Szerintem bátran lehet állítani - jelenleg legjobb karakter.
The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2013. január 25. 19:44
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
8 felhasználónak tetszik:
mikieger,
aníítaaa,
cintia0023,
lostgirl,
Minimanó94,
Zsuzsy93,
Vampire Lady,
An_d_a
2013. január 25. 19:53
Idézet (Misao @ 2013.01.25. 19:44)
Szerintem bátran lehet állítani - jelenleg legjobb karakter.
ahogy mondod, és persze mi az első? na mi? h öljük meg, miért is ne nem igaz? komolyan kiakadok ha ezt megteszik, én már el is képzeltem Kat-el milyen jó páros lenne, de akárhogy is szint vitt a mai részbe, Bekah pl idegesített néhol, de Kol nagyon kellett már. erre őt is elintéznék hát ..
2013. január 25. 21:40
allyangelchicken-y.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 2143 Csatolások: 97 Azonosító: 133609 offline |
Idézet (VampireDiares4ever @ 2013.01.25. 14:16)
Vámpírnaplók rajongók, készüljetek fel egy nagy halálra! Erre számíthattok ugyanis a negyedik évadban.
"Hatalmas halálesetek fognak bekövetkezni, egy ráadásul nagyon különleges lesz." - kotyogta ki Kat Graham a TV Guide-nak. "A legjobb forgatókönyvek, amit valaha olvastam. Tulajdonképpen el is sírtam magam, mikor olvastam.
"Hatalmas halálesetek fognak bekövetkezni, egy ráadásul nagyon különleges lesz." - kotyogta ki Kat Graham a TV Guide-nak. "A legjobb forgatókönyvek, amit valaha olvastam. Tulajdonképpen el is sírtam magam, mikor olvastam.
Na erről nekem megint az jut eszembe, amit pár napja írtam, hogy Damon fog meghalni. Tényleg elég szomorú, hogy az ő halálával akarják feldobni a sorozatot, de úgylátszik tényleg kifogytak az ötletekből.
Az új epizódról annyit, hogy Kol egy nagy f_szfej, de bírom. Nagyon jó szövege van. Meg Damon káromkodása is tetszett ott a labirintusban vagy mi volt az. Meg amikor a rész elején ott a bárban Jeremy mondja Klausnak: "I don't take orders from you, DICK!" Na mondom hoppá. Didn't see that coming. Én már ezen is nagyot szakadtam. Stefannak sokkal jobban tetszik ez a vadabb oldala, főleg, hogy még az egyéjszakás kalandot is bevállalta Rebekah-val. Bár legbelül tudom, hogy ez csak amolyan visszavágó volt a részéről, mert mindenki tudja, hogy sosem fog tudni igazán túllépni Elenán. Amúgy szerintetek ki az a mágikus "harmadik", aki beszállt a gyógyírért való versenybe? Szerintem Katherine. Lenne benne logika, mert már rég láttuk Katet és ideje visszajönnie, plusz neki is simán kellhet az a gyógyír, szóval... miért is ne? Lehet, hogy ő küldte azt a pasast, aki elharapta a nyelvét és utána nyakonszúrta magát. Szerintetek?
2013. január 25. 21:59
Idézet (allyangel @ 2013.01.25. 21:40)
Amúgy szerintetek ki az a mágikus "harmadik", aki beszállt a gyógyírért való versenybe? Szerintem Katherine. Lenne benne logika, mert már rég láttuk Katet és ideje visszajönnie, plusz neki is simán kellhet az a gyógyír, szóval... miért is ne? Lehet, hogy ő küldte azt a pasast, aki elharapta a nyelvét és utána nyakonszúrta magát. Szerintetek?
azt nézve h mással végezteti el a piszkos munkát, hogy mielőtt felbukkanna másokat küld előre lehetséges, de igazából fogalmam sincs
engem nem is érdekel hogyan csak jöjjön visssza ( am először kolra gondoltam , de hamar elvetettem )
2013. január 25. 22:25
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Nem akarok túlnyomóan fangörlnek tünni,de szerintem Kol az a titokzatos 5. játékos vagy 'team' - ahogy Rebekah mondja.
Tuti ő küldte azt a pasast,hogy nyúlja le neki azt a kávicsot hogy aztán ne tudják feléleszteni Sesam-ot vagy kit.
