Na végre más is van már nem csak a hasonmás hasonmás hátán
Stefant kicsit sajnálom, amiért folyton újraéli a fuldoklásait. :/ Katherine-nel láthatólag alakul valami Bírom ezt a párosítást.
Elena tényleg kissé idegesítő már nekem , Nina is szerintem már kicsit fáradt a folyamatos karakterbeleélésekbe, ezért keveredik egy kis ribis stílussal
Bonnienak megéri az áldozat és végül is elviselhető szerintem. Még. Teljesen biztos vagyok benne, hogy ezzel még fognak kezdeni valamit. Úgy sem lesz ilyen könnyű, mint általában.
És teljesen lesokkolódtam, hogy Damon Augustine vámpír. : OO (De legalább már ételmes dolga is akad Damon-nek nem csak az hogy Elena után rohangál. Amúgy ez nem hülyeség kicsit? Mivel Katherine változtatta át akkor, hogy hogy kísérleteztek rajta? Meg akkor ő hogy hogy nem éhes a vámpírvérre? Mondjuk tuti, hogy ő több emberivel táplálkozott mint Jesse Szóval ez kicsit furcsa nekem de várom a folytatást
The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2013. november 28. 14:48
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
S4 Promoshoot UHQ
17 felhasználónak tetszik:
An_d_a,
xxxddd,
Vampire Lady,
mikieger,
alexahemingway,
SmileyZ,
zsofeeh,
Daxy,
Liinaa,
Toxic,
Brittany,
Nina 10,
Galexa93,
kurrek,
Seherezade1050,
lalalalisa,
standoffan
2013. november 28. 14:52
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
S5 Promoshoot HQ
15 felhasználónak tetszik:
An_d_a,
Vampire Lady,
mikieger,
alexahemingway,
zsofeeh,
Daxy,
Liinaa,
Toxic,
Brittany,
Nina 10,
Galexa93,
kurrek,
Seherezade1050,
lalalalisa,
standoffan
2013. november 28. 17:51
Idézet (xxxddd @ 2013.11.23. 11:21)
Na végre más is van már nem csak a hasonmás hasonmás hátán
Stefant kicsit sajnálom, amiért folyton újraéli a fuldoklásait. :/ Katherine-nel láthatólag alakul valami Bírom ezt a párosítást.
Elena tényleg kissé idegesítő már nekem , Nina is szerintem már kicsit fáradt a folyamatos karakterbeleélésekbe, ezért keveredik egy kis ribis stílussal
Bonnienak megéri az áldozat és végül is elviselhető szerintem. Még. Teljesen biztos vagyok benne, hogy ezzel még fognak kezdeni valamit. Úgy sem lesz ilyen könnyű, mint általában.
És teljesen lesokkolódtam, hogy Damon Augustine vámpír. : OO (De legalább már ételmes dolga is akad Damon-nek nem csak az hogy Elena után rohangál. Amúgy ez nem hülyeség kicsit? Mivel Katherine változtatta át akkor, hogy hogy kísérleteztek rajta? Meg akkor ő hogy hogy nem éhes a vámpírvérre? Mondjuk tuti, hogy ő több emberivel táplálkozott mint Jesse Szóval ez kicsit furcsa nekem de várom a folytatást
Én is örülök annak, hogy a történet kicsit változik. A Damon-os dologhoz annyit fűznék, hogy mivel ő vámpír volt, már nem kellett a dokiknak átváltoztatni, így csak valahogy gondolom elkapták (mondjuk mint most), és elkezdtek kísérletezni rajta, különböző módszerekkel. Amit el tudok képzelni az az, hogy Damon megszökött az intézetből, és élte tovább életét, mielőtt az Augustine kísérlet sikerült volna rajta, mert akkor még gondolom nem volt olyan fejlett a tudományuk, mivel wesnek is most sikerült először ilyen Augustine vámpírt csinálnia. Nagyon várom a végkifejletet, tényleg kezd izgalmas lenni, aggódok Damon-ért.
1 felhasználónak tetszik:
xxxddd
2013. november 29. 17:31
Idézet (Daxy @ 2013.11.29. 16:18)
és Caroline megint produkálja magát
Mondtam már, hogy ez a Caroline (mármint ebben az évadban) nagyon kiviszi a hajamat? Oké, hogy Damon "rossz" meg minden, akkor sem értem mi ez a nagy ellenkezés, idegesítő, mit fikázza a Delena kapcsolatot?!
2013. november 30. 03:28
Daxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.19. Hozzászólás: 879 Csatolások: 20 Azonosító: 37310 offline |
Idézet (Damon_Salvatore @ 2013.11.29. 17:31)
Mondtam már, hogy ez a Caroline (mármint ebben az évadban) nagyon kiviszi a hajamat? Oké, hogy Damon "rossz" meg minden, akkor sem értem mi ez a nagy ellenkezés, idegesítő, mit fikázza a Delena kapcsolatot?!
s1 Caroline peppet idegesitö volt, s2 Caroline volt a legjobb, s3 ahol 180% fordulatott vett Caroline karaktere és egyre idegesitöbb lett mint s1 énje pláne miota tiszta Team Stefan és nevetséges hogy mennyire elvan vakulva s4-be csak mégrosszabb lett kivétel a 4x02-s jeletük April-l de 4x07/4x08 és gyakorlatilag az eddigi s5 részekben egyszerüen nevetséges ami lezavar(t) és még ö nevezi magát Elena legjobb barátjának
és ezzel nem csak én vagyok igy lásd: (x) és (x) (angol tudás szükséges)
és tudod mi lenne még a viccess
Idézet
Caroline: *tipikusan cseszteni Elena-t* hogy Damon mennyire nem jo pasinak stb stb stb
Elena: *erre ö ugy válaszolna* mert Klaus az?
Elena: *erre ö ugy válaszolna* mert Klaus az?
azt tuti hogy szakadnék a röhögéstöl
2013. december 02. 09:19
Idézet (Daxy @ 2013.11.30. 03:28)
s1 Caroline peppet idegesitö volt, s2 Caroline volt a legjobb, s3 ahol 180% fordulatott vett Caroline karaktere és egyre idegesitöbb lett mint s1 énje pláne miota tiszta Team Stefan és nevetséges hogy mennyire elvan vakulva s4-be csak mégrosszabb lett kivétel a 4x02-s jeletük April-l de 4x07/4x08 és gyakorlatilag az eddigi s5 részekben egyszerüen nevetséges ami lezavar(t) és még ö nevezi magát Elena legjobb barátjának
igen, ez tényleg így van, viszont ezen a lehetséges beszóláson én is besírnék, nem ártana egy ilyen poén is.
2013. december 07. 15:59
Daxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.19. Hozzászólás: 879 Csatolások: 20 Azonosító: 37310 offline |
5x10 webclip #1
1 felhasználónak tetszik:
Vampire Lady
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.