. október 03. 19:32
House Of Wax |
Idézet (Eszty Morgan @ 2010.10.03. 19:22)
Hát az az Activity visz mindent.. Caroline a tipikus szőkét bemutatta egy pillanatra (Kutya tütüben!!!), de azért szeretjük
De én kíváncsi vagyok Mason múltjára, hogy kit is ölt meg, ha már megkapta az átkot. Plusz azért szerintem annyira ne legyenek benne biztosak, hogy csak teliholdkor kell félni tőlük.
Mármint a génjükben ott van ez a vérfarkas hajlam, amiből kiindulva az összes Lockwood kicsit idegbajos.
A polgármester majdnem összeverette a saját fiát Jeremyvel. Mondjuk szerintem max. csak esténként nagyobb az erejük.. bár nem tudom. Én nem bánnám, ha Damon még azért jó párszor borsot törne Mason orra alá, simán kinézem belőle, hogy úgysem bír meglenni azon a szép popóján!!
Hát igen , Caroline most mondjam azt hogy tipikus szőke
Én biztosra veszem hogy még kapunk jó pár DAMON VS. MASON jelenetet , aminek én nagyon örülök
Engem is csábít Mason múltja hoy vajon hogyan jött az átok
És az erejük , hát nem tudom , mondjuk szerintem is csak este jön meg a nagyobb erejük , de attól hogy csak teliholdkor változnak át attól még jól mondtad lehetnek nagyon veszélyesek
Damon popója , hát..igen
2010. október 03. 19:43
Idézet (House Of Wax @ 2010.10.03. 19:32)
Hát igen , Caroline most mondjam azt hogy tipikus szőke
Én biztosra veszem hogy még kapunk jó pár DAMON VS. MASON jelenetet , aminek én nagyon örülök
És az erejük , hát nem tudom , mondjuk szerintem is csak este jön meg a nagyobb erejük , de attól hogy csak teliholdkor változnak át attól még jól mondtad lehetnek nagyon veszélyesek
Damon popója , hát..igen
Damon popója , hát..igen
Damon popója?? Úgy kipróbálnám, hogy vajon visszapattanna e róla a szőlőszem..
De szerintem a vérfarkasoknál tuti lesz még valami csavar. Legalábbis egy kicsit bízom benne. Önmagában az a vámpíroknak már elég volt, hogy a harapásuk halálos.. bár én még azt is kinézem Katherineből, hogy jó alaposan felszítja a viszályt újra. Ő alapból ki tud belőle maradni, 150 évig is simán el tudott bújni.
1 felhasználónak tetszik:
Domcicc
2010. október 03. 19:49
House Of Wax |
Idézet (Eszty Morgan @ 2010.10.03. 19:43)
Damon popója?? Úgy kipróbálnám, hogy vajon visszapattanna e róla a szőlőszem..
De szerintem a vérfarkasoknál tuti lesz még valami csavar. Legalábbis egy kicsit bízom benne. Önmagában az a vámpíroknak már elég volt, hogy a harapásuk halálos.. bár én még azt is kinézem Katherineből, hogy jó alaposan felszítja a viszályt újra. Ő alapból ki tud belőle maradni, 150 évig is simán el tudott bújni.
szőlőszem ez jó
Szerintem Katherine nem csak úgy halhatatlan hogy Vámpír hanem alapból is az nem lehet kinyírni
2010. október 03. 20:00
Idézet (House Of Wax @ 2010.10.03. 19:49)
szőlőszem ez jó
Szerintem Katherine nem csak úgy halhatatlan hogy Vámpír hanem alapból is az nem lehet kinyírni
Hát igen.. A verbéna sem nagyon ütötte ki, inkább még jól is jött neki.
Bár én szeretem Katherinet a maga szociopata módján, de ez a nagy szerelme Stefan iránt eléggé beteges.
2010. október 03. 20:15
House Of Wax |
Idézet (Eszty Morgan @ 2010.10.03. 20:00)
Hát igen.. A verbéna sem nagyon ütötte ki, inkább még jól is jött neki.
Bár én szeretem Katherinet a maga szociopata módján, de ez a nagy szerelme Stefan iránt eléggé beteges.
Eléggé , inkább nagyon
Damon is be volt kattanva Katherine iránt de azért ott is volt szerintem határ , bár elég vékony , de volt
Azt is bírtam amikor Damon beszólt Katherine-nak hogy mikor szólt neki hogy vigyázzon a vérfakasokkal mert hogy könnyen meghalhat , akkor Damon bevágja hogy most legalább lesz értelme
Pufff Katherine
2010. október 03. 20:29
Idézet (House Of Wax @ 2010.10.03. 20:15)
Eléggé , inkább nagyon
Damon is be volt kattanva Katherine iránt de azért ott is volt szerintem határ , bár elég vékony , de volt
Azt is bírtam amikor Damon beszólt Katherine-nak hogy mikor szólt neki hogy vigyázzon a vérfakasokkal mert hogy könnyen meghalhat , akkor Damon bevágja hogy most legalább lesz értelme
Pufff Katherine
Pufff Katherine
Meg is érdemelte!
De szerintem Damon valahol még szereti Katet.. Mert ha úgy adná a sors, hogy Mason egy hajszálnyira legyen attól, hogy átharapja a r..i..b..i.. torkát, Damon tuti próbálná őt menteni. És nem hiszem, hogy csak azért, mert ismerősök, vagy mert volt közük egymáshoz. Igazából azt hiszem Katherinenek az lenne a jó lecke - szerintem - ha a Salvatore fiúk olyan szituba keverednének, ahol ott van mindenki, aki kell ebbe a körbe. Ők, Kat és Elena.. és abban meg biztos vagyok, hogy Damon ebben az esetben meg inkább mentené Elenát először. Stefan meg alap, hogy őt mentené.. Bár nem kívánom Katherine halálát, mert ő legalább érdekes karakter. Bonnie meg nagyon eltűnt, de nekem nem hiányzik, azért meg pláne nem, hogy ossza az észt.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.