The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2012. november 09. 20:19
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline |
Nekem eddig a negyedik évad nagyon tetszik.És ez a rész is jó volt szerintem.Végre kinyírták azt a k*csög vámpírvadászt( )...Wait for it...És Elena tette!! Végre egy kis badass Elena,végre És az a jelenet Damonnal nem volt rossz... Stefan most jó volt,mert szinte az egész epizódba utálta őt Elena és Damon is,yeahh És Damon majdnem kitépte a szívét,és jól tette,hogy nem,mert akkor Elena megutálta volna,meg úgy is sikerült kihúznia belőle Stefi elég rossz titoktartó,szegény Klauszkám De szerintem ez a "jeremyn is megjelent a tetkó" dolog azért volt benne,mert vele folytatódik az ötök cuccosa,és akkor ő lesz a térkép 2,gondoltam,hogy nem hagyják abba ezt a gyógymódos ügyet ilyen hamar Sajnos szokás szerint visszatért a nyafi Elena,bár most több oka volt rá,mint általában,így elviseltem És kíváncsi leszek,mi lesz ez az egész hallucinációs dolog És Damon: szokásához híven ő volt a legnormálisabb És teljesen jogosan tette fel szent Stefinek a kérdést: " Azért akarod meggyógyítani, mert vámpír és ez nem való neki, vagy azért mert így nem tudod szeretni?" erre Damon persze elmondja neki,hogy ő bárhogy szeretné Elenát. Elena miért ilyen idióta r_bi,hogy nem bírja észrevenni,hogy Damon tett érte a legtöbbet,és hogy ő sokkal jobban megérti őt,mint Stefan?? Bonnie nyugodtan maradhat am azzal a Shane professzorral,soha nem volt a kedvencem,nyugodtan maradjon háttérbe
2012. november 09. 20:56
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline |
Idézet (Vampiregirl1 @ 2012.11.09. 20:19)
Nekem eddig a negyedik évad nagyon tetszik.És ez a rész is jó volt szerintem.Végre kinyírták azt a k*csög vámpírvadászt( )...Wait for it...És Elena tette!! Végre egy kis badass Elena,végre És az a jelenet Damonnal nem volt rossz... Stefan most jó volt,mert szinte az egész epizódba utálta őt Elena és Damon is,yeahh És Damon majdnem kitépte a szívét,és jól tette,hogy nem,mert akkor Elena megutálta volna,meg úgy is sikerült kihúznia belőle Stefi elég rossz titoktartó,szegény Klauszkám De szerintem ez a "jeremyn is megjelent a tetkó" dolog azért volt benne,mert vele folytatódik az ötök cuccosa,és akkor ő lesz a térkép 2,gondoltam,hogy nem hagyják abba ezt a gyógymódos ügyet ilyen hamar Sajnos szokás szerint visszatért a nyafi Elena,bár most több oka volt rá,mint általában,így elviseltem És kíváncsi leszek,mi lesz ez az egész hallucinációs dolog És Damon: szokásához híven ő volt a legnormálisabb És teljesen jogosan tette fel szent Stefinek a kérdést: " Azért akarod meggyógyítani, mert vámpír és ez nem való neki, vagy azért mert így nem tudod szeretni?" erre Damon persze elmondja neki,hogy ő bárhogy szeretné Elenát. Elena miért ilyen idióta r_bi,hogy nem bírja észrevenni,hogy Damon tett érte a legtöbbet,és hogy ő sokkal jobban megérti őt,mint Stefan?? Bonnie nyugodtan maradhat am azzal a Shane professzorral,soha nem volt a kedvencem,nyugodtan maradjon háttérbe
Jobban le sem tudtad volna írni,mindenben teljesen egyetértek
1 felhasználónak tetszik:
Adrianna
2012. november 09. 23:25
Daxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.19. Hozzászólás: 879 Csatolások: 20 Azonosító: 37310 offline |
és máris itt egy 4x06-s webclip Klaus nem tünik tul boldognak Elena elsö áldozatának a kiléte miatt lol, mellesleg mit aggodsz Klaus lol mintha aza 900év annyira hosszu idö lenne számodra (:
8 felhasználónak tetszik:
Vampire Lady,
Vampiregirl1,
Misao,
nicol bellox,
An_d_a,
allyangel,
rencsi95,
pink_bunny
2012. november 10. 09:40
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline |
Szerintem nagyon jó volt ez a rész, nekem tetszett : )
Várom már nagyon a következőt, kezd végre izgalmas lenni, és végre Jeremy is több szerepet kap...
Várom már nagyon a következőt, kezd végre izgalmas lenni, és végre Jeremy is több szerepet kap...