Mert ugye ott van Team Damon a vadásszal aka. Jeremyvel,ott van Team Klaus a kardal,Team Shane a füveivel meg Bonnieval és ugye hátul kullog Team Rebekah&Stefan nemsokkal csak a professzor kavicsával,akinek meg maradt a boszi. És itt jön a képbe Team Kol aki - természetesen - saját módszereire hagyatkozva tör borsot a versenyzők orra alá. Esküszöm ez már izgibb mint az olimpia.
u.i: csakis Kol küldhette szegény ürgét hogy lopja el azt a téglát,most őszintén ki igézne meg valakit hogy harapja el a saját nyelvét amint betöltötte a szerepét?
Kétlem hogy Katherine is beszáll a meccsbe az már túl sok lenne.
Tuti ő küldte azt a pasast,hogy nyúlja le neki azt a kávicsot hogy aztán ne tudják feléleszteni Sesam-ot vagy kit.
Mert ugye ott van Team Damon a vadásszal aka. Jeremyvel,ott van Team Klaus a kardal,Team Shane a füveivel meg Bonnieval és ugye hátul kullog Team Rebekah&Stefan nemsokkal csak a professzor kavicsával,akinek meg maradt a boszi. És itt jön a képbe Team Kol aki - természetesen - saját módszereire hagyatkozva tör borsot a versenyzők orra alá. Esküszöm ez már izgibb mint az olimpia.
u.i: csakis Kol küldhette szegény ürgét hogy lopja el azt a téglát,most őszintén ki igézne meg valakit hogy harapja el a saját nyelvét amint betöltötte a szerepét?
Kétlem hogy Katherine is beszáll a meccsbe az már túl sok lenne.
2013. január 25. 23:20
Idézet (Misao @ 2013.01.25. 22:25)
Sesam-ot
Amúgy Damont csak nem írják ki a sorozatból! A TVD-fanok negyede miatta nézi. Az lenne a legjobb, ha Elena eltűnne, Stefánia és Klaudia egymásra találnának, Jeremy és Kol visszamennének mókázni, Damon meg hozná a szokásos kill-them-all formáját, és kinyírná Mattet, mert uncsi, hogy egyedül ő a normális Mystic Fallsban.
2013. január 26. 01:07
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline |
Én nagyon örültem neki,hogy Elena végre kapott rendesen az arcába. Még Matt is kiosztotta,az nem volt semmi. De a legjobb az volt,ahogy Stefan beszélt vele,már nagyon megérdemelte. És jók Rebekah-val is,elszórakoztatják egymást.
Persze megint Stefan a szemét,mert nem rohant rögtön segíteni Elenácskának? Ugyan már. Elena annyiszor rúg belé amennyiszer nem szégyelli,de aztán sírva hívja fel,hogy ugyan jöjjön már,mentse meg az öccsét meg Damont,mert ő azt se tudja mi van.
Az is tetszett,hogy Stefan erősebb lélekben/szellemben,mint Damon,ő ugyanis le tudta küzdeni az igézetet,mikor a suli tornatermében meg kellett volna ölnie Elenát. Damonnak meg nem ment,hiába mondta szívhez szóló szövegét Elena.
Röhejes,hogy mindig azt hiszi,a két szép szeméért mindenki megtér majd és azt csinálja amit ő akar.
Az átváltozással asszem jó néhány IQ pontot is veszett,legújabb ötlete egyszerűen Darwin-díjas. Küldjük csak a biztos halálba az imádott öcsikét. Grat!
Persze megint Stefan a szemét,mert nem rohant rögtön segíteni Elenácskának? Ugyan már. Elena annyiszor rúg belé amennyiszer nem szégyelli,de aztán sírva hívja fel,hogy ugyan jöjjön már,mentse meg az öccsét meg Damont,mert ő azt se tudja mi van.
Az is tetszett,hogy Stefan erősebb lélekben/szellemben,mint Damon,ő ugyanis le tudta küzdeni az igézetet,mikor a suli tornatermében meg kellett volna ölnie Elenát. Damonnak meg nem ment,hiába mondta szívhez szóló szövegét Elena.
Röhejes,hogy mindig azt hiszi,a két szép szeméért mindenki megtér majd és azt csinálja amit ő akar.
