Starity

The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)

596 oldal 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. január 25. 19:44 #10461
Misao
Misao
dracarys™

StátuszSassy,classy & a bit smart assy
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2123
Csatolások: 689
Azonosító: 161943
Szerintem bátran lehet állítani - jelenleg legjobb karakter. cool.gif

8 felhasználónak tetszik: mikieger, aníítaaa, cintia0023, lostgirl, Minimanó94, Zsuzsy93, Vampire Lady, An_d_a
2013. január 25. 19:53 #10462
- törölt felhasználó -    
Idézet (Misao @ 2013.01.25. 19:44)
Szerintem bátran lehet állítani - jelenleg legjobb karakter. cool.gif

ahogy mondod, és persze mi az első? na mi? h öljük meg, miért is ne nem igaz? reklamalo.gif reklamalo.gif komolyan kiakadok ha ezt megteszik, én már el is képzeltem Kat-el milyen jó páros lenne, de akárhogy is szint vitt a mai részbe, Bekah pl idegesített néhol, de Kol nagyon kellett már. erre őt is elintéznék hát .. blink.gif
4 felhasználónak tetszik: Misao, Xelly, Minimanó94, Kyra99
2013. január 25. 21:40 #10463
allyangel
allyangel
chicken-y.™
Hozzászólás: 2143
Csatolások: 97
Azonosító: 133609
Idézet (VampireDiares4ever @ 2013.01.25. 14:16)
Vámpírnaplók rajongók, készüljetek fel egy nagy halálra! Erre számíthattok ugyanis a negyedik évadban.
"Hatalmas halálesetek fognak bekövetkezni, egy ráadásul nagyon különleges lesz." - kotyogta ki Kat Graham a TV Guide-nak. "A legjobb forgatókönyvek, amit valaha olvastam. Tulajdonképpen el is sírtam magam, mikor olvastam.

Na erről nekem megint az jut eszembe, amit pár napja írtam, hogy Damon fog meghalni. Tényleg elég szomorú, hogy az ő halálával akarják feldobni a sorozatot, de úgylátszik tényleg kifogytak az ötletekből. rolleyes.gif
Az új epizódról annyit, hogy Kol egy nagy f_szfej, de bírom. biggrin.gif Nagyon jó szövege van. rohog.gif Meg Damon káromkodása is tetszett ott a labirintusban vagy mi volt az. _nevet.gif Meg amikor a rész elején ott a bárban Jeremy mondja Klausnak: "I don't take orders from you, DICK!" Na mondom hoppá. Didn't see that coming. nevet2.gif Én már ezen is nagyot szakadtam. rohog.gif Stefannak sokkal jobban tetszik ez a vadabb oldala, főleg, hogy még az egyéjszakás kalandot is bevállalta Rebekah-val. Bár legbelül tudom, hogy ez csak amolyan visszavágó volt a részéről, mert mindenki tudja, hogy sosem fog tudni igazán túllépni Elenán. Amúgy szerintetek ki az a mágikus "harmadik", aki beszállt a gyógyírért való versenybe? Szerintem Katherine. ohmy.gif Lenne benne logika, mert már rég láttuk Katet és ideje visszajönnie, plusz neki is simán kellhet az a gyógyír, szóval... miért is ne? Lehet, hogy ő küldte azt a pasast, aki elharapta a nyelvét és utána nyakonszúrta magát. blink.gif Szerintetek? unsure.gif
4 felhasználónak tetszik: Adrianna, rencsi95, Kyra99, katie993
2013. január 25. 21:59 #10464
- törölt felhasználó -    
Idézet (allyangel @ 2013.01.25. 21:40)
Amúgy szerintetek ki az a mágikus "harmadik", aki beszállt a gyógyírért való versenybe? Szerintem Katherine. ohmy.gif Lenne benne logika, mert már rég láttuk Katet és ideje visszajönnie, plusz neki is simán kellhet az a gyógyír, szóval... miért is ne? Lehet, hogy ő küldte azt a pasast, aki elharapta a nyelvét és utána nyakonszúrta magát.  blink.gif Szerintetek? unsure.gif

azt nézve h mással végezteti el a piszkos munkát, hogy mielőtt felbukkanna másokat küld előre lehetséges, de igazából fogalmam sincs
engem nem is érdekel hogyan csak jöjjön visssza ( am először kolra gondoltam , de hamar elvetettem )
3 felhasználónak tetszik: rolllllleee, Kyra99, katie993
2013. január 25. 22:25 #10465
Misao
Misao
dracarys™