2 felhasználónak tetszik:
Adrianna,
Vampire Lady
2012. november 10. 12:52
Catherineboobtana |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 30 Azonosító: 137378 offline |
A 4. évad eddig nem nagyon tetszett de a legutóbbi részben voltak plot twistek, amikre nem számítottam. Remélem így folytatják majd és visszakapjuk a 2. évados érést. A hirtelen megjelent tetkó Jeremy karján nagyon összezavart. Nem csak akkor kezd megjelenni a karján ha megölt egy vámpírt? És ez amúgy is csak az Öteknél van, Jeremy meg tudtommal nem tartozik közéjük. Vagy...?
És a következő rész promója. KATHERINE! Nagyon remélem hogy nem csak egy hallucináció lesz.
És a következő rész promója. KATHERINE! Nagyon remélem hogy nem csak egy hallucináció lesz.
2012. november 10. 13:55
Idézet (Catherine @ 2012.11.10. 12:52)
A 4. évad eddig nem nagyon tetszett de a legutóbbi részben voltak plot twistek, amikre nem számítottam. Remélem így folytatják majd és visszakapjuk a 2. évados érést. A hirtelen megjelent tetkó Jeremy karján nagyon összezavart. Nem csak akkor kezd megjelenni a karján ha megölt egy vámpírt? És ez amúgy is csak az Öteknél van, Jeremy meg tudtommal nem tartozik közéjük. Vagy...?
én úgy gondolom h hallucináció lesz egyrészt azért mert julie azt mondta nem mostanában tér vissza katherine és arra a kérdésre h lesz e vmi össze csapás elenával , a válasza az volt h reméli, és lehetséges, de nekem ebből az jön le h még várnunk kell a valóságos kat-re, másrészt meg ki másról hallucinálna ..az lehetséges h ez azért van mert egy vadászt őlt meg? akk klauséknak is lehettek halucinációi? nekem úgy tűnik eléggé képbe van ezt illetőleg
caroline-t am nagyon sajnáltam tylert megtudtam volna fojtani, kezd kissé 1 évados lenni de csak vszínüleg számomra
shane prof. meg am a gyógyírt akarja, és ezért küldte connort minél több vámpírra? csak mert nem tűnik annyira gonosznak és ha ez az indoka akk talán nem is az, elégre kitudja ha így lenne kinek szánná..
2012. november 10. 14:09
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Eleinte erősen a várokozásaimon alul teljesített a negyedik évad,de a negyedik rész után egyszercsak újra kezdtem izgalmasnak találni a részeket.Lehet,h ebben erősen közrejátszott az,h a negyedik részben,a táncos jelenetnél,Elena végre úgy viselkedett,mint egy normálisnak mondható vámpír,és nem a nyávogását kellett hallgatnom Bár Bonnie elrontotta a végét és Elena újra hisztizni kezdett,azért nekem nagyon tetszett a jelenet.Számomra ez a negyedik évad eddigi kedvence
Az előző részből Damon ezen arckifejezését pedig kifejezetten imádtam
Lényeg a lényeg,ha így folytatódik az évad,lehet annyira fogom szeretni,mint a második évadot.Eddig "jó úton haladnak a készítők",remélem ígyis marad
Az előző részből Damon ezen arckifejezését pedig kifejezetten imádtam
Lényeg a lényeg,ha így folytatódik az évad,lehet annyira fogom szeretni,mint a második évadot.Eddig "jó úton haladnak a készítők",remélem ígyis marad
Vampire Lady
2012. november 11. 02:46
LadyAlexa#protectTonyStark |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 2008 Csatolások: 435 Azonosító: 166600 offline |
Idézet (Misao @ 2012.11.09. 08:01)
KATHERINE'S BACK!!!
Egész végig, miközben néztem az új részt, azt mondogattam magamban, hogy: "Mikor jön már végre Katherine?" Úgyhogy remélem, hogy nem csak egyszerű hallucináció lesz, hanem már tényleg belép a képbe, bár eddig nagyon úgy tűnik, hogy ebben az elméletben is csalódni fogok.
2012. november 12. 13:52
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2167 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline |
spoiler
nekem is tetszett ez a rész, Elena végre nem csak nyafogott, hanem tett is valamit, végre nem őt kellett megvédeni, mert már abból egy kicsit elegem volt.
Damon megint egyre jobb fej és egyre jobban bírom a stílusát.
az, hogy Jeremynek mi lesz a sorsa,hogy most ő viszi tovább a vadász szerepet arra kíváncsi vagyok, és már várom mit fognak belőle kihozni.
lehet segít Elenáéknak lehet nem, de az utóbbi biztosan érdekesebb lenne.
jó rész volt.
nekem is tetszett ez a rész, Elena végre nem csak nyafogott, hanem tett is valamit, végre nem őt kellett megvédeni, mert már abból egy kicsit elegem volt.
