Na én most jutottam el odáig, hogy egy normális mondatokból álló hozzászólást összehozzak, merthát fogalmazzunk úgy, hogy délután eléggé kikeltem önmagamból. Igen, igen, a Delena dologra gondolok. SZENTSÉGESATYAÚRISTEN! Hát, hát én... röhögéssel kevert sikítozást produkáltam a laptopom előtt, miközben néztem a részt. Annyi szenvedély volt abban az egész jelenetben, hogy még a motel fényei is pislákoltak. Daxy és nOmiee hozzászólása tökéletesen leírja a véleményemet és az érzéseimet. Már az a jelenet is nagyon ottvolt, amikor Elena szótlanul nézte őt a szobában. Érezni lehetett a szexuális feszültséget. És amikor kimentek... Hát, kaptuk ezerrel. Damon Elena nyakát is csókolgatta volna, de Elena valamiért felhúzta onnét a fejét, azon csodálkoztam is. Azon gondolkodtam amúgy, hogy vajon ha Jeremy nem lép közbe, meddig mennek el?
Rose-t egyszerűen imádtam. Annyi okos dolgot mondott, hogy ááá, egyszerűen a szívemből szólt, főleg a végén a kocsiban, amikor Jeremynek beszélt. De Jer milyen kis szemét, hogy nem mondta meg nekik, hogy Rose szurkol nekik.
A többi eseményhez nincs különösebb hozzászólnivalóm, esetleg csak egy valami. Csak engem idegesít, hogy Caroline és Tyler egyfolytában szeretkezik? Én már nagyon unom. Szinte csak ilyen jeleneteik vannak mindig. Most is mi volt az első dolguk?! Lementek a pincébe és khm... Már rég lekörözték Stefant és Elenát. Nekik konkrét szexjelenetük csak egyszer volt, az 1x10-ben. Na mindegy, ez lehet, hogy csak engem zavar.
Ja, és még valami. Matt és Rebekah nagyon aranyosak voltak együtt. Talán még el is tudnám képzelni őket egy párként, legalább Matt se lenne olyan magányos.
Azt amúgy észrevettétek, hogy amikor Damon leszúrja Kolt a baseball pályánál, akkor a baseball ütőt a fenekére dobja?! Hát én azon akkorát dőltem.
Egy szó mint száz, jelenleg úgy érzem, hogy ez a kedvenc epizódom ebből az évadból.
Készítettem is egy Delena videót az új rész tiszteletére, remélem meglesitek néhányan, nagyon sokat jelentene!
The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2012. április 21. 00:16
allyangelchicken-y.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 2143 Csatolások: 97 Azonosító: 133609 offline |
14 felhasználónak tetszik:
Daxy,
Vampiregirl1,
Nina1122,
Adrianna,
LadyAlexa,
Misao,
An_d_a,
pink_bunny,
Kyra99,
Beba13,
Bütyi92,
Cintii,
liltoria,
pillecukor3
2012. április 21. 08:09
Idézet (allyangel @ 2012.04.21. 00:16)
A többi eseményhez nincs különösebb hozzászólnivalóm, esetleg csak egy valami. Csak engem idegesít, hogy Caroline és Tyler egyfolytában szeretkezik? Én már nagyon unom. Szinte csak ilyen jeleneteik vannak mindig. Most is mi volt az első dolguk?! Lementek a pincébe és khm... Már rég lekörözték Stefant és Elenát. Nekik konkrét szexjelenetük csak egyszer volt, az 1x10-ben. Na mindegy, ez lehet, hogy csak engem zavar.
Nem csak téged zavar. Szeretem Forwoodot, annyira tetszett, ahogy jött a zene, majd egymás felé futottak. Aztán szinte bekapták egymás fejét, mondom jól van már, értem én, hogy hiányzott, de elég lesz. De kellett nekem erre gondolnom, mert mentek a pincébe egy kis légyottra. De még a végén ilyen pokrócok voltak. Mondom oké, ezmiez. Egyébként Klaroline sem jobb, mivel ott meg túl kedves hozzá Klaus. És ő a főgonosz, neki nem szabadna kedvesnek lennie. Komolyan mondom, Kol már durvábban nyomja, mint ő. Ja, és nagyon jó lett a videód, mint általában.
2012. április 21. 10:21
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Idézet (allyangel @ 2012.04.21. 00:16)
Csak engem idegesít, hogy Caroline és Tyler egyfolytában szeretkezik? Én már nagyon unom. Szinte csak ilyen jeleneteik vannak mindig. Most is mi volt az első dolguk?! Lementek a pincébe és khm...
