Idézet (allyangel @ 2011.05.15. 21:45)
ma valahogy ilyen "kibeszélős" hangulatban voltam, úgyhogy magamban kibeszéltem Elenát a háta mögött belegontoltatok már, hogy a sorozat szerint 17 éves? ez bennem ma tudatosult, ahogy a sorin gondolkodtam és komolyan az az egyik legnagyobb gondja, hogy melyik ultrahelyes (najó, ez inkább Damonre vonatkozik ) tesóval legyen nekem 17 évesen mikor volt ilyen jó dolgom?? soha szóval ebből azt a következtetés vontam le, hogy Elena egy k*rva (na jó, lehet, hogy csak a féltékenység beszél belőlem ) De most komolyan... 17 évesen már vagy százszor lefeküdt Stefannal, sulikerülő, valamint végre, nagy kegyesen megcsókolta Damont is szóval ennyi idősen már 2 pasival is kavar egyszerre kemény a csaj ennyi kalandba belekeveredni... és hangsúlyozom, még csak 17 ÉVES!
(ez most nem ide tartozik, de valaki elárulná nekem, hogy mennyi idő után írhatok magamnak saját titulust? mert kerestem a beállításoknál, de nem írták sehol )
(ez most nem ide tartozik, de valaki elárulná nekem, hogy mennyi idő után írhatok magamnak saját titulust? mert kerestem a beállításoknál, de nem írták sehol )
példamutató viselkedés és ha k*rvaakkor állítsuk ki az utcasarokra