StátuszSassy,classy & a bit smart assy
Hozzászólás: 2123
Csatolások: 689
Azonosító: 161943
Nem akarok túlnyomóan fangörlnek tünni,de szerintem Kol az a titokzatos 5. játékos vagy 'team' - ahogy Rebekah mondja. biggrin.gif
Tuti ő küldte azt a pasast,hogy nyúlja le neki azt a kávicsot hogy aztán ne tudják feléleszteni Sesam-ot vagy kit. rohog.gif
Mert ugye ott van Team Damon a vadásszal aka. Jeremyvel,ott van Team Klaus a kardal,Team Shane a füveivel meg Bonnieval és ugye hátul kullog Team Rebekah&Stefan nemsokkal csak a professzor kavicsával,akinek meg maradt a boszi. És itt jön a képbe Team Kol aki - természetesen - saját módszereire hagyatkozva tör borsot a versenyzők orra alá. Esküszöm ez már izgibb mint az olimpia. _nevet.gif
u.i: csakis Kol küldhette szegény ürgét hogy lopja el azt a téglát,most őszintén ki igézne meg valakit hogy harapja el a saját nyelvét amint betöltötte a szerepét?
mellow.gif
Kétlem hogy Katherine is beszáll a meccsbe az már túl sok lenne.
2 felhasználónak tetszik: Bessie, katie993
2013. január 25. 23:20 #10466
- törölt felhasználó -    
Idézet (Misao @ 2013.01.25. 22:25)
Sesam-ot

rohog.gif rohog.gif rohog.gif
Amúgy Damont csak nem írják ki a sorozatból! A TVD-fanok negyede miatta nézi. Az lenne a legjobb, ha Elena eltűnne, Stefánia és Klaudia egymásra találnának, Jeremy és Kol visszamennének mókázni, Damon meg hozná a szokásos kill-them-all formáját, és kinyírná Mattet, mert uncsi, hogy egyedül ő a normális Mystic Fallsban.
7 felhasználónak tetszik: Misao, allyangel, lostgirl, Minimanó94, Kyra99, Bessie, katie993
2013. január 26. 01:07 #10467
Jessy
Jessy
♥F1♥ addict
Hozzászólás: 3076
Csatolások: 15340
Azonosító: 37540
Én nagyon örültem neki,hogy Elena végre kapott rendesen az arcába. biggrin.gif Még Matt is kiosztotta,az nem volt semmi. biggrin.gif De a legjobb az volt,ahogy Stefan beszélt vele,már nagyon megérdemelte. cool.gif És jók Rebekah-val is,elszórakoztatják egymást. biggrin.gif
Persze megint Stefan a szemét,mert nem rohant rögtön segíteni Elenácskának? Ugyan már. Elena annyiszor rúg belé amennyiszer nem szégyelli,de aztán sírva hívja fel,hogy ugyan jöjjön már,mentse meg az öccsét meg Damont,mert ő azt se tudja mi van.
Az is tetszett,hogy Stefan erősebb lélekben/szellemben,mint Damon,ő ugyanis le tudta küzdeni az igézetet,mikor a suli tornatermében meg kellett volna ölnie Elenát. Damonnak meg nem ment,hiába mondta szívhez szóló szövegét Elena. biggrin.gif
Röhejes,hogy mindig azt hiszi,a két szép szeméért mindenki megtér majd és azt csinálja amit ő akar.
Az átváltozással asszem jó néhány IQ pontot is veszett,legújabb ötlete egyszerűen Darwin-díjas. Küldjük csak a biztos halálba az imádott öcsikét. Grat! thumbsup.gif
5 felhasználónak tetszik: Évike12, lostgirl, cintia0023, Kyra99, Bessie
2013. január 26. 09:24 #10468
Xelly
Xelly
♥.bubu. ♥