Az átváltozással asszem jó néhány IQ pontot is veszett,legújabb ötlete egyszerűen Darwin-díjas. Küldjük csak a biztos halálba az imádott öcsikét. Grat!
2013. január 26. 09:24
Xelly♥.bubu. ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.12. Hozzászólás: 2323 Csatolások: 120 Azonosító: 143141 offline |
Sziasztok.) Már kétezer éve nézem ezt a topikot.*-* Mindenki nagyon szimpatikus és gondoltam írok.! a 4x11-es rész nagyon jó volt a 4x12-es még jobb lesz. Őszintén képek alapján Én eltudnék képzelni egy Kol Bonnie párost is akár.*-* És Elena._. Mostanában eléggé kiakaszt ezzel az úgy mond szeretem Damont de Stefant is. Ebben a részben mikor Stefan elmondta hogy nem szereti és majdnem bömbölt én azt hittem felrobbanok. Döntse már el kit szeret. Kedvenc szereplöm volt/és az is de ezzel az idegeimre megy. És a végén a Stefan/Rebekah pajzánkodás. Imádom őket.(LL) Remélem összejönnek egyszer vagy valami. Vagy esetleg lesz még ilyen jelenet. És Damon ha meghal én bemegyek és szétcsapok mindenkit. Legjobb karakter.!! Mért pont ő.? És ha nemhozzák vissza a végén nem is nézem többet. Ja és akit hiányolok az Caroline és persze Tyler.! Mostanában alig szerepelnek. És Bonnie ebben a részben nagyon tetszett.! Ez az erösség nagyon jó de Shane proffesszor az agyamra megy. Mint aki megszállot (bár az is.)
2 felhasználónak tetszik:
lostgirl,
Minimanó94
2013. január 26. 15:49
Idézet (Xelly @ 2013.01.26. 09:24)
Ebben a részben mikor Stefan elmondta hogy nem szereti és majdnem bömbölt én azt hittem felrobbanok. Döntse már el kit szeret. És a végén a Stefan/Rebekah pajzánkodás. Imádom őket.(LL)
Hát Elena ezzel megint kétségbe vonta a nagy szerelmet Damon iránt, én legalábbis még mindig nem hiszem el neki, h már nem szerelmes Stefibe. (bár Bekahnak igazat kellett mondania ) Vagy csak szimplán nem bírja elviselni ha legalább két pasi nem rohan utána egyszerre, és nem váltogathatja őket kedvére. - egyébként ez a jelenet nagyban hasonlított arra amikor Damon és Rebekah töltötte együtt az éjszakát, és féltékenykedett Elena az ajtóban, hát kérdem én az ilyenek után még örüljek a Delenának? most érzem csak át a stelenásoknak milyen lehetett amikor Elena néha néha Damon felé "kacsingatott"
És Reb meg Stefi nagyon jók , nekem is tetszenek. Talán azért mert Bekah kihozza Stefiből a normális vicces mindenkit lesz..ok énjét, és ez jó. Nekem megfelel. Már csak az bosszant h cserébe Damon süllyed a karakteréhez képest.
Az pedig igaz h nem tudta leküzdeni az igézést, de többször is mondta Jernek h lője le, elé állt, megadta a lehetőséget, szval simán meghalt volna, ez pedig nagyon tetszett. Csak azért h a gyógyír meglegyen, még meg is halna. Persze hozzá teszem régen nem biztos h ebbe bele ment volna
Sajna mióta jobban kimutatja a jó oldalát, a jó fiú oldalát, el is várják tőle h az legyen, ő pedig egyre inkább az. Ez csak néha jó. Hiába, Elena rossz hatással van rájuk, mindig arra akivel éppen van. Érdekes.
2013. január 26. 18:04
Sziasztok!
Láttátok már a legújabb (11.) rész? Nekem nagyon tetszett, bár ezt a vadász dolgot nem kívánom Jeremynek.
Láttátok már a legújabb (11.) rész? Nekem nagyon tetszett, bár ezt a vadász dolgot nem kívánom Jeremynek.
