The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2010. október 31. 12:28
Az lenne a legjobb, ha Elena összejönne Katherine-nel... Remélem az évadzáró epizódba elcsattan köztük egy csók
2010. október 31. 12:29
LalaLolavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.28. Hozzászólás: 482 Csatolások: 94 Azonosító: 80745 offline |
Idézet (csicsi20 @ 2010.10.31. 12:10)
Én Rick-re tippelek Bonnie-t szerintem sem ölnék meg, hissz ő az egyetlen boszi. Lehetséges, hogy majd a későbbiekben Katherine lesz az akit megölnek. Szerintem nem így végzi, ahogyan a 7dik részben történt... mert akkor nagyon csalódnék Tyler és Jeremy halálára gondolni sem merek
Jaja,lényegében ő is egy főszereplő,de nekem nagyooon tetszenek Jennával,reméljük nem =( Kat szerintem nem igy fog meghalni,ilyen könnyen nem lehet őt elintézni Szerintem későbbiekben lesz valami amit csak Kat tud megoldani és maga Damon és Stefan hozzák ki onnan
2010. október 31. 12:34
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline |
Idézet (LalaLola @ 2010.10.31. 12:29)
Jaja,lényegében ő is egy főszereplő,de nekem nagyooon tetszenek Jennával,reméljük nem =( Kat szerintem nem igy fog meghalni,ilyen könnyen nem lehet őt elintézni Szerintem későbbiekben lesz valami amit csak Kat tud megoldani és maga Damon és Stefan hozzák ki onnan
Kattel kapcsolatban én is erre gondoltam.. de az is jó lenne miután kiengedték lenyugodna és elhagyná Mystic Falls-t, nagyon sajnálnám ha meghalna... én szeretem őt is Már ebben a részben is sajnáltam, annak ellenére hogy milyen nagy BITCH
2010. október 31. 12:35
Bár nekem a Caroline-Stefan is jó lenne Mindig olyanoknak szurkolok, akik reménytelenek
2010. október 31. 12:39
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.28. Hozzászólás: 482 Csatolások: 94 Azonosító: 80745 offline |
nekem igazán Stefan&Elena,Nina&Ian dolog teszik nem tudom miért Anúgy meg én is csipem Katet ahhoz képest h. mekkora kinemondjukmicsoda Tetszik,ahogy Nina eljátszta etől lesz annyira jó...A végén mondjuk már énis megsajnáltam ahogy sirt vagy mit csinált
1 felhasználónak tetszik:
xxxddd
2010. október 31. 12:43
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline |
Idézet (LalaLola @ 2010.10.31. 12:39)
nekem igazán Stefan&Elena,Nina&Ian dolog teszik nem tudom miért Anúgy meg én is csipem Katet ahhoz képest h. mekkora kinemondjukmicsoda Tetszik,ahogy Nina eljátszta etől lesz annyira jó...A végén mondjuk már énis megsajnáltam ahogy sirt vagy mit csinált
De ha Damon engedett volna neki és kiengedi, akkor biztos adott volna neki Katherine... nem lehet benne megbízni. Engem most legjobban a Catherine-Matt-Tyler szerelmi háromszög érdekelne...
2010. október 31. 12:44
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Idézet (nOmiee @ 2010.10.31. 12:35)
Bár nekem a Caroline-Stefan is jó lenne Mindig olyanoknak szurkolok, akik reménytelenek
Furra párosítás Hát ez extra reménytelen
2010. október 31. 12:47
Idézet (csicsi20 @ 2010.10.31. 12:43)
De ha Damon engedett volna neki és kiengedi, akkor biztos adott volna neki Katherine... nem lehet benne megbízni. Engem most legjobban a Catherine-Matt-Tyler szerelmi háromszög érdekelne...
Az biztos,h. eléggé elpáholta volna,sőt szerintme amilyen mérges volt,képes lett volna Elenát is megölni
Engem meg Bonnie-Jeremy szálak érdekelnek..Érdeks volt,h. Bonnie eddig csak ksifiúként tekintett Jeremyre és msot megváltozott a véleménye,nagyon tetszett ez Bonnieban kivételsen
Mondjuk most h. Kat eltűnt Carolinenak nem kell félnie,h. megöli Mattet.
Csak emlékszem,azt mondta Elenának h. azért szakitottak,mert nem bir ellenállni a vérének..Aztán meg Stefannak azt h. mert megfenyegette Kat Mattel..akkor msot hogyisvanez?
2010. október 31. 12:58
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Idézet (LalaLola @ 2010.10.31. 12:47)
Az biztos,h. eléggé elpáholta volna,sőt szerintme amilyen mérges volt,képes lett volna Elenát is megölni
Engem meg Bonnie-Jeremy szálak érdekelnek..Érdeks volt,h. Bonnie eddig csak ksifiúként tekintett Jeremyre és msot megváltozott a véleménye,nagyon tetszett ez Bonnieban kivételsen
Csak emlékszem,azt mondta Elenának h. azért szakitottak,mert nem bir ellenállni a vérének..Aztán meg Stefannak azt h. mert megfenyegette Kat Mattel..akkor msot hogyisvanez?
Hát ebben a részben tényleg aranyos volt Bonnie, de még mindig nem tudom Jeremyvel elképzelni Én azt hittem, hogy Sarah és Jeremy párosítás lesz, de mint kiderült erre már nincs esély... amugy sem szívleltem a csajt. Hát most tényleg az lenne az ésszerű, ha Matthez visszamenne, de az volt a fő ok rá, hogy nincsenek együtt, mert megtámadta Mattet és alig bírt ellenállni neki De most már sokat fejlődött szal már ennek nem kellene problémának lenni. De Tyler-rel lesz már egy közös titkuk, szal ez általában összehozza az embereket vagy nem?