Státusz........♥
Hozzászólás: 2323
Csatolások: 120
Azonosító: 143141
Sziasztok.smileeee.gif) Már kétezer éve nézem ezt a topikot.*-* Mindenki nagyon szimpatikus és gondoltam írok.! a 4x11-es rész nagyon jó volt a 4x12-es még jobb lesz. Őszintén képek alapján Én eltudnék képzelni egy Kol Bonnie párost is akár.*-* És Elena._. Mostanában eléggé kiakaszt ezzel az úgy mond szeretem Damont de Stefant is. Ebben a részben mikor Stefan elmondta hogy nem szereti és majdnem bömbölt én azt hittem felrobbanok. Döntse már el kit szeret. Kedvenc szereplöm volt/és az is de ezzel az idegeimre megy. És a végén a Stefan/Rebekah pajzánkodás. Imádom őket.(LL) Remélem összejönnek egyszer vagy valami. Vagy esetleg lesz még ilyen jelenet. rohog.gif És Damon ha meghal én bemegyek és szétcsapok mindenkit. reklamalo.gif Legjobb karakter.!! Mért pont ő.? És ha nemhozzák vissza a végén nem is nézem többet. dry.gif Ja és akit hiányolok az Caroline unsure.gif és persze Tyler.! Mostanában alig szerepelnek. dry.gif És Bonnie ebben a részben nagyon tetszett.! Ez az erösség nagyon jó de Shane proffesszor az agyamra megy. dry.gif Mint aki megszállot (bár az is.)
2 felhasználónak tetszik: lostgirl, Minimanó94
2013. január 26. 15:49 #10469
- törölt felhasználó -    
Idézet (Xelly @ 2013.01.26. 09:24)
Ebben a részben mikor Stefan elmondta hogy nem szereti és majdnem bömbölt én azt hittem felrobbanok. Döntse már el kit szeret. És a végén a Stefan/Rebekah pajzánkodás. Imádom őket.(LL)

Hát Elena ezzel megint kétségbe vonta a nagy szerelmet Damon iránt, én legalábbis még mindig nem hiszem el neki, h már nem szerelmes Stefibe. (bár Bekahnak igazat kellett mondania ) Vagy csak szimplán nem bírja elviselni ha legalább két pasi nem rohan utána egyszerre, és nem váltogathatja őket kedvére. - egyébként ez a jelenet nagyban hasonlított arra amikor Damon és Rebekah töltötte együtt az éjszakát, és féltékenykedett Elena az ajtóban, hát kérdem én az ilyenek után még örüljek a Delenának? most érzem csak át a stelenásoknak milyen lehetett amikor Elena néha néha Damon felé "kacsingatott"

És Reb meg Stefi nagyon jók , nekem is tetszenek. Talán azért mert Bekah kihozza Stefiből a normális vicces mindenkit lesz..ok énjét, és ez jó. Nekem megfelel. Már csak az bosszant h cserébe Damon süllyed a karakteréhez képest.
Az pedig igaz h nem tudta leküzdeni az igézést, de többször is mondta Jernek h lője le, elé állt, megadta a lehetőséget, szval simán meghalt volna, ez pedig nagyon tetszett. Csak azért h a gyógyír meglegyen, még meg is halna. Persze hozzá teszem régen nem biztos h ebbe bele ment volna
Sajna mióta jobban kimutatja a jó oldalát, a jó fiú oldalát, el is várják tőle h az legyen, ő pedig egyre inkább az. Ez csak néha jó. Hiába, Elena rossz hatással van rájuk, mindig arra akivel éppen van. Érdekes.
3 felhasználónak tetszik: Nina 10, Xelly, Kyra99
2013. január 26. 18:04 #10470
- törölt felhasználó -    
Sziasztok! smileeee.gif

Láttátok már a legújabb (11.) rész? Nekem nagyon tetszett, bár ezt a vadász dolgot nem kívánom Jeremynek.
2013. január 26. 18:57 #10471
Xelly
Xelly
♥.bubu. ♥

Státusz........♥
Hozzászólás: 2323
Csatolások: 120
Azonosító: 143141
Idézet (VampireDiares4ever @ 2013.01.26. 15:49)
Hát Elena ezzel megint kétségbe vonta a nagy szerelmet Damon iránt, én legalábbis még mindig nem hiszem el neki, h már nem szerelmes Stefibe. (bár Bekahnak igazat kellett mondania ) Vagy csak szimplán nem bírja elviselni ha legalább két pasi nem rohan utána egyszerre, és nem váltogathatja őket kedvére. - egyébként ez a jelenet nagyban hasonlított arra amikor Damon és Rebekah töltötte együtt az éjszakát, és féltékenykedett Elena az ajtóban, hát kérdem én az ilyenek után még örüljek a Delenának? most érzem csak át a stelenásoknak milyen lehetett amikor Elena néha néha Damon felé "kacsingatott" 
És Reb meg Stefi nagyon jók , nekem is tetszenek. Talán azért mert Bekah kihozza Stefiből a normális vicces mindenkit lesz..ok énjét, és ez jó. Nekem megfelel. Már csak az bosszant h cserébe Damon süllyed a karakteréhez képest.
Az pedig igaz h nem tudta leküzdeni az igézést, de többször is mondta Jernek h lője le, elé állt, megadta a lehetőséget,  szval simán meghalt volna, ez pedig nagyon tetszett. Csak azért h a gyógyír meglegyen,  még meg is halna. Persze hozzá teszem régen nem biztos h ebbe bele ment volna
Sajna mióta jobban kimutatja a jó oldalát, a jó fiú oldalát, el is várják tőle h az legyen, ő pedig egyre inkább az. Ez csak néha jó. Hiába,  Elena rossz hatással van rájuk, mindig arra akivel éppen van. Érdekes.