2013. január 26. 18:57
Xelly♥.bubu. ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.12. Hozzászólás: 2323 Csatolások: 120 Azonosító: 143141 offline |
Idézet (VampireDiares4ever @ 2013.01.26. 15:49)
Hát Elena ezzel megint kétségbe vonta a nagy szerelmet Damon iránt, én legalábbis még mindig nem hiszem el neki, h már nem szerelmes Stefibe. (bár Bekahnak igazat kellett mondania ) Vagy csak szimplán nem bírja elviselni ha legalább két pasi nem rohan utána egyszerre, és nem váltogathatja őket kedvére. - egyébként ez a jelenet nagyban hasonlított arra amikor Damon és Rebekah töltötte együtt az éjszakát, és féltékenykedett Elena az ajtóban, hát kérdem én az ilyenek után még örüljek a Delenának? most érzem csak át a stelenásoknak milyen lehetett amikor Elena néha néha Damon felé "kacsingatott"
És Reb meg Stefi nagyon jók , nekem is tetszenek. Talán azért mert Bekah kihozza Stefiből a normális vicces mindenkit lesz..ok énjét, és ez jó. Nekem megfelel. Már csak az bosszant h cserébe Damon süllyed a karakteréhez képest.
Az pedig igaz h nem tudta leküzdeni az igézést, de többször is mondta Jernek h lője le, elé állt, megadta a lehetőséget, szval simán meghalt volna, ez pedig nagyon tetszett. Csak azért h a gyógyír meglegyen, még meg is halna. Persze hozzá teszem régen nem biztos h ebbe bele ment volna
Sajna mióta jobban kimutatja a jó oldalát, a jó fiú oldalát, el is várják tőle h az legyen, ő pedig egyre inkább az. Ez csak néha jó. Hiába, Elena rossz hatással van rájuk, mindig arra akivel éppen van. Érdekes.
Hát szerintem bármelyikkel van ugyanugy kacsingat a másikra. és azért mondta Rebekahnak h nem szereti mert azt hiszi Stefan problémának tekinti. de simán kinézem ha meglesz a gyogyir Damon ejtve lesz és ujra Stefan van nyeregben. Őszintén most fordul a kocka hogy ki lesz jó és ki rossz.. De ez nekem nem tetszik. Stefannak jobb az az én joo vagyok én. Damon pedig vagány csávo és érzékeny egybe ugy a jo De Elenácska miatt minden megváltozik (akármennyire szeretem ez idegesit.)
2013. január 26. 19:11
Idézet (Xelly @ 2013.01.26. 18:57)
Hát szerintem bármelyikkel van ugyanugy kacsingat a másikra. és azért mondta Rebekahnak h nem szereti mert azt hiszi Stefan problémának tekinti. de simán kinézem ha meglesz a gyogyir Damon ejtve lesz és ujra Stefan van nyeregben. Őszintén most fordul a kocka hogy ki lesz jó és ki rossz.. De ez nekem nem tetszik. Stefannak jobb az az én joo vagyok én. Damon pedig vagány csávo és érzékeny egybe ugy a jo De Elenácska miatt minden megváltozik (akármennyire szeretem ez idegesit.)
hát arra a kérdésre h szerelmes e nagy arccal oda vágta h nem, most meg majd nem felrobbant idegességében Stefi szavaira, még is mi ez ?
én nem tudom elképzelni hogy szeretek valakit de közben a tesóját is, és ha már egyszer szakítok és együtt vagyok a tesójával , ugyan úgy csinálom megint, és most jelen esetben stefi kell ( v legalábbis erősen zavarja elenát h már nem szereti állítólag )
2013. január 26. 19:49
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2167 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline |
Csak még Khaterine kéne visszajöjjön, s akkor pont jó lenne
1 felhasználónak tetszik:
Vampire Lady
2013. január 26. 19:50
Idézet (rolleee @ 2013.01.26. 19:49)
Csak még Khaterine kéne visszajöjjön, s akkor pont jó lenne
Szerintem is. Az nagy csavar lenne, hiszen két vámpírhasonmás egy helyen elég érdekes dolgokat vonzana.
2013. január 26. 19:52
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2167 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline |
Idézet (LittleWalker @ 2013.01.26. 19:50)
Szerintem is. Az nagy csavar lenne, hiszen két vámpírhasonmás egy helyen elég érdekes dolgokat vonzana.