Készítettem is egy Delena videót az új rész tiszteletére, remélem meglesitek néhányan, nagyon sokat jelentene!
Nekem is már kezd az agyamra menni,hogy ezek állandóan hemperegnek,szószerint bárhol.
u.i: a videód csodálatos,a youtube-n is már kiöntöttem a lelkem,hogy miért (az a retkes 500 karakter) Csak így tovább!
2 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1,
allyangel
2012. április 21. 10:49
zsofeehshadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 4835 Csatolások: 33773 Azonosító: 125792 offline |
3.21 Before Sunset still képek HQ
19 felhasználónak tetszik:
Misao,
Vampiregirl1,
allyangel,
An_d_a,
Lolla,
Bütyi92,
pink_bunny,
benyaw93,
House Of Wax,
Cintii,
chelseagirl18,
Lady Suzy,
pillecukor3,
Nita09,
DiscoDiva,
Catherine,
BunnyGirl,
Pandus,
standoffan
2012. április 21. 11:18
Örömmel látom hogy Ian előre lépett a 8.helyre, a 11 ről
tudom h ez annyira nem fontos most, de én örólök neki még több rajongója lett
csak nem lettek a stelenások is delenások
tudom h ez annyira nem fontos most, de én örólök neki még több rajongója lett
csak nem lettek a stelenások is delenások
2012. április 21. 14:23
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
A Vámpírnaplók egyik director (Kate Gruetzmacher) jóvoltából kaptunk egy Behind the Scene képet az előző epizódból.
Azok a fejek
Azok a fejek
13 felhasználónak tetszik:
Lolla,
Adrianna,
allyangel,
pink_bunny,
Vampiregirl1,
Kyra99,
benyaw93,
Lady Suzy,
Vampire Lady,
katie993,
pillecukor3,
An_d_a,
DiscoDiva
2012. április 21. 15:12
allyangelchicken-y.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 2143 Csatolások: 97 Azonosító: 133609 offline |
Jeremy, the cockblocker.
13 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1,
LadyAlexa,
Adrianna,
Lolla,
pink_bunny,
Misao,
Beba13,
Cintii,
Lady Suzy,
Catherine,
pillecukor3,
An_d_a,
Pandus
2012. április 21. 15:20
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
Én ia láttam az új részt!Hát eszeveszettűl jó volt.
Tetszett az ahogy Caroline és Matt elterelték a Rebekah figyelmét.Örülök annak,hogy Tyler visszajött,csak sajnálom,hoyg észrevette azt a rajzot amit Caroline Klaustól kapott,igy minden elromlott,se baj majd csak megoldódik.Aztán a Delena csókról ne is beszéljünk.Hát azt hittem majd elsikitom magam örömömben,már azt hittem végre kiteljesedik a szerelmük,csak Jeremy is mért kellett megjelenjen.A piszok mindent elrontott. Aztán Esther,hogy milyen fordulatok nem történnek,remélem kiderül hogy ő van a Rebekah testében.De vajon mi lehet Rebekahval?Biztos majd kiderül.
Egy szóval ez a rész nagyon jó volt.Már alig várom a következőt
Tetszett az ahogy Caroline és Matt elterelték a Rebekah figyelmét.Örülök annak,hogy Tyler visszajött,csak sajnálom,hoyg észrevette azt a rajzot amit Caroline Klaustól kapott,igy minden elromlott,se baj majd csak megoldódik.Aztán a Delena csókról ne is beszéljünk.Hát azt hittem majd elsikitom magam örömömben,már azt hittem végre kiteljesedik a szerelmük,csak Jeremy is mért kellett megjelenjen.A piszok mindent elrontott. Aztán Esther,hogy milyen fordulatok nem történnek,remélem kiderül hogy ő van a Rebekah testében.De vajon mi lehet Rebekahval?Biztos majd kiderül.
Egy szóval ez a rész nagyon jó volt.Már alig várom a következőt
2012. április 21. 16:20
Bütyi92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.29. Hozzászólás: 263 Csatolások: 0 Azonosító: 132181 offline |
Végre én is megnéztem az új részt, és nagyon tetszett!
A Delena csók eszméletlen volt... Egy kis okot adott arra, hogy újra reménykedjek, hogy egyszer ők azért még egy pár lesznek. Viszont, arra kíváncsi leszek, hogy Elena meddig fog még gondolkodni azon, hogy kit szeret jobban, Stefan-t vagy Damon-t... Nem igaz, hogy ennyi idő után még mindig képtelen eldönteni.
Örülök, hogy Jeremy visszatért, és jó volt újra látni Rose-t is. Tyler most valahogy semlegesnek tűnt (igaz, nem is szerepelt sokat), remélem kezdenek majd vele valamit a továbbiakban.