Damon megint egyre jobb fej és egyre jobban bírom a stílusát.
az, hogy Jeremynek mi lesz a sorsa,hogy most ő viszi tovább a vadász szerepet arra kíváncsi vagyok, és már várom mit fognak belőle kihozni.
lehet segít Elenáéknak lehet nem, de az utóbbi biztosan érdekesebb lenne.
jó rész volt.
Vampire Lady
2012. november 12. 15:00
Idézet (rolleee @ 2012.11.12. 13:52)
spoiler
nekem elena csak a végén volt idegesítő már nevettem rajta ahogyan ott sírt, bár az már zokogás v nem tudom mi volt, igaz meg lehet érteni, de sajnálom h damon nem használta ki a lehetőséget és ment megvigasztalni, na akkor megnéztem volna stefi arcát
2012. november 12. 20:17
allyangelchicken-y.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 2143 Csatolások: 97 Azonosító: 133609 offline |
Késztítettem egy humorosnak szánt videót, remélem megnézitek! Köszöntem!
Misao,
rolllllleee,
Vampire Lady,
Adrianna,
rencsi95,
Rékakroki72,
An_d_a,
SzMo99
2012. november 13. 00:13
Daxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.19. Hozzászólás: 879 Csatolások: 20 Azonosító: 37310 offline |
4x06 webclip #2
Peti_1992,
Vampire Lady,
Vampiregirl1,
Misao,
rencsi95,
allyangel,
Minimanó94,
pink_bunny
2012. november 16. 10:07
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline |
El sem hiszem,hogy Elenáék szakítottak.Én már nagyon várnám a Delenát,de félek,hogy csak cseszegetnek minket evvel az egésszel.Reméljük nem így lesz.Viszont jó volt Katherinet viszont látni,még akkor is,ha csak hallucináció volt. Érdekel,mit hoznak ki a Jeremys ügyből,egyre jobb a sorozat. Csak sajnálom,hogy jövő héten nem lesz
04x07 My Brother's Keeper(előzetes)
04x07 My Brother's Keeper(előzetes)
Adrianna,
pink_bunny
2012. november 16. 15:51
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline |
Jujj,ez a rész!!! Stefan és Elena szakítottak,és végre úgy tűnik,van remény delena számára!!! Na,erről a részről nem fogok tudni normális véleményt írni Szóval,az elején szegény Jeremyt leszúrta a goncsi Elena,az haláli volt,és tudom,emiatt most morbidnak nézhetek ki,de hát na Tetszett ez a látomásos szitu,végre szembeállították Elenát azokkal a dolgokkal Katherine! Igaz,csak hallucináció,de akkor is! Szegény Aprilnek most aztán végképp nem láttam semmi hasznát Azért kivi leszek erre,mit fognak ebből a Shayn professzorból kihozni Delena!! Ha ezek után nem jönnek össze hivatalosan is,nem tudom mit csinálok! Nem bírok többet kibökni sajnos,túlságosan boldog lettem ettől,és most még a pesszimista énemnek sem engedek,aki azt mondja,hogy így sem fognak komolyan összejönni Damonnal! Ja,és persze nagyon kíváncsi leszek a Klaroline randira!!
2012. november 16. 16:09
Vampiregirl1Angel. |
The Vampire Diaries 4x07 "My Brother's Keeper" EXTENDED Promo (2)
OMG!
Jaj,most láttam,hogy valaki belinkelte Na mindegy,itt van megint
OMG!
Jaj,most láttam,hogy valaki belinkelte Na mindegy,itt van megint
2012. november 16. 16:37
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Imádtam a Delena-ágy-jelenetet,DE: a következő epizód promoját nézve most megint ez a rész is csak a szerelmi háromszögre lesz kihegyezve? Súlyos ötlethiányba szenvedhetnek a készítők,ha már ahhoz folyamodna,hogy ilyen hirtelen dobják Elenát Damon karjaiba. Ez a rész annyira nem tetszett,se Jeremy se Shane professor sőt még az Ötök múltjáról sem tudtunk meg többet.
2012. november 16. 16:58
Vampiregirl1Angel. |
Idézet (Misao @ 2012.11.16. 16:37)
Imádtam a Delena-ágy-jelenetet,DE: a következő epizód promoját nézve most megint ez a rész is csak a szerelmi háromszögre lesz kihegyezve? Súlyos ötlethiányba szenvedhetnek a készítők,ha már ahhoz folyamodna,hogy ilyen hirtelen dobják Elenát Damon karjaiba. Ez a rész annyira nem tetszett,se Jeremy se Shane professor sőt még az Ötök múltjáról sem tudtunk meg többet.
Nekem erről eszembe jutott,hogy 1.akkor damon biztos nem jönne össze vele egyből,mivel eddig is tisztelte a testvérét annyira,hogy nem csábította el Elenát.2. Szerintem lopják tőlem az ötletet,mert nálam is az volt a sztorimba,hogy Elenának megerősödtek az érzelmei Damon iránt a vámpírság miatt,és őt választotta(Nálam!).