Igen és Katherine stílusa hozna izgalmat, de mát az is haladás, hogy most van benne valami
2013. január 27. 18:21
egyébként mennyi az esély rá h Kol nak csak ennyi szerepet szánnak? Ott van Silas gondolom úgy is kiszabadul, nem lenne jó ha azt Kol is megérné? Am meg hiába gondolkozom nem tudok rájönni kinek a halála lehetne olyan mindent felborító Damon én kívül. Stefant megölni hülyeség lenne, Elenát tuti nem fogják, a többiek meg nem igazán forgatnák fel az egész sorozatot annyira, talán Jeremyé, de annak se lenne értelme
2013. január 28. 20:34
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4158 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline |
Idézet (VampireDiares4ever @ 2013.01.27. 18:21)
egyébként mennyi az esély rá h Kol nak csak ennyi szerepet szánnak? Ott van Silas gondolom úgy is kiszabadul, nem lenne jó ha azt Kol is megérné? Am meg hiába gondolkozom nem tudok rájönni kinek a halála lehetne olyan mindent felborító Damon én kívül. Stefant megölni hülyeség lenne, Elenát tuti nem fogják, a többiek meg nem igazán forgatnák fel az egész sorozatot annyira, talán Jeremyé, de annak se lenne értelme
Pedig, hogy őszinte legyek nekem már nagyon az agyamra megy Elena, most döntse már el, hogy Stefan vagy Damon. Istenem ez annyira gáz már a részéről. Ha szerelemes Damonbe, ha tényleg szerelmes és nem csak a kötelék miatt akkor hagyja élni Stefant ne hívogassa és ne akarjon vele megbeszélni mindent! Amúgy meg ha lenne Elenában egy kis tartás nem feküdne össze az ex-pasija bátyjával.
Ami meg ezt a nyírjuk ki Kol-t dolgot illeti, egyáltalán nem támogatom az ötletet végre megint itt egy szívtipró, aki még szemét is, olyan mint Damon az első évadban, és erre egyből kiírnák, pedig szerintem Kol is nagy életű lenne, ha a rajongókon múllana. Klaus is remek fogás volt, mindent túlél.
Mondjuk érdekelne, ki az a bizonyos harmadik. Én tippeltem már Katre, mert már nagyon hiányzik. Seggbe rugdoshatná "B*tch Elenát" (Becca szavaival élve) Aztán lehet, hogy Elijah jön vissza, na azt se bánnám! Vagy megmarad az itt olvasott, Kol dolog. nekem mindegy, csak derüljön már ki.
2013. január 28. 20:44
Idézet (Minimanó94 @ 2013.01.28. 20:34)
Pedig, hogy őszinte legyek nekem már nagyon az agyamra megy Elena, most döntse már el, hogy Stefan vagy Damon. Istenem ez annyira gáz már a részéről. Ha szerelemes Damonbe, ha tényleg szerelmes és nem csak a kötelék miatt akkor hagyja élni Stefant ne hívogassa és ne akarjon vele megbeszélni mindent! Amúgy meg ha lenne Elenában egy kis tartás nem feküdne össze az ex-pasija bátyjával.
Ami meg ezt a nyírjuk ki Kol-t dolgot illeti, egyáltalán nem támogatom az ötletet végre megint itt egy szívtipró, aki még szemét is, olyan mint Damon az első évadban, és erre egyből kiírnák, pedig szerintem Kol is nagy életű lenne, ha a rajongókon múllana. Klaus is remek fogás volt, mindent túlél.
Mondjuk érdekelne, ki az a bizonyos harmadik. Én tippeltem már Katre, mert már nagyon hiányzik. Seggbe rugdoshatná "B*tch Elenát" (Becca szavaival élve) Aztán lehet, hogy Elijah jön vissza, na azt se bánnám! Vagy megmarad az itt olvasott, Kol dolog. nekem mindegy, csak derüljön már ki.
ahogy mondod : ) Elenában már am régóta nincs tartás, eléggé labilis ilyen érzelmi téren de am bírom a fejét XD XD leszámítva ezt a mindenkit magamnak akarok dolgát. bizakodom hogy leszokik errről
2013. január 28. 20:50
lostgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.10. Hozzászólás: 318 Csatolások: 2972 Azonosító: 16333 offline |
Sajnos kicsi. De majd biztos lesz nagyobb!
12 felhasználónak tetszik:
Vampire Lady,
mikieger,
Minimanó94,
cintia0023,
allyangel,
Kyra99,
Vampiregirl1,
Jessy,
Alison Lerman,
Nina 10,
Toxic,
Lolla
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.