Hát szerintem bármelyikkel van ugyanugy kacsingat a másikra. és azért mondta Rebekahnak h nem szereti mert azt hiszi Stefan problémának tekinti. de simán kinézem ha meglesz a gyogyir Damon ejtve lesz és ujra Stefan van nyeregben. Őszintén most fordul a kocka hogy ki lesz jó és ki rossz.. De ez nekem nem tetszik. Stefannak jobb az az én joo vagyok én. Damon pedig vagány csávo és érzékeny egybe ugy a jo De Elenácska miatt minden megváltozik (akármennyire szeretem ez idegesit.)
2013. január 26. 19:11 #10472
- törölt felhasználó -    
Idézet (Xelly @ 2013.01.26. 18:57)
Hát szerintem bármelyikkel van ugyanugy kacsingat a másikra. és azért mondta Rebekahnak h nem szereti mert azt hiszi Stefan problémának tekinti. de simán kinézem ha meglesz a gyogyir Damon ejtve lesz és ujra Stefan van nyeregben. Őszintén most fordul a kocka hogy ki lesz jó és ki rossz.. De ez nekem nem tetszik. Stefannak jobb az az én  joo vagyok én. Damon pedig vagány csávo és érzékeny egybe ugy  a jo De Elenácska miatt minden megváltozik (akármennyire szeretem ez idegesit.)

hát arra a kérdésre h szerelmes e nagy arccal oda vágta h nem, most meg majd nem felrobbant idegességében Stefi szavaira, még is mi ez ?
én nem tudom elképzelni hogy szeretek valakit de közben a tesóját is, és ha már egyszer szakítok és együtt vagyok a tesójával , ugyan úgy csinálom megint, és most jelen esetben stefi kell ( v legalábbis erősen zavarja elenát h már nem szereti állítólag )
2 felhasználónak tetszik: Xelly, Kyra99
2013. január 26. 19:49 #10473
rolllllleee
rolllllleee
♣Patience

StátuszR.I.P. (Acoustic Version) RITA ORA
Hozzászólás: 2167
Csatolások: 638
Azonosító: 131859
Csak még Khaterine kéne visszajöjjön, s akkor pont jó lenne smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Vampire Lady
2013. január 26. 19:50 #10474
- törölt felhasználó -    
Idézet (rolleee @ 2013.01.26. 19:49)
Csak még Khaterine kéne visszajöjjön, s akkor pont jó lenne smileeee.gif

Szerintem is. Az nagy csavar lenne, hiszen két vámpírhasonmás egy helyen elég érdekes dolgokat vonzana. biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: rolllllleee, Adrianna, Kyra99
2013. január 26. 19:52 #10475
rolllllleee
rolllllleee
♣Patience

StátuszR.I.P. (Acoustic Version) RITA ORA
Hozzászólás: 2167
Csatolások: 638
Azonosító: 131859
Idézet (LittleWalker @ 2013.01.26. 19:50)
Szerintem is. Az nagy csavar lenne, hiszen két vámpírhasonmás egy helyen elég érdekes dolgokat vonzana. biggrin.gif

Igen és Katherine stílusa hozna izgalmat, de mát az is haladás, hogy most van benne valami biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Adrianna, Vampire Lady, Kyra99
2013. január 27. 18:08 #10476
Nina 10
Nina 10
posh tea drinker

StátuszChaos is what killed the dinosaurs, darling.
Hozzászólás: 5961
Csatolások: 2199
Azonosító: 191214
Itt egy jelenet a 4x12 részből smileeee.gif
5 felhasználónak tetszik: lostgirl, Jessy, mikieger, Minimanó94, Kyra99
2013. január 27. 18:21 #10477
- törölt felhasználó -    
egyébként mennyi az esély rá h Kol nak csak ennyi szerepet szánnak? Ott van Silas gondolom úgy is kiszabadul, nem lenne jó ha azt Kol is megérné? Am meg hiába gondolkozom nem tudok rájönni kinek a halála lehetne olyan mindent felborító Damon én kívül. Stefant megölni hülyeség lenne, Elenát tuti nem fogják, a többiek meg nem igazán forgatnák fel az egész sorozatot annyira, talán Jeremyé, de annak se lenne értelme
2 felhasználónak tetszik: mikieger, Kyra99
2013. január 28. 20:34 #10478
Minimanó94
Minimanó94
♥Mrs. Brown♥

