Na lássuk csak most jutottam el odáig, hogy le tudom írni a véleményemet az elmúlt részről. Hát kétes érzelmeket ébresztett fel bennem az egyszer szent. Olvastam a cikket miszerint Jer vissza fog térni a sorozatba,
Na de így? Ne már. Majdnem hátast dobtam, mikor kiderült, hogy
Jer testében Silas manipulálja szegény Bonniet.. Aztán a Bonnie boszi és Silas vonal, szerintem egészen gyenge volt. A végére lett volna érdekes,
de aztán semmi. Amúgy meg várható volt, hogy Bonnie
hogy megszabadítsa a világot és jüt tegyen, majd valahogy el akarja tüntetni Silasat, de ez majd higgyétek el, félrecsúszik és az ötödik évadban már arról lesz szó, hogy öldösik meg megint az amúgy halott természetfelettieket. És ez valahogy bosszant, mondjuk így visszakapnánk
Alaricot, ha már egyszer Matt Davis Cult sorozata kaszát kapott. Meg aztán visszajönne az összes
kripta vámpír is, ne már! Amúgy a Bonnie- Jeremy szál viszont szép lett volna, ha lett volna.
Elena, na a drágalátos Elena. Hát egyszerűen utálom. Komolyan! Stefan és Damon meg...
papucs mindkettő. Hol a régi jó öreg Damon Salvatore a megszokott szarkazmusával? Nekem ugyan nem kell egy
féltékeny, piás, folyton alkoholizáló vámpír
Ami megmentette számomra ezt a részt az kifejezetten a Car-Klaus szál volt. Az a félmosoly Klaus száján, MINDENT megért. Tetszett a végén
a Klaus Tyler dolog is, mondjuk nem örültem
Tyler visszatérésének. Nagyon nem kell ő ide!
A Becca, Matt szál eleinte felesleges volt, de a végére azért hálás voltam érte.
Igazából nem voltam elragadtatva annyira ettől a résztől, sem. De mindezektől eltekintve várom a következőt... Klausos lesz.