2010. október 31. 13:02
Idézet (csicsi20 @ 2010.10.31. 12:58)
Hát ebben a részben tényleg aranyos volt Bonnie, de még mindig nem tudom Jeremyvel elképzelni Én azt hittem, hogy Sarah és Jeremy párosítás lesz, de mint kiderült erre már nincs esély... amugy sem szívleltem a csajt. Hát most tényleg az lenne az ésszerű, ha Matthez visszamenne, de az volt a fő ok rá, hogy nincsenek együtt, mert megtámadta Mattet és alig bírt ellenállni neki De most már sokat fejlődött szal már ennek nem kellene problémának lenni. De Tyler-rel lesz már egy közös titkuk, szal ez általában összehozza az embereket vagy nem?
Ebben igazad van.Szerintme lesz vlmi köztük,de biztos h. Mattet fogja szeretni közben..Ahogy ez szokott lenni
2010. október 31. 13:02
Ha Katherine-t bármikor is megölik, én nem nézem tovább. Ő ragyogja be a sorozatot, rajta kívül mindenki rinyás és hisztis. Amióta ő megjelent, Elena is elkezdett kicsit idegesíteni. Caroline-t viszont imádom vámpírként. Bonnie-t utálom az elejétől, nagyon boldog lennék, ha kiírnák végre.
Nekem ilyen barátnő Elena helyében nem kellene, aki folyamatosan fenyegette Stefant is mikor ő mindig segített neki. Jó, most velük volt, de az évad elején nagyon irritált.
Ja és Matt nem fog meghalni mostanában mert akkor megölték volna ebben a részben de Caroline megmentette, ezért halt meg helyette Sarah, aki jelentéktelen karakter volt. Úgyhogy még biztos vannak tervek Mattel, mint pl a szerelmi háromszög.
Nekem ilyen barátnő Elena helyében nem kellene, aki folyamatosan fenyegette Stefant is mikor ő mindig segített neki. Jó, most velük volt, de az évad elején nagyon irritált.
Ja és Matt nem fog meghalni mostanában mert akkor megölték volna ebben a részben de Caroline megmentette, ezért halt meg helyette Sarah, aki jelentéktelen karakter volt. Úgyhogy még biztos vannak tervek Mattel, mint pl a szerelmi háromszög.
1 felhasználónak tetszik:
Butterfly
2010. október 31. 13:04
Idézet (Regina @ 2010.10.31. 13:02)
Ha Katherine-t bármikor is megölik, én nem nézem tovább. Ő ragyogja be a sorozatot, rajta kívül mindenki rinyás és hisztis. Amióta ő megjelent, Elena is elkezdett kicsit idegesíteni. Caroline-t viszont imádom vámpírként. Bonnie-t utálom az elejétől, nagyon boldog lennék, ha kiírnák végre.
Jaja eléggé hisztis lett amióta meghalt a nagymamája,gondolom ő mondogatta neki h. ne segitsen a vámpiroknak,de Elena miatt megtette még az elején,miután Sheela meghalt azóta ilyen kattant..
2010. október 31. 13:06
Idézet (LalaLola @ 2010.10.31. 13:04)
Jaja eléggé hisztis lett amióta meghalt a nagymamája,gondolom ő mondogatta neki h. ne segitsen a vámpiroknak,de Elena miatt megtette még az elején,miután Sheela meghalt azóta ilyen kattant..
Én előtte sem szerettem mondjuk, de tény hogy utána kezdtem el nagyon utálni.
2010. október 31. 13:06
Csaszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.22. Hozzászólás: 395 Csatolások: 70 Azonosító: 129727 offline |
Eszméletlen jó volt az új 7.-dik rész, lesz biztos valami csavar és Katherine kijut "onnan alulról"
És, hogy értette, hogy Elena a kulcs???
Mégis mihez, hiszen nem természetfeletti lény?
2010. október 31. 13:09
Idézet (Csaszi @ 2010.10.31. 13:06)
Eszméletlen jó volt az új 7.-dik rész, lesz biztos valami csavar és Katherine kijut "onnan alulról"
erről nem tudok..valami olyat mondott,meg kell védeni Elenát,mert hasonmás..Aztán rájötem h. Kathasonmás,sokan összetéveszhetik,s ahogy simerjük katet és a múltját/természeté sosem volt jókislány,vlhol mindig mindenkinek ártott.Szóval gondolom erre gondolt,de nem értem hirtelen miért féltette annyira,mondjuk sosem akarta megölni,számtalanszor megtehette volna =/
2010. október 31. 13:12
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Idézet (LalaLola @ 2010.10.31. 13:09)
erről nem tudok..valami olyat mondott,meg kell védeni Elenát,mert hasonmás..Aztán rájötem h. Kathasonmás,sokan összetéveszhetik,s ahogy simerjük katet és a múltját/természeté sosem volt jókislány,vlhol mindig mindenkinek ártott.Szóval gondolom erre gondolt,de nem értem hirtelen miért féltette annyira,mondjuk sosem akarta megölni,számtalanszor megtehette volna =/
Hát engem is nagyon foglalkoztat ez a kérdés, hogy miért hasonmások. Azt hittem, hogy most majd valami kiderül, hogy Katherine megsérül akkor Elena is.. de csak boszi átok volt. Szal erre a válaszra várhatunk...
2010. október 31. 13:12
Idézet (csicsi20 @ 2010.10.31. 13:10)
Hát sokan vannak úgy, hogy nem szeretik Bonnie-t... velem sincs most másként. Remélem megváltozik
Szerintem ha összejön Jeremyvel,akkor meg fog változni..vagy jeremyt is a vámpirgyűlölők tábora közé ráncigálja,de akkor nagyon utálnám
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.