StátuszAz teszi széppé a sivatagot, hogy valahol egy kutat rejt!
Hozzászólás: 4158
Csatolások: 1061
Azonosító: 120485
Idézet (VampireDiares4ever @ 2013.01.27. 18:21)
egyébként mennyi az esély rá h Kol nak csak ennyi szerepet szánnak? Ott van Silas gondolom úgy is kiszabadul, nem lenne jó ha azt Kol is megérné? Am meg hiába gondolkozom nem tudok rájönni kinek a halála lehetne olyan mindent felborító Damon én kívül. Stefant megölni hülyeség lenne, Elenát tuti nem fogják, a többiek meg nem igazán forgatnák fel az egész sorozatot annyira, talán Jeremyé, de annak se lenne értelme

Pedig, hogy őszinte legyek nekem már nagyon az agyamra megy Elena, most döntse már el, hogy Stefan vagy Damon. Istenem ez annyira gáz már a részéről. Ha szerelemes Damonbe, ha tényleg szerelmes és nem csak a kötelék miatt akkor hagyja élni Stefant ne hívogassa és ne akarjon vele megbeszélni mindent! Amúgy meg ha lenne Elenában egy kis tartás nem feküdne össze az ex-pasija bátyjával. rolleyes.gif
Ami meg ezt a nyírjuk ki Kol-t dolgot illeti, egyáltalán nem támogatom az ötletet végre megint itt egy szívtipró, aki még szemét is, olyan mint Damon az első évadban, és erre egyből kiírnák, pedig szerintem Kol is nagy életű lenne, ha a rajongókon múllana. Klaus is remek fogás volt, mindent túlél. rohog.gif
Mondjuk érdekelne, ki az a bizonyos harmadik. Én tippeltem már Katre, mert már nagyon hiányzik. Seggbe rugdoshatná "B*tch Elenát" (Becca szavaival élve) rohog.gif Aztán lehet, hogy Elijah jön vissza, na azt se bánnám! laugh.gif Vagy megmarad az itt olvasott, Kol dolog. pardon.gif nekem mindegy, csak derüljön már ki. rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: allyangel, Jessy, Cintii
2013. január 28. 20:44 #10479
- törölt felhasználó -    
Idézet (Minimanó94 @ 2013.01.28. 20:34)
Pedig, hogy őszinte legyek nekem már nagyon az agyamra megy Elena, most döntse már el, hogy Stefan vagy Damon. Istenem ez annyira gáz már a részéről. Ha szerelemes Damonbe, ha tényleg szerelmes és nem csak a kötelék miatt akkor hagyja élni Stefant ne hívogassa és ne akarjon vele megbeszélni mindent! Amúgy meg ha lenne Elenában egy kis tartás nem feküdne össze az ex-pasija bátyjával. rolleyes.gif 
Ami meg ezt a nyírjuk ki Kol-t dolgot illeti, egyáltalán nem támogatom az ötletet végre megint itt egy szívtipró, aki még szemét is, olyan mint Damon az első évadban, és erre egyből kiírnák, pedig szerintem Kol is nagy életű lenne, ha a rajongókon múllana. Klaus is remek fogás volt, mindent túlél.  rohog.gif 
Mondjuk érdekelne, ki az a bizonyos harmadik. Én tippeltem már Katre, mert már nagyon hiányzik. Seggbe rugdoshatná "B*tch Elenát" (Becca szavaival élve)  rohog.gif Aztán lehet, hogy Elijah jön vissza, na azt se bánnám!  laugh.gif Vagy megmarad az itt olvasott, Kol dolog. pardon.gif nekem mindegy, csak derüljön már ki. rohog.gif

ahogy mondod : ) Elenában már am régóta nincs tartás, eléggé labilis ilyen érzelmi téren de am bírom a fejét XD XD leszámítva ezt a mindenkit magamnak akarok dolgát. bizakodom hogy leszokik errről
2013. január 28. 20:50 #10480
lostgirl
lostgirl
visszatérő vendég
Hozzászólás: 318
Csatolások: 2972
Azonosító: 16333
Sajnos kicsi. De majd biztos lesz nagyobb! smileeee.gif
12 felhasználónak tetszik: Vampire Lady, mikieger, Minimanó94, cintia0023, allyangel, Kyra99, Vampiregirl1, Jessy, Alison Lerman, Nina 10, Toxic, Lolla
596 oldal 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!