Ui: Új rész promo magyar felirattal
2012. november 16. 17:02
Nálam ez a rész verte az összes többit...
Elena-t megsajnáltam végül is az első évad óta szenved ettől a vámpíros dologtól, attól h meghalnak körülötte folyamatosan az emberek most meg ezek a hallucinációk eléggé kikészítették, persze az a kis merénylet Jer ellen ütött rendesen. Végre olyan rész volt aminek valóban minden pillanatát élveztem talán a Bonnie-s részeket kevésbé
A vége sztem elég szomorú volt, ennyire hivatalos vége a stelenának talán akkor volt ilyen amikor az első évadban Elena bemondta az unalmast mert akk még azt hitte az a sok baj a vámpírbarátjával való kapcsolatának köszönhető, mint tudjuk sokkal inkább hasonmás voltának na mindegy.
Sajnáltam Stefant amikor azt mondta tovább nem megy ezt elviselnie, de szinte teljesen biztos vagyok benne h Elena ismét ember lesz majd, amikor megint Stefannal lesz, vámpírként pedig Damonnel. CSak hogy én azt olvastam még egyszer h Damon nel sem fog most össze jönni, v ha még is nem hosszú távon, szval én nem számítok semmilyen delenára, jobb lenne ha Elena egy kicsit egyedül lenne, a két tesó meg megint jóban lenne minta a 3. évad második felében
Klausnak és Carolinenak nagyon édes kis jelenetük volt, ahogy mosolygott Joseph annyira össze passzolnak, legalábbis amikor Klaus ezt az aranyos oldalát mutatja
A szakítós részt nem vettem be Tyler-rel de Hayley-t egyre jobban megszeretem. Ami meg Tyler-t illeti kezdem sejteni mi vet véget a kapcsolatuknak Caroline-al
Alaric-ot pedig követelem vissza
Elena-t megsajnáltam végül is az első évad óta szenved ettől a vámpíros dologtól, attól h meghalnak körülötte folyamatosan az emberek most meg ezek a hallucinációk eléggé kikészítették, persze az a kis merénylet Jer ellen ütött rendesen. Végre olyan rész volt aminek valóban minden pillanatát élveztem talán a Bonnie-s részeket kevésbé
A vége sztem elég szomorú volt, ennyire hivatalos vége a stelenának talán akkor volt ilyen amikor az első évadban Elena bemondta az unalmast mert akk még azt hitte az a sok baj a vámpírbarátjával való kapcsolatának köszönhető, mint tudjuk sokkal inkább hasonmás voltának na mindegy.
Sajnáltam Stefant amikor azt mondta tovább nem megy ezt elviselnie, de szinte teljesen biztos vagyok benne h Elena ismét ember lesz majd, amikor megint Stefannal lesz, vámpírként pedig Damonnel. CSak hogy én azt olvastam még egyszer h Damon nel sem fog most össze jönni, v ha még is nem hosszú távon, szval én nem számítok semmilyen delenára, jobb lenne ha Elena egy kicsit egyedül lenne, a két tesó meg megint jóban lenne minta a 3. évad második felében
Klausnak és Carolinenak nagyon édes kis jelenetük volt, ahogy mosolygott Joseph annyira össze passzolnak, legalábbis amikor Klaus ezt az aranyos oldalát mutatja
A szakítós részt nem vettem be Tyler-rel de Hayley-t egyre jobban megszeretem. Ami meg Tyler-t illeti kezdem sejteni mi vet véget a kapcsolatuknak Caroline-al
Alaric-ot pedig követelem vissza
Vampire Lady,
nicol bellox
2012. november 16. 17:31
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Idézet (VampireDiares4ever @ 2012.11.16. 17:02)
Alaric-ot pedig követelem vissza [/color]
De hisz meghalt. Ne hozzunk már vissza minden halott karaktert azért. Anno semmi ilyesmi nem volt. Aki elpatkolt az el,ennyi.
Idézet (Vampiregirl1 @ 2012.11.16. 16:58)
2. Szerintem lopják tőlem az ötletet,mert nálam is az volt a sztorimba,hogy Elenának megerősödtek az érzelmei Damon iránt a vámpírság miatt,és őt választotta(Nálam!).
Gyakorlatilag mindenkinek ez volt a "sztorijában." Damon meg nyálasabb volt ebben a részben mint valaha. Sokkal jobban tetszett amikor lesz*rta mindenki érzéseit,ha meg úri kedve néha úgy tartotta Elenával "emberi" volt. Ezt tette olyan különlegessé a kapcsolatukat és az egész szerelmi háromszöget.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.