És, jelenleg nem tudom eldönteni, hogy a Caroline-Klaus vagy a Caroline-Tyler párosnak szurkoljak-e...
Egyébként kíváncsi leszek még arra is, hogy Esther-nek milyen tervei vannak (főleg így, hogy megszállta Rebekah-t). A végén még Alaric-el szövetkezve fogják kinyírni az ősöket.
A Delena csók eszméletlen volt... Egy kis okot adott arra, hogy újra reménykedjek, hogy egyszer ők azért még egy pár lesznek. Viszont, arra kíváncsi leszek, hogy Elena meddig fog még gondolkodni azon, hogy kit szeret jobban, Stefan-t vagy Damon-t... Nem igaz, hogy ennyi idő után még mindig képtelen eldönteni.
Örülök, hogy Jeremy visszatért, és jó volt újra látni Rose-t is. Tyler most valahogy semlegesnek tűnt (igaz, nem is szerepelt sokat), remélem kezdenek majd vele valamit a továbbiakban.
És, jelenleg nem tudom eldönteni, hogy a Caroline-Klaus vagy a Caroline-Tyler párosnak szurkoljak-e...
Egyébként kíváncsi leszek még arra is, hogy Esther-nek milyen tervei vannak (főleg így, hogy megszállta Rebekah-t). A végén még Alaric-el szövetkezve fogják kinyírni az ősöket.
2012. április 21. 16:21
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
A filmes, sorozatos topikokba HQ képeket kell feltölteni. 1-2 kis kép még elmegy, de az utóbbi időben rengeteg kis kép került ide. Ezeket törölni fogják! Úgyhogy ha lehet kíméljétek meg a moderátorokat a szétválogatástól. THX.
1 felhasználónak tetszik:
Brittany
2012. április 21. 16:51
milyen jól összeillenek
Vampiregirl1,
Kyra99
2012. április 21. 17:03
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline |
ez a videó nagyon tetszik nekem,szerintem tényleg hasonlítanak egymásra,bár Damon azért helyesebb szörny
10 felhasználónak tetszik:
Misao,
lilla0007,
Kyra99,
Bütyi92,
pink_bunny,
LadyAlexa,
Daxy,
Adrianna,
pillecukor3,
katie993
2012. április 21. 17:05
Misaodracarys™ |
Idézet (Vampiregirl1 @ 2012.04.21. 17:03)
ez a videó nagyon tetszik nekem,szerintem tényleg hasonlítanak egymásra,bár Damon azért helyesebb szörny
Ez tényleg jó,már láttam többx de megunhatattlan (:
Vampiregirl1,
LadyAlexa
2012. április 21. 18:39
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline |
Itt van az új videóm,ez sem lett valami jó,meg eleve nincs is sony vegasom,így nem tudok színezni,szóval ilyen lett,nincs is túl sok értelme,csak olyan,mintha Elena megálmodta volna ezt még régebben De a zenét viszont szeretem Szerintem érdemes meghallgatni,mivel ugyan azok az előadók,mint akik a csókjelenet alatti dalt készítették,a Never let me go című számot
2012. április 21. 19:19
Catherineboobtana |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 30 Azonosító: 137378 offline |
Idézet (Misao @ 2012.04.20. 21:52)
Lehet,hogy kezdek k*csög lenni Elenával,de akkoris nem bántam,hogy megálítottak,mikor a kis rühes menekült volna.Puff neki...
Bitchslap
2012. április 22. 09:21
Végre én is eljutottam odáig, hogy megnézzem az új részt. Igaz egy kicsit későn, de sikerült.
Talán nem meglepő, ha azt mondom, ez volt az eddigi legjobb epizód, természetesen a Delena miatt is. Hallottam hogy lesznek közös részek, meg csók, de erre nem számítottam. A gép előtt ülve meg se tudtam szólalni. Na ez aztán csók volt a javából. Erre vártam már az eleje óta. Én többet is el tudtam volna képzelni vagy nézni, de egyelőre ez is megteszi…
Jeremy-nek nagyon örültem, nekem már nagyon hiányzott a sorozatból. Elég sokat változott azóta mióta elment. Természetesen jó irányban. És Rose-t is jó volt újra látni, mindig is kedveltem őt. Elég komoly és bölcs dolgokat mondott. Engem valahogy ezek a Tyler-Caroline részek nem nagyon fogtak meg. Eddig sem voltam nagy rajongójuk, és ezek után nem is leszek. Sokkal jobban örültem volna egy kis Klaroline-nak. Azok mindig olyan izgalmas és romantikus jelenetek. De azért reménykedek hogy hamarosan abból is kapunk egy kicsit. Én bírtam a Stefan-Alaric részeket is. Egyre jobban kezdem megkedvelni őket. Alaric-nak pedig ez a rossz énje nagyon bejön. Sokkal több izgalmat hoz az egészbe. És kíváncsi leszek, mit terveznek ki Esther-rel, így hogy most megszállta Rebekah testét.
Nagyon várom már az új részt,az előzetesek alapján ott is lesz bőven izgalom.
Talán nem meglepő, ha azt mondom, ez volt az eddigi legjobb epizód, természetesen a Delena miatt is. Hallottam hogy lesznek közös részek, meg csók, de erre nem számítottam. A gép előtt ülve meg se tudtam szólalni. Na ez aztán csók volt a javából. Erre vártam már az eleje óta. Én többet is el tudtam volna képzelni vagy nézni, de egyelőre ez is megteszi…
Jeremy-nek nagyon örültem, nekem már nagyon hiányzott a sorozatból. Elég sokat változott azóta mióta elment. Természetesen jó irányban. És Rose-t is jó volt újra látni, mindig is kedveltem őt. Elég komoly és bölcs dolgokat mondott. Engem valahogy ezek a Tyler-Caroline részek nem nagyon fogtak meg. Eddig sem voltam nagy rajongójuk, és ezek után nem is leszek. Sokkal jobban örültem volna egy kis Klaroline-nak. Azok mindig olyan izgalmas és romantikus jelenetek. De azért reménykedek hogy hamarosan abból is kapunk egy kicsit. Én bírtam a Stefan-Alaric részeket is. Egyre jobban kezdem megkedvelni őket. Alaric-nak pedig ez a rossz énje nagyon bejön. Sokkal több izgalmat hoz az egészbe. És kíváncsi leszek, mit terveznek ki Esther-rel, így hogy most megszállta Rebekah testét.
Nagyon várom már az új részt,az előzetesek alapján ott is lesz bőven izgalom.
2012. április 22. 11:14
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Habár túl sok izgalom nem volt ebben a részben, mégis élvezetes volt. Rose-nak örültem. Annak is, hogy felbukkant a gonosz Alaric. A Alarick és Stefan párbeszéd is nagyon lájkos volt. Delena pillanatok, párbeszédeket is imádtam.
Kol-on jót nevettem. Azért Damon nem tudta megállni, hogy le ne szúrja. Azért sajnálom, hogy Rebecca meghalt. Azért nem piskóta, hogy az anyuci a lánya testében van. Félhetnek az eredetiek. Annak azért örülök, hogy bármi is történjen a fináléban, Klaus életben fog maradni.
Kol-on jót nevettem. Azért Damon nem tudta megállni, hogy le ne szúrja. Azért sajnálom, hogy Rebecca meghalt. Azért nem piskóta, hogy az anyuci a lánya testében van. Félhetnek az eredetiek. Annak azért örülök, hogy bármi is történjen a fináléban, Klaus életben fog maradni.
Misao,
Vampiregirl1
2012. április 22. 12:19
2012 Visits Compton High School
a kis mázlisták én megőrültem volna ha ott ül mellettem
remélem nem nagy baj h ezt az egy képet ide felraktam
a kis mázlisták én megőrültem volna ha ott ül mellettem
remélem nem nagy baj h ezt az egy képet ide felraktam
2012. április 22. 12:35
Szívesen lefordítanám de az angol nem az erősségem, viszont ha majd magyarul is megtalálom akkor majd bemásolom
Holy hot Vampire Diaries kiss! Our girl Elena locked lips with a Salvatore brother in Thursday’s episode, and it wasn’t ex-boyfriend Stefan who was on the receiving end of her affections. Below, executive producer Julie Plec weighs in on what the bold move means for Elena’s relationship with Damon and whether she’ll finally figure out which sibling she truly wants (hint: a decision is coming soon).
Season Finale Guide: Get Exclusive Spoilers on 54 Big Finishes — Including Vampire Diaries!
TVLINE | How will the kiss change Damon and Elena’s relationship in the upcoming episodes?
What’s going on now with Elena and Damon [and] Elena and Stefan is a lot of exploration and a lot of thinking. As we’ve seen [with] Damon and Elena’s relationship in the past, they keep being drawn to each other, but obviously there’s something holding her back, rightfully so in a lot of ways because they’ve been through a lot together and not necessarily all good. As we get closer to the end of the season, really the key word is “confusion” for Elena. The brothers have to decide if they’re going to be OK with allowing her to think this through or if they’re going to reach a point where the confusion becomes frustrating for them.
TVLINE | So for Damon and Stefan, is there a peace treaty? Like, “Whatever she decides, we’ll be fine with it”?
The conversation of what will it be like when she does choose is something that happens in the second to last episode of the season. It’s actually a really introspective, nice and emotional moment between the brothers. It’s a scene I really like, and I think other people might like it too.
TVLINE | Will Elena make a definitive decision by the end of the season?
Yes.
Vampire Diaries Hot Shots: Who’s Taking Whom to the 1920s Dance? And Why Is [Spoiler] Crying?
TVLINE | Can you rule out a Kelly Taylor “I choose me” ending?
[Laughs] No, I can’t rule it out. That would be giving too much away to rule out one of the three options. I guess there’s a fourth option, which is, “I choose both of you.” [Laughs] The big thing with her choice is she’s not the one in complete control of it. These two men really deeply care about her, and she deeply cares about both of them. It’s really a decision about what does love mean to me and to us and where are we supposed to be in our lives with each other. It’s pretty poignant.
Vampire Diaries Damon and ElenaTVLINE | I have to imagine it’s pretty hard to go back once you’ve gotten a little taste of Damon. Is she able to restrain herself? Or are there some more heated make-out sessions on the horizon?
[Laughs] Well, look, after that hot and heavy make-out session, I [have to] imagine it’d be a little distracting. Unfortunately, the chaos hits Defcon 11 in the next episode, so she’s not going to have a lot of time to think about it before things start going terribly wrong in Mystic Falls, once again.
TVLINE | Right now, the only person who knows about the kiss is Jeremy. Is she going to confide in anybody else? Will Stefan find out?
Yeah. Put it is this way, she’s not going to be deceitful or lie about it or keep it secret. So we’ll see what happens in the next episode.
Holy hot Vampire Diaries kiss! Our girl Elena locked lips with a Salvatore brother in Thursday’s episode, and it wasn’t ex-boyfriend Stefan who was on the receiving end of her affections. Below, executive producer Julie Plec weighs in on what the bold move means for Elena’s relationship with Damon and whether she’ll finally figure out which sibling she truly wants (hint: a decision is coming soon).
Season Finale Guide: Get Exclusive Spoilers on 54 Big Finishes — Including Vampire Diaries!
TVLINE | How will the kiss change Damon and Elena’s relationship in the upcoming episodes?
What’s going on now with Elena and Damon [and] Elena and Stefan is a lot of exploration and a lot of thinking. As we’ve seen [with] Damon and Elena’s relationship in the past, they keep being drawn to each other, but obviously there’s something holding her back, rightfully so in a lot of ways because they’ve been through a lot together and not necessarily all good. As we get closer to the end of the season, really the key word is “confusion” for Elena. The brothers have to decide if they’re going to be OK with allowing her to think this through or if they’re going to reach a point where the confusion becomes frustrating for them.
TVLINE | So for Damon and Stefan, is there a peace treaty? Like, “Whatever she decides, we’ll be fine with it”?
The conversation of what will it be like when she does choose is something that happens in the second to last episode of the season. It’s actually a really introspective, nice and emotional moment between the brothers. It’s a scene I really like, and I think other people might like it too.
TVLINE | Will Elena make a definitive decision by the end of the season?
Yes.
Vampire Diaries Hot Shots: Who’s Taking Whom to the 1920s Dance? And Why Is [Spoiler] Crying?
TVLINE | Can you rule out a Kelly Taylor “I choose me” ending?
[Laughs] No, I can’t rule it out. That would be giving too much away to rule out one of the three options. I guess there’s a fourth option, which is, “I choose both of you.” [Laughs] The big thing with her choice is she’s not the one in complete control of it. These two men really deeply care about her, and she deeply cares about both of them. It’s really a decision about what does love mean to me and to us and where are we supposed to be in our lives with each other. It’s pretty poignant.
Vampire Diaries Damon and ElenaTVLINE | I have to imagine it’s pretty hard to go back once you’ve gotten a little taste of Damon. Is she able to restrain herself? Or are there some more heated make-out sessions on the horizon?
[Laughs] Well, look, after that hot and heavy make-out session, I [have to] imagine it’d be a little distracting. Unfortunately, the chaos hits Defcon 11 in the next episode, so she’s not going to have a lot of time to think about it before things start going terribly wrong in Mystic Falls, once again.
TVLINE | Right now, the only person who knows about the kiss is Jeremy. Is she going to confide in anybody else? Will Stefan find out?
Yeah. Put it is this way, she’s not going to be deceitful or lie about it or keep it secret. So we’ll see what happens in the next episode.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.